ovacije za " gospodja ministarka " u zagrebu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ovacije za " gospodja ministarka " u zagrebu
Jooj, sorry, vebere, zanio sam se.
Ponijela me atmosfera.
Opet ćeš mi napisat da sam zao ...
Ponijela me atmosfera.
Opet ćeš mi napisat da sam zao ...
crvenkasti- Posts : 29696
2014-04-17
kaya wrote:A zašto smo se mi o pimpekima raspričali uopće, to je i tako manje bitno.
Točno. Ženama uopće nije važna veličina pimpeka.
One samo ne vole muškarce koji su po karakteru pizde.
Međutim, to je obično povezano, jer muškatci koji su dobri u seksu su obično oni koji imaju samopouzdanja i ne plaše se.
A muškarci sa velikim pimpekom se ne plaše žena i seksa. Tak da, to ti je to.
crvenkasti-
2014-04-17
pogledaj ppkaya wrote:To sam propustila.crvenkasti wrote:kaya wrote:Aha, aha, mi mislili da to doslovno a ne metafora.crvenkasti wrote:"Veliki pimpek" je metafora.
Označava onoga tko je veći "macho", ima više stila, samopouzdanja. tko je više cool.
Izraz "on ima veliki pimpek" je suprotan izrazu "on je pizda".
Evo, veber ti je primjer.
On je čak stavio sliku svog malog pimpeka na forum.
I što? Ništa.
Svi smo znali da je pizda i prije toga.
Ne kažem to sa žaljenjem tako da vebru...nemoj, hvala unaprijed.
nema veze s nasukavanjem kitova na grenladu.
2014-12-30
Da crveni. Dobro si to razradio. Prvo je tako sigurno, a ovo drugo..moguće i to.crvenkasti wrote:kaya wrote:A zašto smo se mi o pimpekima raspričali uopće, to je i tako manje bitno.
One samo ne vole muškarce koji su po karakteru pizde.
Međutim, to je obično povezano, jer muškatci koji su dobri u seksu su obično oni koji imaju samopouzdanja i ne plaše se.
A muškarci sa velikim pimpekom se ne plaše žena i seksa. Tak da, to ti je to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Sad još i to! Ovacije na gospođu ministarku. Kao da lepa brena nije bila dovoljna. To ispada kao da nismo pobjedili..
Odobriti odmah nastavak generala i predsjednika za udarne termine na HRT
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Snimiti još nastavaka da idu svaki dan.Hektorović wrote:kaya wrote:Sad još i to! Ovacije na gospođu ministarku. Kao da lepa brena nije bila dovoljna. To ispada kao da nismo pobjedili..
2015-08-15
i u pripremi uz nove epizode premijera, svakako stavit kako smo rukometarili.Hektorović wrote:kaya wrote:Sad još i to! Ovacije na gospođu ministarku. Kao da lepa brena nije bila dovoljna. To ispada kao da nismo pobjedili..
reket imamo.
2014-12-30
...ja se zezam a oni stvarno
2015-08-15
Vidi moramo radnju razvodniti, da ide dan za dan kod generala i predsjednika, da nam traje što duže...vidiš da se to više ni ne zna tko je pobjedio, moramo.veber wrote:i u pripremi uz nove epizode premijera, svakako stavit kako smo rukometarili.Hektorović wrote:kaya wrote:Sad još i to! Ovacije na gospođu ministarku. Kao da lepa brena nije bila dovoljna. To ispada kao da nismo pobjedili..
reket imamo.
2015-08-15
Pa daj nek taj htv ide u pm...pa to nema ni u sjevernoj koreji
2015-08-15
ja se nerviram uz rukomet. ovi tvoji skandinavci ....kaya wrote:Vidi moramo radnju razvodniti, da ide dan za dan kod generala i predsjednika, da nam traje što duže...vidiš da se to više ni ne zna tko je pobjedio, moramo.veber wrote:i u pripremi uz nove epizode premijera, svakako stavit kako smo rukometarili.Hektorović wrote:kaya wrote:Sad još i to! Ovacije na gospođu ministarku. Kao da lepa brena nije bila dovoljna. To ispada kao da nismo pobjedili..
reket imamo.
2014-12-30
Što moji? Ma ja ne gledam ništa, lažem amerikance gledam.veber wrote:ja se nerviram uz rukomet. ovi tvoji skandinavci ....kaya wrote:Vidi moramo radnju razvodniti, da ide dan za dan kod generala i predsjednika, da nam traje što duže...vidiš da se to više ni ne zna tko je pobjedio, moramo.veber wrote:i u pripremi uz nove epizode premijera, svakako stavit kako smo rukometarili.Hektorović wrote:kaya wrote:Sad još i to! Ovacije na gospođu ministarku. Kao da lepa brena nije bila dovoljna. To ispada kao da nismo pobjedili..
reket imamo.
Generala i predsjednika ću odjednom. U drugom životu.
2015-08-15
prošao rukomet.kaya wrote:Što moji? Ma ja ne gledam ništa, lažem amerikance gledam.veber wrote:ja se nerviram uz rukomet. ovi tvoji skandinavci ....kaya wrote:Vidi moramo radnju razvodniti, da ide dan za dan kod generala i predsjednika, da nam traje što duže...vidiš da se to više ni ne zna tko je pobjedio, moramo.veber wrote:i u pripremi uz nove epizode premijera, svakako stavit kako smo rukometarili.Hektorović wrote:
reket imamo.
mogu isto tako gledat đenerala i precednika.
