Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS
Neסמאל wrote:,,U ime Isusovo sveto '' ?red wolf wrote:Samo četiri riječi su dovoljne govno, od moje strane, da nestaneš iz moje blizine...סמאל wrote:Samo se smiji,ali nema te zapreke da bilo tko od nas dođe do tebe a uopće ne moramo fizički bit prisutni.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:
Onda bi trebao znat šta sve možemo,te kakve sve razne darove dobijemo od njega.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Nema veze.I onako nakon nekog vremena postaneš imun a sveta vodica samo te malo svrbi,razviješ rezistenciju što bi se reklo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A ne govno...U zabludi si...סמאל wrote:Nema veze.I onako nakon nekog vremena postaneš imun a sveta vodica samo te malo svrbi,razviješ rezistenciju što bi se reklo.
red wolf-
2016-02-10
Ne volim bit hvalisavac kao moje kolege,naprotiv,svima njima to je velika boljka,dug jezik i blebetanje koje na kraju uvjek nekako iskoriste protiv njih,ali ovaj put moram prekršit vlastito pravilo i pohvalit se.Ne,nisam u zabludi,uspio sam odolit cijeloj skupini koja me pokušavala otjerat tim svojim tričarijama.Nisu mi niti malo naškodili,jedva zagolicali.red wolf wrote:A ne govno...U zabludi si...סמאל wrote:Nema veze.I onako nakon nekog vremena postaneš imun a sveta vodica samo te malo svrbi,razviješ rezistenciju što bi se reklo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Udruga promiče svoje interese, kao i svaka druga...jastreb wrote:https://www.glasistre.hr/hrvatska/ordo-iuris-pozdravlja-odluku-centra-za-socijalnu-skrb-da-odbje-zahtjev-istospolnih-partnera-za-udomljavanje-618489
Ne vjerujem da jedini pozdravljaju...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
I ja pozdravljam odluku CZSS, a Ordo Luris treba držati na lancu...za sada opuštenom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
T. wrote:Udruga promiče svoje interese, kao i svaka druga...jastreb wrote:https://www.glasistre.hr/hrvatska/ordo-iuris-pozdravlja-odluku-centra-za-socijalnu-skrb-da-odbje-zahtjev-istospolnih-partnera-za-udomljavanje-618489
Svi normalni pozdravljaju, a degenerici laju i dalje u prazno.
darth_vader-
2014-04-17
Ma i ja podržavam.jasambrend wrote:T. wrote:Udruga promiče svoje interese, kao i svaka druga...jastreb wrote:https://www.glasistre.hr/hrvatska/ordo-iuris-pozdravlja-odluku-centra-za-socijalnu-skrb-da-odbje-zahtjev-istospolnih-partnera-za-udomljavanje-618489
Svi normalni pozdravljaju, a degenerici laju i dalje u prazno.
I nisam zbog toga otvorio temu,već mi je ova tajanstvena organizacija pobudila znatiželju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» EU pozdravlja kraj petrodolara
» Preokret: Vida slavi uz srpske pesme i pozdravlja Beograd!
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» SAD-e pozdravlja vijest da će Saudijska vehabija voditi panel UN-a za ljudska prava
» Dok papa Franjo poziva na humanost, Glas Koncila pozdravlja Viktora Orbana
» Preokret: Vida slavi uz srpske pesme i pozdravlja Beograd!
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» SAD-e pozdravlja vijest da će Saudijska vehabija voditi panel UN-a za ljudska prava
» Dok papa Franjo poziva na humanost, Glas Koncila pozdravlja Viktora Orbana
Page 2 of 2