Italija pada u tešku recesiju zbog koronavirusa
Page 18 of 20
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Italija pada u tešku recesiju zbog koronavirusa
ajoj,italija je u takvoj situaciji samo zato jer nisu reagirali na vrijeme i podcijenili koronu,pa ne može sad najednom kad su uveli karantenu virus stati,previše se prije to raširilo.A mi da nemamo tog opreza,samoizolacija i karantena ne bi imali pedesetak pozitivnih nego vjerojatno 10 tisuća.Karantene i izolacije su jedino oružje u borbi protiv naglog bujanja zaraženih.A što bi ti,da ovi slobodno idu po kafićima i dučanima?vuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
ne..aktivirat karantene na nepristucnim mjestima gdje mogu dolaziti smo vosjka i doktori i oni koji voze potrepstine...sve potjerat u sto manje nasaeljena mjesta...grad je najveca opasnost...mada realno...ne vjerujem da ce kod nas narasti brojka vecih razjera...za sada smo dobro reagirali...dva tjedna od prvog slucaja a sada je brojka na 49...srecom kod nas ljudi ne putuju vni u velikom broju...jedina briga je ovi sto se vracaju iz ugrozenih zemalja njih u karantenu koje moraju otvoriti na nepristupacnijim i sto manje naseljenim mjestimavili40 wrote:ajoj,italija je u takvoj situaciji samo zato jer nisu reagirali na vrijeme i podcijenili koronu,pa ne može sad najednom kad su uveli karantenu virus stati,previše se prije to raširilo.A mi da nemamo tog opreza,samoizolacija i karantena ne bi imali pedesetak pozitivnih nego vjerojatno 10 tisuća.Karantene i izolacije su jedino oružje u borbi protiv naglog bujanja zaraženih.A što bi ti,da ovi slobodno idu po kafićima i dučanima?vuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne može se to ekonomski izdržat. Starčad i bolesni moraju u izolaciju a mladi ograničiti gibanje na poso kuća.vili40 wrote:ajoj,italija je u takvoj situaciji samo zato jer nisu reagirali na vrijeme i podcijenili koronu,pa ne može sad najednom kad su uveli karantenu virus stati,previše se prije to raširilo.A mi da nemamo tog opreza,samoizolacija i karantena ne bi imali pedesetak pozitivnih nego vjerojatno 10 tisuća.Karantene i izolacije su jedino oružje u borbi protiv naglog bujanja zaraženih.A što bi ti,da ovi slobodno idu po kafićima i dučanima?vuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Točno.vuksadinare wrote:ne..aktivirat karantene na nepristucnim mjestima gdje mogu dolaziti smo vosjka i doktori i oni koji voze potrepstine...sve potjerat u sto manje nasaeljena mjesta...grad je najveca opasnost...mada realno...ne vjerujem da ce kod nas narasti brojka vecih razjera...za sada smo dobro reagirali...dva tjedna od prvog slucaja a sada je brojka na 49...srecom kod nas ljudi ne putuju vni u velikom broju...jedina briga je ovi sto se vracaju iz ugrozenih zemalja njih u karantenu koje moraju otvoriti na nepristupacnijim i sto manje naseljenim mjestimavili40 wrote:ajoj,italija je u takvoj situaciji samo zato jer nisu reagirali na vrijeme i podcijenili koronu,pa ne može sad najednom kad su uveli karantenu virus stati,previše se prije to raširilo.A mi da nemamo tog opreza,samoizolacija i karantena ne bi imali pedesetak pozitivnih nego vjerojatno 10 tisuća.Karantene i izolacije su jedino oružje u borbi protiv naglog bujanja zaraženih.A što bi ti,da ovi slobodno idu po kafićima i dučanima?vuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
2014-04-11
po meni bi karantene i izolirana mjesta otvoriti u brdskim mjestima..rijedak zrak moze pomoci koliko toliko u unistavanju virusa...ne kaze se badava da bolesnici sa respirtornim problemima idu sto vise u planine
2015-09-08
Slovenija zatvorila zračni prostor.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2165461
Ovo je po meni jedina ispravna mjera. Ne možeš očekivati od epidemiologa da suzbe zarazu a ekipa se vozi uru vrimena u zatvorenom prostoru i diše isti zrak i ko padobranci upadaju iza linija.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2165461
Ovo je po meni jedina ispravna mjera. Ne možeš očekivati od epidemiologa da suzbe zarazu a ekipa se vozi uru vrimena u zatvorenom prostoru i diše isti zrak i ko padobranci upadaju iza linija.
