ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

susramlje

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

susramlje - Page 5 Empty Re: susramlje

Post by RayMabus 30/1/2020, 21:55

To ti je najveća baza : ti si muško , ti ćeš sve naslijediti.

Sestri stan , meni ništa , ucjenjuje stanovima da se oženim a to u prevodu ti neš nikad imat ništa dok san ja živa nego ću ti pričat priče a ja ću gazdovat i sestra i tvoja žena a ti neš imat pravo glasa.

Znaš koje je batine dobila. Jedva živa ostala.

Koga ćeš ti pravit budalom ?

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2020, 21:59

Znači ta simbioza o kojoj ode pričamo je simbioza koja paše svima u toj grupi dakle dvoje troje ne bitno a ne paše jedome , dvojici a jednoga ćete guzit.

To nije onda simbioza. To je nešto drugo.

I kad taj pukne onda ćete letiti svi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2020, 22:13

Kad je netko pokvaren onda je pokvaren. Priča ti kako ćeš jednog dana ti sve nasljedit a ne da ti ništa a to tvoje u osnovi a sestri da pod izlikom kao udala se pa je to to. A nije to to nego ima pravo na pola a sad je jedan stan izvućen iz stečajne mase dakle dobit će po stana više od mend odma u startu plus ima taj jedan. Meni ništa a njima sve.

Sad je meni sve a njima ništa

I mene boli kurac. Ne moran radit , živin od rentanja. Eto ti ko će nasljedit odma a tko neće dobit ništa za života

Viš kako to Bog uredi šta je pravda

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2020, 22:25

Sad će vam još krahirat natalitet pa taman za deset godina kad meni stari više ne bude živ pa se odlučim na simbiozu sa ženom al na mojim nekretninama znači nema ćaća mater kurac palac samo ja fino ćete dignit porodiljne do te mjere da ni onda neću morat ništa radit.

Tako ćemo se mi igrat a ne djeca su zadovoljstvo , to je biološka potreba kurac palac

Kome vi priče pričate ?

Jel znaš ti tko sam ja ?

susramlje - Page 5 Croatia-population-pyramid-2018
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2020, 23:20

I sad fino čitat Nostradamusa jer sve šta izvedete nestat će u trećem svjetskom ratu a koji je posljedica jer ste ženama dali preveliku vlast i kuči i van nje pa onda one vladaju pa same sebe razume dok muške ne razume pa tako ni mušku dicu pa se onda solidizira sa kćerkom il kćerama ili s nevistom il nevistama dok će radit protiv vlastitog sina il sinova jer njihovo razmišljanje ne zna al će zato osigurat potomstvo pa makar to značilo da sinu il sinovima nikad ništa ne da nego drži pod svoje dok je god živa i onda ostavlja unucima tj taj fazon.

To ti je pokvareno do srži. To je zlo obično.

Nešto kako su prije očevi tirali žensku dicu da se uda pa sinu ostave većinu tako ti sad one rade obrnuto , sinovima ništa a kćerke i neviste su više rangirane od sinova.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2020, 23:37

To je pokvareno do srži kad su nekretnine u pitanju. To će prije mojoj ženi dat nego meni. Sestri isto. Samo da je žensko jer muški njima ne valjadu. One misle da ćemo to prodat i da one neće imat di živit. To ti je živa istina. Onda pričaju priče o obitelji zajednici , kako si ti muški i ta šema a ne popušta nigdi. Prave te budalom.

Mene boli k za nekretnine. Imam ih 15 godina , nisan u njima nikad prispava a poviše kuče su mi. Al neš doć nikad ovamo. Nećeš se koristit s njima dok san god ja živ. Ne dan gušta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2020, 23:51

Sad nju panika vata jer imam 40. godina znači još koja godina to je 45 i to je gotovo , neće se nikad oženit i ona ne može provest svoj plan da me drži za jaja i sad puca po šavovima jer joj je jasno da se neće nikad vratit ovamo nego da ću živit ja s ocem dok je on živ a to može biti dosta i onda podjela i to je to.

Cili život usrala sebi i meni i ostalima jer je išla sina zajebat tj zajebala ga jednom pa umisto da ode kad san joj reka da ide ća nastavila pametovat pa dobila samo takve batine.

Glupača od žene.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 30/1/2020, 23:55

Ray Mabus, meni je iskreno žao. Ne znam što da ti kažem. Preko imovine roditelji uvijek rade sjeme razdora među svojom djecom. Najgore je kad se braća (i sestre) ne dogovore o imovini prije nego što se požene /poudaju, pa onda bratova žena i/ili sestrin muž zakuhaju stvar do kraja i naprave rascjep među braćom/sestrama. Uvijek će muž govoriti ženi, vidi onu svoju sestru koliko je puno dobila a gle sebe, i obrnuto, bratova žena će uvijek kuhati protiv njegova brata ili sestre...uvijek imaš latentni sukob između muža i žene zbog njegove i njezine familije...a sve zbog kalkulantskog odnosa roditelja prema djeci...
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2020, 23:59

melkior wrote:Ray Mabus, meni je iskreno žao. Ne znam što da ti kažem. Preko imovine roditelji uvijek rade sjeme razdora među svojom djecom. Najgore je kad se braća (i sestre) ne dogovore o imovini prije nego što se požene /poudaju, pa onda bratova žena i/ili sestrin muž zakuhaju stvar do kraja i naprave rascjep među braćom/sestrama. Uvijek će muž govoriti ženi, vidi onu svoju sestru koliko je puno dobila a gle sebe, i obrnuto, bratova žena će uvijek kuhati protiv njegova brata ili sestre...uvijek imaš latentni sukob između muža i žene zbog njegove i njezine familije...a sve zbog kalkulantskog odnosa roditelja prema djeci...
Zato je stari prepisa sam na mene veliku parcelu od 7000 kvadrata kad je vidija kako san ja krvnički ispri njega staru pribija i da je to zamalo da nije u ljesu izašla iz kuće pa je shvatija pa mi sam reka ako je mene moja sestra zajebala neće tebe tvoja i prepisa parcelu na mene i sad to nije u stečajnoj masi ako on umre.

I onda je njoj reka kad se to desilo da se ode više ne vraća jer zna tko je u pravu a tko u krivu tu i da će netko završit dva metra ispod zemlje a drugi na robiji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2020, 00:29

I sad smo ja i stari , on ima penziju , dva stana se iznajmljuju , imam i zemlje pa ima i tu prihoda , nismo ni ja ni on neki potrošaći a onda mogu ja i radit al ne da mi se kad san vidija da se neću oženit pa.šta ću se mučit za ništa i sad to tako a posli kad stari umre podilit se i onda namjerno nać žensku i oženit jje i ne triba mi niti dica nego samo za dišpet ovoj da kad umren da ne može naslijedit moj dio nego će žena to nasljedit.

Samo iz dišpeta. Ništa više. One će vladat. Brajo kad in se namiri ovakvi ka ja pa kad pukne ne da neće vladat nego neće dobit dok san god ja živ. 

Ne triban ja vladat al nećeš ni tl.

A u biti ja vladan a netko ne smi vamo ni prismrdit jer će bit svašta dođe li u moj teren.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top