U CG stiže vojska od 200 tisuća Kozaka
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: U CG stiže vojska od 200 tisuća Kozaka
Ja nisan bija al to mi dosta ljudi reklo da su apartmanizirali cijlu obalu u zaljevu i da je nakardno za vidit. Oni će sami sebi u tom malom zaljevu uništit apartmanizacijom i zagađenjem. Ono koji će ti kuac apartman kad se ne možeš okupat ispod nego moraš ić van na otvoreno ? To je zatvoren zaljev , ne moš to tako nakrcat i onda govnjara.AssadNaPodmornici wrote:Inače ovo lito sam ima čast obaci cjeli kotorski zaljev i mogu reći da im je obala sranje iako stari venecijanski gradovi su zakon
Svaki komad obale je zabetoniran i kuće im ulaze u more
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To su dva zaljeva u biti i taj uvućeniji di je Kotor to je ko jezero i mala je cirkulacija mora tu tako da ono ne možeš tu radit apartmanizaciju i masovni turizam. Ono tko se misli kupat nek prekriži apartman u Boki Kotorskoj.
Vojno je zanimljiv no ako oćeš brodove onda opet moraš bit u dobrim s Hrvatskom jer kontroliramo ulaz izlaz.
Meni nije vojno zanimljiv al je Italiji , Rusima i svima koji tu vide neku luku u Jadranu. Meni je zanimljiviji Bar šta se toga tiče , ima prugu , na granici je s Albanijom. Boka Kotorska mi uopće nije vojno zanimljiva. Rusima je , zato se oni tu motaju al došli s četnicima i s četnicima će i otić.
Vojno je zanimljiv no ako oćeš brodove onda opet moraš bit u dobrim s Hrvatskom jer kontroliramo ulaz izlaz.
Meni nije vojno zanimljiv al je Italiji , Rusima i svima koji tu vide neku luku u Jadranu. Meni je zanimljiviji Bar šta se toga tiče , ima prugu , na granici je s Albanijom. Boka Kotorska mi uopće nije vojno zanimljiva. Rusima je , zato se oni tu motaju al došli s četnicima i s četnicima će i otić.
2014-04-11
Evo kmeče u svih šesnajst jer će im Milo zapljenit crkve po Boki
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:846021-Rektor-Gojko-Perovic-Zakon-o-slobodi-veroispovesti-ako-bi-se-poceo-sprovoditi-pocepao-bi-Ustav-Crne-Gore-na-nekoliko-delova-i-nema-te-bolnice-koja-bi-ga-zakrpila
Previše ste četnikovali zadnjih godina i sad crkveni zakon i onda tko šta zucne odma će morat dokazivat vlasništvo nad crkvom.
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:846021-Rektor-Gojko-Perovic-Zakon-o-slobodi-veroispovesti-ako-bi-se-poceo-sprovoditi-pocepao-bi-Ustav-Crne-Gore-na-nekoliko-delova-i-nema-te-bolnice-koja-bi-ga-zakrpila
Previše ste četnikovali zadnjih godina i sad crkveni zakon i onda tko šta zucne odma će morat dokazivat vlasništvo nad crkvom.
2014-04-11
Boka nije danas vojno zanimljiva osim Rusima koji bi tu doveli neke svoje olupine da zajebaju NATO i Italijanima kao neki zaljev s aerodromom s druge strane Jadrana no Italija nema potrebe za stacioniranjem brodova nego više dođu koji put tu , doplove , popiju kavu i vrate se sutra nazad.
Uglavnom od NATO članica jedino Italija a druge zanima luka Bar ako se gleda mornarička infrastruktura u Cg.
Uglavnom od NATO članica jedino Italija a druge zanima luka Bar ako se gleda mornarička infrastruktura u Cg.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pad nataliteta stiže nam na naplatu : U škole će sjesti najmanje prvašica do sada, jedva 35 tisuća
» 36. obljetnica ukazanja: U Međugorje stiže više desetaka tisuća hodočasnika iz cijeloga svijeta
» VOJSKA SRBIJE ĆE GRMETI: Posle isporuke 6 migova stiže i druga isporuka od 12 aviona MIG-29
» Do 2020. godine otvara se 22 tisuća novih radnih mjesta u turizmu, čak 13 tisuća u hotelima
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» 36. obljetnica ukazanja: U Međugorje stiže više desetaka tisuća hodočasnika iz cijeloga svijeta
» VOJSKA SRBIJE ĆE GRMETI: Posle isporuke 6 migova stiže i druga isporuka od 12 aviona MIG-29
» Do 2020. godine otvara se 22 tisuća novih radnih mjesta u turizmu, čak 13 tisuća u hotelima
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
Page 3 of 3