Isus je Srbin a pravo ime mu je Manojlo
Page 1 of 1
Isus je Srbin a pravo ime mu je Manojlo
I NJEGA SU PRISVOJILI?
+ AAA -
Žena zaprepastila svojim tvrdnjama: ‘ISUS JE SRBIN, A PRAVO IME MU JE MANOJLO’
Autor: Dnevno Nedjelja, 02. veljača 2020. u 20:49
Jedna je žena prije nekoliko godina tvrdila kako je pravo ime Isusa Krista, Manojlo Nemanjić, te da je on Srbin koji je rođen na Kosovu, a ne u Betlehemu, piše srpski Telegraf.
Naime, nepoznata je gospođa to pouzdano tvrdila na jednom održanom skupu, a njezine su tvrdnje čak osvanule i na Youtubu.
“Već od Kristovog rođenja zna se da nije rođen u Betlehemu. Imam informaciju s dva mjesta da je rođen na Kosovu. Po majci je bio Srbin i to se vidi u jednom manastiru. On je po majci Nemanjić”, tvrdila je ova žena.
Također, gospođa je rekla kako ne zna zašto nitko ne želi reći Isusovo pravo ime. “Isus Krist nije ime nego titula. Zna se kako mu je pravo ime – Manojlo“, rekla je.
https://www.dnevno.hr/planet-x/zena-zaprepastila-svojim-tvrdnjama-isus-je-srbin-a-pravo-ime-mu-je-manojlo-1426710/
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Isus je Srbin a pravo ime mu je Manojlo
Ma Heroz Elohim, kakav manojlo. Mene nije nikakav manojlo onomad ciribimbio na facebooku nego Heroz Elohim...
Guest- Guest
Sasvim logično... S obzirom da su Srbi nastali od mamuta...
amebe hoces reci..ne znam tko je provalio to da su srbi nastali od amebe pocetkom devedesetih ali znam da je to bila svjetska provala tada..mada su je srbi najozbiljnije shvatilimutava baštarda wrote:Sasvim logično... S obzirom da su Srbi nastali od mamuta...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ime mu i je bilo Manojlo.
Emanuel-Bog je s nama.
Emanuel-Bog je s nama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima vic ....vuksadinare wrote:amebe hoces reci..ne znam tko je provalio to da su srbi nastali od amebe pocetkom devedesetih ali znam da je to bila svjetska provala tada..mada su je srbi najozbiljnije shvatilimutava baštarda wrote:Sasvim logično... S obzirom da su Srbi nastali od mamuta...
kada su iz Galaktičke federacije otimali ljude da im proučavaju mozak.
Oteli prvo Japanca, otvorili mu glavu, oduševljeni, skopčali kako funkcionira nakon 1 ipo sat.
Oteli Njemca, opet isto, laser, otvorilo glavu skopčalo kako funkcionira nakon 2 sata... Tim oduševljen...
Sletili u Srbiju , oteli jednog, digli na brod, stavili na stol, upalili laser, otvorili glavu...
Pogledali unutra, šok...
S live na desnu stranu ima bakrena žica i to je to..
Pozvali još neke stručnjake da im pomognu dokučiti kako to funkcionira, ništa...
I nakon nekoliko sati jedan znanstvenik kaže; amo provat kombinirkama presjeći žicu pa vidit šta se događa. Naprave to... A liku otpale uši...
mutava baštarda wrote:Ima vic ....vuksadinare wrote:amebe hoces reci..ne znam tko je provalio to da su srbi nastali od amebe pocetkom devedesetih ali znam da je to bila svjetska provala tada..mada su je srbi najozbiljnije shvatilimutava baštarda wrote:Sasvim logično... S obzirom da su Srbi nastali od mamuta...
Oteli prvo Japanca, otvorili mu glavu, oduševljeni, skopčali kako funkcionira nakon 1 ipo sat.
Oteli Njemca, opet isto, laser, otvorilo glavu skopčalo kako funkcionira nakon 2 sata... Tim oduševljen...
Sletili u Srbiju , oteli jednog, digli na brod, stavili na stol, upalili laser, otvorili glavu...
Pogledali unutra, šok...
Pozvali još neke stručnjake da im pomognu dokučiti kako to funkcionira, ništa...
I nakon nekoliko sati jedan znanstvenik kaže; amo provat kombinirkama presjeći žicu pa vidit šta se događa. Naprave to... A liku otpale uši...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aukurac, zrinka je opet pušila neki egzotičan duhan
tko znamarcellus wrote:aukurac, zrinka je opet pušila neki egzotičan duhan
možda je ovaj put bilo baš nešto drugo
tako mi pari
kao da je zaglavila s nekim srbinom
immortal-
2014-04-16
OK hajde da se slozimo da je Isus Srbin, i sto sada? Placa 500 Evra? Srbi u gatare se uzdajte i kojekakve magove. Vi koji ostanete u prciji.
omni-
2014-04-12
Oćel ih manojlo spasiti kad se skupe pod jednu šljivu pitanje je velikoomni wrote:OK hajde da se slozimo da je Isus Srbin, i sto sada? Placa 500 Evra? Srbi u gatare se uzdajte i kojekakve magove. Vi koji ostanete u prciji.
mutava baštarda wrote:Ima vic ....vuksadinare wrote:amebe hoces reci..ne znam tko je provalio to da su srbi nastali od amebe pocetkom devedesetih ali znam da je to bila svjetska provala tada..mada su je srbi najozbiljnije shvatilimutava baštarda wrote:Sasvim logično... S obzirom da su Srbi nastali od mamuta...
Pogledali unutra, šok...
Guest- Guest
Similar topics
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Je li isus bog, ba?
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Je li isus bog, ba?
Page 1 of 1