Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje
A čuj , kasnije bi to u vezu a nije da se muškome radi i trpi cili život nešto u šta nije zaljubljen
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2153238
To ti je tako pope. Svaka je tebi na mistu u propovjedi al sad je gotovo. Prošla baba s kolačima.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2153238
To ti je tako pope. Svaka je tebi na mistu u propovjedi al sad je gotovo. Prošla baba s kolačima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Biskup Uzinić : Mlada smo država , ali narod je star i sve nas je manje
Manje katolika, manje para...
red wolf-
2016-02-10
Spominje Evropu. Nije ovo vezano uz pare nego će nestat tradicije kad nestane ljudi. Oni su i onako u godinama i u penziji tako da šta će njemu pare u tim godinama.red wolf wrote:Manje katolika, manje para...
2014-04-11
Najpogubniji uzroci totalnog pada Hrvata i Hrvatske su egzodusi dva najveća rasadišta hrvatstva i stanovništva Hrvatske uopće.
Oluja kao prvo. Jer odlaskom Srba ni povratnici Hrvati više ondje nemaju budućnosti. Oluja je jedna od najvećih katastrofa koje su se Hrvatskoj mogle dogoditi.
Ja znam da će me sad forumski suverenisti prozvati i tražiti moju ostavku,ali to je istina.
Drugo,slično zlo je egzodus Hrvata iz Bosne. Neki krajevi Bosne poput Posavine, Potkozarja, Kotor-varoši, Usore i Srednje Bosne bili suz najveća rasadišta Hrvata uopće,gdje su obitelji imali i po 10-tero djece. Odlaskom Hrvata sa tih prostora ,i Hrvatska je ostala bez prirodnog izvora naseljavanja,jer su se ti ljudi,od njih 10 barem 5-6 uselili u našu zemlju,a sada žive vani i imaju jedno do dva djeteta.
Sve u svemu loša perspektiva.
Oluja kao prvo. Jer odlaskom Srba ni povratnici Hrvati više ondje nemaju budućnosti. Oluja je jedna od najvećih katastrofa koje su se Hrvatskoj mogle dogoditi.
Ja znam da će me sad forumski suverenisti prozvati i tražiti moju ostavku,ali to je istina.
Drugo,slično zlo je egzodus Hrvata iz Bosne. Neki krajevi Bosne poput Posavine, Potkozarja, Kotor-varoši, Usore i Srednje Bosne bili suz najveća rasadišta Hrvata uopće,gdje su obitelji imali i po 10-tero djece. Odlaskom Hrvata sa tih prostora ,i Hrvatska je ostala bez prirodnog izvora naseljavanja,jer su se ti ljudi,od njih 10 barem 5-6 uselili u našu zemlju,a sada žive vani i imaju jedno do dva djeteta.
Sve u svemu loša perspektiva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hrvati su nojviše izgubili s peronosporon i kad ih je tito puno pobi i poiro
2014-04-16
Ne pričaj bedastoće. I poslije 1945. hrvatske obitelji u Bosni rađale su po 10-12 djece. Škole u Usori,Ivanjskoj,Guča Gori,Podmilačju, Žegaru ,Bijeloj, Skakavi ili Plehanu imale su po 2 razredna odjeljenja sa po 30 đaka.aben wrote:hrvati su nojviše izgubili s peronosporon i kad ih je tito puno pobi i poiro
Isto je bilo i u Lici,a Slavoniju kao najbogatiji kraj Hrvatske da ne spominjem.
Sad su to starački domovi na otvorenom,a za to ne možemo kriviti ni druga Tita ni peronosforu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
naravski da moremo. tito je zajebo bosnu i komunistickon strahovladom produlji status quo na srednji rok, do raspleta 1994. kad su agoniju odlucili produljit un.jastreb wrote:Ne pričaj bedastoće. I poslije 1945. hrvatske obitelji u Bosni rađale su po 10-12 djece. Škole u Usori,Ivanjskoj,Guča Gori,Podmilačju, Žegaru ,Bijeloj, Skakavi ili Plehanu imale su po 2 razredna odjeljenja sa po 30 đaka.aben wrote:hrvati su nojviše izgubili s peronosporon i kad ih je tito puno pobi i poiro
Isto je bilo i u Lici,a Slavoniju kao najbogatiji kraj Hrvatske da ne spominjem.
Sad su to starački domovi na otvorenom,a za to ne možemo kriviti ni druga Tita ni peronosforu.
uglovnon gre ti ovako;
turci, pa peronospora, pa srbi, pa tito i socijalizam, pa hdz socijalizam.
to bi bili glovni razlozi zoc nas imo puno vunka i malo doma.
