Zbog napada u Parizu EU zabranjuje legalno oružje građana
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zbog napada u Parizu EU zabranjuje legalno oružje građana
Pd kada je prava i pravde poznat je institut Nužne obrane. Tko ti može zabraniti da obraniš svoj život od napada.omni wrote:Sam nemam oruzje niti ga imam u planu nabavljati, bar ne u dosljedno vrijeme, ali mislim da je cista represija okomiti se na legalne posjedovaoce. Oruzije se ne dobija tek tako legalno nego postoji neki vid obuke i dokaza da je osoba sposobna posebno psihicki da posjeduje nesto takvo. Mislim da stvarno nema potrebe da se stvari fokusiraju u pogresnom smijeru. Nek pojacaju kazne za zlouporabu i to moze biti to, a samoobrana je nesto sto nitko nigdje ne moze zabranit pa nece uspjet ni sada.vili40 wrote:To je bit svega,što će ti ilegalno oružje kad ga ne smiješ koristiti?Zakoni su smiješni,ja provalnika ne smijem upucati sve dok on ne ispuca na mene bar jedno tri puta,prvo ga moraš opomenuti,pa praćka,pa hrvanje,na kraju možda elektrošoker...hahaha koje budaletine...Blago zaštićenim provalnicima i svim ostalim nasilnicima.Svo oružje koje sam imao predao sam do zadnjeg metka da to ne bude u kući sa djecom i sad ću se morati opet naoružavati i riskirati robiju?omni wrote:Jos ti ako upucas kozoyeba i sprijecis masakr slijedi dugogodisnja robija zbog ilegalnog posjedovanja oruzja i ubojstva. Treba povecat kazne za zlouporabu oruzja i to drakonski dok samoobranu i obranu drugih treba svakako stavljati u prvi plan.vili40 wrote:nije,ali ti ćeš za ilegalno oružje odgovarati a ovoga boli kuracveber wrote:a neš ti neki problem nabaviti oružje.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
upucaj nekog tko te napao i ugrozio ti život.
u najboljem slučaju dobit ćeš uvjetnu kaznu zbog prekoračenja nužne samoobrane, čak i da te ranio.
u najboljem slučaju dobit ćeš uvjetnu kaznu zbog prekoračenja nužne samoobrane, čak i da te ranio.
2014-12-30
Samo da ponovim ono što sam rekao prije 2-3 mjeseca...
Proces rasturanja čovjeka je krenuo i perverzni sustav će ostaviti ljude gologuze i goloruke bez ičega. Da nije tako, pronatalitetna propaganda bi se vodila zadnjih 40 godina u Europi.
Proces rasturanja čovjeka je krenuo i perverzni sustav će ostaviti ljude gologuze i goloruke bez ičega. Da nije tako, pronatalitetna propaganda bi se vodila zadnjih 40 godina u Europi.
Guest- Guest
Slažem se sa odlukom EU komisije, još će desničarske bande, razni republikanci kao u americi, i degenerirani libertarijanci američkog mozga , još će takva ekipa koja zagovara oružje, još bi pokrenuli terorističke grupe ..
Samo država u ime naroda i zajednice ima pravo vršiti nasilje i nitko drugi.
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:Slažem se sa odlukom EU komisije, još će desničarske bande, razni republikanci kao u americi, i degenerirani libertarijanci američkog mozga , još će takva ekipa koja zagovara oružje, još bi pokrenuli terorističke grupe ..
Potpis.
Ne treba smetnuti s uma ni povampirene katolike klerofašiste, oni su najagresivniji.
Guest- Guest
Ne upucaj ga, onda si sam upucan...veber wrote:upucaj nekog tko te napao i ugrozio ti život.
ali zato u isto vrijem u Belgiji njihova policija je zaplijenila ovo:
Slučajno naravno imaju zastavu KSA...
Slučajno naravno imaju zastavu KSA...
