Najvecem
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Najvecem
muckodjubre wrote:
. Šuker je 2000. imao 32g,još aktivno igrao. To sada znas da je sve ostvario,2000.nisi znao! Npr.Modrić je s 33g postigao uspjeh koji nema ni jedan HR igrac niti ce ikada imati i bez konkurencije je najveći hr igrac ikada. Posebno u odnosu na Bajdu kojemu je vrh karijere prijateljska utakmica!
Pa naravno da 2000 godine nisi znao,mogao je on igrati do 40-e i osvojiti u tih 8 godina sve živo. No sve značajno je napravio do te godine i nije bio ispred Bajde Vukasa, po tom izboru što ipak nešto govori.
Ovo da je Bajdi vrh karijere prijateljska utakmica je ništa drugo nego najobičnija LAŽ. Ne znam zašto ti i neki imate potrebe iznositi neistine i omalovažavati karijeru jednog Bernarda Vukasa. Da je njemu vrh karijere prijateljska utakmica onda nikad ne bi bio proglašen od strane jedne skupine ljudi za najboljeg Hrvatskog sportaša stoljeća, niti bi ga krovna nogometna organizacija jedne zemlje proglasila najboljim nogometašem u povijesti.
Očito je da nisi informiran ali te to ne opravdava u iznošenju neistina, laži.
Guest- Guest
Sad sam zbunjen ..govorimo li o istoj onoj krovnoj nogometnoj organizaciji koju u splitu ne priznaju ?
Guest- Guest
Vidim ja da si već neko vrime zbunjen.Dybala wrote:Sad sam zbunjen ..govorimo li o istoj onoj krovnoj nogometnoj organizaciji koju u splitu ne priznaju ?
Ne priznavanje HNS-a je krenulo od one sramotne nelegalne Skupštine 2010-e godine.
Ovaj izbor HNS-a je bio 2000-e godine.
Malo jasnije?
Guest- Guest
Hehe bajdo je taman negdi tominjova generacijaDybala wrote:Proglasen od strane vecernjeg lista..novina u privatnom vlasnistvu,a znamo kakav profil ljudi citaju te novine
Ali nebitno sad , vec kako da su Suker i spomenuti Pele po IFFHS-u legende a zagrebacki skverski radnik nije ?
Umro je prije nego sam se rodio, na forumu nitko osim tominja ga nije gledao uzivo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Znamo mi da se ti nesjecas.. jbg godine starost demencijaRoland Deschain wrote:Gdje bi ga ja gledao uživo? Ne sjećam se ni kad je umro.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Znamo mi da se ti nesjecas.. jbg godine starost demencijaRoland Deschain wrote:Gdje bi ga ja gledao uživo? Ne sjećam se ni kad je umro.
Guest- Guest
I onda se jos senilni tutlek cudi sto mu ja jasin po zeni.fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Znamo mi da se ti nesjecas.. jbg godine starost demencijaRoland Deschain wrote:Gdje bi ga ja gledao uživo? Ne sjećam se ni kad je umro.
2015-09-13
Pusite kurac stoko
2015-09-13
Vidim da je bio happy hour u ludari pa su im dali malo na internet.
Pusi kurac niche ti hajduk amper baka split i bajdo.
2015-09-13
Reci zeni da uskoro stizemRoland Deschain wrote:Vidim da je bio happy hour u ludari pa su im dali malo na internet.
2015-09-13
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sritan rodjendan Najvećem!
» Sritan rodjendan Najvećem ikad!
» pozdrav najvećem FORUMSKOM BRATU
» Sretan rođendan najvećem argenticu
» Cestitke najvecem klubu iz srbije
» Sritan rodjendan Najvećem ikad!
» pozdrav najvećem FORUMSKOM BRATU
» Sretan rođendan najvećem argenticu