Novi zakon : Nema više kvota za strane radnike
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Novi zakon : Nema više kvota za strane radnike
Ja nisan tija kapitalizam. Kapitalizam je izmislija emanicipaciju i da žene rade jer je to pola radne snage koja je jeftinija.
Kapitalizam je i uništija natalitet u razvijenim zemljama a sad kad nema domaćih ljudi više sad trpa te neke jadnike iz trećeg svijeta i priča kako je to sve divno , krasno itd
Tako su i Ameriku natrpali Latinosima pa im se pojavija Trump. Pojavit će se i u Europi Trump samo triba onu Merkel maknit.
Kapitalizam je i uništija natalitet u razvijenim zemljama a sad kad nema domaćih ljudi više sad trpa te neke jadnike iz trećeg svijeta i priča kako je to sve divno , krasno itd
Tako su i Ameriku natrpali Latinosima pa im se pojavija Trump. Pojavit će se i u Europi Trump samo triba onu Merkel maknit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Uvođenjem ovog zakona radnik u Hrvatskoj je postao nezaštićen jer mu je konkurencija deset miljardi ljudi na planeti i mogu te zamijenit za jeftinijega kad god oni to hoće. Ne postoji niti jedna zakonska pregrada da to spriječi. Ako mislite na onu da mora na zavodu prvo provjerit jel ima domaćih radnika ma hajte molim vas teti na zavodu sto kuna za kavu i ona upiše da se nitko nije javio na ponuđeni posao i to je sve.
Loša vremena za domaću radnu snagu koja je ostala u Hrvatskoj.
Tribat će iseljavat.
Tribat će iseljavat.
2014-04-11
Osim Francuza i Grka,sve u Europi su njonjavci i kmetje..bu to glavu josh vise savilo doli,i kaiš poslovicni pritegnuli..RayMabus wrote:Ja nisan tija kapitalizam. Kapitalizam je izmislija emanicipaciju i da žene rade jer je to pola radne snage koja je jeftinija.
Guest- Guest
RADNIK je zasticen..dakle radnik,kao radnik..svejedno iz kojeg dijela svijet.a. hrvacko porijeklo je druga stvar..RayMabus wrote:Uvođenjem ovog zakona radnik u Hrvatskoj je postao nezaštićen jer mu je konkurencija deset miljardi ljudi na planeti i mogu te zamijenit za jeftinijega kad god oni to hoće. Ne postoji niti jedna zakonska pregrada da to spriječi. Ako mislite na onu da mora na zavodu prvo provjerit jel ima domaćih radnika ma hajte molim vas teti na zavodu sto kuna za kavu i ona upiše da se nitko nije javio na ponuđeni posao i to je sve.
Tribat će iseljavat.
Guest- Guest
Sva srića pa ne moran više radit nego san se izdiga iznad te igre da moran radit za režiju i hranu kao mnogi.
Ja ne radin više. Ima razlog. Jadan ti je onaj tko ostane u Hrvatskoj a mora radit kod nekoga.
Ja ne radin više. Ima razlog. Jadan ti je onaj tko ostane u Hrvatskoj a mora radit kod nekoga.
2014-04-11
ja josh koju godinu,i onda pemzija u Rusiji.. josh mi ostane vremena za uzivanje u plodovima Majke Rusije..RayMabus wrote:Sva srića pa ne moran više radit nego san se izdiga iznad te igre da moran radit za režiju i hranu kao mnogi.
Zasto jadan..pa rekli ste da se povecavaju place i radna mjesta bujaju..??
Guest- Guest
Hvala Bogu pa se pojavio ovaj koronavirus pa su kineski turisti otkazali rezervacije do kraja godine i ove godine slom turizma jer će mnogi apartmani na Mediteranu ostat nepopunjeni i cijena noćenja će past.
I općenito hvala Bogu na koronavirusu pogotovo ako se proširi u Pakistan i tako neku zemlju a onda i planetarno jer će morat za svakog radnika kojeg uvedu u Hrvatsku dostavit potvrde da nije zaražen.
I općenito hvala Bogu na koronavirusu pogotovo ako se proširi u Pakistan i tako neku zemlju a onda i planetarno jer će morat za svakog radnika kojeg uvedu u Hrvatsku dostavit potvrde da nije zaražen.
2014-04-11
hehehehe,samo skupljam kazne za "pogresna parkiranja." hahahahahah..kreteni..
Guest- Guest
Nadam se s koronavirusom tako da nam odma propadne sezona. Koronavirus stigao u pravi čas , samo da se proširi izvan Kine i turizam je gotov. Turizam je najveće zlo koje postoji. Oni koji imaju para putuju i dižu cijene goriva i roba tamo di dođu a domaći ne mogu to pratit. Turizam je i veliki zagađivać. Ujedno je i multikultirizam. To je jedno zlo i prvo njega triba uništit.Legendovich wrote:..a..netko vam dojde..valjda..
2014-04-11
Ovaj zakon je okupacija države od strane kapitalista. Žao mi je šta to ljudi u Hrvatskoj ne vide ili čak misle kako je ovo super i moderno no istina je da je ovo čista i direktna okupacija države od strane kapitalista.
2014-04-11
Znate li šta vam je ovi zakon ?
Sutra ćete vi , vaša supruga ili dijete ić tražit neki posao npr u trgovini a on će vam reč ja već imam babu iz Bosne koja radi za minimalac i to vam je cijena rada pa ako oš oš a ako neš idi u Njemačku.
Jugoslavija.
Upravo ste pali na razinu Kosova po plaćama.
Sutra ćete vi , vaša supruga ili dijete ić tražit neki posao npr u trgovini a on će vam reč ja već imam babu iz Bosne koja radi za minimalac i to vam je cijena rada pa ako oš oš a ako neš idi u Njemačku.
Jugoslavija.
Upravo ste pali na razinu Kosova po plaćama.
2014-04-11
Vi ste tako glup narod da je to čudo jedno. Zato vam je i iselilo 400 tisuća mladih i natalitet krahira. Imate 900 dice manje nego prošle godine.
Bavite se trivijalnim stvarima oće li dva pedera usvojit neko dite a vamo vam u tišini poturaju ovaj zakon.
Kao šta vas brige ja radim. Pa neš radit cili život taj posal. Doći ćeš sutra , imat ćeš 50 godina , neš moć ni u Njemačku i tražit ćeš posal ovdje i onda će neki momak iz zapadnog Balkana ili Indije tu radit za kikiriki i ovaj će ti reč da je zazeto jer dok je on tražija eto nikog nije naša u Hrvatskoj ( a laže ) i onda će ti reč ako oš radit za minimalac ko i ovi to ti je plaća.
E moj narode.
Bavite se trivijalnim stvarima oće li dva pedera usvojit neko dite a vamo vam u tišini poturaju ovaj zakon.
Kao šta vas brige ja radim. Pa neš radit cili život taj posal. Doći ćeš sutra , imat ćeš 50 godina , neš moć ni u Njemačku i tražit ćeš posal ovdje i onda će neki momak iz zapadnog Balkana ili Indije tu radit za kikiriki i ovaj će ti reč da je zazeto jer dok je on tražija eto nikog nije naša u Hrvatskoj ( a laže ) i onda će ti reč ako oš radit za minimalac ko i ovi to ti je plaća.
E moj narode.
2014-04-11
Ovo su dravidi , Romi
Ne isplati se njima radit za pet tisuća kuna nego oni nemaju posla u Indiji i Sri Lanci. Ovo su ljudi koji nemaju izbora. Sutra će ih dovodit radit po trgovinama da slažu police. Doslovno robovska radna snaga.
E moj narode.
Uvališe vam lijepi zajeb političari i kapitalisti.
Ne isplati se njima radit za pet tisuća kuna nego oni nemaju posla u Indiji i Sri Lanci. Ovo su ljudi koji nemaju izbora. Sutra će ih dovodit radit po trgovinama da slažu police. Doslovno robovska radna snaga.
E moj narode.
Uvališe vam lijepi zajeb političari i kapitalisti.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sve više napada na strane radnike u Hrvatskoj
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Kvote za strane radnike razgrabljene u par sati!
» Katar ukinuo diskriminirajuće plaće za strane radnike
» Francuska uvodi kvote za strane radnike izvan EU
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Kvote za strane radnike razgrabljene u par sati!
» Katar ukinuo diskriminirajuće plaće za strane radnike
» Francuska uvodi kvote za strane radnike izvan EU
Page 2 of 2