Zbog napada u Parizu EU zabranjuje legalno oružje građana
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zbog napada u Parizu EU zabranjuje legalno oružje građana
BMK = Boli Me Kuraz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čekaj,ti si u Ljemačkoj?bogomdani wrote:Kod mene ima jedan waffen shop i ovih dana je nes guzva u njemu..jastreb wrote:Umjesto da djeluju po konceptu naoružanog naroda po principu "Svi smo mi obrana" ,oni građanima oduzimaju oružje.
Ja da sam Parižanin,na cerno bih nabavio kalaš i livor. Pa da vidimo.
Ja ne bih izigravao jagnje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nes preko 2 godine..jastreb wrote:Čekaj,ti si u Ljemačkoj?bogomdani wrote:Kod mene ima jedan waffen shop i ovih dana je nes guzva u njemu..jastreb wrote:Umjesto da djeluju po konceptu naoružanog naroda po principu "Svi smo mi obrana" ,oni građanima oduzimaju oružje.
Ja da sam Parižanin,na cerno bih nabavio kalaš i livor. Pa da vidimo.
Ja ne bih izigravao jagnje.
Guest- Guest
Neće biti veselo samo Nijemcima, nego i vama židovima u Njemačkoj.bogomdani wrote:Pa ovi su pookli kao bundeve..Ionako primjer usvabiji da nabavis vatropuc,ako si stranac,je nemoguce,mislim legalnim putem...ako si svabo,provuku ti ogledalo od supka do grla,simbolicki receno..svabo u prosjeku je iovako kastrat,i tesko mi ga je zamisliti sa vatropucom u ruci...pivcka boca i Wurstel u zemelu,daleko realnije...a kako svabama bude frcalo perje od Khozoepa...
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Umjesto da ih naoružaju sve. Francuze jel ..ne muje iz francuske.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čisto sumnjam da je oružje upotrebljeno u napadu pribavljeno legalnim putem.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Ono teroristi idu uokolo sa pištoljima umjesto jurišnim puškama i eksplozivom. Da ti pamet stane
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
EU zabranjuje ili otežava nabavku pištolja koji mogu pomoći pri samoobrani. Jurišne puške i eksploziv kojeg furaju teroristi su i ovako zabranjeni.Antijunak wrote:Čisto sumnjam da je oružje upotrebljeno u napadu pribavljeno legalnim putem.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ovo zvuci k'o provokacija..ili misle da extremisti prevladavju u udjelu stanovnistva.asilovski wrote:Napali ilegalnim oružjem bez ikakvih dozvola, oli ti Kalšnjikovima a oni razoružavaju građane, hahahah pravi put u fašizam, ali no Rusi su zlikovci
2014-04-12
Ovo nije bilo tesko pogodit da ce se obicno gradjanstvo sankcionirat i pratit dok ce ovi satrapi da dobijaju neke simbolicne zatvorske kazne. Treba pod hitno zahtijevati referendum o smrtnoj kazni za terorizam s tim da je politicari izvrsavaju. Za zaradjenu lovu treba malo i ruke okrvavit a bogami i fizicki odradit.
omni-
2014-04-12
građani već i jesu ko glineni golubovi a bradate kozojebe ta zabrana može samo radovati jer im u suštini samo pomaže.Već sada njih desetak može pobiti cijelu četvrt bez otpora dok se policija ne snađe.
vili40-
2015-08-02
ljude razoružati do kraja pa kad ovi krenu istovremeno na nekoliko mjesta po gradu čekaj do sutra pogubljenu policiju da ti priskoči u pomoć
vili40-
2015-08-02
a neš ti neki problem nabaviti oružje.
2014-12-30
nije,ali ti ćeš za ilegalno oružje odgovarati a ovoga boli kuracveber wrote:a neš ti neki problem nabaviti oružje.
vili40-
2015-08-02
kada vrag odnese šalu nitko te neće pitati za dozvolu.
2014-12-30
Jos ti ako upucas kozoyeba i sprijecis masakr slijedi dugogodisnja robija zbog ilegalnog posjedovanja oruzja i ubojstva. Treba povecat kazne za zlouporabu oruzja i to drakonski dok samoobranu i obranu drugih treba svakako stavljati u prvi plan.vili40 wrote:nije,ali ti ćeš za ilegalno oružje odgovarati a ovoga boli kuracveber wrote:a neš ti neki problem nabaviti oružje.
omni-
2014-04-12
Mada je vlastima najlakse udarati na gradjane koji se drze zakona i tako pokazati da se "nesto radi". Tu se ne radi samo o legalnom posjedovanju oruzja nego i u svemu drugome. Radi kriminalaca i kojekakvih otpadaka svi moramo trpjeti umjesto da se taj tumor odstrani kirurski. kojekakvi manijaci nam ubijaju djecu, dobijaju smijesne kazne, silovatelji, nasilnici svoj bagri je upala kasika u med.
omni-
2014-04-12
To je bit svega,što će ti ilegalno oružje kad ga ne smiješ koristiti?Zakoni su smiješni,ja provalnika ne smijem upucati sve dok on ne ispuca na mene bar jedno tri puta,prvo ga moraš opomenuti,pa praćka,pa hrvanje,na kraju možda elektrošoker...hahaha koje budaletine...Blago zaštićenim provalnicima i svim ostalim nasilnicima.Svo oružje koje sam imao predao sam do zadnjeg metka da to ne bude u kući sa djecom i sad ću se morati opet naoružavati i riskirati robiju?omni wrote:Jos ti ako upucas kozoyeba i sprijecis masakr slijedi dugogodisnja robija zbog ilegalnog posjedovanja oruzja i ubojstva. Treba povecat kazne za zlouporabu oruzja i to drakonski dok samoobranu i obranu drugih treba svakako stavljati u prvi plan.vili40 wrote:nije,ali ti ćeš za ilegalno oružje odgovarati a ovoga boli kuracveber wrote:a neš ti neki problem nabaviti oružje.
vili40-
2015-08-02
Sam nemam oruzje niti ga imam u planu nabavljati, bar ne u dosljedno vrijeme, ali mislim da je cista represija okomiti se na legalne posjedovaoce. Oruzije se ne dobija tek tako legalno nego postoji neki vid obuke i dokaza da je osoba sposobna posebno psihicki da posjeduje nesto takvo. Mislim da stvarno nema potrebe da se stvari fokusiraju u pogresnom smijeru. Nek pojacaju kazne za zlouporabu i to moze biti to, a samoobrana je nesto sto nitko nigdje ne moze zabranit pa nece uspjet ni sada.vili40 wrote:To je bit svega,što će ti ilegalno oružje kad ga ne smiješ koristiti?Zakoni su smiješni,ja provalnika ne smijem upucati sve dok on ne ispuca na mene bar jedno tri puta,prvo ga moraš opomenuti,pa praćka,pa hrvanje,na kraju možda elektrošoker...hahaha koje budaletine...Blago zaštićenim provalnicima i svim ostalim nasilnicima.Svo oružje koje sam imao predao sam do zadnjeg metka da to ne bude u kući sa djecom i sad ću se morati opet naoružavati i riskirati robiju?omni wrote:Jos ti ako upucas kozoyeba i sprijecis masakr slijedi dugogodisnja robija zbog ilegalnog posjedovanja oruzja i ubojstva. Treba povecat kazne za zlouporabu oruzja i to drakonski dok samoobranu i obranu drugih treba svakako stavljati u prvi plan.vili40 wrote:nije,ali ti ćeš za ilegalno oružje odgovarati a ovoga boli kuracveber wrote:a neš ti neki problem nabaviti oružje.
