Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS
https://www.glasistre.hr/hrvatska/ordo-iuris-pozdravlja-odluku-centra-za-socijalnu-skrb-da-odbje-zahtjev-istospolnih-partnera-za-udomljavanje-618489
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ordo Luris pozdravlja odluku CZSS
Sama vijest mi nije toliko interesantna,već je moj interes pobudila ova skupina za koju prvi put čujem,pa se pitam i istražujem, o kakvoj je sada tu "škvadri" riječ???
Tko je u članstvu?
Čime se bave?
Tko je u članstvu?
Čime se bave?
2014-04-22
Aha,odmah sam vidio odakle vjetar puše.
Popi i pravnici. I nekakvi Poljaci su došli na osnivačku skupštinu.
Znači radi se o hrvatskoj filijali neke ultrakonzervativne turbo katoličke poljske organizacije.
A,i mi svašta uvozimo u Hrvatsku. Opus Dei,zatim nekakvi legionari iz Vatikana,Vigilare...
Popi i pravnici. I nekakvi Poljaci su došli na osnivačku skupštinu.
Znači radi se o hrvatskoj filijali neke ultrakonzervativne turbo katoličke poljske organizacije.
A,i mi svašta uvozimo u Hrvatsku. Opus Dei,zatim nekakvi legionari iz Vatikana,Vigilare...
2014-04-22
Krivi ti je naziv u naslovu...Ordo Iuris (pravni poredak, lat.), a ne Luris
jos jedni katotalibani pod krinkom uljudbe , rekao bi na prvu
https://www.facebook.com/OrdoIurisHrvatska/
https://www.facebook.com/OrdoIurisHrvatska/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Posto je ionako izopacen i protuprirodan odnos,djete u takvoj okolini moze samo nahebati i biti koristeno kao seksualna igracka..
Guest- Guest
Legendovich wrote:Posto je ionako izopacen i protuprirodan odnos,djete u takvoj okolini moze samo nahebati i biti koristeno kao seksualna igracka..
izmedju dvije obrazovane osobe sirokog spektra interesa , situirane naravno
i odgoja u domu katolicke male brace " ovo ce biti nasa mala tajna" ne bi dugo razmisljao s danasnjom pamecu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Moć katoličke crkve i tih njihovih opskurnih trbuhozboraca ne potječe od duhovne,već materijalne snage.Crkvu samo treba udarit po džepu i odmah gube snagu i utjecaj.
Intenzivizirat sudske tužbe za seksualno napastovanje diljem svijeta,ta presudit takve odštete od kojih godišnji milodari neće pokrit ni suske troškove.
Opadanjem broja katolika,barem u Europi,opadat će i vatikanski utjecaj,no na žalost to pre sporo ide,ali ipak ide.Osobno,ja bih radije te presjekao trenutno,ali u današnjim vremenima to i nije baš prikladno.
Intenzivizirat sudske tužbe za seksualno napastovanje diljem svijeta,ta presudit takve odštete od kojih godišnji milodari neće pokrit ni suske troškove.
Opadanjem broja katolika,barem u Europi,opadat će i vatikanski utjecaj,no na žalost to pre sporo ide,ali ipak ide.Osobno,ja bih radije te presjekao trenutno,ali u današnjim vremenima to i nije baš prikladno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kako je lijepo vidjeti raspad starog društva i rađanje novog svjetskog poretka...
red wolf-
2016-02-10
Ako je tebi lijepo,vjeruj mi,meni je još ljepše i draže,a imam i jako dobar razlog za to.red wolf wrote:Kako je lijepo vidjeti raspad starog društva i rađanje novog svjetskog poretka...
2015-07-23
Vi ste za nas lutkice na konopcima...Kad se ti veseliš, veselim se ja govno...סמאל wrote:Ako je tebi lijepo,vjeruj mi,meni je još ljepše i draže,a imam i jako dobar razlog za to.red wolf wrote:Kako je lijepo vidjeti raspad starog društva i rađanje novog svjetskog poretka...
red wolf-
2016-02-10
Ne znaš ti za koga ja radim,meni je dovoljno bit njegova lutka na koncu.red wolf wrote:Vi ste za nas lutkice na konopcima...Kad se ti veseliš, veselim se ja govno...סמאל wrote:Ako je tebi lijepo,vjeruj mi,meni je još ljepše i draže,a imam i jako dobar razlog za to.red wolf wrote:Kako je lijepo vidjeti raspad starog društva i rađanje novog svjetskog poretka...
2015-07-23
Znam ja za koga ti radiš govno...סמאל wrote:Ne znaš ti za koga ja radim,meni je dovoljno bit njegova lutka na koncu.red wolf wrote:Vi ste za nas lutkice na konopcima...Kad se ti veseliš, veselim se ja govno...סמאל wrote:Ako je tebi lijepo,vjeruj mi,meni je još ljepše i draže,a imam i jako dobar razlog za to.red wolf wrote:Kako je lijepo vidjeti raspad starog društva i rađanje novog svjetskog poretka...
red wolf-
2016-02-10
Onda bi trebao znat šta sve možemo,te kakve sve razne darove dobijemo od njega.red wolf wrote:Znam ja za koga ti radiš govno...סמאל wrote:Ne znaš ti za koga ja radim,meni je dovoljno bit njegova lutka na koncu.red wolf wrote:Vi ste za nas lutkice na konopcima...Kad se ti veseliš, veselim se ja govno...סמאל wrote:Ako je tebi lijepo,vjeruj mi,meni je još ljepše i draže,a imam i jako dobar razlog za to.red wolf wrote:Kako je lijepo vidjeti raspad starog društva i rađanje novog svjetskog poretka...
2015-07-23
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Onda bi trebao znat šta sve možemo,te kakve sve razne darove dobijemo od njega.red wolf wrote:Znam ja za koga ti radiš govno...סמאל wrote:Ne znaš ti za koga ja radim,meni je dovoljno bit njegova lutka na koncu.red wolf wrote:Vi ste za nas lutkice na konopcima...Kad se ti veseliš, veselim se ja govno...סמאל wrote:
Ako je tebi lijepo,vjeruj mi,meni je još ljepše i draže,a imam i jako dobar razlog za to.
red wolf-
2016-02-10
Samo se smiji,ali nema te zapreke da bilo tko od nas dođe do tebe a uopće ne moramo fizički bit prisutni.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Onda bi trebao znat šta sve možemo,te kakve sve razne darove dobijemo od njega.red wolf wrote:Znam ja za koga ti radiš govno...סמאל wrote:Ne znaš ti za koga ja radim,meni je dovoljno bit njegova lutka na koncu.red wolf wrote:
Vi ste za nas lutkice na konopcima...Kad se ti veseliš, veselim se ja govno...
2015-07-23
Samo četiri riječi su dovoljne govno, od moje strane, da nestaneš iz moje blizine...סמאל wrote:Samo se smiji,ali nema te zapreke da bilo tko od nas dođe do tebe a uopće ne moramo fizički bit prisutni.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Onda bi trebao znat šta sve možemo,te kakve sve razne darove dobijemo od njega.red wolf wrote:Znam ja za koga ti radiš govno...סמאל wrote:
Ne znaš ti za koga ja radim,meni je dovoljno bit njegova lutka na koncu.
red wolf-
2016-02-10
,,U ime Isusovo sveto '' ?red wolf wrote:Samo četiri riječi su dovoljne govno, od moje strane, da nestaneš iz moje blizine...סמאל wrote:Samo se smiji,ali nema te zapreke da bilo tko od nas dođe do tebe a uopće ne moramo fizički bit prisutni.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Onda bi trebao znat šta sve možemo,te kakve sve razne darove dobijemo od njega.red wolf wrote:
Znam ja za koga ti radiš govno...
2015-07-23
Neסמאל wrote:,,U ime Isusovo sveto '' ?red wolf wrote:Samo četiri riječi su dovoljne govno, od moje strane, da nestaneš iz moje blizine...סמאל wrote:Samo se smiji,ali nema te zapreke da bilo tko od nas dođe do tebe a uopće ne moramo fizički bit prisutni.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:
Onda bi trebao znat šta sve možemo,te kakve sve razne darove dobijemo od njega.
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» EU pozdravlja kraj petrodolara
» Preokret: Vida slavi uz srpske pesme i pozdravlja Beograd!
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» SAD-e pozdravlja vijest da će Saudijska vehabija voditi panel UN-a za ljudska prava
» Dok papa Franjo poziva na humanost, Glas Koncila pozdravlja Viktora Orbana
» Preokret: Vida slavi uz srpske pesme i pozdravlja Beograd!
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» SAD-e pozdravlja vijest da će Saudijska vehabija voditi panel UN-a za ljudska prava
» Dok papa Franjo poziva na humanost, Glas Koncila pozdravlja Viktora Orbana
Page 1 of 2