STRATEGIJA
Page 1 of 1
STRATEGIJA
Nakon što su Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stierotkrili karte i javno obznanili da će na unutarstranačkim izborima u HDZ-u nastupiti kao tim s ciljem svrgavanja Andreja Plenkovića i njegove nomenklature s čela stranke, Jutrarnji list doznao je i dio strategije kojom će na taj “oporbenjački” izazov odgovoriti Plenkovićev tim.
Na čelu Plenkovićeva izbornog stožera bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, koji se zbog toga neće kandidirati ni za jednu od ukupno šest funkcija (predsjednik stranke, zamjenik i četiri potpredsjednika) koje će svi članovi HDZ-a imati pravo birati 15. ožujka na izborima po principu “jedan član - jedan glas”.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovicev-izborni-stozer-vodit-ce-ministar-krsticevic-pomoci-cu-mu-na-sve-nacine-da-osvoji-jos-jedan-cetverogodisnji-predsjednicki-mandat/9898366/
Na čelu Plenkovićeva izbornog stožera bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, koji se zbog toga neće kandidirati ni za jednu od ukupno šest funkcija (predsjednik stranke, zamjenik i četiri potpredsjednika) koje će svi članovi HDZ-a imati pravo birati 15. ožujka na izborima po principu “jedan član - jedan glas”.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovicev-izborni-stozer-vodit-ce-ministar-krsticevic-pomoci-cu-mu-na-sve-nacine-da-osvoji-jos-jedan-cetverogodisnji-predsjednicki-mandat/9898366/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: STRATEGIJA
HDZ je nakupina krkanluka i lopovluka,ali budimo realni,Plenkovic je najmanje zlo u toj razbojničkoj ortačiji.Nakon Plenkovića može doć netko samo gori,jer Plenkovič je jedino i najbolje što HDZ ima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:HDZ je nakupina krkanluka i lopovluka,ali budimo realni,Plenkovic je najmanje zlo u toj razbojničkoj ortačiji.Nakon Plenkovića može doć netko samo gori,jer Plenkovič je jedino i najbolje što HDZ ima.
plenky ce dobit krkane iz svojih redova zatim uredno izgubit od bere
to ja zovem ponizavajuce
2014-04-12
Pa izgubit od Bere jest ponižavajuće,jer ma što ja mislio o HDZ-u,ipak mislim kako Bero nije kalibar političara da bi bio dostojna zamjena Plenkoviću na mjestu premijera.debotoijusto wrote:סמאל wrote:HDZ je nakupina krkanluka i lopovluka,ali budimo realni,Plenkovic je najmanje zlo u toj razbojničkoj ortačiji.Nakon Plenkovića može doć netko samo gori,jer Plenkovič je jedino i najbolje što HDZ ima.
plenky ce dobit krkane iz svojih redova zatim uredno izgubit od bere
to ja zovem ponizavajuce
Picula bi bio sasvim ok . i njega bih rado vidio umjesto Plenkya,ali kao što je Plenki najbolje što HDZ može dat,isto tako mislim da je Bero prilično jadno što SDP može ponudit.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
bero je dobar momak steta sto talent/vjestine koje posjeduje trosi na nesto za sto nema talenta ni vjestine
2014-04-12
Similar topics
» Atomska strategija
» strategija nacionalne sigurnosti
» Hrvatima je potrebna izlazna strategija iz BiH
» STRATEGIJA ZAPADA za obaranje Rusije
» Strategija simbolične izgradnje nacije u državama Jugoistočne Europe
» strategija nacionalne sigurnosti
» Hrvatima je potrebna izlazna strategija iz BiH
» STRATEGIJA ZAPADA za obaranje Rusije
» Strategija simbolične izgradnje nacije u državama Jugoistočne Europe