na Biokovu izmjerili udar bure od 270 km/h !
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: na Biokovu izmjerili udar bure od 270 km/h !
sta stvarno? pa nije vrag da imas 70 kg, pa se bojis da ce te dignut u zrakepikur37 wrote:T. wrote:E, i još marčana kaže, a 05. veljače...jasambrend wrote:epikur37 wrote:Čak i kod nas dobro dere. evo je prva marčanska bura :)
Ne laži. U Zadru u povijesti nija bura puvala...zeru vas pomilki povjetarac i to je sve.
Biće nisu ni na posal išli njih dvojica...
Pa Zadar je dobro zaklonjen od bure, točno. Prebija se negdje na dva koridora, jedan kod Petrčana a drugi oko Bibinja. Ali čak i tako, jak je vjetar...diglo mi je stol za 6 osoba s krova i bacilo na asfalt.
Ja ovo računam pod marčanu jer se nadam da će prije završiti a ne kao prošle godine zapaliti svo povrće.
Nisaqm lud po ovakvom vremenu ići na posao, javio sam se telefonom.
kod nas kad je snijeg i skoro metar, nema isprike...posao nikad ne trpi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bosanci rade k'o konji, da nemaju one udbaše od hercegovaca, pokvarene političare i one smradove od srba bili bi uspješna nacija i skroz ok država, ovak im se ovi naši debili mogu podsmjehivat.Noor wrote:ja ne znam za druge grane, al u građevini rade ko konji...i znajujasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Guest- Guest
Noor wrote:sta stvarno? pa nije vrag da imas 70 kg, pa se bojis da ce te dignut u zrakepikur37 wrote:T. wrote:E, i još marčana kaže, a 05. veljače...jasambrend wrote:epikur37 wrote:Čak i kod nas dobro dere. evo je prva marčanska bura :)
Ne laži. U Zadru u povijesti nija bura puvala...zeru vas pomilki povjetarac i to je sve.
Biće nisu ni na posal išli njih dvojica...
Pa Zadar je dobro zaklonjen od bure, točno. Prebija se negdje na dva koridora, jedan kod Petrčana a drugi oko Bibinja. Ali čak i tako, jak je vjetar...diglo mi je stol za 6 osoba s krova i bacilo na asfalt.
Ja ovo računam pod marčanu jer se nadam da će prije završiti a ne kao prošle godine zapaliti svo povrće.
Nisaqm lud po ovakvom vremenu ići na posao, javio sam se telefonom.
kod nas kad je snijeg i skoro metar, nema isprike...posao nikad ne trpi
imam 82 kg lebdim :D
Ma šalim se evo sad se vratio s posla.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
SkoroT. wrote:Kako grijanje?mutava baštarda wrote:Dinarski tipovi ne griju sobe i drže prozore stalno otvorene.. Grijanje u WC-u mi je kad se idem tuširati zatvorim prozorNoor wrote:E, kaljeve su zakon, al i njih moras imat u svakoj sobi...ili bar u zidu između dvije sobe...takva rješenja su jako lijepa, a daju se sazidati i kao klupe, ležaji i svasta...super izgledajumutava baštarda wrote:Noor wrote:
to je tako bilo nekad, kaminom se mogla ugrijati samo prostorija u kojoj je bio sazidan...al danas imaš mogućnost distribucije toplog zraka na način da ga sistemom razvodnika i cijevi iz kamina možeš razvesti po cijeloj kući
Čarape bez rupa i donja majca sasvim dovoljno...
Inače japanke i gol do pasa, po doma...
Noor wrote:istina, moja gradilišta rade cijelu zimu, a npr. u vrsaru je zabrana na snazi od 15.4.-15.9., nema radova...mozes se slikat!
A najbolje bi im bilo po cile dane drndati s kompresorima, a općina doslovce živi od turizma...
darth_vader-
2014-04-17
ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Napravila su ih naša dica, ni Bosanci, ni Čačić, ni Kalmeta. Naša dica.
darth_vader-
2014-04-17
jasno...i to se poštujejasambrend wrote:Noor wrote:istina, moja gradilišta rade cijelu zimu, a npr. u vrsaru je zabrana na snazi od 15.4.-15.9., nema radova...mozes se slikat!
A najbolje bi im bilo po cile dane drndati s kompresorima, a općina doslovce živi od turizma...
Noor wrote:ja ne znam za druge grane, al u građevini rade ko konji...i znajujasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Zajebat. Još nisam sreo u toj branši nekog, a da se nije taj spektakl mora barem dvaput dorađivati... doduše, kod nas je općenito u građevini fušeraj standard.
darth_vader-
2014-04-17
A popravljat će ih unucijasambrend wrote:ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Guest- Guest
ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Guest- Guest
ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Bosanci nisu bil na radnoj akciji, bili su plaćeni za svoj rad.
Ako već nekom trebamo zahvaliti onda su to naši potomci koji će godinama otplaćivati kredite koje smo im mi napravili.
Guest- Guest
ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Je, tako su ga dobro složili da ga bog isus ne bi više pokrpa, jebeni bosanci... fušeraj nemili i to još preko preporuke...
darth_vader-
2014-04-17
Ra wrote:ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Ako već nekom trebamo zahvaliti onda su to naši potomci koji će godinama otplaćivati kredite koje smo im mi napravili.
Cijeli svijet stoji, samo Bosanci "delaju"...
darth_vader-
2014-04-17
Da su je radili dalmoši bila bi i sfušerita i nedovršenajasambrend wrote:ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Je, tako su ga dobro složili da ga bog isus ne bi više pokrpa, jebeni bosanci... fušeraj nemili i to još preko preporuke...
Guest- Guest
možeš bit kirurg kakav hoćeš ako nema nekoga da donira organ...možeš imati love koliko hoćeš i projekt kakav hoćeš ako nema nikoga da to ostvari, kratko i jasno.Ra wrote:ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Guest- Guest
Vidi post ispod. Oni fakat rade. Nije da rade dobro ali radejasambrend wrote:
Cijeli svijet stoji, samo Bosanci "delaju"...
Guest- Guest
vidim, na suhom si i trkeljaš ispod njega.jasambrend wrote:ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.jasambrend wrote:Veliš satraše se Bosanci od posla, nema veze što im država sliči na zaostalije djelove Pakistana...
Guest- Guest
Susjed do mi već tri postave rastjerao, na kraju su on i mali mu iz Njemačke dovršili. Lik gastarbajter, ima građevinu u malom prstu, ali je +70 godina... pobit ih htio...
darth_vader-
2014-04-17
Shvaćam što mi hoćeš reći, ali nitko ne radi besplatno, pa ni Bosanci. Jedno bez drugog ne ide.ebenica wrote:možeš bit kirurg kakav hoćeš ako nema nekoga da donira organ...možeš imati love koliko hoćeš i projekt kakav hoćeš ako nema nikoga da to ostvari, kratko i jasno.Ra wrote:ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:
zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.
Guest- Guest
ebenica wrote:vidim, na suhom si i trkeljaš ispod njega.jasambrend wrote:ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:ebenica wrote:
zato su nama napravili većinu svih autoputeva pa smo europa a ne pakistan.
Aj pizdek, ne pačaj se di ne znaš i u kog ne znaš...
darth_vader-
2014-04-17
pa zašto im se onda ne priznaje? zato što im je plaćeno? zato što su bosanci? jel to stvarno umanjuje činjenicu da su oni svojim rukava napravili većinu autoputeva u rh?Ra wrote:Shvaćam što mi hoćeš reći, ali nitko ne radi besplatno, pa ni Bosanci. Jedno bez drugog ne ide.ebenica wrote:možeš bit kirurg kakav hoćeš ako nema nekoga da donira organ...možeš imati love koliko hoćeš i projekt kakav hoćeš ako nema nikoga da to ostvari, kratko i jasno.Ra wrote:ebenica wrote:ne, napravili su ih bosanci jer bez bosanaca ih nitko ne bi napravio, nikakvi krediti i nikakvi projekti, nikakva djeca i ničiji unuci. i krov iznad tvoje glave ako je sagrađeno iza 90-tih je napravio neki bosanac vjerojatno i trebaš mu bit zahvalan svaki dan kaj ti se ne sruši na glavu, to je njegov rad i njegovo znanje.jasambrend wrote:
bez donatora krvi ćeš umrijet koliko god doktor imao škola i koliko god sjedio na svojoj guzici pred knjigama.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''OBOREN TEMPERATURNI REKORD NA ANTARKTICI Argentinski znanstvenici izmjerili temperaturu kakva je u ožujku sasvim uobičajena na Jadranu''
» Postaje li Balkan opet bure baruta...
» Milić: Aktivirano balkansko “bure baruta”
» Da me Britanija nije htela, služio bih za Bure
» Odesa Regrutacija, narod ih nalupao ko bure
» Postaje li Balkan opet bure baruta...
» Milić: Aktivirano balkansko “bure baruta”
» Da me Britanija nije htela, služio bih za Bure
» Odesa Regrutacija, narod ih nalupao ko bure
Page 3 of 5