2014-04-11
a kud bi ti sa za sada 10.000 ljudi?Kamo i kako bi ih smjestio,u šatore?vuksadinare wrote:po meni bi karantene i izolirana mjesta otvoriti u brdskim mjestima..rijedak zrak moze pomoci koliko toliko u unistavanju virusa...ne kaze se badava da bolesnici sa respirtornim problemima idu sto vise u planine
vili40-
2015-08-02
pa u šatore...vidis da drugi rade šatorska naselja..danas ima tkvih šatora u kojima je ugodnije nego u zidanim objektima...šator moze sadrzavati sve sto i zidani objektvili40 wrote:a kud bi ti sa za sada 10.000 ljudi?Kamo i kako bi ih smjestio,u šatore?vuksadinare wrote:po meni bi karantene i izolirana mjesta otvoriti u brdskim mjestima..rijedak zrak moze pomoci koliko toliko u unistavanju virusa...ne kaze se badava da bolesnici sa respirtornim problemima idu sto vise u planine
2015-09-08
Na Goli otok.vili40 wrote:a kud bi ti sa za sada 10.000 ljudi?Kamo i kako bi ih smjestio,u šatore?vuksadinare wrote:po meni bi karantene i izolirana mjesta otvoriti u brdskim mjestima..rijedak zrak moze pomoci koliko toliko u unistavanju virusa...ne kaze se badava da bolesnici sa respirtornim problemima idu sto vise u planine
2014-04-11
ma ne da mi se više,naši rade što mogu.Da je to sa šatorima dobra ideja već bi šatori i bili.vuksadinare wrote:pa u šatore...vidis da drugi rade šatorska naselja..danas ima tkvih šatora u kojima je ugodnije nego u zidanim objektima...šator moze sadrzavati sve sto i zidani objektvili40 wrote:a kud bi ti sa za sada 10.000 ljudi?Kamo i kako bi ih smjestio,u šatore?vuksadinare wrote:po meni bi karantene i izolirana mjesta otvoriti u brdskim mjestima..rijedak zrak moze pomoci koliko toliko u unistavanju virusa...ne kaze se badava da bolesnici sa respirtornim problemima idu sto vise u planine
vili40-
2015-08-02
nema tu više ikakve mogućnosti kontrole..ošlo sve k vraguvuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
kuhaš doma i sve pet.Noor wrote:nema tu više ikakve mogućnosti kontrole..ošlo sve k vraguvuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
naravno djeca ne jedu kaj skuhaš.
2014-12-30
yahhNoor wrote:nema tu više ikakve mogućnosti kontrole..ošlo sve k vraguvuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
Guest- Guest
kuham i delam, milinaveber wrote:kuhaš doma i sve pet.Noor wrote:nema tu više ikakve mogućnosti kontrole..ošlo sve k vraguvuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
jedu deca, gulaš sam danas
ja sam u praznoj škrinji naletio na Ledo štrukle.Noor wrote:kuham i delam, milinaveber wrote:kuhaš doma i sve pet.Noor wrote:nema tu više ikakve mogućnosti kontrole..ošlo sve k vraguvuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
razmišljam ih skuhat, razrezat onak na šnite i s vrhnjem i jajima zapeći.
pola slano pola slatko, jer imam domaćeg pekmeza od malina ili kupina.
2014-12-30
pa rekel si da imaš 2 škrinje puneveber wrote:ja sam u praznoj škrinji naletio na Ledo štrukle.Noor wrote:kuham i delam, milinaveber wrote:kuhaš doma i sve pet.Noor wrote:nema tu više ikakve mogućnosti kontrole..ošlo sve k vraguvuksadinare wrote:italija u karanteni a u ova dva dana nikad vise zarazenih i mrtvih...toliko o karanteni...jedn biolog je reko da bas treba suprotno i biti u prirodi na zraku..
razmišljam ih skuhat, razrezat onak na šnite i s vrhnjem i jajima zapeći.
pola slano pola slatko, jer imam domaćeg pekmeza od malina ili kupina.
aha, ovo je treća, prazna..ok
volim ih i kuhane i svakak
Ma kakvi, baš gledam jučer kada im turci uđu u dućan kulture..Legendovich wrote:Serbinho-3 wrote:
ko stoka..nema ovakvih scena u svabiji
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Je, al umiru od gripe ne korone i promaje.Noor wrote:čekaj sveto, nije kod vas još kulminacijaLegendovich wrote:Serbinho-3 wrote:
2015-08-15
promaja im udara na očikaya wrote:Je, al umiru od gripe ne korone i promaje.Noor wrote:čekaj sveto, nije kod vas još kulminacijaLegendovich wrote:Serbinho-3 wrote:
9 mrtvih imaju :)Noor wrote:promaja im udara na očikaya wrote:Je, al umiru od gripe ne korone i promaje.Noor wrote:čekaj sveto, nije kod vas još kulminacijaLegendovich wrote:Serbinho-3 wrote:
I 80 miljona stanovnika :)
I zato su zatvorili granicu :)
2015-08-15
Austrija : 1,018 zaraženih.
Ništa čudno šta su Česi , Slovaci i Mađari zatvorili granicu za sve strance.
Ništa čudno šta su Česi , Slovaci i Mađari zatvorili granicu za sve strance.
2014-04-11
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Četnici odgodili skup zbog koronavirusa
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa