Loša komunikacija nije uzrok propasti veza i brakova
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Loša komunikacija nije uzrok propasti veza i brakova
kako kazu stari ljudi
dobar kurac, mir u kuci
kakve filozofije kakve srodnosti i kompaktibilnosti
dobar kurac, mir u kuci
RayMabus wrote:I osobe se mijenjaju s godinama. Nisi ni ti umno ista osoba od prije npr petnajstak godina.epikur37 wrote:....................RayMabus wrote:Suštinski samo perspektivu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Neće potrajat ako niste kompaktibilni. Ili ćete biti u lošem braku radi djece.
To je drugi uvjet.
Dvije osobe se moraju dopadati jedna drugoj, dijeliti svjetonazor i perspektivu.
Ali prvenstveno moraju biti zreli i naravno suprotnog spola.
Dopadanje je isforsirano. Ako je to uvjet ta osoba za deset godina neće fizički biti ista nego će bit starija , ružnija itd.
Svjetonazor. Šta bi to bilo ? Misliš da će se ručak bolje skuvat ako ste i jedno i drugo za HDZ ? Jel bi ti radije HDZovku koja ne zna kuvat i ne jebe se dobro il bi radije SDPovku koja se dobro jebe i dobro kuva ?
Pod broj a) dopadanje se odnosi na ukupnu osobu, starimo i ona i ja jednako...nadam se da ćemo i ostariti skupa
Pod broj b) Kuhanje i jebenje lako sjednu kad su bitne stavke složene
Osoba donosi zaključke iz svoje točke gledišta , znanja koje ima i vremena s kojim raspolaže.
Ako se s nekim ne možeš dogovorit nit oko toga tko će bacit smeće onda se s tim to nećeš dogovorit nit s 20 ni s 30 ni s 40 ni s 50 ni s 60 itd bez obzira šta kad pričate o npr filmografiji jer vas to oboje zanima je sve super.
Nećeš se jebat s filmografijom u kući nego malim stvarima koje triba rješavat usputno i glatko a ne da zapinje oko toga tko će bacit smeće i oće li ga uopće tko bacit kao da je to nešto bitno.
Bacanje smeća mi je jedna od dražih dnevnih aktivnosti.
Uvečer, kad zaspu svi...uzmeme vreće, iznesem van, pogledam zvjezdano nebo, oni spavaju ja ostatke dana rješavam i zaključujem dan...kako bi ujutro svi mogli friško i čisto startati.
Jasno, opet se prvi dižem dok oni i dalje spavaju...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Leviathan2 wrote:kako kazu stari ljudi
dobar kurac, mir u kuci
penis bonus pax in domus :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Abene srodna duša tj nije to jedna nego ih je više i ne mora to biti nit osoba za brak nego ti član rodbine isto može biti srodna duša je duša koja pulsira na frekvenciji jako blizu tvojoj.
Isto kako imaš radijske postaje tako i srodne duše imaju vrlo slične frekvencije tj na toj su valnoj dužini.
No kad si duša nemaš ego. Čim se inkarniraš samo posjedovanje tijela i šta si ti sad samo 10% ukupne duše jer se samo toliki postotak duše inkarnira dok ostatak ne ti si sad osoba koja ima neki svoj indetitet dakle ulogu u igri a to je ego.
Samim time pošto ista takva osoba a srodna duša je isto to i slični ste vrlo lako i oče doć do trzavica di niti jedno od vas neće popustit i eto svađe i razlaz.
....
Kompaktibilna duša , niste na istim frekvencijama , inkarnirali ste se oboje al kad su stvari na fizičkoj razini koje treba ponavljam koje treba OBAVIT sve ide glatko bez neke velike priče.
To je zato jer pašete jedno drugome kad je R tj realnost u pitanju.
Fizički svemir nije misaona stvar kao duhovni svemir. To je svemir materijalne kreacije i traži se RADNJA.
Isto kako imaš radijske postaje tako i srodne duše imaju vrlo slične frekvencije tj na toj su valnoj dužini.
No kad si duša nemaš ego. Čim se inkarniraš samo posjedovanje tijela i šta si ti sad samo 10% ukupne duše jer se samo toliki postotak duše inkarnira dok ostatak ne ti si sad osoba koja ima neki svoj indetitet dakle ulogu u igri a to je ego.
Samim time pošto ista takva osoba a srodna duša je isto to i slični ste vrlo lako i oče doć do trzavica di niti jedno od vas neće popustit i eto svađe i razlaz.
....
Kompaktibilna duša , niste na istim frekvencijama , inkarnirali ste se oboje al kad su stvari na fizičkoj razini koje treba ponavljam koje treba OBAVIT sve ide glatko bez neke velike priče.
Fizički svemir nije misaona stvar kao duhovni svemir. To je svemir materijalne kreacije i traži se RADNJA.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:
tu i tamo nešto iz života, koja knjigica, ideali, odgoj, komunikacija s ljudima, iskustva....uobičajen proces političkog formiranja.
a ti si politiku studirao i diplomirao :D
tako reci, političku misao ti je formirala kafana.
i još mi se rugoš jer se nis oslanjo na neposrednu okolinu? remarkable :)
Pa ti se sam sebi rugaš :) jer lupetaš samo radi protivljenja ili si stavrno neodratsao ;)
a ok, osloni se ti na svoje roditelje, prijatelje i novine.
samo, nodun se da isto ne činiš i ka te nešto boli, nodun se da unda potražiš iskustva i komunikaciju is onima ki nešto o tomu više znaju.
nda, školovani i diplomirani političar :D, kad usijana i podkapacitirana glava počne sebe ozbiljno shvaćati ;)
razvidno je da ozbiljno svaćan prvenstveno ljude ki o tomu nešto znaju,
ko ča je razvidno i da si ti jedun prilično važan segment svojeg bića izloži utjecaju kafanskih dometov, preporučujen ti to cut that shit
2014-04-16
RayMabus wrote:Abene srodna duša tj nije to jedna nego ih je više i ne mora to biti nit osoba za brak nego ti član rodbine isto može biti srodna duša je duša koja pulsira na frekvenciji jako blizu tvojoj.
....
e, jebiga, ode ti
2014-04-16
Točno al to je onda kompaktibilni kurac. Radi svoj posao.Leviathan2 wrote:kako kazu stari ljudi
dobar kurac, mir u kuci
2014-04-11
Svi smo danas previše razmaženi pa imamo vremena razmišljati o pizdarijama... ajd baš su nam preci razmišljali o kompaktibilnosti, kurcima, palcima... lagodniji suvremen život donosi stanje da su nam tričarije bitnije od onih koje bi trebale biti bitne pa sad morate volit istu muziku, filmove, sportove, voditi duge i sadržajne rszgovore... ajupizdmatetinu i s time... blažena vremena kada se bižalo gledati balun samo da pobigneš od kuće... danas ti žena još i tumači taktiku ... znači, balote, balun, karte, lov, ribarenje... to su sve aktivnosti koje su služile muškarcima kao ispušni ventil kad te doma žena "naide" toliko da razmišljaš kako 40 godišnja robija zvuči kao lijep odmor zapravo ...sve se promijenilo kad su se svi u sve krenuli pačati... i eto ti ga na... stoj ti doma s dicom, a žena s frendicama na utakmici...da srodne duše... u dva kilometra se isposvađamo kad recimo idemo negdi autom jer za početak moja glazba nju upila jer joj je psihodelija, a onda ona meni okrene na Otvoreni, a ja kao slučajno učinim refleks kao da ću se u prvi zid zabiti, mada mi je to u biti i stvarna pomisao tad...pa me krene pilati što si agresivan kad voziš, što nisi ovog propustija, što ovo, što ono pa opet će te slikati... a kad njoj prepustim volan, imam osjećaj da ćemo u sve i jednu palinu zalipit, šalta ubi bože, ne zna što je kočenje motorom, nego koči ko manita u četvrtoj pred semaforom pa ubaci u prvu, zakolje motor na 8000 okretaja ... onda propušta ljude kad ima prednost jer je ona fina, a ja seljačina pa nam jebu mater ovi od iza... onda zakuvaš, beštimaš... onda idu suze u tri reda... onda se, jebi ga, osjećaš ka kreten pa nasjedneš na iste, ali svejedno nježno ali odlučno joj oduzmeš ključeve auta na povratku kući...i opet se na kraju dana stisne uz tebe kad idemo leći, a noge su joj klasika, Sibir ... jebat ga, ali možda ne bi tako zanimljivo bilo s vlastitom kopijom...ili?
darth_vader-
2014-04-17
Drago mi je šta nisam u braku.jasambrend wrote:Svi smo danas previše razmaženi pa imamo vremena razmišljati o pizdarijama... ajd baš su nam preci razmišljali o kompaktibilnosti, kurcima, palcima... lagodniji suvremen život donosi stanje da su nam tričarije bitnije od onih koje bi trebale biti bitne pa sad morate volit istu muziku, filmove, sportove, voditi duge i sadržajne rszgovore... ajupizdmatetinu i s time... blažena vremena kada se bižalo gledati balun samo da pobigneš od kuće... danas ti žena još i tumači taktiku ... znači, balote, balun, karte, lov, ribarenje... to su sve aktivnosti koje su služile muškarcima kao ispušni ventil kad te doma žena "naide" toliko da razmišljaš kako 40 godišnja robija zvuči kao lijep odmor zapravo ...sve se promijenilo kad su se svi u sve krenuli pačati... i eto ti ga na... stoj ti doma s dicom, a žena s frendicama na utakmici...da srodne duše... u dva kilometra se isposvađamo kad recimo idemo negdi autom jer za početak moja glazba nju upila jer joj je psihodelija, a onda ona meni okrene na Otvoreni, a ja kao slučajno učinim refleks kao da ću se u prvi zid zabiti, mada mi je to u biti i stvarna pomisao tad...pa me krene pilati što si agresivan kad voziš, što nisi ovog propustija, što ovo, što ono pa opet će te slikati... a kad njoj prepustim volan, imam osjećaj da ćemo u sve i jednu palinu zalipit, šalta ubi bože, ne zna što je kočenje motorom, nego koči ko manita u četvrtoj pred semaforom pa ubaci u prvu, zakolje motor na 8000 okretaja ... onda propušta ljude kad ima prednost jer je ona fina, a ja seljačina pa nam jebu mater ovi od iza... onda zakuvaš, beštimaš... onda idu suze u tri reda... onda se, jebi ga, osjećaš ka kreten pa nasjedneš na iste, ali svejedno nježno ali odlučno joj oduzmeš ključeve auta na povratku kući...i opet se na kraju dana stisne uz tebe kad idemo leći, a noge su joj klasika, Sibir ... jebat ga, ali možda ne bi tako zanimljivo bilo s vlastitom kopijom...ili?
...
Ja baš nisam toliko kompaktibilan. Kod mene bi se vozila na haubi ako bi mi svoju muziku išla prtljat. Ili bi jednostavno izvadija radijo pa bi slušali tišinu.
2014-04-11
jasambrend wrote:Svi smo danas previše razmaženi pa imamo vremena razmišljati o pizdarijama... ajd baš su nam preci razmišljali o kompaktibilnosti, kurcima, palcima... lagodniji suvremen život donosi stanje da su nam tričarije bitnije od onih koje bi trebale biti bitne pa sad morate volit istu muziku, filmove, sportove, voditi duge i sadržajne rszgovore... ajupizdmatetinu i s time... blažena vremena kada se bižalo gledati balun samo da pobigneš od kuće... danas ti žena još i tumači taktiku ... znači, balote, balun, karte, lov, ribarenje... to su sve aktivnosti koje su služile muškarcima kao ispušni ventil kad te doma žena "naide" toliko da razmišljaš kako 40 godišnja robija zvuči kao lijep odmor zapravo ...sve se promijenilo kad su se svi u sve krenuli pačati... i eto ti ga na... stoj ti doma s dicom, a žena s frendicama na utakmici...da srodne duše... u dva kilometra se isposvađamo kad recimo idemo negdi autom jer za početak moja glazba nju upila jer joj je psihodelija, a onda ona meni okrene na Otvoreni, a ja kao slučajno učinim refleks kao da ću se u prvi zid zabiti, mada mi je to u biti i stvarna pomisao tad...pa me krene pilati što si agresivan kad voziš, što nisi ovog propustija, što ovo, što ono pa opet će te slikati... a kad njoj prepustim volan, imam osjećaj da ćemo u sve i jednu palinu zalipit, šalta ubi bože, ne zna što je kočenje motorom, nego koči ko manita u četvrtoj pred semaforom pa ubaci u prvu, zakolje motor na 8000 okretaja ... onda propušta ljude kad ima prednost jer je ona fina, a ja seljačina pa nam jebu mater ovi od iza... onda zakuvaš, beštimaš... onda idu suze u tri reda... onda se, jebi ga, osjećaš ka kreten pa nasjedneš na iste, ali svejedno nježno ali odlučno joj oduzmeš ključeve auta na povratku kući...i opet se na kraju dana stisne uz tebe kad idemo leći, a noge su joj klasika, Sibir ... jebat ga, ali možda ne bi tako zanimljivo bilo s vlastitom kopijom...ili?
daj joj nešto za cirkulaciju, ili kupi termofor, ne triba se patiti više nego ča se tribo
2014-04-16
bravo..napose pametna jedna..sitting_bull wrote:ako je međunožna komunikacija česta i kvalitetna, razlike među glavama nisu problem.
Guest- Guest
Napose josh su stare civilizacije dosle do vjecite istine
PENIS BONUS,PAX IN DOMUS..
PENIS BONUS,PAX IN DOMUS..
Guest- Guest
jasambrend wrote:Svi smo danas previše razmaženi pa imamo vremena razmišljati o pizdarijama... ajd baš su nam preci razmišljali o kompaktibilnosti, kurcima, palcima... lagodniji suvremen život donosi stanje da su nam tričarije bitnije od onih koje bi trebale biti bitne pa sad morate volit istu muziku, filmove, sportove, voditi duge i sadržajne rszgovore... ajupizdmatetinu i s time... blažena vremena kada se bižalo gledati balun samo da pobigneš od kuće... danas ti žena još i tumači taktiku ... znači, balote, balun, karte, lov, ribarenje... to su sve aktivnosti koje su služile muškarcima kao ispušni ventil kad te doma žena "naide" toliko da razmišljaš kako 40 godišnja robija zvuči kao lijep odmor zapravo ...sve se promijenilo kad su se svi u sve krenuli pačati... i eto ti ga na... stoj ti doma s dicom, a žena s frendicama na utakmici...da srodne duše... u dva kilometra se isposvađamo kad recimo idemo negdi autom jer za početak moja glazba nju upila jer joj je psihodelija, a onda ona meni okrene na Otvoreni, a ja kao slučajno učinim refleks kao da ću se u prvi zid zabiti, mada mi je to u biti i stvarna pomisao tad...pa me krene pilati što si agresivan kad voziš, što nisi ovog propustija, što ovo, što ono pa opet će te slikati... a kad njoj prepustim volan, imam osjećaj da ćemo u sve i jednu palinu zalipit, šalta ubi bože, ne zna što je kočenje motorom, nego koči ko manita u četvrtoj pred semaforom pa ubaci u prvu, zakolje motor na 8000 okretaja ... onda propušta ljude kad ima prednost jer je ona fina, a ja seljačina pa nam jebu mater ovi od iza... onda zakuvaš, beštimaš... onda idu suze u tri reda... onda se, jebi ga, osjećaš ka kreten pa nasjedneš na iste, ali svejedno nježno ali odlučno joj oduzmeš ključeve auta na povratku kući...i opet se na kraju dana stisne uz tebe kad idemo leći, a noge su joj klasika, Sibir ... jebat ga, ali možda ne bi tako zanimljivo bilo s vlastitom kopijom...ili?
atisrca
ali ovaj, kocenje motorom nije bas dobro za motor, navodno
Zašto bi čovik uopće kočija, svi imaju kočnice i tehnički sređen, neka oni koče.kic wrote:jasambrend wrote:Svi smo danas previše razmaženi pa imamo vremena razmišljati o pizdarijama... ajd baš su nam preci razmišljali o kompaktibilnosti, kurcima, palcima... lagodniji suvremen život donosi stanje da su nam tričarije bitnije od onih koje bi trebale biti bitne pa sad morate volit istu muziku, filmove, sportove, voditi duge i sadržajne rszgovore... ajupizdmatetinu i s time... blažena vremena kada se bižalo gledati balun samo da pobigneš od kuće... danas ti žena još i tumači taktiku ... znači, balote, balun, karte, lov, ribarenje... to su sve aktivnosti koje su služile muškarcima kao ispušni ventil kad te doma žena "naide" toliko da razmišljaš kako 40 godišnja robija zvuči kao lijep odmor zapravo ...sve se promijenilo kad su se svi u sve krenuli pačati... i eto ti ga na... stoj ti doma s dicom, a žena s frendicama na utakmici...da srodne duše... u dva kilometra se isposvađamo kad recimo idemo negdi autom jer za početak moja glazba nju upila jer joj je psihodelija, a onda ona meni okrene na Otvoreni, a ja kao slučajno učinim refleks kao da ću se u prvi zid zabiti, mada mi je to u biti i stvarna pomisao tad...pa me krene pilati što si agresivan kad voziš, što nisi ovog propustija, što ovo, što ono pa opet će te slikati... a kad njoj prepustim volan, imam osjećaj da ćemo u sve i jednu palinu zalipit, šalta ubi bože, ne zna što je kočenje motorom, nego koči ko manita u četvrtoj pred semaforom pa ubaci u prvu, zakolje motor na 8000 okretaja ... onda propušta ljude kad ima prednost jer je ona fina, a ja seljačina pa nam jebu mater ovi od iza... onda zakuvaš, beštimaš... onda idu suze u tri reda... onda se, jebi ga, osjećaš ka kreten pa nasjedneš na iste, ali svejedno nježno ali odlučno joj oduzmeš ključeve auta na povratku kući...i opet se na kraju dana stisne uz tebe kad idemo leći, a noge su joj klasika, Sibir ... jebat ga, ali možda ne bi tako zanimljivo bilo s vlastitom kopijom...ili?
atisrca
A glede komunikacije...hja, moja je šutljiva po prirodi i do nedavno je samo slušala...
Sad smo u nikin zrelijin godinama pa je malo previše priča, ali sam ja postao
naglušan. Asti, oli moran sve čut?
Sad smo u nikin zrelijin godinama pa je malo previše priča, ali sam ja postao
naglušan. Asti, oli moran sve čut?
PS: Moj savjet!
U komunikaciji koristite humor, koliko ga god imate.
Humor je lijek za svaku situaciju, pa i onu naizgled tešku.
S humorom možete postići sve ono što na galamu nećete niti slučajno.
S humorom ćete najlakše pronaći "srodnu dušu"/partnericu/partnera...
Neki dan na jednom stand up-u jedna glumica ispriča kako je pronašla
svoga današnjeg muža (bosanac, znate ga). Veli da je glumila u jednom
njegovom komadu i nakon predstave otišla u garderobu. Pored prolazi On...
- Ej, mala, znaš da sličiš na moju drugu ženu.
- Pa pobogu, koliko si ih imao?
- Jednu.
Dugo su već oženjeni, dvoje djece ...oboje vole humor i od njega žive.
No, dobro, ovo je ekstreman slučaj. Samo sam htio naglasiti kako je humor ljekovit.
U komunikaciji koristite humor, koliko ga god imate.
Humor je lijek za svaku situaciju, pa i onu naizgled tešku.
S humorom možete postići sve ono što na galamu nećete niti slučajno.
S humorom ćete najlakše pronaći "srodnu dušu"/partnericu/partnera...
Neki dan na jednom stand up-u jedna glumica ispriča kako je pronašla
svoga današnjeg muža (bosanac, znate ga). Veli da je glumila u jednom
njegovom komadu i nakon predstave otišla u garderobu. Pored prolazi On...
- Ej, mala, znaš da sličiš na moju drugu ženu.
- Pa pobogu, koliko si ih imao?
- Jednu.
Dugo su već oženjeni, dvoje djece ...oboje vole humor i od njega žive.
