Sto bi se desilo kad bi se kojim slucajem Zambijci vratili u Hrvatsku..objasnjava odvjetnik Karacic
Page 1 of 1
Sto bi se desilo kad bi se kojim slucajem Zambijci vratili u Hrvatsku..objasnjava odvjetnik Karacic
https://dugopolje.org/poznati-odvjetnik-ukoliko-se-nekim-slucajem-uhiceni-drzavljani-hrvatske-izvuku-iz-zambijskog-zatvora/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sto bi se desilo kad bi se kojim slucajem Zambijci vratili u Hrvatsku..objasnjava odvjetnik Karacic
'Htjeli su napustiti Zambiju bez djece brzinom kao sto su krajinski vojnici napustali srao krajinu'
2015-09-08
Re: Sto bi se desilo kad bi se kojim slucajem Zambijci vratili u Hrvatsku..objasnjava odvjetnik Karacic
na forumu si 20godina, i dnevno otvaraš 5novih tema, a još nisi naučio da moraš koporati tekst (i ostaviti link). ili kopiraš tekst bez linka, ili staviš link bez ičega.
svaka čast.
otvorio sam link na tu ružnu stranicu gdje odmah počele iskakati debilne reklame, ali zanimljivo je za pročitati
svaka čast.
otvorio sam link na tu ružnu stranicu gdje odmah počele iskakati debilne reklame, ali zanimljivo je za pročitati
nije link bitan vec sadrzaj...AssadNaPodmornici wrote:na forumu si 20godina, i dnevno otvaraš 5novih tema, a još nisi naučio da moraš koporati tekst (i ostaviti link). ili kopiraš tekst bez linka, ili staviš link bez ičega.
svaka čast.
2015-09-08
pa o tome ti pričam. bogte nemaš 70godina pa da kao dementija te napada :D mogao si copy/paste taj sadržaj. ovako ti nitko neće otvarati stranicu koja počinje sa dugopolje, a ja odbijam i radikalno lijeve medije poput večernjeg ili jutarnjeg čitati isto tako. zato imaš copy paste.
i nakon 20godina što si po internetu nikako da naučiš..
dakle otvoriš temu.
staviš link.
kopiraš članak.
i eventualno nabaciš komentar. vidi kako debotijesto to radi
i nakon 20godina što si po internetu nikako da naučiš..
dakle otvoriš temu.
staviš link.
kopiraš članak.
i eventualno nabaciš komentar. vidi kako debotijesto to radi
kic likes this post
Similar topics
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Pisi kuci propalo!Zambijci i dalje ostaju na guzenju tj.u pritvoru
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» Jesu li Hercegovci Karačić i Šego smjeli presuditi pobjedu
» nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
» Pisi kuci propalo!Zambijci i dalje ostaju na guzenju tj.u pritvoru