Novi napad na Hrvate u Srijemu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Novi napad na Hrvate u Srijemu
svetoje mulja od kad je ovdje na forumu kako onom starom tako i ovom..hoce ispasti veci neg sto je i biti ono sto nijekaya wrote:Ja bih rekla da je sveti istekla osobna i da ne može u srbiju nikako .vuksadinare wrote:ja bi rekao da svetoje ne's opasno mulja....
E ak uđe ipak u nju onda ima njihov pasoš
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A mozda ima i neki švapski ausvajz, pa se s tim skiće po balkanu :)kaya wrote:Ja bih rekla da je sveti istekla osobna i da ne može u srbiju nikako .vuksadinare wrote:ja bi rekao da svetoje ne's opasno mulja....
Tu puno njih mulja i laže. On je još beba za neke.vuksadinare wrote:svetoje mulja od kad je ovdje na forumu kako onom starom tako i ovom..hoce ispasti veci neg sto je i biti ono sto nijekaya wrote:Ja bih rekla da je sveti istekla osobna i da ne može u srbiju nikako .vuksadinare wrote:ja bi rekao da svetoje ne's opasno mulja....
Samo čekam jedan dan da zapne u srbiji : prijateljicu ne puste iz srbije, ima samo njemačku radnu, što joj je činiti?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A nema šta imati, nije to putni dokumentNoor wrote:A mozda ima i neki švapski ausvajz, pa se s tim skiće po balkanu :)kaya wrote:Ja bih rekla da je sveti istekla osobna i da ne može u srbiju nikako .vuksadinare wrote:ja bi rekao da svetoje ne's opasno mulja....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
stvarno ce negdje zaglavitikaya wrote:A nema šta imati, nije to putni dokumentNoor wrote:A mozda ima i neki švapski ausvajz, pa se s tim skiće po balkanu :)kaya wrote:Ja bih rekla da je sveti istekla osobna i da ne može u srbiju nikako .vuksadinare wrote:ja bi rekao da svetoje ne's opasno mulja....
Prosto je nevjerojatna sposobnost svetozara da sam sebi podmetne nogu i da staje na iste grablje, stvarno je nadprosječno talentiran u tome :DD
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mogući napad na Hrvatsku, Hrvate BIH
» novi napad u njemačkoj
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Novi teroristički napad u Njemačkoj
» NOVI TERORISTIČKI NAPAD U FRANCUSKOJ?!!
» novi napad u njemačkoj
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Novi teroristički napad u Njemačkoj
» NOVI TERORISTIČKI NAPAD U FRANCUSKOJ?!!
Page 3 of 3