Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Forumska vecera
Niche ti pokupi tominja scorpio ce poslati momke da ti ga pomognu stavit u auto.
I polako vozi i budi oprezan sa njime znas da je ostario i da je zaboravan i pomalo nagluh. Polako i pazljivo snjime
I polako vozi i budi oprezan sa njime znas da je ostario i da je zaboravan i pomalo nagluh. Polako i pazljivo snjime
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mali gay patuljak je bija ovan u horoskopu...PABLO ESCOBAR wrote:Demo postajes mi sve veci u ocima.muckodjubre wrote:SS uniforme,može i ustaškeNoor wrote:a dress code? šta ću obući, ajmee
A i mjesto tj sveto mjesto odrzavanja nase vecere jeste od neke simbolike.
A i datum jeste simbolican.
Koja tuga...
:(
Guest- Guest
Ante je u naponu snage...Maggie19 wrote:Ante The Great ne moze nas sve pratit na potrebnoj razini, ma koliko on htio. Fizicki je ogranicen, kao i svi.fridrih_niche wrote:Sve ste u pratnji Ante Hugh Hefnera!Maggie19 wrote:I moramo pratnju dogovorit..;-PAtlana wrote:TakodjeMaggie19 wrote:Koji je datum?
Moram se dobro pripremit: toaleta, frizura, sminka, etc. ;-D
:^O
;-D
Meni, a vjerujem i ostalim curama, treba osobna entourage ;-~~
Mislin da bi na Vu-Ve zogu bija najjači balotas...
:D
Guest- Guest
<3PABLO ESCOBAR wrote:Nema druge narkomanufridrih_niche wrote:Za desert ide masni skunk...
Ante mota...
Guest- Guest
Kupimo našeg ZG van Dijka, ne boj se...PABLO ESCOBAR wrote:Niche ti pokupi tominja scorpio ce poslati momke da ti ga pomognu stavit u auto.
Je malo ala Jeremija iz Alan Forda, al dobar je on...
<3
Guest- Guest
Ajmen, sistaMaggie19 wrote:Ante The Great ne moze nas sve pratit na potrebnoj razini, ma koliko on htio. Fizicki je ogranicen, kao i svi.fridrih_niche wrote:Sve ste u pratnji Ante Hugh Hefnera!Maggie19 wrote:I moramo pratnju dogovorit..;-PAtlana wrote:TakodjeMaggie19 wrote:Koji je datum?
;-D
Guest- Guest
Ne sumnjam u balote.fridrih_niche wrote:Ante je u naponu snage...Maggie19 wrote:Ante The Great ne moze nas sve pratit na potrebnoj razini, ma koliko on htio. Fizicki je ogranicen, kao i svi.fridrih_niche wrote:Sve ste u pratnji Ante Hugh Hefnera!Maggie19 wrote:I moramo pratnju dogovorit..;-PAtlana wrote:TakodjeMaggie19 wrote:Koji je datum?
;-D
;-P
Women power ;-@Atlana wrote:Ajmen, sistaMaggie19 wrote:Ante The Great ne moze nas sve pratit na potrebnoj razini, ma koliko on htio. Fizicki je ogranicen, kao i svi.fridrih_niche wrote:Sve ste u pratnji Ante Hugh Hefnera!Maggie19 wrote:I moramo pratnju dogovorit..;-PAtlana wrote:TakodjeMaggie19 wrote:Koji je datum?
;-D
scorpion-
2014-04-18
Scorpio pripremi strijeljanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Cekaj jos 2 miseca i kusur danafridrih_niche wrote:Mali gay patuljak je bija ovan u horoskopu...PABLO ESCOBAR wrote:Demo postajes mi sve veci u ocima.muckodjubre wrote:SS uniforme,može i ustaškeNoor wrote:a dress code? šta ću obući, ajmee
A i mjesto tj sveto mjesto odrzavanja nase vecere jeste od neke simbolike.
A i datum jeste simbolican.
Koja tuga...
:(
Bit ces smaknut
2015-09-13
Ja dolazim sa Atlantom pod jednu i sa Noor pod drugu ruku. Spoj mladosti i iskustva...
Guest- Guest
Ko lesiAtlana wrote:Lizes dobro?scorpion wrote:Pošaljite ove žene u kuhinju
Nis od toga....scorpion wrote:Ko lesiAtlana wrote:Lizes dobro?scorpion wrote:Pošaljite ove žene u kuhinju
Kupam se prije seksa.
Hvala
Guest- Guest
HahahahBrat Brale wrote:Ja dolazim sa Atlantom pod jednu i sa Noor pod drugu ruku. Spoj mladosti i iskustva...
Kralj!
Guest- Guest
Znaš kad su cigu pitali jel voli lizat čistu pi*ku? Kaže cigo: šta se tu ima lizat?Atlana wrote:Nis od toga....scorpion wrote:Ko lesiAtlana wrote:Lizes dobro?scorpion wrote:Pošaljite ove žene u kuhinju
Kupam se prije seksa.
Hvala
Atlana wrote:HahahahBrat Brale wrote:Ja dolazim sa Atlantom pod jednu i sa Noor pod drugu ruku. Spoj mladosti i iskustva...
Kralj!
Očekujem samo da se pojavite u odgovorajućem lingerie-u i dobrim štiklicama...
Guest- Guest
Da među ovima over 80...a i to je vrlo upitnofridrih_niche wrote:Ante je u naponu snage...Maggie19 wrote:Ante The Great ne moze nas sve pratit na potrebnoj razini, ma koliko on htio. Fizicki je ogranicen, kao i svi.fridrih_niche wrote:Sve ste u pratnji Ante Hugh Hefnera!Maggie19 wrote:I moramo pratnju dogovorit..;-PAtlana wrote:
Takodje
;-D
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 13