omni-
2014-04-12
samoobrana je već reducirana,ti ako se obraniš zakonđije ti uvijek prikopčaju prekoračenje.Tebe netko napadne nožem ti ga ne smiješ upucati pištoljem nego tog zamoliti da te prvo malo rani pa da nastavite dalje ili ga zamoliti da ti da vremena da i ti nađeš nož.Ima milijun sličnih primjera u našem slavnom pravosuđu,totalni kretenizam.omni wrote:Sam nemam oruzje niti ga imam u planu nabavljati, bar ne u dosljedno vrijeme, ali mislim da je cista represija okomiti se na legalne posjedovaoce. Oruzije se ne dobija tek tako legalno nego postoji neki vid obuke i dokaza da je osoba sposobna posebno psihicki da posjeduje nesto takvo. Mislim da stvarno nema potrebe da se stvari fokusiraju u pogresnom smijeru. Nek pojacaju kazne za zlouporabu i to moze biti to, a samoobrana je nesto sto nitko nigdje ne moze zabranit pa nece uspjet ni sada.vili40 wrote:To je bit svega,što će ti ilegalno oružje kad ga ne smiješ koristiti?Zakoni su smiješni,ja provalnika ne smijem upucati sve dok on ne ispuca na mene bar jedno tri puta,prvo ga moraš opomenuti,pa praćka,pa hrvanje,na kraju možda elektrošoker...hahaha koje budaletine...Blago zaštićenim provalnicima i svim ostalim nasilnicima.Svo oružje koje sam imao predao sam do zadnjeg metka da to ne bude u kući sa djecom i sad ću se morati opet naoružavati i riskirati robiju?omni wrote:Jos ti ako upucas kozoyeba i sprijecis masakr slijedi dugogodisnja robija zbog ilegalnog posjedovanja oruzja i ubojstva. Treba povecat kazne za zlouporabu oruzja i to drakonski dok samoobranu i obranu drugih treba svakako stavljati u prvi plan.vili40 wrote:nije,ali ti ćeš za ilegalno oružje odgovarati a ovoga boli kuracveber wrote:a neš ti neki problem nabaviti oružje.
vili40-
2015-08-02
Pd kada je prava i pravde poznat je institut Nužne obrane. Tko ti može zabraniti da obraniš svoj život od napada.omni wrote:Sam nemam oruzje niti ga imam u planu nabavljati, bar ne u dosljedno vrijeme, ali mislim da je cista represija okomiti se na legalne posjedovaoce. Oruzije se ne dobija tek tako legalno nego postoji neki vid obuke i dokaza da je osoba sposobna posebno psihicki da posjeduje nesto takvo. Mislim da stvarno nema potrebe da se stvari fokusiraju u pogresnom smijeru. Nek pojacaju kazne za zlouporabu i to moze biti to, a samoobrana je nesto sto nitko nigdje ne moze zabranit pa nece uspjet ni sada.vili40 wrote:To je bit svega,što će ti ilegalno oružje kad ga ne smiješ koristiti?Zakoni su smiješni,ja provalnika ne smijem upucati sve dok on ne ispuca na mene bar jedno tri puta,prvo ga moraš opomenuti,pa praćka,pa hrvanje,na kraju možda elektrošoker...hahaha koje budaletine...Blago zaštićenim provalnicima i svim ostalim nasilnicima.Svo oružje koje sam imao predao sam do zadnjeg metka da to ne bude u kući sa djecom i sad ću se morati opet naoružavati i riskirati robiju?omni wrote:Jos ti ako upucas kozoyeba i sprijecis masakr slijedi dugogodisnja robija zbog ilegalnog posjedovanja oruzja i ubojstva. Treba povecat kazne za zlouporabu oruzja i to drakonski dok samoobranu i obranu drugih treba svakako stavljati u prvi plan.vili40 wrote:nije,ali ti ćeš za ilegalno oružje odgovarati a ovoga boli kuracveber wrote:a neš ti neki problem nabaviti oružje.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Novi zakon o oružje onemogućava legalno posjedovanje oružja
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» Kronologija napada u Parizu
» Bruxelles privremeno zabranjuje 5G zbog zračenja.
» Novi zakon o oružje onemogućava legalno posjedovanje oružja
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» Kronologija napada u Parizu
» Bruxelles privremeno zabranjuje 5G zbog zračenja.
Page 2 of 6