Umro je jedan od najvecih ikada... Kirk Douglas
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Umro je jedan od najvecih ikada... Kirk Douglas
Bar joj možeš kćer gledat u Law & Orderu...Jack Torrance wrote:I am sucker for blondes...Noor wrote:Jack Torrance wrote:Sophia vs JaneNoor wrote:Ihaaa, vidi ti naše nogometaše kako znaju što valja
Gina Lollobrigida
Claudia Cardinale
Jane Mansfield
Kim Novak
Vivien Leigh
Sophia Loren
34C vs 36D
Bože dragi koliko veličine u samo jednoj fotografiji
evo i iz drugog kuta, pa ti reci koje je bolje :)
Šteta šta se zbog uloga glupastih cura koje je glumila nikad nije rješila imidža praznoglave plavuše jer je u stvarnosti bila iznimno inteligentna. Negdi san pročita da joj je IQ bija ako se dobro sićan priko 150
Ima materine crte lica...
I šteta sta je Jane poginila u prometnoj...
;)
Guest- Guest
Malo mi je noćnih polucija uzrokovala...Jack Torrance wrote:Bome za Anitu dodatni bodovi za tebefridrih_niche wrote:Ne zaboravite ni Anitu Ekberg...
:D
Meni je Audrey sve...
Ava i Sofia odma iza nje...
A od mladje generacije samo Monica...
<3
Meni ni na kraj pameti sitit se nje. Općenito, slabo se nešto sićan tih klasičnih lipotica s filmskog platna s ove strane bare. Ovako na prvu mi pada na pamet Domino iz Operacije Grom, meni možda i najlipša Bondova djevojka, nedavno preminula Claudine Auger
Ka i teta iz Amarcorda...
:^O
Guest- Guest
JAhahahahahahaahhahaha...EstebanEnrique wrote:Brat Brale wrote:Westerni su sranje...
ti si idiot.
Guest- Guest
Bravo, mala...Atlana wrote:Plasticne starletice danasnjice... Nisu ni do koljena...
Guest- Guest
Daniela Bianchi.. 007 -from russia with love
Guest- Guest
Kako je jedan mangup osramotio Sarajevo kada je Kirk Douglas došao u grad...
KIRK Douglas je volio Tita i Jugoslaviju, a 1984. godine došao je u Sarajevo na Zimske olimpijske igre. U Sarajevu je Kirk Douglas pojeo najskuplje ćevape na svijetu, a Sarajlije i dan danas prepričavaju kako ih je vlasnik restorana zauvijek osramotio pred slavnim glumcem.
Budući da je grad bio pun turista, vlasnik restorana podigao je cijenu ćevapa deset puta. O tome je govorio Goran Bregović jednom prilikom, u RTS-ovoj emisiji Robna Kuća.
"Onda se neki sarajevski mangup sjeti da zajebe Kirka Douglasa", prisjetio se Bregović.
"Douglas je ušao u restoran Dallas, sa svojim prijateljima. Naplatili su mu u to vrijeme nevjerojatnih 100 dolara za ćevape", rekao je u istoj emisiji Raka Marić, menadžer benda Bijelo Dugme.
"Oni jadni misle da su to ovce, pa se sjetio u nekom lijevom restoranu da mu naplati 10 puta više", dodao je Bregović.
"To ti je skandal bio. Kako je mogao da skrnavi gostoprimstvo Sarajlija", kazao je Marić.
Goran Bregović tvrdi da su taj restoran odmah nakon toga zatvorili, a da su vlasnika restorana Sarajlije htjele linčovati. U sljedećih pet godina, kaže Bregović, u taj restoran nitko nije htio ući.
https://www.index.hr/magazin/clanak/kako-je-jedan-mangup-osramotio-sarajevo-kada-je-kirk-douglas-dosao-u-grad/2154449.aspx
KIRK Douglas je volio Tita i Jugoslaviju, a 1984. godine došao je u Sarajevo na Zimske olimpijske igre. U Sarajevu je Kirk Douglas pojeo najskuplje ćevape na svijetu, a Sarajlije i dan danas prepričavaju kako ih je vlasnik restorana zauvijek osramotio pred slavnim glumcem.
Budući da je grad bio pun turista, vlasnik restorana podigao je cijenu ćevapa deset puta. O tome je govorio Goran Bregović jednom prilikom, u RTS-ovoj emisiji Robna Kuća.
"Onda se neki sarajevski mangup sjeti da zajebe Kirka Douglasa", prisjetio se Bregović.
"Douglas je ušao u restoran Dallas, sa svojim prijateljima. Naplatili su mu u to vrijeme nevjerojatnih 100 dolara za ćevape", rekao je u istoj emisiji Raka Marić, menadžer benda Bijelo Dugme.
"Oni jadni misle da su to ovce, pa se sjetio u nekom lijevom restoranu da mu naplati 10 puta više", dodao je Bregović.
"To ti je skandal bio. Kako je mogao da skrnavi gostoprimstvo Sarajlija", kazao je Marić.
Goran Bregović tvrdi da su taj restoran odmah nakon toga zatvorili, a da su vlasnika restorana Sarajlije htjele linčovati. U sljedećih pet godina, kaže Bregović, u taj restoran nitko nije htio ući.
https://www.index.hr/magazin/clanak/kako-je-jedan-mangup-osramotio-sarajevo-kada-je-kirk-douglas-dosao-u-grad/2154449.aspx
Last edited by EstebanEnrique on 8/2/2020, 13:58; edited 1 time in total
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:Brat Brale wrote:Westerni su sranje...
ti si idiot.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Eto baš to, prekrasna.Atlana wrote:Kako je ta claudine bila prekrasna toga nema nigdje...Jack Torrance wrote:Bome za Anitu dodatni bodovi za tebefridrih_niche wrote:Ne zaboravite ni Anitu Ekberg...
Meni je Audrey sve...
<3
Meni ni na kraj pameti sitit se nje. Općenito, slabo se nešto sićan tih klasičnih lipotica s filmskog platna s ove strane bare. Ovako na prvu mi pada na pamet Domino iz Operacije Grom, meni možda i najlipša Bondova djevojka, nedavno preminula Claudine Auger
Ona i njena sunarodnjakinja iz For your eyes only, još jedna prirodna lipotica mediteranskog tipa, također s dugom zanosnom kosom, snažnim zavodničkim adutom svake žene <3
Carole Bouquet
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
End wrote:EstebanEnrique wrote:Brat Brale wrote:Westerni su sranje...
ti si idiot.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Aj kvragu i ti i noćne polucijefridrih_niche wrote:Malo mi je noćnih polucija uzrokovala...Jack Torrance wrote:Bome za Anitu dodatni bodovi za tebefridrih_niche wrote:Ne zaboravite ni Anitu Ekberg...
Meni je Audrey sve...
<3
Otima se ovo kontroli, iden ja lipo ća, utakmica je za uru vrimena :)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Sve je van kontrole, idealni uvjeti za Hajduka!
:D <3
:D <3
Guest- Guest
Gahahahahahhajajajajhahahahahahfridrih_niche wrote:Malo mi je noćnih polucija uzrokovala...Jack Torrance wrote:Bome za Anitu dodatni bodovi za tebefridrih_niche wrote:Ne zaboravite ni Anitu Ekberg...
Meni je Audrey sve...
<3
Guest- Guest
I sad usporedi tako neku lijepu zenu i lidiju bacic, soraju, kristinu mandarinu itd ...
Guest- Guest
Ka da usporediš njoke i pašticadu sa nekim McSranjem...
;)
;)
Guest- Guest
Nemojte mi protiv Lidije Bačić.
Lol...Roland Deschain wrote:Nemojte mi protiv Lidije Bačić.
Operirala je samo sise, nos, usta, sve šta je mogla...
Pogledaj slike before i after pa komentiraj...
Guest- Guest
Nema veze. Koja nije. La Lana, Maja Šuput...nastavi niz.
Pa to i je poanta...
Ove današnje starlete ne mogu donit času vode starim legendama...
;)
Ove današnje starlete ne mogu donit času vode starim legendama...
;)
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» haha jedan od najvećih promašaja u nogometu
» Jedan od najvećih heroja i ljudina ikada
» Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
» ode jedan od najvećih....
» Napustio nas je jedan od najvecih.
» Jedan od najvećih heroja i ljudina ikada
» Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
» ode jedan od najvećih....