Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
Ja ti samo kažem da je MPT tolatno dojadio. I meni je više postao naporan.Sovak wrote:jastreb wrote:Ma daj,budi ozbiljan.Sovak wrote:
Osim u jednom ... a to je efekt dizanje srbadije i yugadije na straznje do besvijesti.
Pa Srbi se sprdaju sa Tompsonom.
Kakvo dizanje živaca. Puno puta sam gledao njihove emisije. Između ostalog i sa onim Milomirom Marićem. Oni se sa Tompsonom smiju i prave sprdnju.
Čak mislim da mu nitko ne bi pravio nikakve probleme,ako bi htio nastupit u Srbiji. Misle da bi dvorana bila prazna.
Znači MPT je posljednje što ih zanima.
Za razliku od ovdašnjih dežuraca koje itekako zanimaju Brena,Bajaga,Jandrino jato,Drljača, Goci i Lazo,Momo i Dodir, Miroslav Ilić i naravno Džej.
Govorim o tebi ... tetrijebe.
Zadnje što mi je da se nerviram zbog njega.
Jedino što me nervira je ovaj turbo dizel folk koji danas mladi slušaju (Jala Brat,Koreli i sličćno smeće)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
Ovo je najbolja parodija na MPT-a
https://www.youtube.com/watch?v=EiVSmA3Xk_A
Vatrogasci ... ovo je smiješno, odlični su
https://www.youtube.com/watch?v=EiVSmA3Xk_A
Vatrogasci ... ovo je smiješno, odlični su
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bojna Cavoglave talijanska obrada
» Odlepili!Proglasili slavlje hrvatskih nogometasa ustaskim zbog pjesme 'Bojna Cavoglave'
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» U Rusiji se danas prvi put službeno slavi Dan pobjede nad Japanom
» Njemačka prvi put od 1991. godine zabilježila vanjskotrgovinski deficit
» Odlepili!Proglasili slavlje hrvatskih nogometasa ustaskim zbog pjesme 'Bojna Cavoglave'
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» U Rusiji se danas prvi put službeno slavi Dan pobjede nad Japanom
» Njemačka prvi put od 1991. godine zabilježila vanjskotrgovinski deficit
Page 4 of 4