Kermit-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ali završiš u zatvoru.mutava baštarda wrote:Ne upucaj ga, onda si sam upucan...veber wrote:upucaj nekog tko te napao i ugrozio ti život.
2014-12-30
Le Roi Soleil wrote:EmberSpirit wrote:Slažem se sa odlukom EU komisije, još će desničarske bande, razni republikanci kao u americi, i degenerirani libertarijanci američkog mozga , još će takva ekipa koja zagovara oružje, još bi pokrenuli terorističke grupe ..
Potpis.
Ne treba smetnuti s uma ni povampirene katolike klerofašiste, oni su najagresivniji.
Što opet mi?
2014-04-16
glock je lijep gun. pogotovo 9-ka.marcellus wrote:
2014-12-30
Le Roi Soleil wrote:EmberSpirit wrote:Slažem se sa odlukom EU komisije, još će desničarske bande, razni republikanci kao u americi, i degenerirani libertarijanci američkog mozga , još će takva ekipa koja zagovara oružje, još bi pokrenuli terorističke grupe ..
Potpis.
ne može država i zajednica dopustiti da takve skupine nose oružje, samo država odnosno zajednica u ime naroda, može regulirati oružje i imati monopol nad silom
Guest- Guest
2014-04-16
marcellus wrote:Le Roi Soleil wrote:EmberSpirit wrote:Slažem se sa odlukom EU komisije, još će desničarske bande, razni republikanci kao u americi, i degenerirani libertarijanci američkog mozga , još će takva ekipa koja zagovara oružje, još bi pokrenuli terorističke grupe ..
Potpis.
Što opet mi?
Stojite na putu Utopiji.
Guest- Guest
Ako se i prekorači nužna obrana i dobije robija, Hakija ide na Bare, a od tamo se nitko ne vraćaveber wrote:ali završiš u zatvoru.mutava baštarda wrote:Ne upucaj ga, onda si sam upucan...veber wrote:upucaj nekog tko te napao i ugrozio ti život.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
znaci ukidaju istinsku demokraciju,jer gradjani ne smiju se legitimno braniti..
Guest- Guest
bogomdani wrote:znaci ukidaju istinsku demokraciju,jer gradjani ne smiju se legitimno braniti..
čini ti se. Teorija zavjere.
2014-04-16
Le Roi Soleil wrote:marcellus wrote:Le Roi Soleil wrote:EmberSpirit wrote:Slažem se sa odlukom EU komisije, još će desničarske bande, razni republikanci kao u americi, i degenerirani libertarijanci američkog mozga , još će takva ekipa koja zagovara oružje, još bi pokrenuli terorističke grupe ..
Potpis.
Što opet mi?
Stojite na putu Utopiji.
i napretku, oduvijek.
2014-04-16
kasno..XLT i Steyr pripremni... :spear:marcellus wrote:bogomdani wrote:znaci ukidaju istinsku demokraciju,jer gradjani ne smiju se legitimno braniti..
čini ti se. Teorija zavjere.
Guest- Guest
Ukoliko uđe preko 5 miliona kolonista u iduće 3 godine ja se možda odlučim na polaganje lovačkog. Hrpa ljudi koje znam bavi se lovom, zgodan način za samoobranu i druženje s prijateljima u prirodi....
kupuj ti sad vec oruzje,kasnije niti nes mocimutava baštarda wrote:Ukoliko uđe preko 5 miliona kolonista u iduće 3 godine ja se možda odlučim na polaganje lovačkog. Hrpa ljudi koje znam bavi se lovom, zgodan način za samoobranu i druženje s prijateljima u prirodi....
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Novi zakon o oružje onemogućava legalno posjedovanje oružja
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» Kronologija napada u Parizu
» Bruxelles privremeno zabranjuje 5G zbog zračenja.
» Novi zakon o oružje onemogućava legalno posjedovanje oružja
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» Kronologija napada u Parizu
» Bruxelles privremeno zabranjuje 5G zbog zračenja.
Page 3 of 6