Vjerujete li ovo da je moguce...B.a.b.a Sarnavka se pita zasto slavimo uspjehe hrvatskih sportasa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vjerujete li ovo da je moguce...B.a.b.a Sarnavka se pita zasto slavimo uspjehe hrvatskih sportasa
Netk oje neki dan jako dobro rekao..Mislim Melkior(vrlo uman mladac)..Da drzava koju osnuje siromasan narod-nacija,je osudjena na propast,jerbo kad zasjednu na vlast,pokrast ce je do golih kostiju..i to je tocno..
balkanske drzavice proizisle iz stare Juge,su redom sve propast sama,nesh se malo Janezi drze,ali oni ionako misle da su neki ..nesh...kujac..od Germana..
balkanske drzavice proizisle iz stare Juge,su redom sve propast sama,nesh se malo Janezi drze,ali oni ionako misle da su neki ..nesh...kujac..od Germana..
Guest- Guest
Re: Vjerujete li ovo da je moguce...B.a.b.a Sarnavka se pita zasto slavimo uspjehe hrvatskih sportasa
i sve ostalo nepoželjnoRayMabus wrote:Vidim da joj smeta šta nismo dali pederima ustavno pravo braka. Kmeči jebi mater. Eto ti i Britanci izašli iz EU a sad će i Salvini u Italiji pa ćemo izbacivat polako tu Lgbt žgadiju.
komunjare također !!
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:i sve ostalo nepoželjnoRayMabus wrote:Vidim da joj smeta šta nismo dali pederima ustavno pravo braka. Kmeči jebi mater. Eto ti i Britanci izašli iz EU a sad će i Salvini u Italiji pa ćemo izbacivat polako tu Lgbt žgadiju.
komunjare također !!
uffff,Morty..Komunjare i jesu sve sto je preostalo doli(u RH)..poduzetnici su zgiljali vanka.cast izuzecima..
Guest- Guest
Pa to ti je sve ista banda , anacionalna ideologija.mortal wrote:i sve ostalo nepoželjnoRayMabus wrote:Vidim da joj smeta šta nismo dali pederima ustavno pravo braka. Kmeči jebi mater. Eto ti i Britanci izašli iz EU a sad će i Salvini u Italiji pa ćemo izbacivat polako tu Lgbt žgadiju.
komunjare također !!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kojesta Longi..nekad zemlje istocnog bloka,najjace nacionalne drzave..Kina i danas..RayMabus wrote:Pa to ti je sve ista banda , anacionalna ideologija.mortal wrote:i sve ostalo nepoželjnoRayMabus wrote:Vidim da joj smeta šta nismo dali pederima ustavno pravo braka. Kmeči jebi mater. Eto ti i Britanci izašli iz EU a sad će i Salvini u Italiji pa ćemo izbacivat polako tu Lgbt žgadiju.
komunjare također !!
Guest- Guest
ne bi zgiljali da su ovdje mogli opstatiLegendovich wrote:mortal wrote:i sve ostalo nepoželjnoRayMabus wrote:Vidim da joj smeta šta nismo dali pederima ustavno pravo braka. Kmeči jebi mater. Eto ti i Britanci izašli iz EU a sad će i Salvini u Italiji pa ćemo izbacivat polako tu Lgbt žgadiju.
komunjare također !!
uffff,Morty..Komunjare i jesu sve sto je preostalo doli(u RH)..poduzetnici su zgiljali vanka.cast izuzecima..
tu i kad nađu poslovni uspjeh, ako nisi pogodan dođu i unazade posao, ljude raznim osudama, kaznama
da nisu morali, ne bi otišli
ostaje pitanje za koga se stvarala ova država i za koga sve više formira
Hrvatska na papiru
mafija na djelu.. čija ??
immortal-
2014-04-16
Smetaju joj trofeji sportaša jer dovode do ushićenja hrvata. A možda je htjela napisati nešto ful antihrvatsko da ispadne važna. Glupost. Neka se ljudi vesele, mislim da je to ujedno i jedino čemu se ljudi u ovoj bjedi od države mogu i veseliti.
A na žalost time daje materijala ovim bolesnicima koji trabunjaju o jugoslavenima, srbima, 90 i prvoj i petoj koloni. Udahnjuje im život...
A na žalost time daje materijala ovim bolesnicima koji trabunjaju o jugoslavenima, srbima, 90 i prvoj i petoj koloni. Udahnjuje im život...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Smetaju joj trofeji sportaša jer dovode do ushićenja hrvata. A možda je htjela napisati nešto ful antihrvatsko da ispadne važna. Glupost. Neka se ljudi vesele, mislim da je to ujedno i jedino čemu se ljudi u ovoj bjedi od države mogu i veseliti.
treba pitati što ona ima sa ženama da pokušava govoriti u njihovo ime. A većina žena koje znam je ne mogu smislit uopće. A i ne liči na ženu.
A ne znam, ne pratim ju uopće.znam da je aktivna kod zaštite žena, sigurnih kuća i da je bila bolesna. Zašto joj je tema sportska medalja fakat nemam idejumarcellus wrote:kaya wrote:Smetaju joj trofeji sportaša jer dovode do ushićenja hrvata. A možda je htjela napisati nešto ful antihrvatsko da ispadne važna. Glupost. Neka se ljudi vesele, mislim da je to ujedno i jedino čemu se ljudi u ovoj bjedi od države mogu i veseliti.
treba pitati što ona ima sa ženama da pokušava govoriti u njihovo ime. A većina žena koje znam je ne mogu smislit uopće. A i ne liči na ženu.
Last edited by kaya on 1/2/2020, 12:01; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Al ako je preživjela ono s nogometom bude i ovo. Nije rukomet sad nešto .
Bar meni...u biti samo je nogomet
Bar meni...u biti samo je nogomet
2015-08-15
cassanowa wrote:Sarnavka se pita što to znači “Mi Hrvati”...
Jel ona stvarno toliko retardirana pa da ne zna što to znači?
Hajde nam onda ti objasni značenje tog pojma... s obzirom da ti nisi retardiran... navodno
To ti je inače vrlo jednostavno za shvatiti prosječnom čovjeku.Oh_Femder wrote:cassanowa wrote:Sarnavka se pita što to znači “Mi Hrvati”...
Hajde nam onda ti objasni značenje tog pojma... s obzirom da ti nisi retardiran... navodno
Kad netko skandira "Mi Hrvati" onda bi ti to trebalo značit da oni nisu Rusi, Amerikanci, Egipćani, Korejci, KInezi, Crnogorci, Makedonci (i da ne nabrajam dalje), nego da su Hrvati.
Guest- Guest
Prosječnom čovjeku je vrlo jednostavno za shvatiti i da je Zemlja ravna ploča. Ne trebaju ti za to nikakve škole; samo prihvatiš činjenicu koju vidiš vlastitim očimacassanowa wrote:To ti je inače vrlo jednostavno za shvatiti prosječnom čovjeku.Oh_Femder wrote:cassanowa wrote:Sarnavka se pita što to znači “Mi Hrvati”...
cassanowa wrote:Kad netko skandira "Mi Hrvati" onda bi ti to trebalo značit da oni nisu Rusi, Amerikanci, Egipćani, Korejci, KInezi, Crnogorci, Makedonci (i da ne nabrajam dalje), nego da su Hrvati.
Po tom kriteriju je Crvenkasti najveća Rvatina na ovom forumu ;P
kaya wrote:A ne znam, ne pratim ju uopće.znam da je aktivna kod zaštite žena, sigurnih kuća i da je bila bolesna. Zašto joj je tema sportska medalja fakat nemam idejumarcellus wrote:kaya wrote:Smetaju joj trofeji sportaša jer dovode do ushićenja hrvata. A možda je htjela napisati nešto ful antihrvatsko da ispadne važna. Glupost. Neka se ljudi vesele, mislim da je to ujedno i jedino čemu se ljudi u ovoj bjedi od države mogu i veseliti.
ne svih
samo podobnih iz njihovih krugova
immortal-
2014-04-16
Nije.Oh_Femder wrote:Prosječnom čovjeku je vrlo jednostavno za shvatiti i da je Zemlja ravna ploča.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hit na Twitteru: Bosanac glavom slomio 111 blokova, a veliki John Cleese se pita zašto
» Imbex se pita zasto na HTV-u umjesto filma 'Koja je ovo drzava' ide film 'Kuca broj 55'
» Pupovac zacudjen bankrotom SPC:'Kako je to moguce? Zasto? Gdje? Kuda sad? Propadosmo.'
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Vjerujete li Stožeru? Pa pitajte sami sebe, vrati li se korona, koga biste zvali u pomoć
» Imbex se pita zasto na HTV-u umjesto filma 'Koja je ovo drzava' ide film 'Kuca broj 55'
» Pupovac zacudjen bankrotom SPC:'Kako je to moguce? Zasto? Gdje? Kuda sad? Propadosmo.'
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Vjerujete li Stožeru? Pa pitajte sami sebe, vrati li se korona, koga biste zvali u pomoć
Page 2 of 2