500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
Eto. Natentao sam te na riječi koje nikad ne bi izgovorila Ilčiću ili pripadniku Frame. Vidiš da kemija radi. Mmmmmm.mortal wrote:frustrirana stoko liječi se na nekoj svojoj kujijastreb wrote:Možeš sad glumatati koliko hoćeš,ali tebe uzbuđuju upravo iznureni i maršom iscrpljeni ,žilavi,pokretni,mobilni,nemirni ljudi. Oni koji su kadri stići i uteći i na strašnu mjestu postajati.mortal wrote:hahahaha daj ljevičaru nemoj se nametati tako kao pokvareno komunističko govno ustaljenog smradajastreb wrote:Ti mene često izazivaš i provociraš,a što sam ja odmah prepoznao kao vab i mam. Nisam ni ja od jučer.mortal wrote:
ne zna se koja od nas tu više vabi muške u brak
koja bi se brže udala od koje
Pa koju normalnu ženu pali lik poput Ilčića koji bi ti tijekom seksa pokrio lice a nakon čina te tjerao da skrušeno molite zbog grijeha kojeg ste počinili,ili nekog pripadnika Opusa koji bi kad mu nadođe uzeo bič i njime tjerao od sebe i tebe griješne misli???
odjebi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To srpsko selo je općina od oko 16 tisuća ljudi koja ima pad stanovništva od 10%mortal wrote:evo predlažem da Longiju kupimo pojas nevinosti
on neka ga da umnožiti i pošalje u to srpsko selo s neženjama
i neka Longi dobro zaradi
Teška depopulacija jer su žene pobjegle u Beograd koji je poviše a ta zapadna Srbija je jedan os slabije razvijenih dijelova Srbije koja je i sqmq jednq od najnerazvijenijih država u Europi pa onda moš zamislit koliki je to prosperitet i zašto domaće cure od tamo biže a onda ovi morqju dovlqčit polovnjače iz Kazastana.
To je daleko od moje priče , zato sqm i stavio sliku da nešto razjasnimo a onda Split mi je na 20 minuta vožnje a kuća i stanovi su mi uz more tqko dq jq dovoljno da pucnem prstima i pola Srpkinja će se jqvit nq oglas dok njima u tu vukojebinu malo tko more doć...a nisu ni neki komadi nit imaju hrpu nekretnina uz more ( kuća , dvq stqnq najmanje , vikendicq nq Brqču itd ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
daj odjebi s tobom ni na fejsu godinama nemam kontaktjastreb wrote:Eto. Natentao sam te na riječi koje nikad ne bi izgovorila Ilčiću ili pripadniku Frame. Vidiš da kemija radi. Mmmmmm.mortal wrote:frustrirana stoko liječi se na nekoj svojoj kujijastreb wrote:Možeš sad glumatati koliko hoćeš,ali tebe uzbuđuju upravo iznureni i maršom iscrpljeni ,žilavi,pokretni,mobilni,nemirni ljudi. Oni koji su kadri stići i uteći i na strašnu mjestu postajati.mortal wrote:hahahaha daj ljevičaru nemoj se nametati tako kao pokvareno komunističko govno ustaljenog smradajastreb wrote:
Ti mene često izazivaš i provociraš,a što sam ja odmah prepoznao kao vab i mam. Nisam ni ja od jučer.
Pa koju normalnu ženu pali lik poput Ilčića koji bi ti tijekom seksa pokrio lice a nakon čina te tjerao da skrušeno molite zbog grijeha kojeg ste počinili,ili nekog pripadnika Opusa koji bi kad mu nadođe uzeo bič i njime tjerao od sebe i tebe griješne misli???
odjebi
2014-04-16
tako je.. ali si svvejedno malo preopterećen situacijom jer stalno o jednom pričašRayMabus wrote:To srpsko selo je općina od oko 16 tisuća ljudi koja ima pad stanovništva od 10%mortal wrote:evo predlažem da Longiju kupimo pojas nevinosti
Teška depopulacija jer su žene pobjegle u Beograd koji je poviše a ta zapadna Srbija je jedan os slabije razvijenih dijelova Srbije koja je i sqmq jednq od najnerazvijenijih država u Europi pa onda moš zamislit koliki je to prosperitet i zašto domaće cure od tamo biže a onda ovi morqju dovlqčit polovnjače iz Kazastana.
To je daleko od moje priče , zato sqm i stavio sliku da nešto razjasnimo a onda Split mi je na 20 minuta vožnje a kuća i stanovi su mi uz more tqko dq jq dovoljno da pucnem prstima i pola Srpkinja će se jqvit nq oglas dok njima u tu vukojebinu malo tko more doć...a nisu ni neki komadi nit imaju hrpu nekretnina uz more ( kuća , dvq stqnq najmanje , vikendicq nq Brqču itd ).
immortal-
2014-04-16
Očito si me zamijenila s nekimmortal wrote:jastreb wrote:mortal wrote:jastreb wrote:mortal wrote:
Kad smo to ja i ti bili u kontaktu na Fejsu?
2014-04-22
pa eto i sad konju preglupijastreb wrote:
Očito si me zamijenila s nekim
makni se !!
immortal-
2014-04-16
Ako zelis moremo se sprijateljit na fejs. Javi se u PP.mortal wrote:pa eto i sad konju preglupijastreb wrote:
makni se !!
2014-04-22
Pa eto uvik san mislija ono cura , žena , troje dice , osnovat familiju a kad ono emanicipacija pa palo sve u vodu i sad jbga mrtvo puvalo kojem se ništa ne da a jedini uvjet je da mene ženska skuvamortal wrote:tako je.. ali si svvejedno malo preopterećen situacijom jer stalno o jednom pričašRayMabus wrote:To srpsko selo je općina od oko 16 tisuća ljudi koja ima pad stanovništva od 10%mortal wrote:evo predlažem da Longiju kupimo pojas nevinosti
To je jedini uvjet koji sam postavio i zato ja njih uopće ni ne vatam ni na fejsu ni na ulici.
2014-04-11
razočarao si se a godine ti prolaze u toj dubiozi što nije okRayMabus wrote:Pa eto uvik san mislija ono cura , žena , troje dice , osnovat familiju a kad ono emanicipacija pa palo sve u vodu i sad jbga mrtvo puvalo kojem se ništa ne da a jedini uvjet je da mene ženska skuvamortal wrote:tako je.. ali si svvejedno malo preopterećen situacijom jer stalno o jednom pričašRayMabus wrote:To srpsko selo je općina od oko 16 tisuća ljudi koja ima pad stanovništva od 10%mortal wrote:evo predlažem da Longiju kupimo pojas nevinosti
To je jedini uvjet koji sam postavio i zato ja njih uopće ni ne vatam ni na fejsu ni na ulici.
nije tebi loše, ali nije to ono što si zamislio
immortal-
2014-04-16
nisam ti ja od onih koje se javljajujastreb wrote:Ako zelis moremo se sprijateljit na fejs. Javi se u PP.mortal wrote:pa eto i sad konju preglupijastreb wrote:
makni se !!
nisam se javljala ni daleko boljima od tebe .. sorry
immortal-
2014-04-16
Longi noć!!
2014-04-16
uuO.pizzon wrote:bojim se kineskinja
da ih prepiruce kao udavace
koje ce da radjaju dobre srbe
Jedan vec dovodi udavace iz
cen.azije.
ne kenjam uzalud o azijacenju srbije
Nije to ono šta sam ja zamislio. Znam i ja da nije. Znam ja to jako dobro. Al nisam ni zamislio da uđem u ove vode samo radi nekakvog seksa i pravljenja i odgoja dice a za sve to se moraš satrat ka pas a ništa osim toga nema tj nema nekog većeg cilja s tom ženskom osobom. A ako već mora i tako bit onda više preferiram bit sam pa kasnije nać nešto šta mi paše za druženje s tim da djeca nisu u planu tj ako se dese dese a ako ne nema veze. Zato sam sam i ne tražim nikoju nit iišta i to jje u biti ta priča a natalitet će se urušit u Evropi i to će dovest na kraju do trećeg svjetskog rata a to je rat između zzapada i islama.mortal wrote:razočarao si se a godine ti prolaze u toj dubiozi što nije okRayMabus wrote:Pa eto uvik san mislija ono cura , žena , troje dice , osnovat familiju a kad ono emanicipacija pa palo sve u vodu i sad jbga mrtvo puvalo kojem se ništa ne da a jedini uvjet je da mene ženska skuvamortal wrote:tako je.. ali si svvejedno malo preopterećen situacijom jer stalno o jednom pričašRayMabus wrote:To srpsko selo je općina od oko 16 tisuća ljudi koja ima pad stanovništva od 10%mortal wrote:evo predlažem da Longiju kupimo pojas nevinosti
nije tebi loše, ali nije to ono što si zamislio
2014-04-11
Reko im prijašnji vožd da postoji proročanstvo da će na moravu da dođe žuta rasaRingo10 wrote:Auuuu, požutiše Srbi ...
pa nek idu i oni u grad
samo zamjenu opanke za cipele I navece ravno u disko
2014-04-19
Njima roditelji ostave kuću i imanje da se brinu o tome pa onda oni ostanu vezani uz selo.prckov wrote:pa nek idu i oni u grad
https://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:776668-Kolubarci-sve-vise-odlaze
https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/srbija/3030215-iz-ovog-grada-u-srbiji-za-12-meseci-otislo-je-600-ljudi-ceo-okrug-umire-a-samo-iz-jednog-mesta-niko-ne-ide-foto
Iseljavanje , slab prirodni prirast....a nek dignu plaće i porodiljne naknade pa će se malo popravit.
Neće žene danas da rađaju , pogospodile se.
2014-04-11
Svugdi je to tako , negdje više negdje manje , zavisno od toga jel ima posla , kolike su plaće i koliko je atraktivno za živit itd.
Evo recimo Bugarska je prije 30 godina imala osam miljona i šesto tisuća ljudi a danas ima 7 miljona i svake godine gubi 45 tisuća ljudi samo na razlici rođeni umrli.
Nezaposlenost 4% a demografska piramida je ova :
Evo recimo Bugarska je prije 30 godina imala osam miljona i šesto tisuća ljudi a danas ima 7 miljona i svake godine gubi 45 tisuća ljudi samo na razlici rođeni umrli.
Nezaposlenost 4% a demografska piramida je ova :
2014-04-11
Eroo wrote:uuO.pizzon wrote:bojim se kineskinja
da ih prepiruce kao udavace
koje ce da radjaju dobre srbe
Jedan vec dovodi udavace iz
cen.azije.
ne kenjam uzalud o azijacenju srbije
Sad će on da zove Kineze a njih uvatija virus. Evo sad čitam brojka mrtvih od koronavirusa prešla 2000 i 75 tisuća zaraženih
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019%E2%80%9320_coronavirus_outbreak
Bit će blokada granica zbog koronavirusa.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019%E2%80%9320_coronavirus_outbreak
Bit će blokada granica zbog koronavirusa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Njima roditelji ostave kuću i imanje da se brinu o tome pa onda oni ostanu vezani uz selo.prckov wrote:pa nek idu i oni u grad
https://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:776668-Kolubarci-sve-vise-odlaze
https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/srbija/3030215-iz-ovog-grada-u-srbiji-za-12-meseci-otislo-je-600-ljudi-ceo-okrug-umire-a-samo-iz-jednog-mesta-niko-ne-ide-foto
Iseljavanje , slab prirodni prirast....a nek dignu plaće i porodiljne naknade pa će se malo popravit.
Neće žene danas da rađaju , pogospodile se.
Jadna ta kuca i zemlja.
Kasnije bud zasto se prodaje, jer beze.
Sta ima da ponude gradu?
Prostituciju?
Sta ima selu da ponude?
Nista.
Neko to jos da zeni, sje.e sebi zivot pored promasenog slucaja, kasnije ne zna kako bede da se otkaci.
Nisu ljudi golubovi, pa da budu vecna kopija do smrti, jer golubovi nisu proracunati.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
On hoće da te izvrne. Možda nikad nije povalio ustašicu pa ko veli da i to proba u životumortal wrote:nisam ti ja od onih koje se javljajujastreb wrote:Ako zelis moremo se sprijateljit na fejs. Javi se u PP.mortal wrote:pa eto i sad konju preglupijastreb wrote:
makni se !!
nisam se javljala ni daleko boljima od tebe .. sorry
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "ISIS nas je napao, a nakon toga je SAD bombardirao naše selo"
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Zivi zid nece dovrsiti kucu obitelji stradaloj u potresu!Sincic:'Moj novac moja stvar'
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Zivi zid nece dovrsiti kucu obitelji stradaloj u potresu!Sincic:'Moj novac moja stvar'
Page 3 of 4