Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju
Gnječo se ras*izdio, mora da će jugo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote: Gnječo se ras*izdio, mora da će jugo...
ma ti si budala. zaspamao si forum tvojim udbaškim debilanama misleći da ćeš tako iznervirati ljude. ajd govno ercegovačko odgmiži u septičku jamu.
Guest- Guest
ZDS!Gnječ wrote:Eroo wrote: Gnječo se ras*izdio, mora da će jugo...
ma ti si budala. zaspamao si forum tvojim udbaškim debilanama misleći da ćeš tako iznervirati ljude. ajd govno ercegovačko odgmiži u septičku jamu.
Umri od raka jeben ti komunisticku mater drolju. Ali neka te rak polako izjedaGnječ wrote:jastreb wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hercegovci-salju-provokativnu-poruku-braco-hrvati-iz-hrvatske-sve-smo-vam-oprostili-dodite-nam-autobusima-1423643/
prokleti nakot hercegovački.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
SARAJEVI ISPOD TREBEVICAGnječ wrote:Eroo wrote: Gnječo se ras*izdio, mora da će jugo...
BIT CES OPET ANTE PAVELICA.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
E to baš neće. Imao je sjajnu šansu biti Karađorđevića. Bar pola grada. Hrvatski jako teško. Koliko je znano i ono malo Hrvata iz Sarajeva bili su doseljenici. A neki cak porijeklom Slovenci,Česi,Germani,pa cak i Zidovi.PABLO ESCOBAR wrote:SARAJEVI ISPOD TREBEVICAGnječ wrote:Eroo wrote: Gnječo se ras*izdio, mora da će jugo...
BIT CES OPET ANTE PAVELICA.
Jergovic je o tom dost pisao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Glede Sarajeva. Moje je mišljenje da su se i Srbi i Muslimani na brzinu željeli riješiti Hrvata iz Sarajeva. Srbi ih nisu posebno mučili i uglavnom su ih puštali van. Muslimanima su u početku dobro došli al su im ubrzo postali smetnja pa su Hrvati u Sarajevu čak više strahovali od SDA i ekstrema i mafijaša bošnjačke nacionalnosti nego od srpskih granata.
Sarajevo je bilo školski primjer srpsko-muslimanskog razračunavanja gdje su Hrvati imali perifernu,gotovo nikakvu ulogu.
Sarajevo je bilo školski primjer srpsko-muslimanskog razračunavanja gdje su Hrvati imali perifernu,gotovo nikakvu ulogu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Provokacije Vešovićeve supruge:Tako je breee...
» Provokacije na Pupovčevu prijemu za pravoslavni Božić
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Erdogan baca sve jače provokacije:Ako ste hrabri zabranite židovima kapice
» Kako su Austrijanci 'udarili' po Frljiću:'Amaterske i dosadne provokacije iritantnog kazališnog djela'
» Provokacije na Pupovčevu prijemu za pravoslavni Božić
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Erdogan baca sve jače provokacije:Ako ste hrabri zabranite židovima kapice
» Kako su Austrijanci 'udarili' po Frljiću:'Amaterske i dosadne provokacije iritantnog kazališnog djela'
Page 2 of 2