TRAGEDIJA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: TRAGEDIJA
U helikopteru su osim Bryanta i kćeri bili i kćerkina kolegica iz momčadi te njen otac John Altobelli. Riječ je o treneru baseballa na jednom sveučilištu Orange Countyja. I druga djevojčica imala je 13 godina.
Također, među poginulima je i pilot. Kćer Kobeja Bryanta također je igrala košarku.
Također, među poginulima je i pilot. Kćer Kobeja Bryanta također je igrala košarku.
9 putnika je sluzbena informacija
Bas mi je žao, jer je Kobe bio taj koji je preuzeo baklju od Jordana
Showtime i magija devedesetih se nisu ugasili zahvaljujuci njemu . Ta opsesivnost i glad za pobjedama su mi nesto sto kod LeBrona mi ponekad nedostaje,bio je karizmaticniji i zato mi je puno drazi nego LBJ iako je potonji vrlo vjerojatno kompletniji kosarkas
Ujutro sam vidio onaj kratki animirani film, samo sto mi suze nisu krenule
Tragedija
Bas mi je žao, jer je Kobe bio taj koji je preuzeo baklju od Jordana
Showtime i magija devedesetih se nisu ugasili zahvaljujuci njemu . Ta opsesivnost i glad za pobjedama su mi nesto sto kod LeBrona mi ponekad nedostaje,bio je karizmaticniji i zato mi je puno drazi nego LBJ iako je potonji vrlo vjerojatno kompletniji kosarkas
Ujutro sam vidio onaj kratki animirani film, samo sto mi suze nisu krenule
Tragedija
Guest- Guest
Jednostavno nemogu vjerovatifridrih_niche wrote::(Brat Brale wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Užas totalni...
Zamisli kako mu je ženi, ostala bez muza i diteta u sekund...
Slom bi automatski dobija da me takva tragedija pogodi...
Ne bi nikad vise bija isti...
:(
Zamisli kako mu je ženi, ostala bez muza i diteta u sekund...
Slom bi automatski dobija da me takva tragedija pogodi...
Ne bi nikad vise bija isti...
:(
Guest- Guest
Iskrena sucut i obitelji Altobelli...
Zajedno sa kobeom poginuo je i njegov prijatelj john, johnova zena i mlada kcerka...
Zajedno sa kobeom poginuo je i njegov prijatelj john, johnova zena i mlada kcerka...
Guest- Guest
Tragedija da covik nemoe zamislitAtlana wrote:Iskrena sucut i obitelji Altobelli...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Od johna starijstarija kci je sada ostala sama. Bez mame, bez tate, bez sestre...
Guest- Guest
Majko mila...Atlana wrote:Od johna starijstarija kci je sada ostala sama. Bez mame, bez tate, bez sestre...
Najgori mogući scenarij koji te može zadesit...
:((
Guest- Guest
Još uvek ne mogu da verujem-imam empatija prema tim ljudima koji su poginuli sa njim, ali Kobe-jedan od mojih sportskih heroja je poginuo. Ceo dan sam smoren, jebem ti život...
Guest- Guest
MJ23 i Kobe 8/24,poezija košarke...
danas jesi, sutra nisi
budite najbolji u onom sto radite koliko god mozete pa makar meli ulicu
memento mori
RIP.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4