Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Forumska vecera
HahajahaNoor wrote:Ti ces bit u zalosti kad dovedem digićaPABLO ESCOBAR wrote:Zato si ti u zalostiNoor wrote:mora čuvat pohotnikaMaggie19 wrote:Palca, da.PABLO ESCOBAR wrote:
Meghici nije do spize. Njoj je ka i tebi do kurca
Znaci, zato dovodis zenu.
Tszszststszs ..kad joj prevedem ;-&^
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:HahajahaNoor wrote:Ti ces bit u zalosti kad dovedem digićaPABLO ESCOBAR wrote:Zato si ti u zalostiNoor wrote:mora čuvat pohotnikaMaggie19 wrote:
Palca, da.
Znaci, zato dovodis zenu.
Tszszststszs ..kad joj prevedem ;-&^
bit će tebi hahajaha
PABLO ESCOBAR wrote:Sveti Ante mi se ukaza i reka da cu u paka ako ne sataren bar jos toliko necastivih incestaBrat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ma brate nije meni zaj radi 50ak mrtvi srba nego sta se ja nesmin zgazit u svom dragom graduBrat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:
Da fala Bogu jesan
Imotski profesori prava na zagrebackom fakultetu su krenili u misiju da mi se ukloni to.
Ako Bog da uskoro Ante stize u svoj imotski i svoj najdrazi Split.
E kad prodjen Marmontovom i Rivom onda mogu od srice umrit
Da je pravde i pravice, svirao bi ti klavir minimum 20 godina-ali nema veze, Bog će ti ionako suditi...
Nema veze, na zemaljskom životu ćeš rešiti to. I veći zlikovci od tebe su se izvukli. Nego tebe gore nešto čeka, božiji sud. Od njega nema spasa, a tada će ti biti žao što si bio zlikovac i monstrum...
Jel si ti prešao na heroin?
Guest- Guest
je, užičkoAtlana wrote:A muzika?
Kolo?
očekujem latino, pa da vide što je ples
Noor wrote:očekujem latino, pa da vide što je plesAtlana wrote:A muzika?
Kolo?
Mmm, mrnjauu
Guest- Guest
tražit ćeš milostBrat Brale wrote:Noor wrote:očekujem latino, pa da vide što je plesAtlana wrote:A muzika?
Kolo?
Mmm, mrnjauu
Imamo.forumske Beatlese tu..Atlana wrote:A muzika?
Kolo?
Ante i niche pišu stihove, uglazbljuje ...to moramo jos otkrit ;-))
A Boga ti draga, svaki put nadodaš par cm u visinu i dužinu. Lažeš ko pas, više ni ne znaš što je istina. Ja bi rekao da si 175 u visinu, 120 u širinu i 14 u dužinu.PABLO ESCOBAR wrote:Ja iman mokre snove a ocigledno je da ti imas i lipe i vlazne.Noor wrote:imaš lijepe mokre snovePABLO ESCOBAR wrote:Fala Bogu da moras napraviti i probati Imotsku tortu.Noor wrote:Onda je moram napraviti uskoro :)Maggie19 wrote:
Odlicna je!
To ce ti bit vrh zivota s znas i sama da ti se zivotni san kresnuti sa imocaninom u costa rici tako da ce ti nasa torta biti samo zagrijavanje dok te imotska pecenica ne opali
A sta bi drugo i imala.
196 cm veliki imocanin
46 godina
Magnum 28
Fala Bogu da si napaljena
To ti je tradicija zapalit koji kontejner na Pujankama...Atlana wrote:Na pujankama? :D
:^O
Guest- Guest
Noor wrote:tražit ćeš milostBrat Brale wrote:Noor wrote:očekujem latino, pa da vide što je plesAtlana wrote:A muzika?
Kolo?
Mmm, mrnjauu
Ne plaši se, brzo umem u kontru da pređem.
Guest- Guest
Kvart sa najvećim brojem ljudi u gradu Splitu...Atlana wrote:Sad sam isla guglat tak famozni kvart.
To su neboderi spojeni po 15 katova?
Zamisli napusit se i popest na krov
<3
Guest- Guest
Onda do Zbirca...PABLO ESCOBAR wrote:Sitija san se odma disi i na kojem.portunu cigane jedan.fridrih_niche wrote:Na kantun od Californije i onaj na drugoj strani u istom pravcu...
:D
Kad ovo risin i dodjen onda lipo odeno na bace u nevere na spizu.
<3
Guest- Guest
Ante je za epske stihove John Lennon!Maggie19 wrote:Imamo.forumske Beatlese tu..Atlana wrote:A muzika?
Kolo?
<3
Guest- Guest
Pa da..svaki svoju užu specijalnost ;-@fridrih_niche wrote:Ante je za epske stihove John Lennon!Maggie19 wrote:Imamo.forumske Beatlese tu..Atlana wrote:A muzika?
Kolo?
<3
vežbaj brale 🥳Brat Brale wrote:Ne plaši se, brzo umem u kontru da pređem.Noor wrote:tražit ćeš milostBrat Brale wrote:Noor wrote:očekujem latino, pa da vide što je plesAtlana wrote:A muzika?
Kolo?
Mmm, mrnjauu
Noor wrote:je, užičkoAtlana wrote:A muzika?
Kolo?
Ne bih ja te korake mogla popamtit...
Guest- Guest
2-3 ista koraka se ponavljaju, prati ovog u bijelim tenisicama, drugi vezu i motaju nogama..Atlana wrote:Noor wrote:je, užičkoAtlana wrote:A muzika?
Kolo?
Ne bih ja te korake mogla popamtit...
Dobro 193 u visinu 46 godina ce 24.08Roland Deschain wrote:A Boga ti draga, svaki put nadodaš par cm u visinu i dužinu. Lažeš ko pas, više ni ne znaš što je istina. Ja bi rekao da si 175 u visinu, 120 u širinu i 14 u dužinu.PABLO ESCOBAR wrote:Ja iman mokre snove a ocigledno je da ti imas i lipe i vlazne.Noor wrote:imaš lijepe mokre snovePABLO ESCOBAR wrote:Fala Bogu da moras napraviti i probati Imotsku tortu.Noor wrote:
Onda je moram napraviti uskoro :)
To ce ti bit vrh zivota s znas i sama da ti se zivotni san kresnuti sa imocaninom u costa rici tako da ce ti nasa torta biti samo zagrijavanje dok te imotska pecenica ne opali
A sta bi drugo i imala.
196 cm veliki imocanin
46 godina
Magnum 28
Fala Bogu da si napaljena
A magnum raste svakodnevnooo.
Pitaj zene
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kakav heroin glupane napusen san cilu vecer i jutroBrat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Sveti Ante mi se ukaza i reka da cu u paka ako ne sataren bar jos toliko necastivih incestaBrat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ma brate nije meni zaj radi 50ak mrtvi srba nego sta se ja nesmin zgazit u svom dragom graduBrat Brale wrote:
Da je pravde i pravice, svirao bi ti klavir minimum 20 godina-ali nema veze, Bog će ti ionako suditi...
Nema veze, na zemaljskom životu ćeš rešiti to. I veći zlikovci od tebe su se izvukli. Nego tebe gore nešto čeka, božiji sud. Od njega nema spasa, a tada će ti biti žao što si bio zlikovac i monstrum...
Jel si ti prešao na heroin?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 13