Nameću homoseksualizam
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nameću homoseksualizam
Ostavimo sad to.
Nego kao književnik malo sam razmišljao i osmislio situaciju sledeću: Što bi bilo kad bih u nekom javnom nastupu počeo ismijavati heteroseksualne parove, veze između mladića i cura, smijati se i sprdati sa seksualnim činom i rugati se strajt bračnim parovima.
Kako bih prošao?
Nego kao književnik malo sam razmišljao i osmislio situaciju sledeću: Što bi bilo kad bih u nekom javnom nastupu počeo ismijavati heteroseksualne parove, veze između mladića i cura, smijati se i sprdati sa seksualnim činom i rugati se strajt bračnim parovima.
Kako bih prošao?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ko i svaki gay ;)jastreb wrote:Ostavimo sad to.
Kako bih prošao?
Ozbiljno pitam.Noor wrote:ko i svaki gay ;)jastreb wrote:Ostavimo sad to.
Kako bih prošao?
Mislim da bih u najgorem slucaju bio poslan na psihijatriju.
Medjutim nitko me ni kazneno ni prekrsajno ne bi gonio.
Jesam li u pravu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nitko te ne bi zerezivao, dajastreb wrote:Ozbiljno pitam.Noor wrote:ko i svaki gay ;)jastreb wrote:Ostavimo sad to.
Kako bih prošao?
Mislim da bih u najgorem slucaju bio poslan na psihijatriju.
Medjutim nitko me ni kazneno ni prekrsajno ne bi gonio.
Jesam li u pravu?
Pa sad nisam siguran ... ma skontali bi vec nesto ... recimo volim da se igram poklapanja ... ili covjece ne ljuti se...Noor wrote:i šta bi onda?Ringo10 wrote:Hvala, ja bih radije da mi se nabaci neko fino žensko ...vuksadinare wrote:to su ti debine finte da ti se nabaci..uspalilo ga ono znojavo i dlakavoRingo10 wrote:JAh, eto sad sam ja podsvjesna pederčina ...debotoijusto wrote:
imas problema s latentnmi homoseksualizmom
Jebi se ... ti sad ko neki drugi Freud
Evo recimo Noorka ...
.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Od kad iz ormara ispadaju masoni i gejevi ja ormar otvaram stapom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro, čovječe ne ljuti se znam, al što je poklapanje?Ringo10 wrote:Pa sad nisam siguran ... ma skontali bi vec nesto ... recimo volim da se igram poklapanja ... ili covjece ne ljuti se...Noor wrote:i šta bi onda?Ringo10 wrote:Hvala, ja bih radije da mi se nabaci neko fino žensko ...vuksadinare wrote:to su ti debine finte da ti se nabaci..uspalilo ga ono znojavo i dlakavoRingo10 wrote:
JAh, eto sad sam ja podsvjesna pederčina ...
Evo recimo Noorka ...
.
MA to je ono - kombinacija, ja poklopim i nema ljutnje.Noor wrote:dobro, čovječe ne ljuti se znam, al što je poklapanje?Ringo10 wrote:Pa sad nisam siguran ... ma skontali bi vec nesto ... recimo volim da se igram poklapanja ... ili covjece ne ljuti se...Noor wrote:i šta bi onda?Ringo10 wrote:Hvala, ja bih radije da mi se nabaci neko fino žensko ...vuksadinare wrote:
to su ti debine finte da ti se nabaci..uspalilo ga ono znojavo i dlakavo
Evo recimo Noorka ...
.
2015-09-24
Metroseksualac! Kako je ono pisao Napoleone svojoj Žozefini? Draga, vraćam se u Pariz za dva tjedna. Prestani prati... jel'teRingo10 wrote:KAd si sa ženskom pa istuširan pa čist a ona onako nježna i divna pored tebe ... pa to je poezija
A njih dvojica jedan pored drugoga, sa onim usranim kitama ... pa moraju da smrde obojica ko tvorovi.
nije mi ta igra poznata :)Ringo10 wrote:MA to je ono - kombinacija, ja poklopim i nema ljutnje.Noor wrote:dobro, čovječe ne ljuti se znam, al što je poklapanje?Ringo10 wrote:Pa sad nisam siguran ... ma skontali bi vec nesto ... recimo volim da se igram poklapanja ... ili covjece ne ljuti se...Noor wrote:i šta bi onda?Ringo10 wrote:
Hvala, ja bih radije da mi se nabaci neko fino žensko ...
Evo recimo Noorka ...
.
5 % muškaraca su u potpunosti heteroseksualni.Ringo10 wrote:JAh, eto sad sam ja podsvjesna pederčina ...debotoijusto wrote:imas problema s latentnmi homoseksualizmomRingo10 wrote:KAd si sa ženskom pa istuširan pa čist a ona onako nježna i divna pored tebe ... pa to je poezija
A njih dvojica jedan pored drugoga, sa onim usranim kitama ... pa moraju da smrde obojica ko tvorovi.
Poznato je da je Isaac Newton bio 'closeted gay', tako da veze ipak ima ;Porion wrote:tre wrote:orion wrote:tre wrote:Znak saveza Boga i čovjeka po kojem Bog više nikada neće udariti potopom na zemlju.orion wrote:
hahahaaaa….
-van konteksta dugine boje isključivo dovoditi u vezu sa LGBT-om natom svijetu postaje totalni idijotizam. Duga sa svojim bojama najljepša je ovozemaljska prirodna pojava.
par puta sam ih vidio tri no samo jednom u životu sam vidio prstenastu, kao aureola oko sunca, vrlo rijedak i lijep prizor
kod mene mikro klima takva da se duga često pojavi....budu dvije, tri isprepletene jedna preko druge - božanstveno ….
zaista mislim da se spektar duginih boja nikako ne treba i ne smije isključivo dovoditi u vezu sa homoseksualizumom, jednostavno nije ok.
opet ti cakani brbljas bezveze
zar ne mores malo sutit
zar ne mores malo sutit
2014-04-18
Nije ...Noor wrote:nije mi ta igra poznata :)Ringo10 wrote:MA to je ono - kombinacija, ja poklopim i nema ljutnje.Noor wrote:dobro, čovječe ne ljuti se znam, al što je poklapanje?Ringo10 wrote:Pa sad nisam siguran ... ma skontali bi vec nesto ... recimo volim da se igram poklapanja ... ili covjece ne ljuti se...Noor wrote:
i šta bi onda?
.
Hahaha ... a sjecas li se one price Rale oprosti ..
To ti je kad se zenska previse izmotava i provocira ... i na kraju poklapanje hoces neces - i nema ljutnje.
Last edited by Ringo10 on Wed 19 Feb - 13:39; edited 2 times in total
2015-09-24
Znaci 95% latentne pedercineOh_Femder wrote:5 % muškaraca su u potpunosti heteroseksualni.Ringo10 wrote:JAh, eto sad sam ja podsvjesna pederčina ...debotoijusto wrote:imas problema s latentnmi homoseksualizmomRingo10 wrote:KAd si sa ženskom pa istuširan pa čist a ona onako nježna i divna pored tebe ... pa to je poezija
E pa ja sam u onih 5%
2015-09-24
a toooRingo10 wrote:Nije ...Noor wrote:nije mi ta igra poznata :)Ringo10 wrote:MA to je ono - kombinacija, ja poklopim i nema ljutnje.Noor wrote:dobro, čovječe ne ljuti se znam, al što je poklapanje?Ringo10 wrote:
Pa sad nisam siguran ... ma skontali bi vec nesto ... recimo volim da se igram poklapanja ... ili covjece ne ljuti se...
.
To ti je kad se zenska previse izmotava ... i na kraju - nema ljutnje.
to bi već znala
Aha, e sad si skontala ...Noor wrote:a toooRingo10 wrote:Nije ...Noor wrote:nije mi ta igra poznata :)Ringo10 wrote:MA to je ono - kombinacija, ja poklopim i nema ljutnje.Noor wrote:
dobro, čovječe ne ljuti se znam, al što je poklapanje?
to bi već znala
2015-09-24
eto, otkad sam plavuša, sve mi se treba crtatRingo10 wrote:Aha, e sad si skontala ...Noor wrote:a toooRingo10 wrote:Nije ...Noor wrote:nije mi ta igra poznata :)Ringo10 wrote:
MA to je ono - kombinacija, ja poklopim i nema ljutnje.
to bi već znala
MA dobro, zato pripazi jer ne valja muskarce izazivat i onda se prenemagat ... ono hocu necuNoor wrote:eto, otkad sam plavuša, sve mi se treba crtatRingo10 wrote:Aha, e sad si skontala ...Noor wrote:a toooRingo10 wrote:Nije ...Noor wrote:
nije mi ta igra poznata :)
to bi već znala
To kod mene nije prolazilo ... posebno kad sam bio mlad.
A ne bi Bogumi ni danas
2015-09-24
pa dobro, ako treba vikat ću Rale oprostiRingo10 wrote:MA dobro, zato pripazi jer ne valja muskarce izazivat i onda se prenemagat ... ono hocu necuNoor wrote:eto, otkad sam plavuša, sve mi se treba crtatRingo10 wrote:Aha, e sad si skontala ...Noor wrote:a toooRingo10 wrote:
Nije ...
to bi već znala
To kod mene nije prolazilo ... posebno kad sam bio mlad.
A ne bi Bogumi ni danas
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4