Umro Kirk Douglas
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Umro Kirk Douglas
Pa dobro, brende, sad si me razocarao. Kako si tako neupucen u poviijest Hollywooda. ;-^^jasambrend wrote:Počivao u miru Kirk...posljednji pravi kapitalac Hollywooda iz doba kad su blockbusteri bili kvalitetni i zanimljivi filmovi...Sad je pravilo, što veći budžet, gore smeće od filma...
Navodno je Weinstein mala beba za njega, a Natalie Wood zavrsila na dugotrajnog bolnickom lijecenju nakon sto se on pozabavio s njom.
I navodno nije jedina.
Bila su to vremena kad se o tome nije puno pricalo.
Kako bilo, gdje ima dima-ima i vatre.
Od mene mu nema ripa.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Daglasima čuna često izbiva iz gaća..Maggie19 wrote:Pa dobro, brende, sad si me razocarao. Kako si tako neupucen u poviijest Hollywooda. ;-^^jasambrend wrote:Počivao u miru Kirk...posljednji pravi kapitalac Hollywooda iz doba kad su blockbusteri bili kvalitetni i zanimljivi filmovi...Sad je pravilo, što veći budžet, gore smeće od filma...
Navodno je Weinstein mala beba za njega, a Natalie Wood zavrsila na dugotrajnog bolnickom lijecenju nakon sto se on pozabavio s njom.
I navodno nije jedina.
Od mene mu nema ripa.
http://classichollywoodactresses.blogspot.com/2017/12/did-kirk-douglas-rape-natalie-wood.html?m=1
mutava baštarda wrote:Daglasima čuna često izbiva iz gaća..Maggie19 wrote:Pa dobro, brende, sad si me razocarao. Kako si tako neupucen u poviijest Hollywooda. ;-^^jasambrend wrote:Počivao u miru Kirk...posljednji pravi kapitalac Hollywooda iz doba kad su blockbusteri bili kvalitetni i zanimljivi filmovi...Sad je pravilo, što veći budžet, gore smeće od filma...
I navodno nije jedina.
Od mene mu nema ripa.
Istina.
Samo sto je cale izgleda bio i zlostavljac i silovatelj, ne samo zenskaros.
Natalie was born Natalia Nikolaevna ZakharenkoMaggie19 wrote:mutava baštarda wrote:Daglasima čuna često izbiva iz gaća..Maggie19 wrote:Pa dobro, brende, sad si me razocarao. Kako si tako neupucen u poviijest Hollywooda. ;-^^jasambrend wrote:Počivao u miru Kirk...posljednji pravi kapitalac Hollywooda iz doba kad su blockbusteri bili kvalitetni i zanimljivi filmovi...Sad je pravilo, što veći budžet, gore smeće od filma...
I navodno nije jedina.
Od mene mu nema ripa.
Istina.
Samo sto je cale izgleda bio i zlostavljac i silovatelj, ne samo zenskaros.
Kirk rođen kao Išur Danielovič Demsky
Ruska posla
Maggie19 wrote:Pa dobro, brende, sad si me razocarao. Kako si tako neupucen u poviijest Hollywooda. ;-^^jasambrend wrote:Počivao u miru Kirk...posljednji pravi kapitalac Hollywooda iz doba kad su blockbusteri bili kvalitetni i zanimljivi filmovi...Sad je pravilo, što veći budžet, gore smeće od filma...
I navodno nije jedina.
Od mene mu nema ripa.
Prva vijest, priznajem...ha, ništa čudno za reptile , ali za današnje standrade što se tiče glume je imao karizmu za iznijeti cijeli film, doduše uvijek su to bili grubi, nezgrapni junaci, ali ipak... a Natalie Wood... mene je više razočarala spoznaja da je Christopher Walken direktno umješan u odgovornost za njezinu smrt, lik je malo reći glumčina, ali jebat ga, mračni likovi izgleda imaju više talenta i karizme... tako govore i za Eastwooda da je bio nasilan prema ženama, mogu se samo nadat da su glasine jer je njegov opus glumački te režiserski malo je reći, maestralan... zar nije i Tippi Hedren imala problema s posesivnim Hitchcockom koji joj je na kraju i uništio karijeru koliko znam...pa što su sve radili jadnoj Frances Farmer... sve je to jedan veliki nemoralan i razvratan svijet o čijem smo stilu života valja tek malo zagrebli ispod površine...
Last edited by jasambrend on 6/2/2020, 12:01; edited 2 times in total
darth_vader-
2014-04-17
To sto su "velikani" u intovativnom, poslovnom etc smislu ne znaci da su dobre osobe na zalost. :/kic wrote:
znam da nam nije bliska osoba i nećemo iskreno zaplakati, ali neki ravnodušan odnos prema odlascima velikana mi je pomalo poražavajući-
Guest- Guest
nisam ni ja to nikad čula :(Maggie19 wrote:http://classichollywoodactresses.blogspot.com/2017/12/did-kirk-douglas-rape-natalie-wood.html?m=1
Bio je ljudski olos i sljam.
Ali otisao je jedan od najvecih ikada.
Legenda filmska obozava san ga
Ali otisao je jedan od najvecih ikada.
Legenda filmska obozava san ga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
N. Wood je općepoznato bila psihički poremećena glede sexa, šibala se s kim god je mogla od rane mladosti te ne vjerujem da bi je pok. douglas imao uopće potrebu silovati...Maggie19 wrote:Pa dobro, brende, sad si me razocarao. Kako si tako neupucen u poviijest Hollywooda. ;-^^jasambrend wrote:Počivao u miru Kirk...posljednji pravi kapitalac Hollywooda iz doba kad su blockbusteri bili kvalitetni i zanimljivi filmovi...Sad je pravilo, što veći budžet, gore smeće od filma...
I navodno nije jedina.
Od mene mu nema ripa.
A liječila se od alkohola i droga (tableta)...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
mutava baštarda wrote:Natalie was born Natalia Nikolaevna Zakharenko
Kirk rođen kao Išur Danielovič Demsky
Ruska posla
Ruski židovi oboje.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
T. wrote:Maggie19 wrote:jasambrend wrote:N. Wood je općepoznato bila psihički poremećena glede sexa, šibala se s kim god je mogla od rane mladosti te ne vjerujem da bi je pok. douglas imao uopće potrebu silovati...
A liječila se od alkohola i droga (tableta)...
Drugo Harvey je degutantno stvorenje, a Krku su se žene bacale pod noge same od sebe...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Tocno.Atlana wrote:To sto su "velikani" u intovativnom, poslovnom etc smislu ne znaci da su dobre osobe na zalost. :/kic wrote:
znam da nam nije bliska osoba i nećemo iskreno zaplakati, ali neki ravnodušan odnos prema odlascima velikana mi je pomalo poražavajući-
Slazem se. I ja sam citala to za Clinta.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Pa dobro, brende, sad si me razocarao. Kako si tako neupucen u poviijest Hollywooda. ;-^^jasambrend wrote:Počivao u miru Kirk...posljednji pravi kapitalac Hollywooda iz doba kad su blockbusteri bili kvalitetni i zanimljivi filmovi...Sad je pravilo, što veći budžet, gore smeće od filma...
I navodno nije jedina.
Od mene mu nema ripa.
Prva vijest, priznajem...ha, ništa čudno za reptile , ali za današnje standrade što se tiče glume je imao karizmu za iznijeti cijeli film, doduše uvijek su to bili grubi, nezgrapni junaci, ali ipak... a Natalie Wood... mene je više razočarala spoznaja da je Christopher Walken direktno umješan u odgovornost za njezinu smrt, lik je malo reći glumčina, ali jebat ga, mračni likovi izgleda imaju više talenta i karizme... tako govore i za Eastwooda da je bio nasilan prema ženama, mogu se samo nadat da su glasine jer je njegov opus glumački te režiserski malo je reći, maestralan... zar nije i Tippi Hedren imala problema s posesivnim Hitchcockom koji joj je na kraju i uništio karijeru koliko znam...pa što su sve radili jadnoj Frances Farmer... sve je to jedan veliki nemoralan i razvratan svijet o čijem smo stilu života valja tek malo zagrebli ispod površine...
Da je prisiljavao Sondru na abortuse, da je profesionalno pokrao, etc.
Navodno je i T.Cruise nagovorio N.Kidman na abortus i psihicki je zlostavljao.
Sve je to u Hollywoodu luk i voda. Mozemo samo zamislit kako je prije bilo puno gore.
Eh, za zamislit se je kad se bas o Kirku pricalo ovo najgore.
Znaci da je pretjerao.
Navodno se ona mjesecima oporavljala u bolnici, psiho-fizicki.
A, Wagner i Walken su bili ljubavnici i nju rijesili.
Vrlo moguc scenarij.
Ma to uopće nije istina što se piše o Kirku.
To su bile sve samo glasine i pitanje je da li su uopće istinite
99 posto je da nisu
To su bile sve samo glasine i pitanje je da li su uopće istinite
99 posto je da nisu
Guest- Guest
https://mobile.twitter.com/moorehn/status/1225213053635092480
kirku,
svaka cast
laka mu zemlja
imao se rasta i roditi
sin je nadmasio oca
svaka cast
laka mu zemlja
imao se rasta i roditi
sin je nadmasio oca
Guest- Guest
Maggie19 wrote:https://mobile.twitter.com/moorehn/status/1225213053635092480
Heidi N. Moore@moorehnBusiness editor, itinerant clickfarmer. Alum @GuardianUS @WSJ. Restless idealist. She/her. We could have less to worry about honey, I won't lie to you. Hi.Oct. 06, 2019 2 min read
Two things about this:
1) I have been co-interviewed on radio with Stephen Marche and I assure you he extremely did not seem woke (which is fine but is an issue about standing in judgement)
https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2019/10/trudeaus-progressive-style/599203/ …
2) I think a crucial part of the conversation about being "woke" is the waking.
(And then, as a certain Irish musician might say, the rising.)
2a) The truth is that we were all brought up in societies that were patriarchal, misogynist and racist. That's the way of the world.
Wokeness -- waking -- is the decision to take the journey away from that. It is a process. No one is born woke. It's the journey that you credit.
It's fascinating that a lot of the condemnation of "wokeness" comes from comfortable white folks (even liberal or progressive ones). Because first, to be brought up in racial and economic privilege is a ...
Ovo bi bilo dovoljno...
---------------------------------------
'Dobar' ti je izvor...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
"Dobar" ti je Kirk bio .
:-/
:-/
ma pokušavaju jadnika ocrniti još više sada kada je umro
nema dokaza, nema ničega - samo blebetanje neke nevažne feministkinje. neka ga puste da počiva u miru i neka si drugu žrtvu nađu - po mogućnosti živu
nema dokaza, nema ničega - samo blebetanje neke nevažne feministkinje. neka ga puste da počiva u miru i neka si drugu žrtvu nađu - po mogućnosti živu
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umro
» Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
» Kapetan Kirk ide u svemir, Bezos časti
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Umro NWO
» Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
» Kapetan Kirk ide u svemir, Bezos časti
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Umro NWO
Page 2 of 3