ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koji kuratz Rusi proizvode...???

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Koji kuratz Rusi proizvode...??? Empty Koji kuratz Rusi proizvode...???

Post by Guest 12/2/2020, 05:29

The Chairman of the Board "RUSNANO" Anatoly Chubais noted that this event has significance on an international scale. "Today, running a 50-ton plant. We are well aware that no company on Earth is able to produce even one ton. Today OCSiAl is the supplier of 75% of the largest technology companies in the world," he comments. Most companies, unfortunately, forbids to call themselves, but we know that OCSiAl is a supplier of LG and Pirelli.
Koji kuratz Rusi proizvode...??? Types_of_Carbon_Nanotubes
Photo: ru.wikipedia.org

Carbon nanotubes are capable of several times (up to 500) to increase electrical and thermal conductivity materials. Recently, scientists have found a method to sort carbon nanotubes and hold them in one position, to create the desired shapes.
Earlier in Novosibirsk have already been running a pilot plant Graphetron 1.0. With the commissioning Graphetron 50 the company will be able to produce up to 75 tons of nanotubes per year.

https://www.computerra.ru/252783/v-rossii-zapushhena-krupnejshaya-v-mire-ustanovka-po-proizvodstvu-grafenovyh-nanotrubok/
Guest
Guest

Back to top Go down

Koji kuratz Rusi proizvode...??? Empty Re: Koji kuratz Rusi proizvode...???

Post by vuksadinare 12/2/2020, 05:32

nemres je prezaliti..pa je ovako vabis..spreman si i u sibir presiliti ako treba :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 12/2/2020, 05:33

Pa tamo mi je finalna destinacija..zasto bi nekog zalio??tu je.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/2/2020, 05:35

nego vish ti Fuk,kako Ruje napreduju tehnoloski..a vi josh u WW2 pa i vise u proslost..morate se hvatati posela i raditi.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 12/2/2020, 12:53

Zato Putin ne da Čubajsa.

Raja ga mrze jer mu stavljaju na grijeh suučesništvo u havariji devedesetih kao i to da je i danas prozapadni liberal 

ALI....

On uspješno vodi ROSNANO, strateški važnu i vrlo uspješnu kompaniju. 

A Putko ne uklanja i ne mijenja uspješnog igrača, bez obzira na to dijeli li njegove političke stavove ili ne.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 12/2/2020, 13:07

atomske bombe
naftu i gas
sirovne
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 13/2/2020, 03:54

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Ringo10 13/2/2020, 05:42

Unimatrix_Zero wrote:
Taj lift teško da će ikad postojat, ali kakve veze to ima sa temom o Rusiji
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 13/2/2020, 10:45

Ringo ajde procitaj uvod u temu,ovo sto je svetac gore napisao,koji kuki Rusi proizvode carbon-nanotubes pa onda povezi neke stvari,popi jedan gingko ili jedno riblje ulje pirat

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2020, 03:07

Unimatrix_Zero wrote:Ringo ajde procitaj uvod u temu,ovo sto je svetac gore napisao,koji kuki Rusi proizvode carbon-nanotubes pa onda povezi neke stvari,popi jedan gingko ili jedno riblje ulje pirat
dobro,ne kuze oni sto je dans u biti hajteh..Ameri su iza Rusa u svim critical-tech tehnologijama..TKO je izgradio svemirsku stanicu??..pametnom dovoljno..
A bez ruskih raketnih motora,bi Jemeri kurtza vidjeli,a ne svemira... lol! lol! lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 14/2/2020, 03:16

Legendovich wrote:
Unimatrix_Zero wrote:Ringo ajde procitaj uvod u temu,ovo sto je svetac gore napisao,koji kuki Rusi proizvode carbon-nanotubes pa onda povezi neke stvari,popi jedan gingko ili jedno riblje ulje :pirat:A bez ruskih raketnih motora,bi Jemeri kurtza vidjeli,a ne svemira... lol! lol! lol! lol! lol!
DA je situacija obratna, Rusi bi svemirsku stanicu mogli vidjeti samo na TV
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2020, 03:16

mda..glavni u svapskoj industriji auta metal kontrola) i metalurgiji su ..naravno Rusi..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2020, 03:22

Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:
Unimatrix_Zero wrote:Ringo ajde procitaj uvod u temu,ovo sto je svetac gore napisao,koji kuki Rusi proizvode carbon-nanotubes pa onda povezi neke stvari,popi jedan gingko ili jedno riblje ulje :pirat:A bez ruskih raketnih motora,bi Jemeri kurtza vidjeli,a ne svemira... lol! lol! lol! lol! lol!
Rusi su dugi niz godina pod komjunizmom razvijali"grube" tehnologije..metalurgija,biokemija,raketna tehnologija..agrikultura,radarske i druge valne tehnologije..no tu nema danas nikog da im izbila konkurira..Rusi su usvojili i proizvodnju vlastitih visejezgranih procesora..dakako to je tek zacetak,ali bitrno je usvajanje proizvodnog procesa i tehnoloskih projekata..kompjuteri su davno proizvedeni..danas su samo integrirani,i na bazi silicija..nekad veliki kao poveca soba,danas,malipacni..samo je napredak bio u integraciji i minimalizaciji procesa proizvodnje..
no raketni motor je nesh sasvim drugo..tu se radi na granicama fizike i izdrzljivosti postojecih materijala..a tu ne smije biti greske u metalu..ja sam znam izvesti 7 tehnika otkrivanja nepravilnosti u metalnim odljevima(alugus uglavnom-jer se danas najvise koristi za izradu bloka motora..),mogu misliti koliko Rusi tek znaju.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 14/2/2020, 03:41

Legendovich wrote:
Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:
Rusi su dugi niz godina pod komjunizmom razvijali"grube" tehnologije..metalurgija,biokemija,raketna tehnologija..agrikultura,radarske i druge valne tehnologije..no tu nema danas nikog da im izbila konkurira..Rusi su usvojili i proizvodnju vlastitih visejezgranih procesora..dakako to je tek zacetak,ali bitrno je usvajanje proizvodnog procesa i tehnoloskih projekata..kompjuteri su davno proizvedeni..danas su samo integrirani,i na bazi silicija..nekad veliki kao poveca soba,danas,malipacni..samo je napredak bio u integraciji i minimalizaciji procesa proizvodnje..
no raketni motor je nesh sasvim drugo..tu se radi na granicama fizike i izdrzljivosti postojecih materijala..a tu ne smije biti greske u metalu..ja sam znam izvesti 7 tehnika otkrivanja nepravilnosti u metalnim odljevima(alugus uglavnom-jer se danas najvise koristi za izradu bloka motora..),mogu misliti koliko Rusi tek znaju.. :starac
Lijepo ali narod to mnogo ne zanima.

NArod je htio šarene izloge prepune svakakvih pizdarija, žvake, čokolade, sireve, najlon čarape i bijelu i crnu tehniku, mobitele  ... nisu narod puno zanimali rakete i ratna avijacija, metalurgija i nuklearne elektrane i visoke peći. 
Standard nizak u usporedbi sa Zapadom i to je uništilo istočnoeurposki socijalizam.

Zato mi je smiješno kad kažu da narod hoće demokraciju. Boli narod kitomir za demokraciju ... ako nema pretjerane represije sve je OK.

Narod zanima konzumerizam. Šareni izlozi prepuni svakakvih tričarija koje svakodnevni život znače. 

I tu puno pametovanja nema. I zato je sad Putin obznanio da je unapređenje ekonomije, životnog standarda i ekonomskog rasta prioritet svih prioriteta. U tom smjeru idu i nacionalni projekti.

Putko odlično zna šta je glave došlo SSSR-u i da ako narod ne osjeti znatan ekonomski boljitak da sve što je uradio može pasti u vodu. Jer narod je kratke pameti o a još kraće memorije.

Ljudi danas putuju na Zapad i uspoređuju. Tu propagandnih foliranja nema.

A Amerikanci odlično znaju gdje i kako da udare ekonomski i kako da izazovu nezadovoljstvo blesave rulje i da negdje naprave kaos kako bi oslabili ciljanu zemlju i srušili tu vlast.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2020, 03:53

Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:
Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:
Lijepo ali narod to mnogo ne zanima.

