MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
Procitaj sto sam napisao za ranjene,tu naravno pripadaju i poginuli u ratu..tu vrijeme ne igra ulogu..marcellus wrote:Legendovich wrote:
Problem jest sto je neselktivno dodijeljivan taj status..ZATO danas imamo podjeljenu Hrvacku,ZATO danas je SVE podjeljeno u Hrvackoj..treba malo o ovom dublje promisljati,ali neke odluke o PLAĆANJU boraca,je trebalo vise puta promisliti prije nego li se donesu,prije sveka,kakvog ce to ucinka na drustvo i odnose imati..
Kako sam rekao...RANJENI u fajtu,dakle,ne budale koje su zjalile sa kucnog praga,pa ih dokacio metak ili geler,pa su iscjedili mirovinu socnu i invalidninu,bez razmisljanja treba staviti na listu za pemziju,i to obilnu..
Koji nisu ranjeni,ti su tijekom Rata,dobivali plaću,bili u Haveju ili Mjuupu...dakle,placenici,koji kad je rat zavrsio,zavrsili su svoje,kao placenici..amen,nema pemzijije..uredske šlampe ili prileznice,raznih ofićira,ili vezano za uniformu,i to je pri,malo itekako placu,ako je ostalo u uniformi i radilo do pemzije,platiti,ako se provuklo samo krace vremenski,bez pemzije..
Kazes jedan dan,pa status branitelja,valjda mislis na sebea..tebi letvom po ledjima,da vise ne trućkaš gluposti..
Kao da Bog sere iznad Hrvacke lovu,pa je se moze lopatama grabiti i svakom namiriti njegove zelje..
jedan dan pa status branitelja, takav je zakon, pročitaj si ga.
zašto je takav? Jer ima ljudi koji su ranjeni ili poginuli prvi dan na bojištu, pa udovice ne bi mogle dobit mirovinu niti oni ako su preživjeli invalidninu.
inače status branitelja znači samo da imaš status branitelja i baš ništa drugo.
udovice su zasluzile mirovinu..
ZAKOn..i na tarabi je Zakon PIČKA,pa je Mujo slomio kuratz..jel..
trebalo je taj Zakon puno detaljnije i nestosmislenije napisati..
status ko status,je polazisna tocka za ostvarivanje pripadajucih,i manje pripadajucih prava..Marc,ti doista mislis da se igrom rijeci mozes nametnuti nekom svoju demagogiju..???
i Pemzijuner znaci samo pemzijuner,ali time ostvaruje neka prava..jel.cist logika..ne se izmotavati Marc..
Guest- Guest
Re: MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
Koje vrijeme?..Tvoja armada je sama rekla da si izbjegao sluzenje u Hajer juniformi..marcellus wrote:doduše nisam dobivao plaću to vrijeme, pa sam moro jest govna i snalazit se za plaćanje režija, žicat mamu i tatu novce...
Guest- Guest
Ono josh te zajebavali da si iskocio sa kamijuna
Guest- Guest
ne, 91. kad se išlo za kupu kad je mlado od Bobetka radilo pizdarije me prebacili u VP bez da sam pitao, nekom je bilo stalo do mog dupeta. Prekomanda, jebiga. Stigla kad se već kretalo, a niko nije iskakao iz kamiona. Dobro da je tako jer su tamo svi najebali. Upali ravno u zasjedu. Većina poginula, neki preplivali. Pričalo se da je stvar osuđena na propast i da čede znaju za akciju, kaos. Kasnije sam uredno odslužio svoju šihtu, jebiga. Ubacilo nam kasnije i radnu obavezu jer šefici baš nije bilo stalo da neko najebe makar si je bila dobra i s Šuškom i s precjednikom SAO Krajine, onaj iz Gavrilovića kako li se zvao. Bio joj je šef dok je radila u Petrinji. Lezbijka, alkoholičarka, ali ne i nesposobna.Legendovich wrote:Koje vrijeme?..Tvoja armada je sama rekla da si izbjegao sluzenje u Hajer juniformi..marcellus wrote:doduše nisam dobivao plaću to vrijeme, pa sam moro jest govna i snalazit se za plaćanje režija, žicat mamu i tatu novce...
Last edited by marcellus on 25/1/2020, 20:25; edited 1 time in total
nije moja armada ništa rekla nego sam ja to ovdje naveo.
cutim li u zraku trag sumnje ?Legendovich wrote:dobro,dobro,Marc..
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ćuti i ćuti i dalje.debotoijusto wrote:cutim li u zraku trag sumnje ?Legendovich wrote:dobro,dobro,Marc..
Tebi se nešto opako zmotalo u glsvimarcellus wrote:beljak je očito novi ministar branitelja u Berinoj vladi, jebiga ipak je on cijeli rat proveo u uniformi HOS-a, pol dana je bio u HOS-u, prespavao, izvukli ga doma za uši, ali je uredno u uniformi bunario po vikendicama...
pa znaju ga ljudi u samoboru, oduvijek je bio kriminalac, imao svoju bandu još dok je bio školski nasilnik
sad je i dalje nasilnik, samo ne više školski
bila jedna frendica nedavno s njima tamo u Samoboru i oni se posve otvoreno hvale kako kradu, kad su skužili da je novinarka onda su naglo zašutili i krešo popizdio da tko ju je doveo
Zamjenio Samobor sa posusedom
Jbt
Treba tebi pomoc iz vrapca vifim ja
ti si vozio taj kamion ?Eroo wrote:Ćuti i ćuti i dalje.debotoijusto wrote:cutim li u zraku trag sumnje ?Legendovich wrote:dobro,dobro,Marc..
2014-04-12
To je bila ona akcija kad se ljudi potopili u kupi a naletili na zasjedumarcellus wrote:ne, 91. kad se išlo za kupu kad je mlado od Bobetka radilo pizdarije me prebacili u VP bez da sam pitao, nekom je bilo stalo do mog dupeta. Prekomanda, jebiga. Stigla kad se već kretalo, a niko nije iskakao iz kamiona. Dobro da je tako jer su tamo svi najebali. Upali ravno u zasjedu. Većina poginula, neki preplivali. Pričalo se da je stvar osuđena na propast i da čede znaju za akciju, kaos. Kasnije sam uredno odslužio svoju šihtu, jebiga. Ubacilo nam kasnije i radnu obavezu jer šefici baš nije bilo stalo da neko najebe makar si je bila dobra i s Šuškom i s precjednikom SAO Krajine, onaj iz Gavrilovića kako li se zvao. Bio joj je šef dok je radila u Petrinji. Lezbijka, alkoholičarka, ali ne i nesposobna.Legendovich wrote:Koje vrijeme?..Tvoja armada je sama rekla da si izbjegao sluzenje u Hajer juniformi..marcellus wrote:doduše nisam dobivao plaću to vrijeme, pa sam moro jest govna i snalazit se za plaćanje režija, žicat mamu i tatu novce...
I dakle - Marcelko se spasio
Ili vjerovatnije- cuo price ..pa se sad kurci
Ne znsmo s cim
Sahtom bit ce
Tko je jamio,jamio je..kasnije otvorio njime gradjevinsku firmu u Zloveniji..gazda od kamijuna se uzalud zalio vlastima u Mostaru..debotoijusto wrote:ti si vozio taj kamion ?Eroo wrote:Ćuti i ćuti i dalje.debotoijusto wrote:cutim li u zraku trag sumnje ?Legendovich wrote:dobro,dobro,Marc..
Guest- Guest
Prica je bila sljadeca...svi koji znaju Marca su rekli,pa ga je cak i feeber zajebavao da je potegao sve moguce veze da iznjegne uniforumu,a cak se na to niti Marc nije bunio..Eto đe je Marc bijo 91...debotoijusto wrote:cutim li u zraku trag sumnje ?Legendovich wrote:dobro,dobro,Marc..
Guest- Guest
Sora wrote:Tebi se nešto opako zmotalo u glsvimarcellus wrote:beljak je očito novi ministar branitelja u Berinoj vladi, jebiga ipak je on cijeli rat proveo u uniformi HOS-a, pol dana je bio u HOS-u, prespavao, izvukli ga doma za uši, ali je uredno u uniformi bunario po vikendicama...
pa znaju ga ljudi u samoboru, oduvijek je bio kriminalac, imao svoju bandu još dok je bio školski nasilnik
sad je i dalje nasilnik, samo ne više školski
bila jedna frendica nedavno s njima tamo u Samoboru i oni se posve otvoreno hvale kako kradu, kad su skužili da je novinarka onda su naglo zašutili i krešo popizdio da tko ju je doveo
Zamjenio Samobor sa posusedom
Jbt
Treba tebi pomoc iz vrapca vifim ja
ajde baba šuti
drž se boce i klanjaj alahu
Nemojmo zajebavati Marca...
Guest- Guest
makli su registar i sad @marc radi pripremu terena da preuzme kosaricu krasovih slatkih proizvoda za jubilarnog 600 000 braniteljaLegendovich wrote:Prica je bila sljadeca...svi koji znaju Marca su rekli,pa ga je cak i feeber zajebavao da je potegao sve moguce veze da iznjegne uniforumu,a cak se na to niti Marc nije bunio..Eto đe je Marc bijo 91...debotoijusto wrote:cutim li u zraku trag sumnje ?Legendovich wrote:dobro,dobro,Marc..
2014-04-12
Ma mislim,yebote,ko kog ovdi jebe...ako je vecina Hrvata golubljeg pamcenja(vrlo kratkog),nije vecina forumasa,a uza to nisam niti Hrvatdebotoijusto wrote:makli su registar i sad @marc radi pripremu terena da preuzme kosaricu krasovih slatkih proizvoda za jubilarnog 600 000 braniteljaLegendovich wrote:Prica je bila sljadeca...svi koji znaju Marca su rekli,pa ga je cak i feeber zajebavao da je potegao sve moguce veze da iznjegne uniforumu,a cak se na to niti Marc nije bunio..Eto đe je Marc bijo 91...debotoijusto wrote:cutim li u zraku trag sumnje ?Legendovich wrote:dobro,dobro,Marc..
oke revizija krupne proslosti,netko ima nekog interesa od toga,ali na ovako niskom i osobnom nivou...uzas..
Guest- Guest
Legendovich wrote:Ma mislim,yebote,ko kog ovdi jebe...ako je vecina Hrvata golubljeg pamcenja(vrlo kratkog),nije vecina forumasa,a uza to nisam niti Hrvatdebotoijusto wrote:makli su registar i sad @marc radi pripremu terena da preuzme kosaricu krasovih slatkih proizvoda za jubilarnog 600 000 braniteljaLegendovich wrote:Prica je bila sljadeca...svi koji znaju Marca su rekli,pa ga je cak i feeber zajebavao da je potegao sve moguce veze da iznjegne uniforumu,a cak se na to niti Marc nije bunio..Eto đe je Marc bijo 91...debotoijusto wrote:cutim li u zraku trag sumnje ?Legendovich wrote:dobro,dobro,Marc..
oke revizija krupne proslosti,netko ima nekog interesa od toga,ali na ovako niskom i osobnom nivou...uzas..
dobro zvuci u biografiji , novinar bankar trumpovac branitelj cuvar tradicionalnih vrijednosti
2014-04-12
Pa yebote,ovo nadmasuje prepisivanje povijesti i ono u Orwelovom 1984..danas sljedovanje cokoladice 30 grama(karikiram),dan poslije..Slavite partiju..!!! povecano sljedovanje cokoladice sa 20 na 25 grama...!!!debotoijusto wrote:Legendovich wrote:Ma mislim,yebote,ko kog ovdi jebe...ako je vecina Hrvata golubljeg pamcenja(vrlo kratkog),nije vecina forumasa,a uza to nisam niti Hrvatdebotoijusto wrote:makli su registar i sad @marc radi pripremu terena da preuzme kosaricu krasovih slatkih proizvoda za jubilarnog 600 000 braniteljaLegendovich wrote:Prica je bila sljadeca...svi koji znaju Marca su rekli,pa ga je cak i feeber zajebavao da je potegao sve moguce veze da iznjegne uniforumu,a cak se na to niti Marc nije bunio..Eto đe je Marc bijo 91...debotoijusto wrote:
cutim li u zraku trag sumnje ?
dobro zvuci u biografiji , novinar bankar trumpovac branitelj cuvar tradicionalnih vrijednosti
Guest- Guest
danije bilo one cuvene usporedbe sa "iskakanjem iz kamijuna" mozda ne bi zapamtio cijelu stvar..no papir trpi svasta,a hrvacke glave i vise...
Guest- Guest
Zaboravih napisati najvecu istinu..Sljadovanje čokoladice je uvijek bilo 25 grama..
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Predsjednica oštro na pokušaje re-intepretacije njene izjave
» Zašto je Rusija oštro reagirala na Plenkovićeve izjave?
» Ministarstvo branitelja nabavlja šator
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
» Zašto je Rusija oštro reagirala na Plenkovićeve izjave?
» Ministarstvo branitelja nabavlja šator
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 4 of 5