Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
E koji si ti ludjak to je posebna pricaPABLO ESCOBAR wrote:Dobro znamo da ti navijas za srbiju nista novo. Prvo nek Milo dokrajci srpsku gamad u Crnoj Gori i Hrvatska kao bratska zemlja Nato saveza treba Crnoj Gori pomoci u slucaju vojne intervencije a i da hrvatska preko crne gore zavrsi nedovrseni posao iz 1995.epikur37 wrote:Crna Gora je Ukrajina a Srbija je Rusije.
A onda ce doci vrijeme da se i hrvati obracunaju sa sljamom koji u srbima vide prijatelje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
cujem da je suljo sazvao hitnu konferenciju navodno zbog urinisanja zastave srbije u crnoj gori...sto onomad nije sazvao hitnu konferenciju i osudio gazenje hrvatske zastave u srbijanskom parlamentu prije 3 godine od strane šekija i njegovih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ludjak ja bio ili ne ali kao covik koji se oci u oci sreo sa srpskim ludjacima i zlocincin smatran da je ovo idealna prilika da se do kraja unisti i u kameno doba vrati velikosrpsko zlo koje se naziva SPC.Ringo10 wrote:E koji si ti ludjak to je posebna pricaPABLO ESCOBAR wrote:Dobro znamo da ti navijas za srbiju nista novo. Prvo nek Milo dokrajci srpsku gamad u Crnoj Gori i Hrvatska kao bratska zemlja Nato saveza treba Crnoj Gori pomoci u slucaju vojne intervencije a i da hrvatska preko crne gore zavrsi nedovrseni posao iz 1995.epikur37 wrote:Crna Gora je Ukrajina a Srbija je Rusije.
A onda ce doci vrijeme da se i hrvati obracunaju sa sljamom koji u srbima vide prijatelje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
policajci pravoslavci na granici
sa srbijom zamenjeni muslimanima :)
ocekuje se dolazak glavnog ustase.
klasika, rodjen ko srbin
sad proganja srbe :)
klasika, rodjen ko srbin
Guest- Guest
pizzon wrote:policajci pravoslavci na granici
klasika, rodjen ko srbin
A sta's ... svima ste dokurcili i samo gledaju kako vas se rijesiti.
Guest- Guest
netko kaze napraviti zid prema srbiji...nema potrebe oni sami sebi zidaju zid...no problem je sto ostave rupu da mogu viriti u komsiluk i ubacivati svoje smece
2015-09-08
vuksadinare wrote:netko kaze napraviti zid prema srbiji...nema potrebe oni sami sebi zidaju zid...no problem je sto ostave rupu da mogu viriti u komsiluk i ubacivati svoje smece
vi ubacujete smece
hr.manjina cini vecinu
sa sipcima i mujama
to je katastrofa
kao da srbi i italijani budu
vecina za najbitnija unutrasnja
pitanja u hr.
Guest- Guest
gad nema svoju vecinu
vecinu dopunjuju najzesci
krvnici i neprijatelji c.gore
najebace
da je brane od dusmana
samo polako
nisu c.girci blesavi da ne kapiraju
zato su kolone spc masovne.
vecinu dopunjuju najzesci
krvnici i neprijatelji c.gore
najebace
da je brane od dusmana
samo polako
nisu c.girci blesavi da ne kapiraju
zato su kolone spc masovne.
Last edited by pizzon on 29/1/2020, 15:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Srbi očito nisu svijesni jedne stvari a ta je da šta oni više pokušavaju destabilizirati CG da su onda ovi sve odrješitiji da ih stvarno izbace i da će podržat Sarajevo ako dođe do rata u BiH s ciljem da padne cijela istočna Hercegovina i da na taj način uklone stisak SPC sa svojih zapadnih granica.
Ne moram nit pričat di su ustaše u ovoj priči.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vi u Hrvatskoj svake godine izgubite jedan omanji grad toliko vam je ekonomija i demografija u kurcuPABLO ESCOBAR wrote:Ludjak ja bio ili ne ali kao covik koji se oci u oci sreo sa srpskim ludjacima i zlocincin smatran da je ovo idealna prilika da se do kraja unisti i u kameno doba vrati velikosrpsko zlo koje se naziva SPC.Ringo10 wrote:E koji si ti ludjak to je posebna pricaPABLO ESCOBAR wrote:Dobro znamo da ti navijas za srbiju nista novo. Prvo nek Milo dokrajci srpsku gamad u Crnoj Gori i Hrvatska kao bratska zemlja Nato saveza treba Crnoj Gori pomoci u slucaju vojne intervencije a i da hrvatska preko crne gore zavrsi nedovrseni posao iz 1995.epikur37 wrote:Crna Gora je Ukrajina a Srbija je Rusije.
I vi se bavite i napaljujete oko nekakvih crnogorskih popova u problemu koji se vas ne tiče ni dva posto.
Šta se vas to tiče. Ti fakat nisi normalan. AKo u CG krene krvoproliće vi u Hrvatskoj se možete pozdravit sa turizmom na 10 godina a to je dovoljno da sva Hrvatska definitivno ekonomski ode u pizdu materinu.
Taj problem mogu riješiti jedino građani Crne Gore i ne znam za koji se kurac vi nešto tu involvirate.
A Srbija... pa normalno da će se i miješati i pitati kad je u pitanju zemljica u kojoj se 30% stanovnika opredjeljuju kao Srbi a 80% ih kaže da priča srpskim jezikom a u SPC idu skoro svi.
Srbija ne dopušta ni da se njen narod u BiH gazi kao što Hrvatska mirno gleda kako se BiH Hrvate gazi i čak se solidarizira sa takvom politikom.
Što se tiče rata, proveo sam 4 godine rata u Sarajevu i na bojištima oko Sarajeva i ni ti ni bilo ko drugi mi o tome nema šta filozofirati i pametovati. Smrt sam gledao svaki dan i nije se znalo je li gore kad sam u gradu ili na bojišnicama izvan grada na koje sam išao kroz onaj tunel ispod aerodromske piste.
ZAto se vi u Hrvatskoj ne kurčite i bolje se bavite svojim problemima. Ako vas već kurac boli za BiH Hrvate koje gazi kako ko stigne.
I pored svega toga on se napaljuje popovskim pizdarijama u Crnoj Gori. Oooo jebo te ...
2015-09-24
ko to dira c.goru iz srbije
to je unutasnji problem
c.gore
srbija ce svoje interese
stiti pred medj.sudovima
to je unutasnji problem
c.gore
srbija ce svoje interese
stiti pred medj.sudovima
Last edited by pizzon on 29/1/2020, 15:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
A hajde mi reci a šta se vas u Kifli upoće tiče ovo crnogorsko sranje. Imate li vi svojih problema.RayMabus wrote:Srbi očito nisu svijesni jedne stvari a ta je da šta oni više pokušavaju destabilizirati CG da su onda ovi sve odrješitiji da ih stvarno izbace i da će podržat Sarajevo ako dođe do rata u BiH s ciljem da padne cijela istočna Hercegovina i da na taj način uklone stisak SPC sa svojih zapadnih granica.
ZA Hrvate u BiH vas boli kurac i jebe ih ko stigne... a vi se junačite i napaljujete oko nečega što sa vama u suštini nema nikakve veze.
2015-09-24
...ringo tko te tjerao da kopas rovove?Ringo10 wrote:Vi u Hrvatskoj svake godine izgubite jedan omanji grad toliko vam je ekonomija i demografija u kurcuPABLO ESCOBAR wrote:Ludjak ja bio ili ne ali kao covik koji se oci u oci sreo sa srpskim ludjacima i zlocincin smatran da je ovo idealna prilika da se do kraja unisti i u kameno doba vrati velikosrpsko zlo koje se naziva SPC.Ringo10 wrote:E koji si ti ludjak to je posebna pricaPABLO ESCOBAR wrote:Dobro znamo da ti navijas za srbiju nista novo. Prvo nek Milo dokrajci srpsku gamad u Crnoj Gori i Hrvatska kao bratska zemlja Nato saveza treba Crnoj Gori pomoci u slucaju vojne intervencije a i da hrvatska preko crne gore zavrsi nedovrseni posao iz 1995.epikur37 wrote:Crna Gora je Ukrajina a Srbija je Rusije.
I vi se bavite i napaljujete oko nekakvih crnogorskih popova u problemu koji se vas ne tiče ni dva posto.
Šta se vas to tiče. Ti fakat nisi normalan. AKo u CG krene krvoproliće vi u Hrvatskoj se možete pozdravit sa turizmom na 10 godina a to je dovoljno da sva Hrvatska definitivno ekonomski ode u pizdu materinu.
Taj problem mogu riješiti jedino građani Crne Gore i ne znam za koji se kurac vi nešto tu involvirate.
A Srbija... pa normalno da će se i miješati i pitati kad je u pitanju zemljica u kojoj se 30% stanovnika opredjeljuju kao Srbi a 80% ih kaže da priča srpskim jezikom a u SPC idu skoro svi.
Srbija ne dopušta ni da se njen narod u BiH gazi kao što Hrvatska mirno gleda kako se BiH Hrvate gazi i čak se solidarizira sa takvom politikom.
Što se tiče rata, proveo sam 4 godine rata u Sarajevu i na bojištima oko Sarajeva i ni ti ni bilo ko drugi mi o tome nema šta filozofirati i pametovati. Smrt sam gledao svaki dan i nije se znalo je li gore kad sam u gradu ili na bojišnicama izvan grada na koje sam išao kroz onaj tunel ispod aerodromske piste.
ZAto se vi u Hrvatskoj ne kurčite i bolje se bavite svojim problemima. Ako vas već kurac boli za BiH Hrvate koje gazi kako ko stigne.
I pored svega toga on se napaljuje popovskim pizdarijama u Crnoj Gori. Oooo jebo te ...
2015-09-08
....pretjerujes....crna gora je susjedna zemlja hrvatskoj i svako sranje u susjedstvu se izravno tice cjelog susjedstva..Ringo10 wrote:A hajde mi reci a šta se vas u Kifli upoće tiče ovo crnogorsko sranje. Imate li vi svojih problema.RayMabus wrote:Srbi očito nisu svijesni jedne stvari a ta je da šta oni više pokušavaju destabilizirati CG da su onda ovi sve odrješitiji da ih stvarno izbace i da će podržat Sarajevo ako dođe do rata u BiH s ciljem da padne cijela istočna Hercegovina i da na taj način uklone stisak SPC sa svojih zapadnih granica.
ZA Hrvate u BiH vas boli kurac i jebe ih ko stigne... a vi se junačite i napaljujete oko nečega što sa vama u suštini nema nikakve veze.
2015-09-08
Ja se ne napaljujem. Pratim ovu situaciju i vidim da će sami sebe sjebat s idejom da destabiliziraju Cg i ponovo je pripoje Srbiji. Ja mogu ovo samo pratiti i gledat situaciju u Boki Kotorskoj jer me se to ipak malo tiče. Ovo drugo su ipak njihova posla.Ringo10 wrote:A hajde mi reci a šta se vas u Kifli upoće tiče ovo crnogorsko sranje. Imate li vi svojih problema.RayMabus wrote:Srbi očito nisu svijesni jedne stvari a ta je da šta oni više pokušavaju destabilizirati CG da su onda ovi sve odrješitiji da ih stvarno izbace i da će podržat Sarajevo ako dođe do rata u BiH s ciljem da padne cijela istočna Hercegovina i da na taj način uklone stisak SPC sa svojih zapadnih granica.
2014-04-11
ja se sjecam kad je izbio onaj desetodnevni rat u sloveniji..austrijanci su poslali tenkove na svoju granicu..valjda ih nisu slali iz zajebancije jer ih se 'ne tice' sto se događa u susjedstvu
2015-09-08
Ti si ironičan i sarkastičan ali evo ti odgovorvuksadinare wrote:...ringo tko te tjerao da kopas rovove?Ringo10 wrote:Vi u Hrvatskoj svake godine izgubite jedan omanji grad toliko vam je ekonomija i demografija u kurcuPABLO ESCOBAR wrote:Ludjak ja bio ili ne ali kao covik koji se oci u oci sreo sa srpskim ludjacima i zlocincin smatran da je ovo idealna prilika da se do kraja unisti i u kameno doba vrati velikosrpsko zlo koje se naziva SPC.Ringo10 wrote:E koji si ti ludjak to je posebna pricaPABLO ESCOBAR wrote:
Dobro znamo da ti navijas za srbiju nista novo. Prvo nek Milo dokrajci srpsku gamad u Crnoj Gori i Hrvatska kao bratska zemlja Nato saveza treba Crnoj Gori pomoci u slucaju vojne intervencije a i da hrvatska preko crne gore zavrsi nedovrseni posao iz 1995.
6. 11. 1993. su nas napale postrojbe takozvane Armije BiH i slijhedećih mjeseci smo bili prinuđeni da idemo na kopanje rovova i gradnju fortifikacija na čuvenom brdu ŽUČ koje je bilo najgora bojišnica u gradu. U stvari to je bilo malo izvan grada prema Vogošći. Radili smo udaljeni od Srba 50 do 100 metara i uglavnom nisu često pucali po nama iako su nas vidjeli jer su znali da je i mnogo Srba tu na radovima.
Odveli su nas na pravoslavnu novu Godinu između 13 i 14 . 01 1994te i tad sam bio i ranjen i žestoko povrijeđen od granate jer su u ponoć pijani Srbi nasumice raspalili iz svih oružja i oruđa.
I danas vučem posljedice. Bio sam pošteđen mjesec dana i opet upućen na kopanje iako nedovoljno oporavljen.
