ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje Empty Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje

Post by RayMabus 2/2/2020, 20:05

A čuj , kasnije bi to u vezu a nije da se muškome radi i trpi cili život nešto u šta nije zaljubljen

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2153238

To ti je tako pope. Svaka je tebi na mistu u propovjedi al sad je gotovo. Prošla baba s kolačima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje Empty Re: Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje

Post by red wolf 2/2/2020, 20:26

Manje katolika, manje para...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje Empty Re: Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje

Post by RayMabus 2/2/2020, 20:57

red wolf wrote:Manje katolika, manje para...
Spominje Evropu. Nije ovo vezano uz pare nego će nestat tradicije kad nestane ljudi. Oni su i onako u godinama i u penziji tako da šta će njemu pare u tim godinama.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 2/2/2020, 21:15

Najpogubniji uzroci totalnog pada Hrvata i Hrvatske su egzodusi dva najveća rasadišta hrvatstva i stanovništva Hrvatske uopće.

Oluja kao prvo. Jer odlaskom Srba ni povratnici Hrvati više ondje nemaju budućnosti. Oluja je jedna od najvećih katastrofa koje su se Hrvatskoj mogle dogoditi.

Ja znam da će me sad forumski suverenisti prozvati i tražiti moju ostavku,ali to je istina.

Drugo,slično zlo je egzodus Hrvata iz Bosne. Neki krajevi Bosne poput Posavine, Potkozarja, Kotor-varoši, Usore i Srednje Bosne bili suz najveća rasadišta Hrvata uopće,gdje su obitelji imali i po 10-tero djece. Odlaskom Hrvata sa tih prostora ,i Hrvatska je ostala bez prirodnog izvora naseljavanja,jer su se ti ljudi,od njih 10 barem 5-6 uselili u našu zemlju,a sada žive vani i imaju jedno do dva djeteta.

Sve u svemu loša perspektiva.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by aben 2/2/2020, 21:21

hrvati su nojviše izgubili s peronosporon i kad ih je tito puno pobi i poiro

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 2/2/2020, 21:24

aben wrote:hrvati su nojviše izgubili s peronosporon i kad ih je tito puno pobi i poiro
Ne pričaj bedastoće.    I poslije 1945. hrvatske obitelji u Bosni rađale su po 10-12 djece. Škole u Usori,Ivanjskoj,Guča Gori,Podmilačju, Žegaru ,Bijeloj, Skakavi ili Plehanu imale su po 2 razredna odjeljenja sa po 30 đaka.

Isto je bilo i u Lici,a Slavoniju kao najbogatiji kraj Hrvatske da ne spominjem.

Sad su to starački domovi na otvorenom,a za to ne možemo kriviti ni druga Tita ni peronosforu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by aben 2/2/2020, 21:42

jastreb wrote:
aben wrote:hrvati su nojviše izgubili s peronosporon i kad ih je tito puno pobi i poiro
Ne pričaj bedastoće.    I poslije 1945. hrvatske obitelji u Bosni rađale su po 10-12 djece. Škole u Usori,Ivanjskoj,Guča Gori,Podmilačju, Žegaru ,Bijeloj, Skakavi ili Plehanu imale su po 2 razredna odjeljenja sa po 30 đaka.

Isto je bilo i u Lici,a Slavoniju kao najbogatiji kraj Hrvatske da ne spominjem.

Sad su to starački domovi na otvorenom,a za to ne možemo kriviti ni druga Tita ni peronosforu.
naravski da moremo. tito je zajebo bosnu i komunistickon strahovladom produlji status quo na srednji rok, do raspleta 1994. kad su agoniju odlucili produljit un.

uglovnon gre ti ovako; 
turci, pa peronospora, pa srbi, pa tito i socijalizam, pa hdz socijalizam.

to bi bili glovni razlozi zoc nas imo puno vunka i malo doma.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/2/2020, 21:48

Ajde,barem vam jedina utjeha može bit da neće nestat samo Hrvata,već i Srba i drugih ex Yu naroda.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/2/2020, 22:02

סמאל wrote:Ajde,barem vam jedina utjeha može bit da neće nestat samo Hrvata,već i Srba i drugih ex Yu naroda.
Perspektiva je svima loša.

Darivati se i služiti , zanemaruju ljubav radi nekih drugih stvari.

Dobro je to Uznić detektira no služenje i žrtovanje nije isto tako da je malo tih muških koji će se žrtovat da u kuću dovedu nešto šta ne vole il tako šta naprave dijete.

Morat će se ipak država malo žrtovat ako oće povećanje nataliteta tj bolje rečeno da ne propadne skroz.

Muški neće radit sat vremena a ne cijeli život za žensku koju ne voli. Sad morate financirat iz državnog proračuna tu dicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/2/2020, 22:14

RayMabus wrote:
סמאל wrote:Ajde,barem vam jedina utjeha može bit da neće nestat samo Hrvata,već i Srba i drugih ex Yu naroda.

Dobro je to Uznić detektira no služenje i žrtovanje nije isto tako da je malo tih muških koji će se žrtovat da u kuću dovedu nešto šta ne vole il tako šta naprave dijete.

Morat će se ipak država malo žrtovat ako oće povećanje nataliteta tj bolje rečeno da ne propadne skroz.

Muški neće radit sat vremena a ne cijeli život za žensku koju ne voli. Sad morate financirat iz državnog proračuna tu dicu.
Države i onako moraju odurmijet,odnosno,preustrojit se u administrativne jedinice mega države,a za to je potrebno odumiranje starih homogenih kompaktnih naroda,te stvaranje šarolikog multikulti svijeta,tak da,izumiranje naroda je dobar put prema konačnom cilju.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by debotoijusto 2/2/2020, 22:14

Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje 2bec19af-5315-47f9-a3bb-fb80b37a3526

dosli su slusat muskarca u haljini a nisu dosli u rijeku na dogadjaj godine
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/2/2020, 22:17

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Države i onako moraju odurmijet,odnosno,preustrojit se u administrativne jedinice mega države,a za to je potrebno odumiranje starih homogenih kompaktnih naroda,te stvaranje šarolikog multikulti svijeta,tak da,izumiranje naroda je dobar put prema konačnom cilju.
Brige me. Umoran sam. Svejedno mi je.

Jedino šta znam je da znam jako dobro razliku između služenja i žrtovanja.

Radit za neku emanicipiranu neću , ne cili život nego ni sat vremena.

Nek izumre emanicipacija pa i cijeli narodi ako hoće. Ja ću spavat i nemam se namjeru žrtovat ni za koga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/2/2020, 22:18

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Brige me. Umoran sam. Svejedno mi je.

Jedino šta znam je da znam jako dobro razliku između služenja i žrtovanja.

Radit za neku emanicipiranu neću , ne cili život nego ni sat vremena.

Nek izumre emanicipacija pa i cijeli narodi ako hoće. Ja ću spavat i nemam se namjeru žrtovat ni za koga.
Vidiš,dok su Ashtari umorni,mi radimo punom parom. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by aben 2/2/2020, 22:24

debotoijusto wrote:
dosli su slusat muskarca u haljini a nisu dosli u rijeku na dogadjaj godine

koliko se glodne dice moglo nasititi od soldov ki su spiskali na dogadjaj godine, a?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/2/2020, 22:26

Nek se drugi žrtvuju. Ja ću spavat bez obaveza.

Služenje je dobrovoljno i nije na svoju štetu. To je razlika između žrtovanja i služenja. Žene su u kurci a dica su skupa i s tim smo tu priču završili.

Zijev.

Sad će fino doć ove generacije kojih je manje , samo ove godine rođeno 900 beba manje , 400 tisuća mladih iselilo. 

Radne snage nema , nezaposlenost 5,8% , sad i Austrija otvorila svoje tržište rada za hrvatske državljane i ono to će fino tonit taj natalltet i šta ti ja tu mogu ?

Šta ti ja mogu ? Da napravin jedno dite to je meni glavobolja i trpit tu žensku u kući a s tim jednim ditetom neće osjetit nikakvi natalitet.

To je ništa a glavobolja a duhovno mogu služit puno bolje i puno svrsihodnije.

Eto fino vam dajem podatke iz budućnosti

Sad ćemo poslat imigrantski val prema Dubrovniku pa nek se malo talasate.

Dok ja spavam mirno ko bebica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/2/2020, 22:28

RayMabus wrote:

A gdje ti je tu zabava ?
Ti bi trebao preći na našu stranu,jedino ti imaš potencijal.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/2/2020, 22:33

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

A gdje ti je tu zabava ?
Ti bi trebao preći na našu stranu,jedino ti imaš potencijal.
Pa zabava je u spavanju. Uvatilo me spavanje čim sam pročita da priča služenju.

Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje Zijevanje

On priča o služenju a mene spavanje uvatilo. Aktiviram se na tu riječ. Vidija san dovoljno dq mogu reč samo ovo : Služenje nekome na ovoj planeti ?

Smiješno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/2/2020, 22:35

Prigrli tamnu stranu Longi,popusti sve kočnice i prepusti se strasti da činiš sve ono o čemu maštaš bez imalo srama ili straha.Samo tako ćeš spoznat svoju najveću snagu i uživat kao nikad prije u životu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/2/2020, 22:41

סמאל wrote:Prigrli tamnu stranu Longi,popusti sve kočnice i prepusti se strasti da činiš sve ono o čemu maštaš bez imalo srama ili straha.Samo tako ćeš spoznat svoju najveću snagu i uživat kao nikad prije u životu.
Ne da mi se. Čitam nešto o mačkama

https://www.klix.ba/lifestyle/ljubimci/macke-svoje-vlasnike-vide-kao-roditelje-i-jako-su-im-privrzene/200202098

Ja san ti u penziji. Mene ti samo zanima spavanje i nešto pojist i opet spavanje. Planiram prispavat ovu inkarnaciju. Rat je završen. Ljudi nisu pobjedili. Izgubili smo. Game over.

I šta je najpametnije onda ? Pa spavat. Prispavaš cili život
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/2/2020, 22:43

RayMabus wrote:
סמאל wrote:Prigrli tamnu stranu Longi,popusti sve kočnice i prepusti se strasti da činiš sve ono o čemu maštaš bez imalo srama ili straha.Samo tako ćeš spoznat svoju najveću snagu i uživat kao nikad prije u životu.
Ne da mi se. Čitam nešto o mačkama

https://www.klix.ba/lifestyle/ljubimci/macke-svoje-vlasnike-vide-kao-roditelje-i-jako-su-im-privrzene/200202098

Ja san ti u penziji. Mene ti samo zanima spavanje i nešto pojist i opet spavanje. Planiram prispavat ovu inkarnaciju. Rat je završen. Ljudi nisu pobjedili. Izgubili smo. Game over.

I šta je najpametnije ona ? Pa spavat. Prispavaš cili život
Reko sam ti za onih 4 % da ti je to preoptimistično,pređi na našu stranu,onda ti inkarnacija neće bit potrebna.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics