Novi napad na Hrvate u Srijemu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Novi napad na Hrvate u Srijemu
to su oni koje ste proterali
a familije pobili
tokom ndh ili dvededetih
sta se cudute
srbi u hrvatskoj govore hrvatski
hrvati u srbiji javno za govirnicom
hrvatski i nikom nista.
a familije pobili
tokom ndh ili dvededetih
sta se cudute
hrvatski i nikom nista.
Guest- Guest
Pa dobro da smo ih potirali. Da nismo sad bi nama razbijali izloge.pizzon wrote:to su oni koje ste proterali
a familije pobili
tokom ndh ili dvededetih
sta se cudute
hrvatski i nikom nista.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad čekamo rasplet u CG jer je savršeno jasno da vam ovi ne smiju dat da ih ponovo okupirate jer bi ste ih eliminirali
2014-04-11
jebo ih čarnojević i konji na kojima su dojahali a poslje ih jebo i tito koji ih je naselio po RH. Što se koji kurac sami nisu vratili u vukojebine iz kojih su dupe dovukli u Hrvatsku nego smo to mi morali napraviti da bi svi srbi bili u jednoj državi.pizzon wrote:to su oni koje ste proterali
a familije pobili
tokom ndh ili dvededetih
sta se cudute
hrvatski i nikom nista.
Četnici su frustrirani jer ih Crnogorci i Milove ustaše izbacuju iz CG pa se iskaljuju na domu penzionera u Slankamenu.
Samo dajte. Taman kad mi presjedavamo EU i pokažite ovima u CG šta ih čeka ako SPC ostvari svoje naknane i preuzme vlast u CG.
Samo dajte. Taman kad mi presjedavamo EU i pokažite ovima u CG šta ih čeka ako SPC ostvari svoje naknane i preuzme vlast u CG.
2014-04-11
SRBI kao narod su gluplji od nas očito..
Ajde, i onda uzmeš RH osobnu pa nemaš tih problema ili...Legendovich wrote:..kad idem u srbiju,moram doma ostaviti RH passeport
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ni s jednim ni drugim nego s trećim.RayMabus wrote:Nema ovo s time veze nego su frustrirani šta će SPC izletit iz CG pa onda ustaše glavni krivci.Legendovich wrote:Pa vi ste prvi napali..da ne napadate srpske turiste na obali,nitzi ovo se ne bi dogadjalo..kad idem u srbiju,moram doma ostaviti RH paseport..prije nesh godina to NIJE BILO POTREBNO..yebovas Ird bloesave..
Ovo ima veze s onima koji ne smiju u rh jer su uglavnom tu napravili neki zločin i kada je krajina propala pobjegli u srbiju. Oni vole glumiti da su veći srbi od dušana pa se dohvate kakvog rh auta ili čega već...
2015-08-15
kaya wrote:Ajde, i onda uzmeš RH osobnu pa nemaš tih problema ili...Legendovich wrote:..kad idem u srbiju,moram doma ostaviti RH passeport
možda uzme srpski pasoš
A mislim to bi mi jedino imalo smisla.Noor wrote:kaya wrote:Ajde, i onda uzmeš RH osobnu pa nemaš tih problema ili...Legendovich wrote:..kad idem u srbiju,moram doma ostaviti RH passeport
možda uzme srpski pasoš
Jer sad da rh putovnicom ima problem ali s rh osobnom nema mi je malo bezveze.
2015-08-15
zbuni se čovjek kad izmislja :)kaya wrote:A mislim to bi mi jedino imalo smisla.Noor wrote:kaya wrote:Ajde, i onda uzmeš RH osobnu pa nemaš tih problema ili...Legendovich wrote:..kad idem u srbiju,moram doma ostaviti RH passeport
možda uzme srpski pasoš
Jer sad da rh putovnicom ima problem ali s rh osobnom nema mi je malo bezveze.
bas htjedoh teci mozes sa osobnom od triglava do vardarakaya wrote:Ajde, i onda uzmeš RH osobnu pa nemaš tih problema ili...Legendovich wrote:..kad idem u srbiju,moram doma ostaviti RH passeport
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ili je caka u tome da za srbiju uopće ne treba rh putovnica nego osobna pa ju ostavi doma iz tih razloga a ne što predstavlja problem...
2015-08-15
Možeš do finske s njom ...vuksadinare wrote:bas htjedoh teci mozes sa osobnom od triglava do vardarakaya wrote:Ajde, i onda uzmeš RH osobnu pa nemaš tih problema ili...Legendovich wrote:..kad idem u srbiju,moram doma ostaviti RH passeport
2015-08-15
Ja ni nemam pasoš više , nisam ga produžila od ulaska u eu
2015-08-15
dobro...to znaci da svetac nije vise ovdje prijavljen ako nema osobne..kaya wrote:Možeš do finske s njom ...vuksadinare wrote:bas htjedoh teci mozes sa osobnom od triglava do vardarakaya wrote:Ajde, i onda uzmeš RH osobnu pa nemaš tih problema ili...Legendovich wrote:..kad idem u srbiju,moram doma ostaviti RH passeport
2015-09-08
Stavi šaljkaču , pokaže tri prsta i iskrezi svoje krezave zube i ne triba mu ni putovnica ni osobna za uć u Srbiju.
2014-04-11
ja bi rekao da svetoje ne's opasno mulja....
2015-09-08
Ja bih rekla da je sveti istekla osobna i da ne može u srbiju nikako .vuksadinare wrote:ja bi rekao da svetoje ne's opasno mulja....
E ak uđe ipak u nju onda ima njihov pasoš
Last edited by kaya on 4/2/2020, 17:49; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
Sveti u problemu...sad će jedan otvoriti temu: prijateljica ne može putovati sa njemačkom radnom dozvolom, druge dokumente nema...što joj je činiti?
:)
Ubiće me...
:)
Ubiće me...
2015-08-15
svetoje mulja od kad je ovdje na forumu kako onom starom tako i ovom..hoce ispasti veci neg sto je i biti ono sto nijekaya wrote:Ja bih rekla da je sveti istekla osobna i da ne može u srbiju nikako .vuksadinare wrote:ja bi rekao da svetoje ne's opasno mulja....
E ak uđe ipak u nju onda ima njihov pasoš
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mogući napad na Hrvatsku, Hrvate BIH
» novi napad u njemačkoj
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Novi teroristički napad u Njemačkoj
» NOVI TERORISTIČKI NAPAD U FRANCUSKOJ?!!
» novi napad u njemačkoj
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Novi teroristički napad u Njemačkoj
» NOVI TERORISTIČKI NAPAD U FRANCUSKOJ?!!
Page 2 of 3