ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS - Page 2 Empty Re: Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS

Post by red wolf 29/1/2020, 23:02

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
Onda bi trebao znat šta sve možemo,te kakve sve razne darove dobijemo od njega.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
Samo se smiji,ali nema te zapreke da bilo tko od nas dođe do tebe a uopće ne moramo fizički bit prisutni.
Samo četiri riječi su dovoljne govno, od moje strane, da nestaneš iz moje blizine...
,,U ime Isusovo sveto '' ?
Ne

red wolf

2016-02-10

Back to top Go down

Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS - Page 2 Empty Re: Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS

Post by IL Risorto 29/1/2020, 23:05

Nema veze.I onako nakon nekog vremena postaneš imun a sveta vodica samo te malo svrbi,razviješ rezistenciju što bi se reklo. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 29/1/2020, 23:06

סמאל wrote:Nema veze.I onako nakon nekog vremena postaneš imun a sveta vodica samo te malo svrbi,razviješ rezistenciju što bi se reklo. :cleanteeth
A ne govno...U zabludi si...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 29/1/2020, 23:13

red wolf wrote:
סמאל wrote:Nema veze.I onako nakon nekog vremena postaneš imun a sveta vodica samo te malo svrbi,razviješ rezistenciju što bi se reklo. :cleanteeth
A ne govno...U zabludi si...
Ne volim bit hvalisavac kao moje kolege,naprotiv,svima njima to je velika boljka,dug jezik i blebetanje koje na kraju uvjek nekako iskoriste protiv njih,ali ovaj put moram prekršit vlastito pravilo i pohvalit se.Ne,nisam u zabludi,uspio sam odolit cijeloj skupini koja me pokušavala otjerat tim svojim tričarijama.Nisu mi niti malo naškodili,jedva zagolicali.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by T. 30/1/2020, 14:43

jastreb wrote:https://www.glasistre.hr/hrvatska/ordo-iuris-pozdravlja-odluku-centra-za-socijalnu-skrb-da-odbje-zahtjev-istospolnih-partnera-za-udomljavanje-618489
Udruga promiče svoje interese, kao i svaka druga...
Ne vjerujem da jedini pozdravljaju...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 30/1/2020, 14:51

I ja pozdravljam odluku CZSS, a Ordo Luris treba držati na lancu...za sada opuštenom.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by darth_vader 30/1/2020, 18:06

T. wrote:
jastreb wrote:https://www.glasistre.hr/hrvatska/ordo-iuris-pozdravlja-odluku-centra-za-socijalnu-skrb-da-odbje-zahtjev-istospolnih-partnera-za-udomljavanje-618489

Svi normalni pozdravljaju, a degenerici laju i dalje u prazno.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 30/1/2020, 18:47

jasambrend wrote:
T. wrote:

Svi normalni pozdravljaju, a degenerici laju i dalje u prazno.
Ma i ja podržavam.

I nisam zbog toga otvorio temu,već mi je ova tajanstvena organizacija pobudila znatiželju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics