ovacije za " gospodja ministarka " u zagrebu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ovacije za " gospodja ministarka " u zagrebu
vala imo sam i ja srbina prijatelja iz djetinjstva zbog kojeg su mi ruku slomili kad sam ga branio da ga ne istava ekipa iz susjednog kvarta...a pocetkom 1991 on meni kaze..'ujac ja sad odlazim ali pazi se kad mi se na nisanu nadjes ujac je ujac'Ringo10 wrote:Ovosi šta smatraš za pobjedu...kaya wrote:Sad još i to! Ovacije na gospođu ministarku. Kao da lepa brena nije bila dovoljna. To ispada kao da nismo pobjedili..
Ako ne smijem da volim ono I TATA BI SINE i ono KO VAS JE POZNAVAO NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI ... ili ono ORAO PAO ... e jebo takvu pobjedu, ne treba mi
Ja ne robujem ničemu, ni alkoholu ni cigaretama ni drogama ... e pa vala neću ni nacionalizmu
Kad odem u Sarajevo uvijek me dočeka moj Zoka, moj brat ... djetinjstvo i mladost smo proveli zajedno i sad ja njega treba da mrzim jer je Srbin
Ili moj jaran iz mladosti Džemo ... kad god me vidi kad dođem iz Australije suze mu krenu ... jel i njega treba da mrzim jer je musliman
Ja jesam Hrvat i borio sam se za Hrvatsku ali meni mržnja ne treba i ja se za mržnju nisam zlopatio 4 godine rata
Odbijam da mrzim ... mržnja je bolesna
U mladosti sam imao jednu divnu sarajevsku djevojku ... dobro, jednu od mnogih ali ona mi je baš bila prirasla srcu, Srpkinja al njeni roditelji su me baš gotivili... sjećam se da je njen stari bio vatreni Hajdukovac iako je bio Srbin
Tražio sam godinama neki trag o njoj
I nedavno sam je našao, živi u BG, radi na VMA stupio sam sa njom u kontakt i idem da se sretnem s njom na ljeto kad odem u Sarajevo... naravno čisto prijateljski da se prijetimo dana naše lijepe mladosti.
Valjda joj neće muž bit ljubomoran, nema ni razloga, nismo više mladi. Moja supruga zna za nju i kaže idi vidi se s njom to je lijepo.
I zato kažem jebeš nacionalizam, šovinizam i mržnju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kak sad ti to znaš, čuo?vuksadinare wrote:sory pimpek ipak mi imamo vecicrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Eh ti Srbi ... imaju oni tog nekog duha, nekog šarma i humora koji recimo nama nedostajeNoor wrote:Sora wrote:Jel to JUGONOSTALGIJA
nije, radnja komedije je svevremenska, a popudara se i s današnjim prilikama, bez obzira na državno i političko uređenje ili smještaj u prostoru i vremenu
Ko nije volio te njihove filmove kao što su Maratonci, Ko to tamo peva ili Balkanski Špijun.
Ili ovakve zajebancije Rokera sa Moravu
Smradovi! Isti kao mi, ali pametniji, imaju veći pimpek i znaju se bolje zajebavati!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne..bilo istrazivanje a netko je bio tu i temu postavio...sisamo ih za centimetarkaya wrote:Kak sad ti to znaš, čuo?vuksadinare wrote:sory pimpek ipak mi imamo vecicrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Eh ti Srbi ... imaju oni tog nekog duha, nekog šarma i humora koji recimo nama nedostajeNoor wrote:
nije, radnja komedije je svevremenska, a popudara se i s današnjim prilikama, bez obzira na državno i političko uređenje ili smještaj u prostoru i vremenu
Ko nije volio te njihove filmove kao što su Maratonci, Ko to tamo peva ili Balkanski Špijun.
Smradovi! Isti kao mi, ali pametniji, imaju veći pimpek i znaju se bolje zajebavati!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne..bilo istrazivanje a netko je bio tu i temu postavio...sisamo ih za centimetarkaya wrote:Kak sad ti to znaš, čuo?vuksadinare wrote:sory pimpek ipak mi imamo vecicrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Eh ti Srbi ... imaju oni tog nekog duha, nekog šarma i humora koji recimo nama nedostaje
2015-08-15
Pa i za 2. Mislim čula sam, ne znam..
2015-08-15
jebote ovaj forum treba preimenovat u tkoimadužiitkoimaboljesise
2014-12-30
Vis vraga
Bilo takvo istrazivanje
Sto su uzeli za mjernu jedinicu
Milimetar ?
Bilo takvo istrazivanje
Milimetar ?
Sora wrote:Vis vraga
Bilo takvo istrazivanje
Milimetar ?
2015-08-15
nemreš ti imat tako veliku guzicu koliko je moj pimpek još manji.Sora wrote:Vis vraga
Bilo takvo istrazivanje
Milimetar ?
2014-12-30
"Veliki pimpek" je metafora.
Označava onoga tko je veći "macho", ima više stila, samopouzdanja. tko je više cool.
Izraz "on ima veliki pimpek" je suprotan izrazu "on je pizda".
Označava onoga tko je veći "macho", ima više stila, samopouzdanja. tko je više cool.
crvenkasti-
2014-04-17
to su ti oni svi mjerili pod tušom u JNAkaya wrote:Kak sad ti to znaš, čuo?vuksadinare wrote:sory pimpek ipak mi imamo vecicrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Eh ti Srbi ... imaju oni tog nekog duha, nekog šarma i humora koji recimo nama nedostajeNoor wrote:
kaya wrote:Pa i za 2. Mislim čula sam, ne znam..
Aha, aha, mi mislili da to doslovno a ne metafora.crvenkasti wrote:"Veliki pimpek" je metafora.
2015-08-15
od kuda mjera pedalj?Noor wrote:to su ti oni svi mjerili pod tušom u JNAkaya wrote:Kak sad ti to znaš, čuo?vuksadinare wrote:sory pimpek ipak mi imamo vecicrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Eh ti Srbi ... imaju oni tog nekog duha, nekog šarma i humora koji recimo nama nedostaje
4 inča?
mi bi to preveli taman mi u ruku stane.
2014-12-30
kaya wrote:Aha, aha, mi mislili da to doslovno a ne metafora.crvenkasti wrote:"Veliki pimpek" je metafora.
Evo, veber ti je primjer.
On je čak stavio sliku svog malog pimpeka na forum.
I što? Ništa.
Svi smo znali da je pizda i prije toga.
crvenkasti-
2014-04-17
pa i između pedlja i pedlja je velika razlika...muski veliki dlan i ženski malen :)veber wrote:od kuda mjera pedalj?Noor wrote:to su ti oni svi mjerili pod tušom u JNAkaya wrote:Kak sad ti to znaš, čuo?vuksadinare wrote:sory pimpek ipak mi imamo vecicrvenkasti wrote:
4 inča?
pa ženski pedalj je bitan.Noor wrote:pa i između pedlja i pedlja je velika razlika...muski veliki dlan i ženski malen :)veber wrote:od kuda mjera pedalj?Noor wrote:to su ti oni svi mjerili pod tušom u JNAkaya wrote:Kak sad ti to znaš, čuo?vuksadinare wrote:
sory pimpek ipak mi imamo veci
4 inča?
2014-12-30
To sam propustila.crvenkasti wrote:kaya wrote:Aha, aha, mi mislili da to doslovno a ne metafora.crvenkasti wrote:"Veliki pimpek" je metafora.
Evo, veber ti je primjer.
On je čak stavio sliku svog malog pimpeka na forum.
I što? Ništa.
Svi smo znali da je pizda i prije toga.
Ne kažem to sa žaljenjem tako da vebru...nemoj, hvala unaprijed.
2015-08-15
To, ima li netko mali ili veliki pimpek, to žena osjeti i prije nego što ga vidi.
Ako je netko pizda poput vebera, uopće ne treba pokazivati.
Ako je netko pizda poput vebera, uopće ne treba pokazivati.
crvenkasti-
2014-04-17
A zašto smo se mi o pimpekima raspričali uopće, to je i tako manje bitno.
2015-08-15
Jooj, sorry, vebere, zanio sam se.
Ponijela me atmosfera.
Opet ćeš mi napisat da sam zao ...
Ponijela me atmosfera.
Opet ćeš mi napisat da sam zao ...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jel bilo? Gospodja Dalic nevina
» voldemort gostovao u kanadskom parlamentu, uz ovacije nazočnom pripadniku "galicije"...
» Gdje je nestala ministarka "regiona"
» Britanska ministarka: Stižu nam krimosi iz Srbije
» Danas se rodio treci Rajh ; Juncker pobrao ovacije: "Ovo nije kraj, pozivam Britaniju da što prije napusti EU!"
» voldemort gostovao u kanadskom parlamentu, uz ovacije nazočnom pripadniku "galicije"...
» Gdje je nestala ministarka "regiona"
» Britanska ministarka: Stižu nam krimosi iz Srbije
» Danas se rodio treci Rajh ; Juncker pobrao ovacije: "Ovo nije kraj, pozivam Britaniju da što prije napusti EU!"
Page 3 of 5