Ali uskoro su Alija i klapa odlučili da nam vrate brigadu ali pod zapovjedništvom svojih kadrova koji su bili Hrvati ali pod njihovom komandom. Ali dobro, bilo je tu i dobrih i kvalitetnih ljudi.
Bojišnice u gradu i onda periodično kroz tunel i na bojišnice izvan grada. I tako do kraja rata, a demobiliziran sam 16. 04. 1996te. ZAdnji teren sam odradio na Igmanu u 1. i 2. mjesecu 1996te.
2015-09-24
tjerali te da kopas rovove i budes meta srbima i onda si se jos borio za njih..tebi nisu svi ciste...mogao si se pokupiti izaci i ako ti je bilo do borbe mogao si nastaviti u bilo kojoj postrojbi hvo-a...Ringo10 wrote:Ti si ironičan i sarkastičan ali evo ti odgovorvuksadinare wrote:...ringo tko te tjerao da kopas rovove?Ringo10 wrote:Vi u Hrvatskoj svake godine izgubite jedan omanji grad toliko vam je ekonomija i demografija u kurcuPABLO ESCOBAR wrote:Ludjak ja bio ili ne ali kao covik koji se oci u oci sreo sa srpskim ludjacima i zlocincin smatran da je ovo idealna prilika da se do kraja unisti i u kameno doba vrati velikosrpsko zlo koje se naziva SPC.Ringo10 wrote:
E koji si ti ludjak to je posebna prica
6. 11. 1993. su nas napale postrojbe takozvane Armije BiH i slijhedećih mjeseci smo bili prinuđeni da idemo na kopanje rovova i gradnju fortifikacija na čuvenom brdu ŽUČ koje je bilo najgora bojišnica u gradu. U stvari to je bilo malo izvan grada prema Vogošći. Radili smo udaljeni od Srba 50 do 100 metara i uglavnom nisu često pucali po nama iako su nas vidjeli jer su znali da je i mnogo Srba tu na radovima.
Odveli su nas na pravoslavnu novu Godinu između 13 i 14 . 01 1994te i tad sam bio i ranjen i žestoko povrijeđen od granate jer su u ponoć pijani Srbi nasumice raspalili iz svih oružja i oruđa.
I danas vučem posljedice. Bio sam pošteđen mjesec dana i opet upućen na kopanje iako nedovoljno oporavljen.
Ali uskoro su Alija i klapa odlučili da nam vrate brigadu ali pod zapovjedništvom svojih kadrova koji su bili Hrvati ali pod njihovom komandom. Ali dobro, bilo je tu i dobrih i kvalitetnih ljudi.
Bojišnice u gradu i onda periodično kroz tunel i na bojišnice izvan grada. I tako do kraja rata, a demobiliziran sam 16. 04. 1996te. ZAdnji teren sam odradio na Igmanu u 1. i 2. mjesecu 1996te.
2015-09-08
Ovo je planinski teren. Tenkovi nemaju šta radit tu.vuksadinare wrote:ja se sjecam kad je izbio onaj desetodnevni rat u sloveniji..austrijanci su poslali tenkove na svoju granicu..valjda ih nisu slali iz zajebancije jer ih se 'ne tice' sto se događa u susjedstvu
Dovoljno je i lovačko društvo.
2014-04-11
Nisam se mogao pokupiti i izaći i ne pravi se pametan o nečemu o čemu pojma nemaš.vuksadinare wrote:tjerali te da kopas rovove i budes meta srbima i onda si se jos borio za njih..tebi nisu svi ciste...mogao si se pokupiti izaci i ako ti je bilo do borbe mogao si nastaviti u bilo kojoj postrojbi hvo-a...Ringo10 wrote:Ti si ironičan i sarkastičan ali evo ti odgovorvuksadinare wrote:...ringo tko te tjerao da kopas rovove?Ringo10 wrote:Vi u Hrvatskoj svake godine izgubite jedan omanji grad toliko vam je ekonomija i demografija u kurcuPABLO ESCOBAR wrote:
Ludjak ja bio ili ne ali kao covik koji se oci u oci sreo sa srpskim ludjacima i zlocincin smatran da je ovo idealna prilika da se do kraja unisti i u kameno doba vrati velikosrpsko zlo koje se naziva SPC.
Nismo mi svi mogli izaći. Neko je imao ženu i djecu koji nisu mogli izaći jer za izlazak kroz tunel su trebale posebne dozvole. Nekom bolesnog roditelja neko ovo neko ono.
Ne pričaj o stvarima o kojima ne znaš ništa.
2015-09-24
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Priština tuži Crnu Goru
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Rusija preuzima Crnu Goru
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Rusija preuzima Crnu Goru