Najvecem
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Najvecem
Proglasen od strane vecernjeg lista..novina u privatnom vlasnistvu,a znamo kakav profil ljudi citaju te novine
Ali nebitno sad , vec kako da su Suker i spomenuti Pele po IFFHS-u legende a zagrebacki skverski radnik nije ?
Umro je prije nego sam se rodio, na forumu nitko osim tominja ga nije gledao uzivo
Ali nebitno sad , vec kako da su Suker i spomenuti Pele po IFFHS-u legende a zagrebacki skverski radnik nije ?
Umro je prije nego sam se rodio, na forumu nitko osim tominja ga nije gledao uzivo
Guest- Guest
O bože, koje blamiranje...Dybala wrote:Proglasen od strane vecernjeg lista..novina u privatnom vlasnistvu,a znamo kakav profil ljudi citaju te novine
Da kojim slučajem Bajdo nije umro prije nego što si se ti rodio, onda možda ne bi bio škverski radnik, nego nogometaš?
Nek ti netko pokuša objasniti da povijest nogometa ne počinje tvojim rođenjem.
Zanimljivo kako ti tu veličaš jednog igrača (Batistuta) u odnosu na drugog (Messi) iako su obojica igrali/igraju u doba suvremenog nogometa, slobodnog tržišta gdje moguće raditi transfere gdje hoćeš i kad hoćeš. Kad sam ja naljepio Bajdu, vadiš brojke (a Bajdo prije 28-e nije mogao van države, ali to ga nije spriječilo da ostvaruje uspjehe s reprezentacijom i da bude u momčadi svijeta i Europe i to najbolji, a uostalom igrao je u velikom i jakom kluba-HAJDUKU iz Splita).
Ne vadiš brojke Batistuti i Messi-u koji su puno generacijski bliži nego primjerice Bajdo i jedan Šuker kojeg tu spominješ? Pa Batistuta je najveći trag ostavio u Fioentini, a tamo mu je najveći uspjeh kup Italije. Ustvari, daj nam malo brojke Messi-a u odnosu na Batistutu?
I da, ovo kakav profil ljudi je glasovao za Bajdu, kad je proglašen sportašem stoljeća, eto ti znaš kakav je to profil ljudi i točno si detektira taj određeni profil ljudi. Zanemarujući još povijesnu činjenicu da osim tog priznanja, ima još jedno.
U izboru HNS-a, Vukas je 2000. godine proglašen najboljim hrvatskim nogometašem svih vremena
https://hns-cff.hr/news/917/30-godina-od-odlaska-bernarda-vukasa/
I to, vidi vraga, nakon što je spomenuti Davor Šuker ostvarija sve značajno u svojoj karijeri. No znamo kakav profil ljudi je izabrao tog škverskog radnika...
Guest- Guest
Iffhs je rekao svoje
A ni ti bajdu nisi gledao ..nitko ziv,osim tominja nije
I opet se kacis na moje trolanje nicea i drugih..odi na teme hajduk i dinamo pa se zabavljaj sa sitting zekom i slicnima.to je tvoja ekipa
A izbor VL-a je cista lakrdija ,svatko to zna
I opet se kacis na moje trolanje nicea i drugih..odi na teme hajduk i dinamo pa se zabavljaj sa sitting zekom i slicnima.to je tvoja ekipa
Guest- Guest
Dybala wrote:Iffhs je rekao svoje
hahaha
Lakrdija je što tebi na paše. Tvoje je trolanje, a moje nije niti si se ti zakačio na njega.
Ja nigdje nisam omalovažavao uspjehe nekih igrača, kao što si ti krenuo Bajdine čije ime i povijest omalovažavaš. Ja Bajdu gledao nisam, ali sam zato pričao s mnogima koji jesu. Povijest ne počinje kad sam se ja ili ti rodio, to bi trebao znati. Krenuo si tu omalovažavati Bajdu i pokazao svoju razinu, zato nemoj molim te meni pričati da su ove dvi mamićeve izdrkotine moja razina jer ja s njima već dugo, dugo ne komuniciram niti čitam njihove postove. S ovim tu tvojim postovima si upravo TI pokazao da si njihova razina, ne ja...
I za kraj ove rasprave, pošto je za tebe Međunarodni Institut za nogometnu povijest i statistiku sveto pismo i jedino mjerilo (a sve ostalo je eto lakrdija), ja ću na to reći da se dobro zna kakav profil ljudi sjedi tamo i odlučuje o legendama. Za razliku od tebe, ja ću navesti primjer takvog profila ljudi:
Fani Stipković izabrana u Izvršni odbor Međunarodnog instituta za nogometnu povijest i statistiku
Hrvatska novinarka, glumica i manekenka Fani Stipković izabrana je u Izvršni odbor Međunarodnog instituta za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS)
Eto, ovakav profil ljudi. Kako je do tamo došla, možda više zna naš Lukica Modrić kojem je davala da joj razvaljuje ova silikonska usta u prohladnim madridskim noćima.
