Nameću homoseksualizam
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nameću homoseksualizam
pa dobro, ako treba vikat ću Rale oprostiRingo10 wrote:MA dobro, zato pripazi jer ne valja muskarce izazivat i onda se prenemagat ... ono hocu necuNoor wrote:eto, otkad sam plavuša, sve mi se treba crtatRingo10 wrote:Aha, e sad si skontala ...Noor wrote:a toooRingo10 wrote:
Nije ...
Hahaha ... a sjecas li se one price Rale oprosti ..
To ti je kad se zenska previse izmotava ... i na kraju - nema ljutnje.
to bi već znala
To kod mene nije prolazilo ... posebno kad sam bio mlad.
A ne bi Bogumi ni danas
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hahahaha e jebo te patak sad si me nasmijalaNoor wrote:pa dobro, ako treba vikat ću Rale oprostiRingo10 wrote:MA dobro, zato pripazi jer ne valja muskarce izazivat i onda se prenemagat ... ono hocu necuNoor wrote:eto, otkad sam plavuša, sve mi se treba crtatRingo10 wrote:Aha, e sad si skontala ...Noor wrote:
a tooo
to bi već znala
To kod mene nije prolazilo ... posebno kad sam bio mlad.
A ne bi Bogumi ni danas
Ali nasi forumasi ne kontaju u cemu je kvaka ... a i ne trebaju da kontaju. Ovo je samo izmedju nas dvoje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
E fala ti ko bratu.Oh_Femder wrote:5 % muškaraca su u potpunosti heteroseksualni.Ringo10 wrote:JAh, eto sad sam ja podsvjesna pederčina ...debotoijusto wrote:imas problema s latentnmi homoseksualizmomRingo10 wrote:KAd si sa ženskom pa istuširan pa čist a ona onako nježna i divna pored tebe ... pa to je poezija
A njih dvojica jedan pored drugoga, sa onim usranim kitama ... pa moraju da smrde obojica ko tvorovi.
Jebi se ... ti sad ko neki drugi Freud
Sad je mislim svim ženama laknulo zbog tih 5%.
Guest- Guest
E jebi ga, možda bih ja i volio da je nas normalnih samo 5% a da su sve ostalo otvorene i prikrivene pederčineRa wrote:E fala ti ko bratu.Oh_Femder wrote:5 % muškaraca su u potpunosti heteroseksualni.Ringo10 wrote:JAh, eto sad sam ja podsvjesna pederčina ...debotoijusto wrote:imas problema s latentnmi homoseksualizmomRingo10 wrote:KAd si sa ženskom pa istuširan pa čist a ona onako nježna i divna pored tebe ... pa to je poezija
A njih dvojica jedan pored drugoga, sa onim usranim kitama ... pa moraju da smrde obojica ko tvorovi.
Ih, bilo bi pičke ko salate ....za nas 5%
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Oko 5 % muškaraca su ekskluzivno homoseksualni.Ringo10 wrote:Znaci 95% latentne pedercineOh_Femder wrote:5 % muškaraca su u potpunosti heteroseksualni.Ringo10 wrote:JAh, eto sad sam ja podsvjesna pederčina ...debotoijusto wrote:imas problema s latentnmi homoseksualizmomRingo10 wrote:KAd si sa ženskom pa istuširan pa čist a ona onako nježna i divna pored tebe ... pa to je poezija
E pa ja sam u onih 5%
Da slučajno napravimo anketu među muškarcima skoro svi bi bili u tih 5%Ringo10 wrote:E jebi ga, možda bih ja i volio da je nas normalnih samo 5% a da su sve ostalo otvorene i prikrivene pederčineRa wrote:E fala ti ko bratu.Oh_Femder wrote:5 % muškaraca su u potpunosti heteroseksualni.Ringo10 wrote:JAh, eto sad sam ja podsvjesna pederčina ...debotoijusto wrote:
imas problema s latentnmi homoseksualizmom
Ih, bilo bi pičke ko salate ....za nas 5%
To je izgleda onaj postotak koji podnosi neravnotežu i viškove.
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Poznato je da je Isaac Newton bio 'closeted gay', tako da veze ipak ima ;P
Druga vremena. U zadnjih nekoliko desetljeća gejovi su praktički prisvojili određene stvari i simbole kao znak raspoznavanja a među njima su i "dugine boje". Tako imaš npr "duginu obitelj" što je metafora za pedersku vezu.
The rainbow flag (also known as the gay pride flag or LGBT pride flag) is a rainbow flag that is used as a symbol of lesbian, gay, bisexual, transgender, and queer (LGBTQ) pride and LGBTQ social movements. Other older uses of rainbow flags include a symbol of peace. The colors reflect the diversity of the LGBTQ community, as the flag is often used as a symbol of gay pride during LGBTQ rights marches. While this use of the rainbow flag originated in San Francisco, it is now used worldwide.
Originally devised by artist Gilbert Baker, the design has undergone several revisions since its debut in 1978, first to remove colors then restore them based on availability of fabrics.[1][2] The traditional and still most common variant consists of six stripes: red, orange, yellow, green, blue, and violet. The flag is typically flown horizontally, with the red stripe on top, as it would be in a natural rainbow.
LGBTQ individuals and allies currently use rainbow flags and many rainbow-themed items and color schemes as an outward symbol of their identity or support. The rainbow flag is also commonly used as a general symbol of social equality and individuality. In addition to the rainbow, many other flags and symbols are used to communicate specific identities within the LGBTQ+ community.
catabbath-
2015-08-21
Rainbow Flag
The Rainbow Flag first appeared in 1978, when it was flown during the San Francisco Gay and Lesbian Freedom Day Parade. Gilbert Baker, a San Francisco artist, designed the rainbow flag in response to a need for a symbol that could be used year after year. Baker borrowed symbolism from the civil rights and hippie movements, and created a flag that has gained worldwide recognition. The different colors of the flag symbolize different components of the community: red for life, orange for heading, yellow for sun, green for nature, blue for art, and purple for spirit.
Victory Over AIDS Flag
The Victory over AIDS Flag modifies the rainbow flag by adding a black stripe at the bottom. Suggested by a San Francisco group, the black stripe commemorates those we have lost to AIDS. Sergeant Leonard Matlovich, a much decorated Vietnam Veteran dying of AIDS, proposed that when a cure is eventually found the black stripes should be removed from all the flags and ceremoniously burned in Washington, D.C.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4