Indijski poduzetnik ulaze 50 milijuna eura u Petrinju:'Proizvodit cemo ljesnjake za Nuttellu'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Indijski poduzetnik ulaze 50 milijuna eura u Petrinju:'Proizvodit cemo ljesnjake za Nuttellu'
Nego, onako gledajuci sa nezavisne tacke, zar vam se nije vise isplatilo da ne pravite revoluciju i ne drndate te vikendice u ruke dekintiranih kafanskih likova sa vizijom, kojom nisu pomogli ni sebi a kamoli vama, dok sebi ipak kasnije jesu, omastili se dok su mogli.
Ovako, veliki deo kapitala bi se slio i kod vas, jer po Beogradu ima masa njih, okrecu kapital, neki fondovi iza kojih ko zna ko stoji, milioni, avioni, jahte, umesto da ostanes na nivou siromasnih Ceha, Poljaka i Italijana, koji tu dodju, jer misle dzaba da letuju.
Sada, svako svoju pricu pise, samo je pitanje da li je logikom potpisuje...
Ovako, veliki deo kapitala bi se slio i kod vas, jer po Beogradu ima masa njih, okrecu kapital, neki fondovi iza kojih ko zna ko stoji, milioni, avioni, jahte, umesto da ostanes na nivou siromasnih Ceha, Poljaka i Italijana, koji tu dodju, jer misle dzaba da letuju.
Sada, svako svoju pricu pise, samo je pitanje da li je logikom potpisuje...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Indijski poduzetnik ulaze 50 milijuna eura u Petrinju:'Proizvodit cemo ljesnjake za Nuttellu'
Bilo kako bilo, izgovori uvek spremni, zemlja koja se zaobilazi i destinacija termita, koja gleda da obrsti ono jos malo sto je ostalo a da ne vadi nista iz dzepa.
Tuzna prica.
Tuzna prica.
2014-08-25
tužna priča za vas pljačkaše i uzurpatoreSerbinho-3 wrote:Bilo kako bilo, izgovori uvek spremni, zemlja koja se zaobilazi i destinacija termita, koja gleda da obrsti ono jos malo sto je ostalo a da ne vadi nista iz dzepa.
Tuzna prica.
tre wrote:tužna priča za vas pljačkaše i uzurpatoreSerbinho-3 wrote:Bilo kako bilo, izgovori uvek spremni, zemlja koja se zaobilazi i destinacija termita, koja gleda da obrsti ono jos malo sto je ostalo a da ne vadi nista iz dzepa.
Tuzna prica.
Ti si mazn’o penziju, bole te kiki a ja sam pljackas
Drz’te Serbinja, moglo je nekad proci i lepo se ziveti od toga.
Bejase to Zlatni Dani za neke.
2014-08-25
dezerter ajde ne seri, barem da vc papir imaš pa da guzicu obrišeš no takav sirotanović i kukavelj poput tebe nema ni flašu kao šipci a kamoli što drugoSerbinho-3 wrote:tre wrote:tužna priča za vas pljačkaše i uzurpatoreSerbinho-3 wrote:Bilo kako bilo, izgovori uvek spremni, zemlja koja se zaobilazi i destinacija termita, koja gleda da obrsti ono jos malo sto je ostalo a da ne vadi nista iz dzepa.
Tuzna prica.
tre wrote:dezerter ajde ne seri, barem da vc papir imaš pa da guzicu obrišeš no takav sirotanović i kukavelj poput tebe nema ni flašu kao šipci a kamoli što drugoSerbinho-3 wrote:tre wrote:tužna priča za vas pljačkaše i uzurpatoreSerbinho-3 wrote:Bilo kako bilo, izgovori uvek spremni, zemlja koja se zaobilazi i destinacija termita, koja gleda da obrsti ono jos malo sto je ostalo a da ne vadi nista iz dzepa.
Tuzna prica.
Pa da sam mazn’o pemziju ko ti, ne bih bio Sirotanovic:lol!:
Mazn’o pemziju i glumi Gospodu Puritanovica
2014-08-25
Biseru, postoji li u srbiji makar i parče hrvatske zemlje?Serbinho-3 wrote:debotoijusto wrote:???Serbinho-3 wrote:Ne ulaze on nista, dacete mu zemlju Srba za dzabe, novac kroz subvencije, posle nekoliko godine, imacete Bombaj tu i Indijce, koji strance ne zaposljavaju...znaci ni vas u vasoj zemlji...
Zemlju prognanih, koja zvrlji prazna, tipa Hoteli po Jadranu Srpskih kompanija, sto ste oduzeli...
Kasnije ima Hindu Zajednicu, isti strance ne zaposljavaju po svojim 7Eleven i Gas Station...
Moze u HR proci, drugde bi se smejali.
Realno mu das sve u ruke.
Ono, 1 m2?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
te priče možeš objesiti mačku o rep dezerteroviću koji je jak i hrabar na forumu a kad je trebalo u vojsku i kad je trebalo sudjelovati u srpskim ratovima svaki put uhvatio maglu preko velike bare. Zato si ti zadnji koji bi išta trebao pričati ikome. Ova druga srbaljska ekipa je barem imala muda ostati i odraditi nešto za svoju zemlju za razliku od tebe kukaveljaSerbinho-3 wrote:tre wrote:dezerter ajde ne seri, barem da vc papir imaš pa da guzicu obrišeš no takav sirotanović i kukavelj poput tebe nema ni flašu kao šipci a kamoli što drugoSerbinho-3 wrote:tre wrote:tužna priča za vas pljačkaše i uzurpatoreSerbinho-3 wrote:Bilo kako bilo, izgovori uvek spremni, zemlja koja se zaobilazi i destinacija termita, koja gleda da obrsti ono jos malo sto je ostalo a da ne vadi nista iz dzepa.
Tuzna prica.
Pa da sam mazn’o pemziju ko ti, ne bih bio Sirotanovic:lol!:
Mazn’o pemziju i glumi Gospodu Puritanovica
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kineski kapital osvaja i Dalmaciju: poduzetnik 'težak' milijarde eura ulaže u veliku tvornicu, a za sve je 'kriv' - Nikola Tesla
» Vojvoda najavio da Srbija ulaže 100 milijuna eura u vojnu industriju
» Talijanski vlasnik u nekoć problematičnu željezaru Sisak ulaže svježih 200 milijuna eura
» Hercegovački kralj toalet-papira ulaže 10 milijuna eura u poznatu tvornicu slastica
» Njemačka ulaže miljarde eura u Rusiju
» Vojvoda najavio da Srbija ulaže 100 milijuna eura u vojnu industriju
» Talijanski vlasnik u nekoć problematičnu željezaru Sisak ulaže svježih 200 milijuna eura
» Hercegovački kralj toalet-papira ulaže 10 milijuna eura u poznatu tvornicu slastica
» Njemačka ulaže miljarde eura u Rusiju
Page 2 of 2