2014-12-30
veber wrote:prošao rukomet.kaya wrote:Što moji? Ma ja ne gledam ništa, lažem amerikance gledam.veber wrote:ja se nerviram uz rukomet. ovi tvoji skandinavci ....kaya wrote:Vidi moramo radnju razvodniti, da ide dan za dan kod generala i predsjednika, da nam traje što duže...vidiš da se to više ni ne zna tko je pobjedio, moramo.veber wrote:
i u pripremi uz nove epizode premijera, svakako stavit kako smo rukometarili.
reket imamo.
mogu isto tako gledat đenerala i precednika.
A što ćeš jesti?
Nisi nam napisao.
crvenkasti-
2014-04-17
nemam pojma
kaj mi domačica donese. nisam izbirljiv.
kaj mi domačica donese. nisam izbirljiv.
2014-12-30
Što glumiš sad?
Što si jeo, to ti je osnovna tema za razgovor.
Što si jeo, to ti je osnovna tema za razgovor.
crvenkasti-
2014-04-17
Mislio sam da smo se 1990-te zauvijek otarasili takvih kazalištnih predstava i slikopisa.
Preverili smo se.
Svakim danom na hrvatskim tv postajama i kazalištnim daskama tog je istočnog smeća sve više.
Preverili smo se.
Svakim danom na hrvatskim tv postajama i kazalištnim daskama tog je istočnog smeća sve više.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E pa sad, moje zivotno iskustvo to bas i ne potvrdjuje.crvenkasti wrote:kaya wrote:A zašto smo se mi o pimpekima raspričali uopće, to je i tako manje bitno.
KAd vide pozamašnu kvrgavu i žilavu belegiju žene ipak drukčije reagiraju nego kad vide nekog smokija pikavca, itekako njih uzbudi kad se suoče sa dobrom komadinom
Pusti ti tu priču
Većina žena lažucka kad kaže da su indiferentne. Uglavnom time tješe svoje partnere kojima je Bog podario "minimalac".
Last edited by Ringo10 on 22/1/2020, 02:46; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A ja sam imao Srba u brigadi priličan broj ... i usred noći zajedno smo na crti, ja spavam on stražari i obratnio i nikad me ni jedan nije zajebovuksadinare wrote:vala imo sam i ja srbina prijatelja iz djetinjstva zbog kojeg su mi ruku slomili kad sam ga branio da ga ne istava ekipa iz susjednog kvarta...a pocetkom 1991 on meni kaze..'ujac ja sad odlazim ali pazi se kad mi se na nisanu nadjes ujac je ujac'Ringo10 wrote:Ovosi šta smatraš za pobjedu...kaya wrote:Sad još i to! Ovacije na gospođu ministarku. Kao da lepa brena nije bila dovoljna. To ispada kao da nismo pobjedili..
Ako ne smijem da volim ono I TATA BI SINE i ono KO VAS JE POZNAVAO NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI ... ili ono ORAO PAO ... e jebo takvu pobjedu, ne treba mi
Ja ne robujem ničemu, ni alkoholu ni cigaretama ni drogama ... e pa vala neću ni nacionalizmu
Kad odem u Sarajevo uvijek me dočeka moj Zoka, moj brat ... djetinjstvo i mladost smo proveli zajedno i sad ja njega treba da mrzim jer je Srbin
Ili moj jaran iz mladosti Džemo ... kad god me vidi kad dođem iz Australije suze mu krenu ... jel i njega treba da mrzim jer je musliman
Ja jesam Hrvat i borio sam se za Hrvatsku ali meni mržnja ne treba i ja se za mržnju nisam zlopatio 4 godine rata
Odbijam da mrzim ... mržnja je bolesna
U mladosti sam imao jednu divnu sarajevsku djevojku ... dobro, jednu od mnogih ali ona mi je baš bila prirasla srcu, Srpkinja al njeni roditelji su me baš gotivili... sjećam se da je njen stari bio vatreni Hajdukovac iako je bio Srbin
Tražio sam godinama neki trag o njoj
I nedavno sam je našao, živi u BG, radi na VMA stupio sam sa njom u kontakt i idem da se sretnem s njom na ljeto kad odem u Sarajevo... naravno čisto prijateljski da se prijetimo dana naše lijepe mladosti.
Valjda joj neće muž bit ljubomoran, nema ni razloga, nismo više mladi. Moja supruga zna za nju i kaže idi vidi se s njom to je lijepo.
I zato kažem jebeš nacionalizam, šovinizam i mržnju
Tako da ima raznih prijatelja
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jel bilo? Gospodja Dalic nevina
» voldemort gostovao u kanadskom parlamentu, uz ovacije nazočnom pripadniku "galicije"...
» Gdje je nestala ministarka "regiona"
» Britanska ministarka: Stižu nam krimosi iz Srbije
» Danas se rodio treci Rajh ; Juncker pobrao ovacije: "Ovo nije kraj, pozivam Britaniju da što prije napusti EU!"
» voldemort gostovao u kanadskom parlamentu, uz ovacije nazočnom pripadniku "galicije"...
» Gdje je nestala ministarka "regiona"
» Britanska ministarka: Stižu nam krimosi iz Srbije
» Danas se rodio treci Rajh ; Juncker pobrao ovacije: "Ovo nije kraj, pozivam Britaniju da što prije napusti EU!"
Page 4 of 5