Denkverbot
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
to je bilo sad očekujem novo-svježe proglašenje i nadam se na engleskom k'o prosječna instragram sponzoruša, punch lineom.Gnječ wrote:ebenica wrote:kad je novo proglašenje pobjednika? se opet mora čekat 10 mjeseci?
aben se već proglasio pobjednikom samo čeka da mu hitimo sidro oko vrata pa da potone na dno Jadranskega mora.
Guest- Guest
ne hvala, prepucavanja s retardiranima uvijek završe isto; svi su na kraju retrdirani, tako da prepuštam tebi tu titulu.aben wrote:ebenica wrote:kad je novo proglašenje pobjednika? se opet mora čekat 10 mjeseci?
nika se to ne zno.
ako se uključiš u razgovor o arhetipovima u popularnoj kulturi, možda bude puno prije
Guest- Guest
aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:
ni tako ni blizu.
pa gnječ mi je uputi puno sočnije izraze, i slike:), mativka je toliko iskrivila uzvik aben da se uopće ne prepoznivo, i nika nišće nikomu nis reko- ta nebitno je kako me nazivljate. nemo osobe u povijesti interneta ki je primi toliko osobnih uvreda a bez da ih vroti, koliko jo. to ni slučajno.
nisan te nikadar uvridi jer ti se ne moreš uvridit odnosno tebe je nemoguće uvridit tako si sam napisa: "jo se ne ljutin, ne vridjun, ne grišin."
a ko se ono tvoje "ne vridjun" odnosi na to da ti nikad nikoga ne vrijeđaš nije točno jer vrijeđaš nonstop samo ti tvoje vrijeđanje drugih zoveš "zabovljam se, guštan".
gljedoj, jo ne ću reći da nis nika nikoga uvridi, jer su ljudi pičkice pa in svašta smeto. ono ča oću reći je da nika nikomu nis uputi izravnu uvrjedu.
naprimjer, ako mislin da pišeš pizdarije, reći ću ti da je to ča si napiso glupo, a ne da si glup.
ki nojde da sun ga izravno uvridi, omoh dobije ispriku. naravski, tu ne brojin kad kicu rečen da je peder ili rabarbari da voli ubijati židove, to imo drukčiju funkciju od vrijeđanja
tebi ne smeto jer nisi pičkica ma svejeno si napisa da si dobi pun brod uvrijeda.
i moja "vrijeđanja" imoju drukčiju funkciju od vrijeđanja. više su to pedagoške mjere nego stvarno vrijeđanje.
da, ne razumin ča oćeš reći
pedagoške mjere? a zoč se uopće trudiš oko ustaša?
to ni tebi za pensati.
Guest- Guest
ebenica wrote:ne hvala, prepucavanja s retardiranima uvijek završe isto; svi su na kraju retrdirani, tako da prepuštam tebi tu titulu.aben wrote:ebenica wrote:kad je novo proglašenje pobjednika? se opet mora čekat 10 mjeseci?
nika se to ne zno.
ako se uključiš u razgovor o arhetipovima u popularnoj kulturi, možda bude puno prije
unda muči i čekoj
2014-04-16
bla bla, daj na engleskom da se napalim k'o na neku sponzu talk dirty to me...aben wrote:ebenica wrote:ne hvala, prepucavanja s retardiranima uvijek završe isto; svi su na kraju retrdirani, tako da prepuštam tebi tu titulu.aben wrote:ebenica wrote:kad je novo proglašenje pobjednika? se opet mora čekat 10 mjeseci?
nika se to ne zno.
unda muči i čekoj
Guest- Guest
nije li dostupnost neka vrsta ovisnosti, kad ostavis negdje trag, kao da si sebi posijao misao, i onda se vracas i vracas.. ima li feedbacka, je li niklo sta
random znam
naravski da je, i to zestoka ovisnost. a withdrawal (s konja na tovara, dobogda imo pa ne imo) brutalan
2014-04-16
kic wrote:
nije li dostupnost neka vrsta ovisnosti, kad ostavis negdje trag, kao da si sebi posijao misao, i onda se vracas i vracas.. ima li feedbacka, je li niklo sta
random znam
dostupna ti je i motika i njiva pa svejedno nisi ništa posija. primi se motike domovina ti je u kurcu totalnom sjebana totalno rasulo a ti filozofiraš. nek rikne hard disk na serveru odu sve tvoje filozofije uništa.
Guest- Guest
Gnječ wrote:kic wrote:
random znam
dostupna ti je i motika i njiva pa svejedno nisi ništa posija. primi se motike domovina ti je u kurcu totalnom sjebana totalno rasulo a ti filozofiraš. nek rikne hard disk na serveru odu sve tvoje filozofije uništa.
kalemit ćemo voćke ne brini
kic wrote:Gnječ wrote:kic wrote:
random znam
kalemit ćemo voćke ne brini
ne brinem se odakle ti pomisao da se brinem? tako su istrijani nekada imali filozofiju koju su pretočili u pjesmu: kad bi naše brajde ma delale se same...ma bi bilo vina u bačvi... kasnije puno kasnije su skužili da ta filozofija jako malo vina daje pa su ipak zasukali rukave.
Guest- Guest
kic wrote:
istrijani su bas veseljaci
kako nećemo bit veseli kad nas svako malo netko dođe osloboditi? uvijek su nas oslobađali nikad nas nisu pokorili.
Guest- Guest
jučer sam pogledao Jokera 6 puta za redom. film je slojevit pa sam odgledao sloj po sloj.
Guest- Guest
jes, ca je?
2014-04-16
aben wrote:jes, ca je?
glej ga ma je žvelto kot strila nebeska. nič ni zoć pitoš?
Guest- Guest
san užga luće i lampadina se shitila kako bumba. sun hoti mećat drugu novu lampadinu ma sun vidi da je ud tira poša u kurac i grlo di se zavrće lampadina. ča da delan bog brek?
Guest- Guest
Gnječ wrote:jučer sam pogledao Jokera 6 puta za redom. film je slojevit pa sam odgledao sloj po sloj.
bolje da si kupio suncokreta i hranio zimske ptice..
kic wrote:Gnječ wrote:jučer sam pogledao Jokera 6 puta za redom. film je slojevit pa sam odgledao sloj po sloj.
to sam već napravio imam po vrtlu i balkonima hranilice za tiće.
Guest- Guest
ca ne vridi film?kic wrote:Gnječ wrote:jučer sam pogledao Jokera 6 puta za redom. film je slojevit pa sam odgledao sloj po sloj.
misli sun da ono ucer govoris da imo arhe pricu...
2014-04-16
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50