2014-04-16
Ajde,barem vam jedina utjeha može bit da neće nestat samo Hrvata,već i Srba i drugih ex Yu naroda.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Perspektiva je svima loša.סמאל wrote:Ajde,barem vam jedina utjeha može bit da neće nestat samo Hrvata,već i Srba i drugih ex Yu naroda.
Darivati se i služiti , zanemaruju ljubav radi nekih drugih stvari.
Dobro je to Uznić detektira no služenje i žrtovanje nije isto tako da je malo tih muških koji će se žrtovat da u kuću dovedu nešto šta ne vole il tako šta naprave dijete.
Morat će se ipak država malo žrtovat ako oće povećanje nataliteta tj bolje rečeno da ne propadne skroz.
Muški neće radit sat vremena a ne cijeli život za žensku koju ne voli. Sad morate financirat iz državnog proračuna tu dicu.
2014-04-11
Države i onako moraju odurmijet,odnosno,preustrojit se u administrativne jedinice mega države,a za to je potrebno odumiranje starih homogenih kompaktnih naroda,te stvaranje šarolikog multikulti svijeta,tak da,izumiranje naroda je dobar put prema konačnom cilju.RayMabus wrote:Perspektiva je svima loša.סמאל wrote:Ajde,barem vam jedina utjeha može bit da neće nestat samo Hrvata,već i Srba i drugih ex Yu naroda.
Dobro je to Uznić detektira no služenje i žrtovanje nije isto tako da je malo tih muških koji će se žrtovat da u kuću dovedu nešto šta ne vole il tako šta naprave dijete.
Morat će se ipak država malo žrtovat ako oće povećanje nataliteta tj bolje rečeno da ne propadne skroz.
Muški neće radit sat vremena a ne cijeli život za žensku koju ne voli. Sad morate financirat iz državnog proračuna tu dicu.
2015-07-23
dosli su slusat muskarca u haljini a nisu dosli u rijeku na dogadjaj godine
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Brige me. Umoran sam. Svejedno mi je.סמאל wrote:Države i onako moraju odurmijet,odnosno,preustrojit se u administrativne jedinice mega države,a za to je potrebno odumiranje starih homogenih kompaktnih naroda,te stvaranje šarolikog multikulti svijeta,tak da,izumiranje naroda je dobar put prema konačnom cilju.RayMabus wrote:Perspektiva je svima loša.סמאל wrote:Ajde,barem vam jedina utjeha može bit da neće nestat samo Hrvata,već i Srba i drugih ex Yu naroda.
Jedino šta znam je da znam jako dobro razliku između služenja i žrtovanja.
Radit za neku emanicipiranu neću , ne cili život nego ni sat vremena.
Nek izumre emanicipacija pa i cijeli narodi ako hoće. Ja ću spavat i nemam se namjeru žrtovat ni za koga.
2014-04-11
Vidiš,dok su Ashtari umorni,mi radimo punom parom.RayMabus wrote:Brige me. Umoran sam. Svejedno mi je.סמאל wrote:Države i onako moraju odurmijet,odnosno,preustrojit se u administrativne jedinice mega države,a za to je potrebno odumiranje starih homogenih kompaktnih naroda,te stvaranje šarolikog multikulti svijeta,tak da,izumiranje naroda je dobar put prema konačnom cilju.RayMabus wrote:Perspektiva je svima loša.סמאל wrote:Ajde,barem vam jedina utjeha može bit da neće nestat samo Hrvata,već i Srba i drugih ex Yu naroda.
Jedino šta znam je da znam jako dobro razliku između služenja i žrtovanja.
Radit za neku emanicipiranu neću , ne cili život nego ni sat vremena.
Nek izumre emanicipacija pa i cijeli narodi ako hoće. Ja ću spavat i nemam se namjeru žrtovat ni za koga.
2015-07-23
debotoijusto wrote:
dosli su slusat muskarca u haljini a nisu dosli u rijeku na dogadjaj godine
koliko se glodne dice moglo nasititi od soldov ki su spiskali na dogadjaj godine, a?
2014-04-16
Nek se drugi žrtvuju. Ja ću spavat bez obaveza.
Služenje je dobrovoljno i nije na svoju štetu. To je razlika između žrtovanja i služenja. Žene su u kurci a dica su skupa i s tim smo tu priču završili.
Zijev.
Sad će fino doć ove generacije kojih je manje , samo ove godine rođeno 900 beba manje , 400 tisuća mladih iselilo.
Radne snage nema , nezaposlenost 5,8% , sad i Austrija otvorila svoje tržište rada za hrvatske državljane i ono to će fino tonit taj natalltet i šta ti ja tu mogu ?
Šta ti ja mogu ? Da napravin jedno dite to je meni glavobolja i trpit tu žensku u kući a s tim jednim ditetom neće osjetit nikakvi natalitet.
To je ništa a glavobolja a duhovno mogu služit puno bolje i puno svrsihodnije.
Eto fino vam dajem podatke iz budućnosti
Sad ćemo poslat imigrantski val prema Dubrovniku pa nek se malo talasate.
Dok ja spavam mirno ko bebica.
Služenje je dobrovoljno i nije na svoju štetu. To je razlika između žrtovanja i služenja. Žene su u kurci a dica su skupa i s tim smo tu priču završili.
Zijev.
Sad će fino doć ove generacije kojih je manje , samo ove godine rođeno 900 beba manje , 400 tisuća mladih iselilo.
Radne snage nema , nezaposlenost 5,8% , sad i Austrija otvorila svoje tržište rada za hrvatske državljane i ono to će fino tonit taj natalltet i šta ti ja tu mogu ?
Šta ti ja mogu ? Da napravin jedno dite to je meni glavobolja i trpit tu žensku u kući a s tim jednim ditetom neće osjetit nikakvi natalitet.
To je ništa a glavobolja a duhovno mogu služit puno bolje i puno svrsihodnije.
Eto fino vam dajem podatke iz budućnosti
Sad ćemo poslat imigrantski val prema Dubrovniku pa nek se malo talasate.
2014-04-11
A gdje ti je tu zabava ?RayMabus wrote:
Ti bi trebao preći na našu stranu,jedino ti imaš potencijal.
2015-07-23
Pa zabava je u spavanju. Uvatilo me spavanje čim sam pročita da priča služenju.סמאל wrote:A gdje ti je tu zabava ?RayMabus wrote:
Ti bi trebao preći na našu stranu,jedino ti imaš potencijal.
On priča o služenju a mene spavanje uvatilo. Aktiviram se na tu riječ. Vidija san dovoljno dq mogu reč samo ovo : Služenje nekome na ovoj planeti ?
Smiješno.
2014-04-11
Prigrli tamnu stranu Longi,popusti sve kočnice i prepusti se strasti da činiš sve ono o čemu maštaš bez imalo srama ili straha.Samo tako ćeš spoznat svoju najveću snagu i uživat kao nikad prije u životu.
2015-07-23
Ne da mi se. Čitam nešto o mačkamaסמאל wrote:Prigrli tamnu stranu Longi,popusti sve kočnice i prepusti se strasti da činiš sve ono o čemu maštaš bez imalo srama ili straha.Samo tako ćeš spoznat svoju najveću snagu i uživat kao nikad prije u životu.
https://www.klix.ba/lifestyle/ljubimci/macke-svoje-vlasnike-vide-kao-roditelje-i-jako-su-im-privrzene/200202098
Ja san ti u penziji. Mene ti samo zanima spavanje i nešto pojist i opet spavanje. Planiram prispavat ovu inkarnaciju. Rat je završen. Ljudi nisu pobjedili. Izgubili smo. Game over.
I šta je najpametnije onda ? Pa spavat. Prispavaš cili život
2014-04-11
Reko sam ti za onih 4 % da ti je to preoptimistično,pređi na našu stranu,onda ti inkarnacija neće bit potrebna.RayMabus wrote:Ne da mi se. Čitam nešto o mačkamaסמאל wrote:Prigrli tamnu stranu Longi,popusti sve kočnice i prepusti se strasti da činiš sve ono o čemu maštaš bez imalo srama ili straha.Samo tako ćeš spoznat svoju najveću snagu i uživat kao nikad prije u životu.
https://www.klix.ba/lifestyle/ljubimci/macke-svoje-vlasnike-vide-kao-roditelje-i-jako-su-im-privrzene/200202098
Ja san ti u penziji. Mene ti samo zanima spavanje i nešto pojist i opet spavanje. Planiram prispavat ovu inkarnaciju. Rat je završen. Ljudi nisu pobjedili. Izgubili smo. Game over.
I šta je najpametnije ona ? Pa spavat. Prispavaš cili život
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
» Biskup Uzinić: Trebamo prednjačiti u ljubavi i toleranciji, migrante moramo primiti, zaštiti, promovirati i integrirati
» Sve manje država EU zaintersirano da odobre kandidatski status BiH u 2019
» Država dodijelila 10x manje STEM stipendija nego prošle godine
» Rajić: Plate u Srbiji manje nego u dve trećine afričkih država
» Biskup Uzinić: Trebamo prednjačiti u ljubavi i toleranciji, migrante moramo primiti, zaštiti, promovirati i integrirati
» Sve manje država EU zaintersirano da odobre kandidatski status BiH u 2019
» Država dodijelila 10x manje STEM stipendija nego prošle godine
» Rajić: Plate u Srbiji manje nego u dve trećine afričkih država
Page 1 of 2