Jesu li Hercegovci Karačić i Šego smjeli presuditi pobjedu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jesu li Hercegovci Karačić i Šego smjeli presuditi pobjedu
Evo srce mi se para daj si uzmite 3 vile, 6 hotela, 8 firmi i Sisačko-moslavačku županiju da vam bude lakše...
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
sve... ne samo toBrain32 wrote:Evo srce mi se para daj si uzmite 3 vile, 6 hotela, 8 firmi i Sisačko-moslavačku županiju da vam bude lakše...
immortal-
2014-04-16
Može, može i Zagreb u Sarajevo preimenujte i Hrvatsku u BiH da vas ne podsjeća na zlo koje mrzite...mortal wrote:sve... ne samo toBrain32 wrote:Evo srce mi se para daj si uzmite 3 vile, 6 hotela, 8 firmi i Sisačko-moslavačku županiju da vam bude lakše...
Brain32-
2014-04-15
Pa kad je masa njih samih bilo iz Hercegovine.Eroo wrote:To nije uspjelo čak ni Turcima, koji su bili puno bistriji i opasniji protivnik.jastreb wrote:Hercegovci su out. I to ti smeta.
I tamo su imali velike glave. Spomenut ću samo Smail agu Čengića i kapetana Mušovića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ANALIZA OLUJE Zbog čega je HV odnijela tako munjevitu pobjedu, jesu li nam pomogli Amerikanci i zašto su vođe Srba donijele kobnu odluku usred noći...
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
» Dijaspora, ne ona koja živi u BiH, već u RH, može presuditi izbore
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» Sto bi se desilo kad bi se kojim slucajem Zambijci vratili u Hrvatsku..objasnjava odvjetnik Karacic
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
» Dijaspora, ne ona koja živi u BiH, već u RH, može presuditi izbore
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» Sto bi se desilo kad bi se kojim slucajem Zambijci vratili u Hrvatsku..objasnjava odvjetnik Karacic
Page 2 of 2