500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
On hoće da te izvrne. Možda nikad nije povalio ustašicu pa ko veli da i to proba u životumortal wrote:nisam ti ja od onih koje se javljajujastreb wrote:Ako zelis moremo se sprijateljit na fejs. Javi se u PP.mortal wrote:pa eto i sad konju preglupijastreb wrote:
Očito si me zamijenila s nekim
Kad smo to ja i ti bili u kontaktu na Fejsu?
makni se !!
nisam se javljala ni daleko boljima od tebe .. sorry
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
JA sam čuo da pogađa samo Azijate, pripadnike mongoloidne rase i da su svi do sad umrli bili Azijati.RayMabus wrote:Sad će on da zove Kineze a njih uvatija virus. Evo sad čitam brojka mrtvih od koronavirusa prešla 2000 i 75 tisuća zaraženih
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019%E2%80%9320_coronavirus_outbreak
Bit će blokada granica zbog koronavirusa.
E sad ne znam je li to istina.
Ako jeste onda je to vrlo čudno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sad će to Njemačka sve isisat
https://novac.jutarnji.hr/karijere/njemacka-zeli-jos-vise-radnika-s-balkana-uvode-vazne-promjene-u-zakonu-o-doseljavanju/9990520/
https://novac.jutarnji.hr/karijere/njemacka-zeli-jos-vise-radnika-s-balkana-uvode-vazne-promjene-u-zakonu-o-doseljavanju/9990520/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaš ovo : 50 tisuća ih iseli a prirodni prirast u minisu za 37 tisuća , dakle prođe godina dana broj stanovnika u Srbiji se smanji za oko 80 tisuća plus sve starije stanovništvo.
To je realnost pa sad ....
Već sad imaju demografske probleme a za pet godina će ih imat još više pa nek dižu porodiljne naknade , emanicipacija košta.
To je realnost pa sad ....
Već sad imaju demografske probleme a za pet godina će ih imat još više pa nek dižu porodiljne naknade , emanicipacija košta.
2014-04-11
Vidim da je dignut minimalac za 11%
https://www.google.com/amp/s/www.blic.rs/a-m-p-article%3fuuid=e535eb30-05aa-4575-a89d-1b7e81382df6&type=article&id=PULS_CMS-Article-e535eb30-05aa-4575-a89d-1b7e81382df6&gem_id=ctJAtAeiM8JktN2_8A_G_.UJ7zYpqALmfFI1fRi3Pi3.47&tpv=MOBILE_BIZNIS/VESTI&tdv=BLIC_RS/biznis/vesti/ART
A dobro , neće to puno pomoć kad Njemačka nudi puno veće plaće al eto svake godine se poveća pa sad nije puno al koliko toliko.
Ne možeš ti tu bit pametan kad to slaba ekonomija , male plaće , zapadna Europa triba radnu snagu , djeca su skupa , žene emanicipirane .....itd itd itd uglavnom Srbija će u narednih deset godina izgubit najmanje 10% stanovništva plus postat će starija populacija.
Moš radit neke kozmetičke mjere al nema od toga previše koristi , malo ćeš usporit pad nataliteta al nikakve koristi od toga ako mladi iseljavaju.
https://www.google.com/amp/s/www.blic.rs/a-m-p-article%3fuuid=e535eb30-05aa-4575-a89d-1b7e81382df6&type=article&id=PULS_CMS-Article-e535eb30-05aa-4575-a89d-1b7e81382df6&gem_id=ctJAtAeiM8JktN2_8A_G_.UJ7zYpqALmfFI1fRi3Pi3.47&tpv=MOBILE_BIZNIS/VESTI&tdv=BLIC_RS/biznis/vesti/ART
A dobro , neće to puno pomoć kad Njemačka nudi puno veće plaće al eto svake godine se poveća pa sad nije puno al koliko toliko.
Ne možeš ti tu bit pametan kad to slaba ekonomija , male plaće , zapadna Europa triba radnu snagu , djeca su skupa , žene emanicipirane .....itd itd itd uglavnom Srbija će u narednih deset godina izgubit najmanje 10% stanovništva plus postat će starija populacija.
Moš radit neke kozmetičke mjere al nema od toga previše koristi , malo ćeš usporit pad nataliteta al nikakve koristi od toga ako mladi iseljavaju.
2014-04-11
prije bi se on izvrno, a ondaRingo10 wrote:On hoće da te izvrne. Možda nikad nije povalio ustašicu pa ko veli da i to proba u životumortal wrote:nisam ti ja od onih koje se javljajujastreb wrote:Ako zelis moremo se sprijateljit na fejs. Javi se u PP.mortal wrote:pa eto i sad konju preglupijastreb wrote:
Očito si me zamijenila s nekim
Kad smo to ja i ti bili u kontaktu na Fejsu?
makni se !!
možda bi ga neke tete ovog foruma izgazile sexualno, ja samo debelim tvrdim džonom vojnih čizama
ne izlaze iz mode
immortal-
2014-04-16
e, i ja imam jedne..u zadnje vrijeme ne izlazim iz njih :)mortal wrote:prije bi se on izvrno, a ondaRingo10 wrote:On hoće da te izvrne. Možda nikad nije povalio ustašicu pa ko veli da i to proba u životumortal wrote:nisam ti ja od onih koje se javljajujastreb wrote:Ako zelis moremo se sprijateljit na fejs. Javi se u PP.mortal wrote:
pa eto i sad konju preglupi
makni se !!
možda bi ga neke tete ovog foruma izgazile sexualno, ja samo debelim tvrdim džonom vojnih čizama
ne izlaze iz mode
vojne HAIX, pustinjske
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "ISIS nas je napao, a nakon toga je SAD bombardirao naše selo"
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Zivi zid nece dovrsiti kucu obitelji stradaloj u potresu!Sincic:'Moj novac moja stvar'
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Zivi zid nece dovrsiti kucu obitelji stradaloj u potresu!Sincic:'Moj novac moja stvar'
Page 4 of 4