NArod je htio šarene izloge prepune svakakvih pizdarija, žvake, čokolade, sireve, najlon čarape i bijelu i crnu tehniku, mobitele  ... nisu narod puno zanimali rakete i ratna avijacija, metalurgija i nuklearne elektrane i visoke peći. 
Standard nizak u usporedbi sa Zapadom i to je uništilo istočnoeurposki socijalizam.

Zato mi je smiješno kad kažu da narod hoće demokraciju. Boli narod kitomir za demokraciju ... ako nema pretjerane represije sve je OK.

Narod zanima konzumerizam. Šareni izlozi prepuni svakakvih tričarija koje svakodnevni život znače. 

I tu puno pametovanja nema. I zato je sad Putin obznanio da je unapređenje ekonomije, životnog standarda i ekonomskog rasta prioritet svih prioriteta. U tom smjeru idu i nacionalni projekti.

Putko odlično zna šta je glave došlo SSSR-u i da ako narod ne osjeti znatan ekonomski boljitak da sve što je uradio može pasti u vodu. Jer narod je kratke pameti o a još kraće memorije.

Ljudi danas putuju na Zapad i uspoređuju. Tu propagandnih foliranja nema.
s obzirom da je Rusija bila 70 godina pod komjunizmom,nije cudo da je "zakasnila" u svemu...
Standard ruski je danas otprilike kao u RH..tko ima solidnu placu..cijene slicne,nesh jeftinije...bencin kosta 50tak eurocenti,plin,da ne spominjem..dzabalesku..Energenti i teske tehnologije su kljucne da se razvija drzava,a ne pididimovi,kao mobiteli i slicne zabavne gluposti...Rusi,najskuplje radove ne trebaju povjeravati stranim firmama,nego to same cine i tu imaju brutalnu tehnologiju..TO JE ONO sto ce Rusiju vremenom izgurati na sunce i priicno dobro blagostanje..u tom smislu ne trebaju nish uvoziti..sVe sami proizvode...hranu imaju prejebenu i imaju i visaka koje izvoze..Enegenti jeftini su kljucni adut u razvoju drzave...ne formira im cijenu OPEC ili Jamerika..sami si to rade..Rusi su prilicno zadovoljni nakon 30 godina od raspada CCCP-a,a stanovnistvo nije vise prepusteno sebi,.nego se drzava polako pocinje brinuti za sve..zakonima naravno i omogucivanjem uvjeta da se zaposljavaju i otvaraju frme..opaka je financijska disciplina i tako to treba i ostati.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2020, 03:55

rusi nisu bas toliko opsjednuti konzumerizmom..zanimaju ih sarene i svjetlucave đinđe,ali nisu bas budale koje ce za mobajl dat i900 ojrova...kupuju radje oni Huawei,a uskoro i kineske pandane,europskim preskupim autima..a imaju i par svojih autoindustrija..malo grubih u finesama,ali napreduju...vidim dosta Lada vesta po svabiji..niti svabo vise nece dati lovu,za nes sto prezivljava jedino na imenu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 14/2/2020, 04:01

Legendovich wrote:rusi nisu bas toliko opsjednuti konzumerizmom..zanimaju ih sarene i svjetlucave đinđe,ali nisu bas budale koje ce za mobajl dat i900 ojrova...kupuju radje oni Huawei,a uskoro i kineske pandane,europskim preskupim autima..a imaju i par svojih autoindustrija..malo grubih u finesama,ali napreduju...vidim dosta Lada vesta po svabiji..niti svabo vise nece dati lovu,za nes sto prezivljava jedino na imenu..
Ova dva tvoja posta... ne znam, ulijevaju optimizam.

Ja nikad nisam bio u Rusiji ... zapravo bio sam kao mlad 1987 godine ali to je bio drugi svijet.

Ne znam kako žive prosječni Rusi ali gledajući podatke o prosječnim prihodima mislim da je to nedovoljno, iako je sve jeftinije.

U Australiji su primanja mnogo veća ali šta mi vrijedi kad je život skup pa me opelješe prvo za kredit za kuću, ili za kiriju ako nemaš kuće ili stana u vlasništvu, režije su kako vidim mnogo skuplje nego u Rusiji ...
A izlazak i zabavni život je papren. 

