susramlje
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: susramlje
Ajmo malo o ženskoj mašti: je li moguće da se žrtva zaljubi u svog silovatelja i da ju on oženi, ne zato jer mora već zato jer hoće?
Je li ju on silovao zato što je iz društveno neprihvatljive obitelji ili ju je silovao jer joj se on kao on ne sviđa?
I što žena uopće zna što joj se sviđa? Ok, zna što joj se NE SVIĐA.
Ono što joj se sviđa obično dozna ili od mame ili od prijateljice, ali što je doista njeno, njoj imanentno i inherentno, a što tek predstavlja mentalnu nakupinu društveno poželjnog socijalnog konstrukta koji joj je samostan, škola ili roditelji utuvili u glavu? Pa muškarac kad ženi ženu ne ženi nju kao nju, već ženi tu mentalnu nakupinu socijalnog konstrukta koji dolazi u paketu sa biološkom osnovom, a za koju ona ionako nije zaslužna, a koja će propasti za nekoliko godina?
Je li ju on silovao zato što je iz društveno neprihvatljive obitelji ili ju je silovao jer joj se on kao on ne sviđa?
I što žena uopće zna što joj se sviđa? Ok, zna što joj se NE SVIĐA.
Ono što joj se sviđa obično dozna ili od mame ili od prijateljice, ali što je doista njeno, njoj imanentno i inherentno, a što tek predstavlja mentalnu nakupinu društveno poželjnog socijalnog konstrukta koji joj je samostan, škola ili roditelji utuvili u glavu? Pa muškarac kad ženi ženu ne ženi nju kao nju, već ženi tu mentalnu nakupinu socijalnog konstrukta koji dolazi u paketu sa biološkom osnovom, a za koju ona ionako nije zaslužna, a koja će propasti za nekoliko godina?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
To znači da si star, po toj logici svi bi muškarci ženili svoje majke i bake.Legendovich wrote:Dobro je kad zena zna kuwat..ljubav ulazi na usta..
2015-08-09
Nešto se danas muškarci sve rjeđe žene. Opametili se.
Kakva ženidba. U se i u svoje kljuse.
Kakva ženidba. U se i u svoje kljuse.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Silovanje u prirodi ne postoji..postoji kao drustveni koncept..u stara dobra vremena,dovoljno jak i hrabar muzjak je uvijek uzimao ono sto mu se svidja od zenaaa..NIJE JU PITAO hoce li ili nece..
TAKO JE I DANAS u normalnom svijetu zivotinja..i zacudo,zenke se ne bune..instiktiovno znaju da dobivaju u biti najbolje od svega,i tu mjesta zalbi nema..
TAKO JE I DANAS u normalnom svijetu zivotinja..i zacudo,zenke se ne bune..instiktiovno znaju da dobivaju u biti najbolje od svega,i tu mjesta zalbi nema..
Guest- Guest
ne znaci..Znaci da kad dojdem posla,psihicki izjeban i premoren,nemam bas niti mrve volje da pripremam hranu..Ovako Rujka,dan prije ili ovaj dan skuha nesto,a prije toga, mi napravi piccu na brzaka,i dok se jelo kuha(1-3 sata),ja vino gushtam piccu,pijem ledenu kolu,ili slasno vince,i cekam rucak za kasnije..a i drustvo mi je oke,imam s kime pricati,druziti se,i napokon,yebati zgodnu i vrijednu curumelkior wrote:To znači da si star, po toj logici svi bi muškarci ženili svoje majke i bake.Legendovich wrote:Dobro je kad zena zna kuwat..ljubav ulazi na usta..
Guest- Guest
Ne zanima me šta žene oće jer to je meni isto šta i šta drugi oće. Tako mogu postavit stvari i šta melkior oće i šta svetac oće. Šta mene brige šta vi oćete ?
Ako se možemo nać na po puta da je svima ok onda ok a akl ne pa šišaj bre.
Ako se možemo nać na po puta da je svima ok onda ok a akl ne pa šišaj bre.
2014-04-11
PA u tome jest poanta,da se nadju kompatibilne osobe,koje ce se nadopunjavati i jedna drugoj ciniti korisno i ugodno..ja si znam sve napraviti i skuhati odlicno,ali nisam uvijek za to..ovako,imam non-stop odlicnu papicu,kuhano,slatko i sve sto pozelim..zato i rado ja dajem sa svoje strane curi,da njoj bude isto ugodno ilijepo..kujiš..??
Guest- Guest
Kužim potpuno. To se zove simbioza.Legendovich wrote:PA u tome jest poanta,da se nadju kompatibilne osobe,koje ce se nadopunjavati i jedna drugoj ciniti korisno i ugodno..ja si znam sve napraviti i skuhati odlicno,ali nisam uvijek za to..ovako,imam non-stop odlicnu papicu,kuhano,slatko i sve sto pozelim..zato i rado ja dajem sa svoje strane curi,da njoj bude isto ugodno ilijepo..kujiš..??
To je dobro. Sve ok.
2014-04-11
Pa o tome se i radi. Koliko je istinito ono što je primordijalno, a koliko je istinito ono što je moralno? I koliko uopće vrijedi slobodna volja u odnosu na primordijalno ukoliko je istinito? I ako slobodna volja uistinu postoji, koliko je u ženskoj prirodi da cijene i poštuju slobodnu volju? I ako ju cijene i poštuju, je li sve ovo skupa samo imaginarni problem u glavi? Problem koji u stvarnosti ne postoji?Legendovich wrote:Silovanje u prirodi ne postoji..postoji kao drustveni koncept..u stara dobra vremena,dovoljno jak i hrabar muzjak je uvijek uzimao ono sto mu se svidja od zenaaa..NIJE JU PITAO hoce li ili nece..
2015-08-09
sad ti malo ispipaj sa onom svojom susjedom Rujkom neke mogucnosti..Rujke su odlicne cure i zene ,ali i domacice..i ne trce odma mami,ako im nesh nije po volji..RayMabus wrote:Kužim potpuno. To se zove simbioza.Legendovich wrote:PA u tome jest poanta,da se nadju kompatibilne osobe,koje ce se nadopunjavati i jedna drugoj ciniti korisno i ugodno..ja si znam sve napraviti i skuhati odlicno,ali nisam uvijek za to..ovako,imam non-stop odlicnu papicu,kuhano,slatko i sve sto pozelim..zato i rado ja dajem sa svoje strane curi,da njoj bude isto ugodno ilijepo..kujiš..??
To je dobro. Sve ok.
Guest- Guest
Ako smijem primijetiti, vaš odnos je tradicionalan. Ona dolazi s posla prije tebe ili je domaćica. Peglaš li, usisavaš li, brišeš li prašinu?Legendovich wrote:ne znaci..Znaci da kad dojdem posla,psihicki izjeban i premoren,nemam bas niti mrve volje da pripremam hranu..Ovako Rujka,dan prije ili ovaj dan skuha nesto,a prije toga, mi napravi piccu na brzaka,i dok se jelo kuha(1-3 sata),ja vino gushtam piccu,pijem ledenu kolu,ili slasno vince,i cekam rucak za kasnije..a i drustvo mi je oke,imam s kime pricati,druziti se,i napokon,yebati zgodnu i vrijednu curumelkior wrote:To znači da si star, po toj logici svi bi muškarci ženili svoje majke i bake.Legendovich wrote:Dobro je kad zena zna kuwat..ljubav ulazi na usta..
2015-08-09
Ne triba mi. Nemam potrebu za simbiozom. Živim sa ocem i brige me. Žena koja će se tu vrtit oko nekretnina , umislit da je njeno pa se još spanđat s mojom starom protiv mene mi ne triba nit u kući nit uopće u životu. Šta me je zanimalo tu to se davno raspalo i ja nemam nekih ideja šta će mi one u životu kad samo gledaju svoju korist. Ne zanima me to. Nisam zainteresiran. Radije ću ležat u krevetu i spavat cili život i drkat i miran sam.Legendovich wrote:sad ti malo ispipaj sa onom svojom susjedom Rujkom neke mogucnosti..Rujke su odlicne cure i zene ,ali i domacice..i ne trce odma mami,ako im nesh nije po volji..RayMabus wrote:Kužim potpuno. To se zove simbioza.Legendovich wrote:PA u tome jest poanta,da se nadju kompatibilne osobe,koje ce se nadopunjavati i jedna drugoj ciniti korisno i ugodno..ja si znam sve napraviti i skuhati odlicno,ali nisam uvijek za to..ovako,imam non-stop odlicnu papicu,kuhano,slatko i sve sto pozelim..zato i rado ja dajem sa svoje strane curi,da njoj bude isto ugodno ilijepo..kujiš..??
To je dobro. Sve ok.
Simbioza se radi da se lakše opstane a ne da se neka uvali na nekretnine pa u dogovru s mojom starom mene njih dvi naguze. To nije simbioza.
2014-04-11
moral je isto drustveni koncept..pokriva gama-"muzjake" i isto takve zenke..melkior wrote:Pa o tome se i radi. Koliko je istinito ono što je primordijalno, a koliko je istinito ono što je moralno? I koliko uopće vrijedi slobodna volja u odnosu na primordijalno ukoliko je istinito? I ako slobodna volja uistinu postoji, koliko je u ženskoj prirodi da cijene i poštuju slobodnu volju? I ako ju cijene i poštuju, je li sve ovo skupa samo imaginarni problem u glavi? Problem koji u stvarnosti ne postoji?Legendovich wrote:Silovanje u prirodi ne postoji..postoji kao drustveni koncept..u stara dobra vremena,dovoljno jak i hrabar muzjak je uvijek uzimao ono sto mu se svidja od zenaaa..NIJE JU PITAO hoce li ili nece..
zasto bi se recimo covjek u javno trebao stidjeti golog tijela,svog ili tudjeg..jedino ako naleti neki kapitalac ili kapitalka,pa mu-joj nabiju dozivotne komplekse..golotinja nikog nije ubila,a niti nece..
Problem je imaginaran i u glavi..nametnuti "moral" prisiljava zenu,da u biti odbija ono,za cim u biti tezi..
Tu se pojavljuje ona slavna tvrdnja..."zena u biti prizeljkuje silovanje.." malo netocno,ali sustinski tocno..
ZENA PRIZELJKUJE da je "uzme"(umjerenom silom) muzjak,kojeg ona gotivi,i koji joj se svidja..zene zamisljaju tu scenu,te scene ih pale i motiviraju..dakle,zene u sustini teze primordijalnom,iskonskom,ali ih drustveno nametnuti "moral" koci,pa one svoje primordijalne zelje pokusavaju opravdati "silovanjem",koje je prihvatljivo,jer okrivljava drugu stranu,a nju ostavlja "moralno" cistom i neukaljanom..
Guest- Guest
u sustini da,jeste..cura je odgojena prilicno patrijahalno u tim stvarima,dopreciznosti,koja me malo cak i smeta..ono u ciscenju i pospremanju..nema da cura ostavi prljavo sudje preko noci,nema teorije..nakon svakog kuhanja,,na kraju dana,obavezno opere pod kujne..cak iako nije zmazan..ja jako to respektiram tu brigu..zat ose ja brinem za druge stvari..sve placeno,sve nabavljeno,za sve sto domu treba..melkior wrote:Ako smijem primijetiti, vaš odnos je tradicionalan. Ona dolazi s posla prije tebe ili je domaćica. Peglaš li, usisavaš li, brišeš li prašinu?Legendovich wrote:ne znaci..Znaci da kad dojdem posla,psihicki izjeban i premoren,nemam bas niti mrve volje da pripremam hranu..Ovako Rujka,dan prije ili ovaj dan skuha nesto,a prije toga, mi napravi piccu na brzaka,i dok se jelo kuha(1-3 sata),ja vino gushtam piccu,pijem ledenu kolu,ili slasno vince,i cekam rucak za kasnije..a i drustvo mi je oke,imam s kime pricati,druziti se,i napokon,yebati zgodnu i vrijednu curumelkior wrote:To znači da si star, po toj logici svi bi muškarci ženili svoje majke i bake.Legendovich wrote:Dobro je kad zena zna kuwat..ljubav ulazi na usta..
Guest- Guest
Odoh ja zderat,ajte zdravo..papica gotova popodne,sada samo podgrijati i papati..Ćufte u paradajz sosu i odlican pire od krumpira..palacinke sa filom od orasa...sto covjeku josh treba???
