ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju - Page 2 Empty Re: Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju

Post by Eroo 26/1/2020, 00:22

Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju - Page 2 1f600 Gnječo se ras*izdio, mora da će jugo...

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju - Page 2 Empty Re: Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju

Post by Guest 26/1/2020, 00:33

Eroo wrote:Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju - Page 2 1f600 Gnječo se ras*izdio, mora da će jugo...

ma ti si budala. zaspamao si forum tvojim udbaškim debilanama misleći da ćeš tako iznervirati ljude. ajd govno ercegovačko odgmiži u septičku jamu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 26/1/2020, 00:38

Gnječ wrote:
Eroo wrote:Provokacije iz Zap.Hercegovine kulminiraju - Page 2 1f600 Gnječo se ras*izdio, mora da će jugo...

ma ti si budala. zaspamao si forum tvojim udbaškim debilanama misleći da ćeš tako iznervirati ljude. ajd govno ercegovačko odgmiži u septičku jamu.
ZDS! :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by FRANK 26/1/2020, 00:56

Gnječ wrote:
jastreb wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hercegovci-salju-provokativnu-poruku-braco-hrvati-iz-hrvatske-sve-smo-vam-oprostili-dodite-nam-autobusima-1423643/

prokleti nakot hercegovački.
Umri od raka jeben ti komunisticku mater drolju. Ali neka te rak polako izjeda

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 26/1/2020, 00:57

Gnječ wrote:

SARAJEVI ISPOD TREBEVICA
BIT CES OPET ANTE PAVELICA.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by jastreb 26/1/2020, 07:57

PABLO ESCOBAR wrote:
Gnječ wrote:

SARAJEVI ISPOD TREBEVICA
BIT CES OPET ANTE PAVELICA.
E to baš neće. Imao je sjajnu šansu biti Karađorđevića. Bar pola grada. Hrvatski jako teško. Koliko je znano i ono malo Hrvata iz Sarajeva bili su doseljenici. A neki cak porijeklom Slovenci,Česi,Germani,pa cak i Zidovi.

Jergovic je o tom dost pisao.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 26/1/2020, 08:20

Glede Sarajeva. Moje je mišljenje da su se i Srbi i Muslimani na brzinu željeli riješiti Hrvata iz Sarajeva. Srbi ih nisu posebno mučili i uglavnom su ih puštali van. Muslimanima su u početku dobro došli al su im ubrzo postali smetnja pa su Hrvati u Sarajevu čak više strahovali od SDA i ekstrema i mafijaša bošnjačke nacionalnosti nego od srpskih granata.

Sarajevo je bilo školski primjer srpsko-muslimanskog razračunavanja gdje su Hrvati imali perifernu,gotovo nikakvu ulogu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics