Čitav Generalski zbor nije napravio nešto tako hrabro i odvažno kao ovaj par. Njihovo je junaštvo, vjerujte, veće i od Oluje i od Vukovara
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čitav Generalski zbor nije napravio nešto tako hrabro i odvažno kao ovaj par. Njihovo je junaštvo, vjerujte, veće i od Oluje i od Vukovara
Zaboravila si jos jednu svetinju. Tompsona.mortal wrote:tko to tako omalovažava generalski zbor, Oluju..Vukovar
ima li ova država zakone ??
Ustaše zabranjene, mrzitelji Hrvata nisu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Čitav Generalski zbor nije napravio nešto tako hrabro i odvažno kao ovaj par. Njihovo je junaštvo, vjerujte, veće i od Oluje i od Vukovara
Smrt fasizmu slobida narodu
Slobida!!! Nego sta!Sora wrote:Smrt fasizmu slobida narodu
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» On nije četnik, oni nisu ustaše, Tako je završio ovaj dogovoreni rat.
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Hrvatski plemićki zbor nezadovoljan jer nije u protokolu za princa Charlesa
» Grlic Radman o Zokiju:'Ja sam hrabro otisao u Rusiju a on ni sa 12 specijalaca nije smio u Bosnu'
» Mislite li da ste prava Hrvatica? Tako nešto ne postoji, a ovo je nepobitan dokaz!
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Hrvatski plemićki zbor nezadovoljan jer nije u protokolu za princa Charlesa
» Grlic Radman o Zokiju:'Ja sam hrabro otisao u Rusiju a on ni sa 12 specijalaca nije smio u Bosnu'
» Mislite li da ste prava Hrvatica? Tako nešto ne postoji, a ovo je nepobitan dokaz!
Page 2 of 2