Guest- Guest
Ispravak : to je simbioza njih dvije protiv mene a na korist njihove djece i unuka čiji sam ja biološki otac.RayMabus wrote:Ne triba mi. Nemam potrebu za simbiozom. Živim sa ocem i brige me. Žena koja će se tu vrtit oko nekretnina , umislit da je njeno pa se još spanđat s mojom starom protiv mene mi ne triba nit u kući nit uopće u životu. Šta me je zanimalo tu to se davno raspalo i ja nemam nekih ideja šta će mi one u životu kad samo gledaju svoju korist. Ne zanima me to. Nisam zainteresiran. Radije ću ležat u krevetu i spavat cili život i drkat i miran sam.Legendovich wrote:sad ti malo ispipaj sa onom svojom susjedom Rujkom neke mogucnosti..Rujke su odlicne cure i zene ,ali i domacice..i ne trce odma mami,ako im nesh nije po volji..RayMabus wrote:Kužim potpuno. To se zove simbioza.Legendovich wrote:PA u tome jest poanta,da se nadju kompatibilne osobe,koje ce se nadopunjavati i jedna drugoj ciniti korisno i ugodno..ja si znam sve napraviti i skuhati odlicno,ali nisam uvijek za to..ovako,imam non-stop odlicnu papicu,kuhano,slatko i sve sto pozelim..zato i rado ja dajem sa svoje strane curi,da njoj bude isto ugodno ilijepo..kujiš..??
To je dobro. Sve ok.
Simbioza se radi da se lakše opstane a ne da se neka uvali na nekretnine pa u dogovru s mojom starom mene njih dvi naguze. To nije simbioza.
Uglavnom šta je dobro za lovca nije dobro za patku tako da kad san ja otkrija tu priču izmlatija san staru i izbacija iz kuće i niks sa ženama posla
I sad fino se izležavam doma i ne radin ništa i jebe mi se
2014-04-11
Kava. Ja ću sad popit kavu. Jebe mi se ionako sutra ne radim. Kao ni niti jedan dan u životu više. Ja sam u penziji.Legendovich wrote:Odoh ja zderat,ajte zdravo..papica gotova popodne,sada samo podgrijati i papati..Ćufte u paradajz sosu i odlican pire od krumpira..palacinke sa filom od orasa...sto covjeku josh treba???
Kafca.
2014-04-11
Pričaju dvojica kolega, A i B na poslu. Pa A pita B-a kako se osjeća. Pa B kaže:RayMabus wrote:Kužim potpuno. To se zove simbioza.Legendovich wrote:PA u tome jest poanta,da se nadju kompatibilne osobe,koje ce se nadopunjavati i jedna drugoj ciniti korisno i ugodno..ja si znam sve napraviti i skuhati odlicno,ali nisam uvijek za to..ovako,imam non-stop odlicnu papicu,kuhano,slatko i sve sto pozelim..zato i rado ja dajem sa svoje strane curi,da njoj bude isto ugodno ilijepo..kujiš..??
To je dobro. Sve ok.
- Super. Došao jučer doma umoran s posla, dočekala me žena s toplom pizzom. Sjeo sam ispred televizora i gledao utakmicu. Pobijedili su naši. Poslije sam otišao u krevet sa ženom, fino svršio i zaspao kao beba. A ti?
Odgovara A.
- Grozno. Došao jučer doma umoran s posla. Ženi zagorjela pečenka pa sam morao otići van jesti. U restoranu sam platio preskupo neko sranje i ostao gladan, jer mi se pokvario auto, morao sam ići pješice sat vremena, a za taxi nakon večere nisam imao love. Došao sam doma, a televizor pokvaren i nisam mogao gledati utakmicu. Žena se napalila i skakala po meni, a ja sam bio ljut ko pas, nisam mogao nikako svršiti, a ni zaspati.
Pričaju dvije prijateljice, supruge od A i B. Pa kaže supruga od B:
- Jučer mi je bio grozan dan. Zagorjela mi je pečenka pa sam morala naručiti dostavu pizze. Onda me muž ubijao s glupim nogometom čitavu večer. Pa mu se digao, ali je brzo svršio i zaspao, a ja sam ostala nezadovoljena. A ti?
Odgovara supruga od A:
- meni je jučerašnji dan bio odličan, već dugo nije bio tako dobar. Stavila sam pile u rol, ali baš me nazvala prijateljica C, znaš ona koja bla bla bla, i onda je čula bla bla bla, i zagorjelo mi pile. A onda je došao suprug s posla, pa me izveo van na večeru u skupi restoran, pa smo poslije još sat vremena uživali u romantičnoj šetnji.
Čitavu večer i pola noći smo strastveno vodili ljubav, a poslije sam mužiću sve ispričala o C i bla bla bla.
Poenta? Isti događaji - različite perspektive. Toliko o simbiozi.
2015-08-09
Simbioza znači da je svima dobro a ne samo nekima
Tako san ja ima mater , kupi sestri stan , mene zajebe i kupi šta ona misli da je dobro za familiju a ima sto tisuća eura u đepu nit jednom me ne pita šta ja oću nego oće nešto ja kažem neću i ova mi proda priču da se to neće kupit s mojim dijelom para nego babinim i ja povjerujem i za godinu dana mi mrtva ladna saopći vijest i to je ono tko tebe jebe bit će kako sam ja naumila.
Onda kad je vidila da san se ja povuka onda došla s nečakom i mrtva ladna ako se ti ne oženiš on će sve nasljedit
Pitan je ja kad ću ja dobit stan na svoje ime a kaže ona da san ja muško i da ću ja sve nasljedit
Znači sestra dobije stan , mene zajebete i kad se bude dilili taj stan ne ulazi u stečajnu masu pa će ona dobit pola a u međuvremenu ja nek se oženim i nikad neću imat nešto svoje nego ćeš me ti ucjenjivat ditetom.
Ubija Boga u njoj i izbacija iz kuće. Stari odma prepisa veliku zemlju na mene sam i reka mi da ako je njegova sestra zajebala njega da neće moja mene.
Eto tako se to radi. Jedan put me moš privarit al drugi put nećeš. Izletila na glavačke. Nema je već osan godina. Ne smi ni doć. Nit u kuču nit u stanove.
Čeka kad ću se ja oženit da me može prcat u mozak a ja živim s ocem i kad umre idem po svoje stanove.
Fino ćemo se podilit. A ja ću do tad uživat.
Tako san ja ima mater , kupi sestri stan , mene zajebe i kupi šta ona misli da je dobro za familiju a ima sto tisuća eura u đepu nit jednom me ne pita šta ja oću nego oće nešto ja kažem neću i ova mi proda priču da se to neće kupit s mojim dijelom para nego babinim i ja povjerujem i za godinu dana mi mrtva ladna saopći vijest i to je ono tko tebe jebe bit će kako sam ja naumila.
Onda kad je vidila da san se ja povuka onda došla s nečakom i mrtva ladna ako se ti ne oženiš on će sve nasljedit
Pitan je ja kad ću ja dobit stan na svoje ime a kaže ona da san ja muško i da ću ja sve nasljedit
Znači sestra dobije stan , mene zajebete i kad se bude dilili taj stan ne ulazi u stečajnu masu pa će ona dobit pola a u međuvremenu ja nek se oženim i nikad neću imat nešto svoje nego ćeš me ti ucjenjivat ditetom.
Ubija Boga u njoj i izbacija iz kuće. Stari odma prepisa veliku zemlju na mene sam i reka mi da ako je njegova sestra zajebala njega da neće moja mene.
Eto tako se to radi. Jedan put me moš privarit al drugi put nećeš. Izletila na glavačke. Nema je već osan godina. Ne smi ni doć. Nit u kuču nit u stanove.
Čeka kad ću se ja oženit da me može prcat u mozak a ja živim s ocem i kad umre idem po svoje stanove.
Fino ćemo se podilit. A ja ću do tad uživat.
2014-04-11
To ti je najveća baza : ti si muško , ti ćeš sve naslijediti.
Sestri stan , meni ništa , ucjenjuje stanovima da se oženim a to u prevodu ti neš nikad imat ništa dok san ja živa nego ću ti pričat priče a ja ću gazdovat i sestra i tvoja žena a ti neš imat pravo glasa.
Znaš koje je batine dobila. Jedva živa ostala.
Koga ćeš ti pravit budalom ?
Sestri stan , meni ništa , ucjenjuje stanovima da se oženim a to u prevodu ti neš nikad imat ništa dok san ja živa nego ću ti pričat priče a ja ću gazdovat i sestra i tvoja žena a ti neš imat pravo glasa.
Znaš koje je batine dobila. Jedva živa ostala.
Koga ćeš ti pravit budalom ?
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5