TRAGEDIJA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: TRAGEDIJA
Ja sam u vise navrata se vozio najgore je kad je maglafridrih_niche wrote:Ne bi se nikad vozija helikopterom...
Nema šanse...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Teški mi je horor bit u helikopteru...
Aviona me nije strah, dapače...
Al helic mi je horor...
;)
Al helic mi je horor...
;)
Guest- Guest
Ponekad moras takva misijafridrih_niche wrote:Teški mi je horor bit u helikopteru...
Al helic mi je horor...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
...mora bit najveci teniser kad navija za zvezdu.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ovo prcas Bracalu?EstebanEnrique wrote:...mora bit najveci teniser kad navija za zvezdu.
:D
Bracalini svi idoli su ili igrači Zvezde ili njeni navijači hahaha...
Od Nemanje Vidica pa do Nole...
:^O
Guest- Guest
...vec dugo sumljam da je bracala pravi srbin..cini se vise kao neki klon...ima previse lapsusa u postovima...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:...mora bit najveci teniser kad navija za zvezdu.
A igrao je za partizan. Gskk
Guest- Guest
jel ova vanesa šta ju je varao ali ostala radi para eno već i pilota tuži pare samo pare
ćaća mu je dalmoš mater iz srbije geni kameni i tako toEstebanEnrique wrote:...vec dugo sumljam da je bracala pravi srbin..cini se vise kao neki klon...ima previse lapsusa u postovima...
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ti si zato gotoco posvecen koliko si savrsen...
Zena je ostala i bez kcerke... Ta bol se ne mose mjerimjeriti
Guest- Guest
Svi pričaju o Bryantu, a niko ne priča o djevojčici kojoj su u helikopteru poginuli i mama i tata i sestra. Više mi je žao nje
To stoji.scorpion wrote:Svi pričaju o Bryantu, a niko ne priča o djevojčici kojoj su u helikopteru poginuli i mama i tata i sestra. Više mi je žao nje
Guest- Guest
Atlana wrote:Ti si zato gotoco posvecen koliko si savrsen...
Nema se taj debilde kome posvetiti osim stalkovanju one raspale kurvetine po društvenim mrežama.
Guest- Guest
o čemu pričaš samo kažem da je žena ostala s njim radi para nakon šta ju je pred cijelim svijetom ponizio isto kao i klintonicaAtlana wrote:Ti si zato gotoco posvecen koliko si savrsen...
2015-08-08
sad bi ti nešto rekao ali preglup si nećeš shvatit zato samo gskkBrat Brale wrote:Atlana wrote:Ti si zato gotoco posvecen koliko si savrsen...
Nema se taj debilde kome posvetiti osim stalkovanju one raspale kurvetine po društvenim mrežama.
2015-08-08
Bafalo ima pravo. Te žene sportaša će sve pretrpit, samo da ostanu sa njima i žive lagodno.
I sam Kobe je u dokumentarcu rekao da ga ja mogla ostaviti i uzeti mu pola bogatstva,ali nije...
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4