Guest- Guest
Znas sto ..neam vremena za ova sranja ..boli me kurac za pajdu skveranina iz zagreba...ironija je da je najveci nogometas sa starog placa purger ..a također i u novoj eri.. decko,sin dinamove legende koju je stico slavodobitno doveo u split
Guest- Guest
To sto ti tvrdis za fani su samo indicije kao sto i ja kazem za udrugu naš hajduk
E sad zasto to tako mislimo o nš i fani...hmm
Guest- Guest
Gdje bi ga ja gledao uživo? Ne sjećam se ni kad je umro.
Al ovo je smiješno. Svaka čast Vukasu, ali tko ga je izabrao? Večernji list u nekoj anketi? To se uzima kao nešto službeno, a osporava se Zlatna lopta Modriću. Licemjerje na stotu potenciju.
Luka je busija Fani, to se zna...
Ka šta joj je sredija posa novinarke u Madridu...
;)
;)
Guest- Guest
Jel ti rođo Larko Krivaja poslao video ?fridrih_niche wrote:Luka je busija Fani, to se zna...
;)
Guest- Guest
Ako je ikad do woodstockafridrih_niche wrote:I da završimo...
Bajdo je najbolji hrvatski nogometaš ikad...
<3
Guest- Guest
Ovo boldano stoji, ja sam eto čuo direktno od jedne kolegice spomenute. Dobro što priznaješ ovo za NH da su indicije, inače si prikazivao kao činjenice...Dybala wrote:To sto ti tvrdis za fani su samo indicije kao sto i ja kazem za udrugu naš hajduk
Na kraju, jebe mi se. No činjenica da je ona u Izvršnom odboru IFFHS dosta toga govori. Imamo mi dosta ljudi koji bi tamo trebali biti prije nje...
Guest- Guest
ZG prike su mi ti dojavile...
:D
A Bajdo je proglašen najboljim sportašem 20.-og stoljeća...
Kakav Woodstock...
Bajdo živi vječno!
<3
Kakav Woodstock...
Bajdo živi vječno!
<3
Guest- Guest
Od strane ljudi, navijača, simpatizera, i najboljim hr nogometašem od strane HNS-a.fridrih_niche wrote:ZG prike su mi ti dojavile...
Kakav Woodstock...
Bajdo živi vječno!
<3
Ključaj raspravu i temu...
Guest- Guest
. Šuker je 2000. imao 32g,još aktivno igrao. To sada znas da je sve ostvario,2000.nisi znao! Npr.Modrić je s 33g postigao uspjeh koji nema ni jedan HR igrac niti ce ikada imati i bez konkurencije je najveći hr igrac ikada. Posebno u odnosu na Bajdu kojemu je vrh karijere prijateljska utakmica!Andreas Goldberger wrote:O bože, koje blamiranje...Dybala wrote:Proglasen od strane vecernjeg lista..novina u privatnom vlasnistvu,a znamo kakav profil ljudi citaju te novine
Da kojim slučajem Bajdo nije umro prije nego što si se ti rodio, onda možda ne bi bio škverski radnik, nego nogometaš?
Nek ti netko pokuša objasniti da povijest nogometa ne počinje tvojim rođenjem.
Zanimljivo kako ti tu veličaš jednog igrača (Batistuta) u odnosu na drugog (Messi) iako su obojica igrali/igraju u doba suvremenog nogometa, slobodnog tržišta gdje moguće raditi transfere gdje hoćeš i kad hoćeš. Kad sam ja naljepio Bajdu, vadiš brojke (a Bajdo prije 28-e nije mogao van države, ali to ga nije spriječilo da ostvaruje uspjehe s reprezentacijom i da bude u momčadi svijeta i Europe i to najbolji, a uostalom igrao je u velikom i jakom kluba-HAJDUKU iz Splita).
Ne vadiš brojke Batistuti i Messi-u koji su puno generacijski bliži nego primjerice Bajdo i jedan Šuker kojeg tu spominješ? Pa Batistuta je najveći trag ostavio u Fioentini, a tamo mu je najveći uspjeh kup Italije. Ustvari, daj nam malo brojke Messi-a u odnosu na Batistutu?
I da, ovo kakav profil ljudi je glasovao za Bajdu, kad je proglašen sportašem stoljeća, eto ti znaš kakav je to profil ljudi i točno si detektira taj određeni profil ljudi. Zanemarujući još povijesnu činjenicu da osim tog priznanja, ima još jedno.U izboru HNS-a, Vukas je 2000. godine proglašen najboljim hrvatskim nogometašem svih vremena
https://hns-cff.hr/news/917/30-godina-od-odlaska-bernarda-vukasa/
I to, vidi vraga, nakon što je spomenuti Davor Šuker ostvarija sve značajno u svojoj karijeri. No znamo kakav profil ljudi je izabrao tog škverskog radnika...
Roland Deschain wrote:Al ovo je smiješno. Svaka čast Vukasu, ali tko ga je izabrao? Večernji list u nekoj anketi? To se uzima kao nešto službeno, a osporava se Zlatna lopta Modriću. Licemjerje na stotu potenciju.
ključaj temu
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sritan rodjendan Najvećem!
» Sritan rodjendan Najvećem ikad!
» pozdrav najvećem FORUMSKOM BRATU
» Sretan rođendan najvećem argenticu
» Cestitke najvecem klubu iz srbije
» Sritan rodjendan Najvećem ikad!
» pozdrav najvećem FORUMSKOM BRATU
» Sretan rođendan najvećem argenticu