Denis Latin sokirao:Koristenje jugoslavenske zastave u Rijeci je neprimjereno...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Denis Latin sokirao:Koristenje jugoslavenske zastave u Rijeci je neprimjereno...
T. wrote:Lijep dizajn mora se priznati...Sovak wrote:Legendovich wrote:svakako treba velicat izastavu,koja se izborila pobjedom nad fasizmom i nacizmom..
evo,samo za Eru..
Evo, ovo je samo za tebe ...
... znas, svastika je zapravo simbol srece.
A crvena je boja socijalizma.
Socijalisticka sreca.
Uzivaj.
Iako nisam socijalista...
Vidi se da je dizajner umjetnička duša...
Ukrao Hico dizajn od ranih boljsevika.
Vidi ovo.
Na prvim sovjetskim ruskim rubljama svastika je iza dvoglavog orla.
Guest- Guest
Re: Denis Latin sokirao:Koristenje jugoslavenske zastave u Rijeci je neprimjereno...
Ma to smeta samo vonabi ..a necemu..nemam pojma kako to niti nazvati..mislim,tko danas velica nacizam i fasizam u svojim najekstremnijim oblicima,koji su cijeli svijet uvukli u rat..stvarno trebas biti retardiran za to..dok,sve sto je pozitivno i sve sto je smrskalo glavu fasistima,nacistima i njihovim sluganima,treba velicati..jastreb wrote:Ne kužim zašto bi isticanje zastave SFRJ u nekim prilikama bilo neprimjereno???
Dobro,neš sad taj barjak isticat za Dan državnosti RH,ili za Božić,ali ovdje kao u Rijeci,ili za Dan Mladosti u Kumrovcu,ili dan oslobođenja Rijeke,sasvim OK.
Uostalom da nije bilo SFRJ ,Hrvatska bi danas bila nešto poput Baranje ili poput Sandžaka,s tom razlikom što bi bila rascjepkana na više djelova,a naziv Hrvatska koristilo bi se za prostore današnjih županija Zagrebačke,Varaždinske i Koprivničko-križevačke.
Čak da nije bilo ni one prve kraljevske Jugoslavije,ne znamo što bi od Hrvatske danas bilo.
Toga su kad su u pitanju drugi narodi poput Crnogoraca,Makedonaca,Bošnjaka i Slovenaca ,isti itekako svjesni,te zastave SFRJ na njihovim skupovima ne predstavljaju nikakav problem. Naprotiv.
Guest- Guest
Ma na živce mi ide što nonstop seru protiv Jugoslavije i ističu je kao primjer siromaštva,bijede,zatucanosti, diktature i sl,a s druge strane se straše obnove te iste države,čak i onda kad je i iz aviona vidljivo da je to nemoguće.Legendovich wrote:Tej je folklor,pa ne ide na prijavu..on bi samo malo pozornosti..
Čega se plaše ako je u toj Jugi bila takva zaostalost i neslobode???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Legendovich wrote:Tej je folklor,pa ne ide na prijavu..on bi samo malo pozornosti..
Ne seri picko. Prijavi slobodno.
Morat ces debelo dokazati da sam poklonik njemackog nacionalsocijalizma.
Kad to padne u vodu, onda ide moja prijava protiv tebe ... za lazno optuzivanje.
Guest- Guest
ajd oni stari pa i hajde,ali ovi sto su iznikli iz picke u bivsoj Juzi,pa i poslije..sto ti znaju o nacizmu i fasizmu..golog kurca nemaju pojma..
Guest- Guest
Legendovich wrote:kak si t ikuuull....tebe,odnosno tvoje pretke je oplemenio Osmanski kuratz...Sovak wrote:Legendovich wrote:eee,nije vam dovoljno sto su vam dide cuclale svapski nacisticki kuratz,sad bi to i mlađ njihova probala..tradicija je tradicija..
Cuclat ces ti arapski kuratz .... ako ga vec ne cuclas.
Nije, nisam Srbin.
Guest- Guest
hehehe..vidim guza radi 5-6....prijava ide po sluzbenoj duznosti,ne mojoj,rekoh,meni svejedno,jerbo..eto..svejedno..znam da dolazi od pola mozga,pa nema niti zamjerke..no sluzbeno se mora postivati..a "lazna" optuzba,je vec daleko..nema vise modanja..nema ja sto dokazivati..slika govori 10000 rijeci..sam si sebe priheftao..Sovak wrote:Legendovich wrote:Tej je folklor,pa ne ide na prijavu..on bi samo malo pozornosti..
Kad to padne u vodu, onda ide moja prijava protiv tebe ... za lazno optuzivanje.
Guest- Guest
ajd,ajd sto si se usro odma..
Guest- Guest
dobit ces,ili nesh par packi od Kica i to je to..idemo dalje...
Guest- Guest
Legendovich wrote:hehehe..vidim guza radi 5-6....prijava ide po sluzbenoj duznosti,ne mojoj,rekoh,meni svejedno,jerbo..eto..svejedno..znam da dolazi od pola mozga,pa nema niti zamjerke..no sluzbeno se mora postivati..a "lazna" optuzba,je vec daleko..nema vise modanja..nema ja sto dokazivati..slika govori 10000 rijeci..sam si sebe priheftao..Sovak wrote:Legendovich wrote:Tej je folklor,pa ne ide na prijavu..on bi samo malo pozornosti..
Ajd ... jedva cekam.
Guest- Guest
a sto je vas lako smotati yebote,iasto kao neki dan za onu od 5 ojrova..svi se digli na nogice..Sovak wrote:Legendovich wrote:hehehe..vidim guza radi 5-6....prijava ide po sluzbenoj duznosti,ne mojoj,rekoh,meni svejedno,jerbo..eto..svejedno..znam da dolazi od pola mozga,pa nema niti zamjerke..no sluzbeno se mora postivati..a "lazna" optuzba,je vec daleko..nema vise modanja..nema ja sto dokazivati..slika govori 10000 rijeci..sam si sebe priheftao..Sovak wrote:Legendovich wrote:Tej je folklor,pa ne ide na prijavu..on bi samo malo pozornosti..
Ajd ... jedva cekam.
Guest- Guest
Legendovich wrote:ajd,ajd sto si se usro odma..
Ma sav drhtim.
Nisi se valjda ti sad usr'o?
Prijavi.
Guest- Guest
Poučno jest..
sVUGDJE U SVIJETU,osobe koje stavljaju naci simbole i mahaju naci zastavom,cak vise niti ozbiljno ne shvacajucak imaju i sazaljenja prema njima..razlog je jasan..patetika do boli..za drustvo ili pojedince koji se nisu realizirali kroz uspjeh i postignuca..sto drugo ostaje nego ekstremi iz nekih bivsih vremena..
sVUGDJE U SVIJETU,osobe koje stavljaju naci simbole i mahaju naci zastavom,cak vise niti ozbiljno ne shvacajucak imaju i sazaljenja prema njima..razlog je jasan..patetika do boli..za drustvo ili pojedince koji se nisu realizirali kroz uspjeh i postignuca..sto drugo ostaje nego ekstremi iz nekih bivsih vremena..
Guest- Guest
zasto??..radi ovoga??..pa imao sam bar milju puta deblje razloge pa nisam..ovo je jebeni forum..mjesto zajebancije,ne nekog gonjanja zakonom i pravljenja pizdarija..Sovak wrote:Legendovich wrote:ajd,ajd sto si se usro odma..
Ma sav drhtim.
Prijavi.
Guest- Guest
zalkljucak svega..Legendovich wrote:Poučno jest..
Guest- Guest
Legendovich wrote:a sto je vas lako smotati yebote,iasto kao neki dan za onu od 5 ojrova..svi se digli na nogice..Sovak wrote:Legendovich wrote:hehehe..vidim guza radi 5-6....prijava ide po sluzbenoj duznosti,ne mojoj,rekoh,meni svejedno,jerbo..eto..svejedno..znam da dolazi od pola mozga,pa nema niti zamjerke..no sluzbeno se mora postivati..a "lazna" optuzba,je vec daleko..nema vise modanja..nema ja sto dokazivati..slika govori 10000 rijeci..sam si sebe priheftao..Sovak wrote:Legendovich wrote:Tej je folklor,pa ne ide na prijavu..on bi samo malo pozornosti..
Ajd ... jedva cekam.
'O's ti prijavit' ili ne's?
Guest- Guest
a jesi se uzrujo..Sovak wrote:Legendovich wrote:a sto je vas lako smotati yebote,iasto kao neki dan za onu od 5 ojrova..svi se digli na nogice..Sovak wrote:Legendovich wrote:hehehe..vidim guza radi 5-6....prijava ide po sluzbenoj duznosti,ne mojoj,rekoh,meni svejedno,jerbo..eto..svejedno..znam da dolazi od pola mozga,pa nema niti zamjerke..no sluzbeno se mora postivati..a "lazna" optuzba,je vec daleko..nema vise modanja..nema ja sto dokazivati..slika govori 10000 rijeci..sam si sebe priheftao..Sovak wrote:
Ajd ... jedva cekam.
Guest- Guest
Legendovich wrote:zasto??..radi ovoga??..pa imao sam bar milju puta deblje razloge pa nisam..ovo je jebeni forum..mjesto zajebancije,ne nekog gonjanja zakonom i pravljenja pizdarija..Sovak wrote:Legendovich wrote:ajd,ajd sto si se usro odma..
Ma sav drhtim.
Prijavi.
De ne seri, budi covjek barem jednom. I prijavi.
Guest- Guest
Legendovich wrote:a jesi se uzrujo..Sovak wrote:Legendovich wrote:a sto je vas lako smotati yebote,iasto kao neki dan za onu od 5 ojrova..svi se digli na nogice..Sovak wrote:Legendovich wrote:
hehehe..vidim guza radi 5-6....prijava ide po sluzbenoj duznosti,ne mojoj,rekoh,meni svejedno,jerbo..eto..svejedno..znam da dolazi od pola mozga,pa nema niti zamjerke..no sluzbeno se mora postivati..a "lazna" optuzba,je vec daleko..nema vise modanja..nema ja sto dokazivati..slika govori 10000 rijeci..sam si sebe priheftao..
Ajd ... jedva cekam.
Bas ... k'o zmija na 0° C.
Guest- Guest
zasto bih bio covjek prema djubretu kao ti?Sovak wrote:Legendovich wrote:zasto??..radi ovoga??..pa imao sam bar milju puta deblje razloge pa nisam..ovo je jebeni forum..mjesto zajebancije,ne nekog gonjanja zakonom i pravljenja pizdarija..Sovak wrote:Legendovich wrote:ajd,ajd sto si se usro odma..
Ma sav drhtim.
Prijavi.
De ne seri, budi covjek barem jednom. I prijavi.
Guest- Guest
Mislim ono jebote Irud kretensdki..da basr znas ili da sa tih pola mozga mozes pojmiti sto je cinjeno iza te zastave,gotovo cijelom svijetu,ne bi je osd srama stavljao..ali kreten si pa ne mozss skuziti...
žsad samo nemoj srati o onome sto je iza jugo zastave cinjeno..cista osveta fasistima i nacistima..
žsad samo nemoj srati o onome sto je iza jugo zastave cinjeno..cista osveta fasistima i nacistima..
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Denis Latin prozvao Zovka i HND i napao Dragu Hedla
» Jandroković:Postaviti u jasenovcu ploču sa ZDS je neprimjereno
» Glavašević: Hrvatska se neprimjereno miješala u unutrašnja pitanja BiH
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» Latin za stanje na HRT-u optuzio SDPi Bernardica
» Jandroković:Postaviti u jasenovcu ploču sa ZDS je neprimjereno
» Glavašević: Hrvatska se neprimjereno miješala u unutrašnja pitanja BiH
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» Latin za stanje na HRT-u optuzio SDPi Bernardica