No, dobro, ovo je ekstreman slučaj. Samo sam htio naglasiti kako je humor ljekovit.
kic wrote:jasambrend wrote:Svi smo danas previše razmaženi pa imamo vremena razmišljati o pizdarijama... ajd baš su nam preci razmišljali o kompaktibilnosti, kurcima, palcima... lagodniji suvremen život donosi stanje da su nam tričarije bitnije od onih koje bi trebale biti bitne pa sad morate volit istu muziku, filmove, sportove, voditi duge i sadržajne rszgovore... ajupizdmatetinu i s time... blažena vremena kada se bižalo gledati balun samo da pobigneš od kuće... danas ti žena još i tumači taktiku ... znači, balote, balun, karte, lov, ribarenje... to su sve aktivnosti koje su služile muškarcima kao ispušni ventil kad te doma žena "naide" toliko da razmišljaš kako 40 godišnja robija zvuči kao lijep odmor zapravo ...sve se promijenilo kad su se svi u sve krenuli pačati... i eto ti ga na... stoj ti doma s dicom, a žena s frendicama na utakmici...da srodne duše... u dva kilometra se isposvađamo kad recimo idemo negdi autom jer za početak moja glazba nju upila jer joj je psihodelija, a onda ona meni okrene na Otvoreni, a ja kao slučajno učinim refleks kao da ću se u prvi zid zabiti, mada mi je to u biti i stvarna pomisao tad...pa me krene pilati što si agresivan kad voziš, što nisi ovog propustija, što ovo, što ono pa opet će te slikati... a kad njoj prepustim volan, imam osjećaj da ćemo u sve i jednu palinu zalipit, šalta ubi bože, ne zna što je kočenje motorom, nego koči ko manita u četvrtoj pred semaforom pa ubaci u prvu, zakolje motor na 8000 okretaja ... onda propušta ljude kad ima prednost jer je ona fina, a ja seljačina pa nam jebu mater ovi od iza... onda zakuvaš, beštimaš... onda idu suze u tri reda... onda se, jebi ga, osjećaš ka kreten pa nasjedneš na iste, ali svejedno nježno ali odlučno joj oduzmeš ključeve auta na povratku kući...i opet se na kraju dana stisne uz tebe kad idemo leći, a noge su joj klasika, Sibir ... jebat ga, ali možda ne bi tako zanimljivo bilo s vlastitom kopijom...ili?
atisrca
Ma da, čemu školski prebacivati postepeno i na vrijeme u niži prijenos, kad se na svakom semaforu može provjeriti stanje ABS-a... ili kad vidim da netko u blagom zavoju sumanuto koči nakon što doslovce leti na ravnom, oduzeo bih mu vozačku na 6 mjeseci odmah...
darth_vader-
2014-04-17
svijest, osjećajiT. wrote:Šta je opće duša?
immortal-
2014-04-16
Dobro jutro. Evo taman se diga i pijen kavicu. Da danas smo svi komodni. Zašto trpit ikoga kad ne tribaš a troke radit za nekakvu dječurliju kad moš uživat u životu.
2014-04-11
Masturbacija čak iziskuje i manje utrošene energije...
darth_vader-
2014-04-17
A tek troškovi...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Inicijativa triju mora uopće nije loša ideja. Šteta što će propasti zbog Hrvatske, Poljske i Trumpa
» Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
» Sud u Japanu:Zabrana gej brakova nije protuustavna
» Tihomir: Visok javni dug nije uzrok krize nego posljedica
» U TIJEKU JE RASKOL KAKAV NIJE VIĐEN OD 1054. Uzdrmani su temelji pravoslavlja, a Podgorica i Skoplje mogli bi biti uzrok novog povijesnog razilaženja
» Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
» Sud u Japanu:Zabrana gej brakova nije protuustavna
» Tihomir: Visok javni dug nije uzrok krize nego posljedica
» U TIJEKU JE RASKOL KAKAV NIJE VIĐEN OD 1054. Uzdrmani su temelji pravoslavlja, a Podgorica i Skoplje mogli bi biti uzrok novog povijesnog razilaženja
Page 3 of 4