Denis Latin sokirao:Koristenje jugoslavenske zastave u Rijeci je neprimjereno...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Denis Latin sokirao:Koristenje jugoslavenske zastave u Rijeci je neprimjereno...
Mislim ono jebote Irud kretensdki..da basr znas ili da sa tih pola mozga mozes pojmiti sto je cinjeno iza te zastave,gotovo cijelom svijetu,ne bi je osd srama stavljao..ali kreten si pa ne mozss skuziti...
žsad samo nemoj srati o onome sto je iza jugo zastave cinjeno..cista osveta fasistima i nacistima..
žsad samo nemoj srati o onome sto je iza jugo zastave cinjeno..cista osveta fasistima i nacistima..
Guest- Guest
Re: Denis Latin sokirao:Koristenje jugoslavenske zastave u Rijeci je neprimjereno...
no to ne mozs shvatiti,pa su ovakve rasprave ipak neizbjezna..
Guest- Guest
Legendovich wrote:zasto bih bio covjek prema djubretu kao ti?Sovak wrote:Legendovich wrote:zasto??..radi ovoga??..pa imao sam bar milju puta deblje razloge pa nisam..ovo je jebeni forum..mjesto zajebancije,ne nekog gonjanja zakonom i pravljenja pizdarija..Sovak wrote:Legendovich wrote:ajd,ajd sto si se usro odma..
Ma sav drhtim.
Nisi se valjda ti sad usr'o?
Prijavi.
De ne seri, budi covjek barem jednom. I prijavi.
Ijuu ... vid' ga .... neurozan malo?
Guest- Guest
pa ne u biti..nego nikako se nacuditi autisticnosti neukosti i retardaciji..pa onako..iz cuda ispustih znakove glasne..Sovak wrote:Legendovich wrote:zasto bih bio covjek prema djubretu kao ti?Sovak wrote:Legendovich wrote:zasto??..radi ovoga??..pa imao sam bar milju puta deblje razloge pa nisam..ovo je jebeni forum..mjesto zajebancije,ne nekog gonjanja zakonom i pravljenja pizdarija..Sovak wrote:
Ma sav drhtim.
Nisi se valjda ti sad usr'o?
Prijavi.
De ne seri, budi covjek barem jednom. I prijavi.
Ijuu ... vid' ga .... neurozan malo?
Guest- Guest
valja zderat...Sovak,lijep pozdrav..
Guest- Guest
Legendovich wrote:no to ne mozs shvatiti,pa su ovakve rasprave ipak neizbjezna..
Mahda ... nego ja tebi stisnuo prijavu s prt sc tvoje 'lokacije' - 4. Reich.
Razlog prijave - velicanje njemackog nacionalsocijalizma i protuzidovstva.
Pa sad ti njima objasnjavaj sto si kao umjetnik htio reci.
Guest- Guest
Legendovich wrote:valja zderat...Sovak,lijep pozdrav..
Dobar tek ... .
Guest- Guest
Legendovich wrote:Mislim ono jebote Irud kretensdki..da basr znas ili da sa tih pola mozga mozes pojmiti sto je cinjeno iza te zastave,gotovo cijelom svijetu,ne bi je osd srama stavljao..ali kreten si pa ne mozss skuziti...
Ohohoho ... pa djubre jedno, ovo mi izmaklo.
Nu, ti ces me uciti sto su nacionalsocijalisti radili!?
I drugo, koja osveta nacistima i fasistima 1991. u Vukovaru i sirom Hrvatske?
I ti kao bio neki dragovoljac? Gdje? Ciji?
Ma mars u ..... ........ drkarosu.
Dabogda ti arapcuga ili camuga usao u familiju i plodio vas sve redom.
'Ajd' sad ... pozdrav i tebi.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Denis Latin prozvao Zovka i HND i napao Dragu Hedla
» Jandroković:Postaviti u jasenovcu ploču sa ZDS je neprimjereno
» Glavašević: Hrvatska se neprimjereno miješala u unutrašnja pitanja BiH
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» Latin za stanje na HRT-u optuzio SDPi Bernardica
» Jandroković:Postaviti u jasenovcu ploču sa ZDS je neprimjereno
» Glavašević: Hrvatska se neprimjereno miješala u unutrašnja pitanja BiH
» Liberation Theology Was Good for Latin America