Mislim da bi u Rusiji prosječan dohodak trebao biti bar oko 100 tisuća Rubalja umjesto sadašnjih 46 500 Rubalja  pa da bude kako treba. Jer mislim da većina Rusa i nemaju primanja u vrijednosti tog prosječnog dohotka.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2020, 16:49

Poanta jest sto rusija kao drzava,ne stoji kao dželat rusima za vratom..dapace,ako pokazes volju za obradjivanjem zemlje i stocarenjem,dobit ces besplatno i zemlju i stoku za posao..ne fali niti jednoga..a nitko ti nece zamjeriti,ako ruknes par divljaci prije zime za poošnicu..drzavaje prilicno olabavila stisak,prema prosjecnim ljudima,bas zato,da si poboljsaju standard,a ne da ih cijedi jos vise
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 14/2/2020, 20:30

Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:rusi nisu bas toliko opsjednuti konzumerizmom..zanimaju ih sarene i svjetlucave đinđe,ali nisu bas budale koje ce za mobajl dat i900 ojrova...kupuju radje oni Huawei,a uskoro i kineske pandane,europskim preskupim autima..a imaju i par svojih autoindustrija..malo grubih u finesama,ali napreduju...vidim dosta Lada vesta po svabiji..niti svabo vise nece dati lovu,za nes sto prezivljava jedino na imenu..
Ova dva tvoja posta... ne znam, ulijevaju optimizam.

Ja nikad nisam bio u Rusiji ... zapravo bio sam kao mlad 1987 godine ali to je bio drugi svijet.

Ne znam kako žive prosječni Rusi ali gledajući podatke o prosječnim prihodima mislim da je to nedovoljno, iako je sve jeftinije.

U Australiji su primanja mnogo veća ali šta mi vrijedi kad je život skup pa me opelješe prvo za kredit za kuću, ili za kiriju ako nemaš kuće ili stana u vlasništvu, režije su kako vidim mnogo skuplje nego u Rusiji ...
A izlazak i zabavni život je papren. 

Mislim da bi u Rusiji prosječan dohodak trebao biti bar oko 100 tisuća Rubalja umjesto sadašnjih 46 500 Rubalja  pa da bude kako treba. Jer mislim da većina Rusa i nemaju primanja u vrijednosti tog prosječnog dohotka.
gledaj, place im se razlikuju po regionima, u petrogradu sam pricao sa zidarom koji je imao oko 180 000 na mjesec, zidar keramicar al je petrograd daleko skuplji nego chita recimo gdje sam pricao s elektricarom koji ima 40 tisuca al zato je jebeni tramvaj  12 rublji i rucak u restoranu 80,  a kad sam dao lokalnom klosaru 50 rublji skoro me zazvalio od srece a litar goriva 32 rublja, dizela
imas moskvu gdje su place jebeno visoke al je i cjena zivota daleko visa
uglavnom ko i hrvatska recimo, imas zagreb i okolicu koji umaju love, imas dalmaciju koja ima nes manje od zagreba i slavoniju koja je u kurcu, najveca provala mi je kad genijalci pocnu usporedjivat il obecavat kao ruski leftardi svima place od 1000 dolara pa na vise, rusija nakon pada devedesetih treba vise vremena da izbalansira standard al ide se svakim korakom sve brze, nemos uporedjivat europske zemlje (ove bez bivsih socijalsitickih) koje nisu imale nikakav ekonomski slom 70 godina i rusiju koja je 90tih imala proval kao da se dogodio jebacki rat

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 15/2/2020, 01:34

Legendovich wrote:
Unimatrix_Zero wrote:Ringo ajde procitaj uvod u temu,ovo sto je svetac gore napisao,koji kuki Rusi proizvode carbon-nanotubes pa onda povezi neke stvari,popi jedan gingko ili jedno riblje ulje pirat
dobro,ne kuze oni sto je dans u biti hajteh..Ameri su iza Rusa u svim critical-tech tehnologijama..TKO je izgradio svemirsku stanicu??..pametnom dovoljno..
A bez ruskih raketnih motora,bi Jemeri kurtza vidjeli,a ne svemira... lol! lol! lol! lol! lol!
pa bi ali sa teleskopom pirat

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics