Imbex se pita zasto na HTV-u umjesto filma 'Koja je ovo drzava' ide film 'Kuca broj 55'
Page 1 of 1
Imbex se pita zasto na HTV-u umjesto filma 'Koja je ovo drzava' ide film 'Kuca broj 55'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2251922
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Imbex se pita zasto na HTV-u umjesto filma 'Koja je ovo drzava' ide film 'Kuca broj 55'
....a nista trebalo je nesto stavit od serbedzije ili mire furlan
2015-09-08
Re: Imbex se pita zasto na HTV-u umjesto filma 'Koja je ovo drzava' ide film 'Kuca broj 55'
Najbolje reprizirat dnevnik dijane budisavljevic..mozda i daru..
2015-09-08
Koja je ovo država je govno od filma. Dosadan do zla boga. Negledljivo dosadan. Ja sam iz kina izašla na pola filma. I nisam izašla jedina.
Broj 55, sa malo novaca, osvojio 8 nagrada i zlatnu arenu . Odličan film.
Broj 55, sa malo novaca, osvojio 8 nagrada i zlatnu arenu . Odličan film.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I dnevnik sam gledala. Meni je realno glup.vuksadinare wrote:Najbolje reprizirat dnevnik dijane budisavljevic..mozda i daru..
I vrlo mi je iritantno ono kao čitanje knjige
- dijana gleda kroz prozor, dijana skida cipele, dijana je skinula kaput
Pa vidim jebote
Isto sam prebacila na pol filma
Smor
2015-08-15
vuksadinare wrote:Najbolje reprizirat dnevnik dijane budisavljevic..mozda i daru..
Pa iskreno i ja sam jako zainteresirana pogledati Daru iz Jasenovca ne zato da vidim kako su prolazili zatvorenici u logoru nego da još malo bolje upoznam naše susjede srbe. Mislim da je ovo najbolji način kao i to kako oni vide nas Hrvate!!
2014-04-16
Evo 55 ti je bio, mislim da je to čist dovoljno za upoznavanje.mortal wrote:vuksadinare wrote:Najbolje reprizirat dnevnik dijane budisavljevic..mozda i daru..
Pa iskreno i ja sam jako zainteresirana pogledati Daru iz Jasenovca ne zato da vidim kako su prolazili zatvorenici u logoru nego da još malo bolje upoznam naše susjede srbe. Mislim da je ovo najbolji način kao i to kako oni vide nas Hrvate!!
2015-08-15
ako stave Hrvate na TV to nije zanimljivovuksadinare wrote:....a nista trebalo je nesto stavit od serbedzije ili mire furlan
to je diskriminacija svih nehrvata koji gledaju tv
opet bi Pupovac morao reagirati a i ostala bagra iz sdssa
2014-04-16
nisam dugo gledala tvkaya wrote:Evo 55 ti je bio, mislim da je to čist dovoljno za upoznavanje.mortal wrote:vuksadinare wrote:Najbolje reprizirat dnevnik dijane budisavljevic..mozda i daru..
osim spotova
daru ću pogledati
da sam znala na vrijeme da ga snimaju trebala sam se i ja prijaviti za neku ulogu pa da i ja smijem nositi Ustašku uniformu
ne znam kako to
oni smiju
mi ne smijemo
to je diskriminacija
2014-04-16
Similar topics
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Imbex se pita:Što li to Karamarko sprema
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» U Srbiji snima se prvi film gdje su cetnici prikazani kao totalni pozitivci a naslov filma je 'Opkoljeni'
» Matija Babić : Zašto Imbex mrzi turizam ?
» Imbex se pita:Što li to Karamarko sprema
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» U Srbiji snima se prvi film gdje su cetnici prikazani kao totalni pozitivci a naslov filma je 'Opkoljeni'
» Matija Babić : Zašto Imbex mrzi turizam ?
Page 1 of 1