Njemacka rukometna reprezentacija i rasizam
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Njemacka rukometna reprezentacija i rasizam
https://www.logicno.com/zivotni-stil/sport/njemacka-rukometna-reprezentacija-optuzena-za-rasizam-nemate-nijednog-imigranta.html?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
Evo, tamsn se pricalo o ovome na vip-u zadnjih dana.
Vizionarski.
Vizionarski.
Re: Njemacka rukometna reprezentacija i rasizam
Uzeli bi oni da ima al nema. Ne igraju ovi muslimani taj sport. Jedino nekog iz Europe da ubace u nazi reprezentaciju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ako se ovaj nije utopio mogli bi ga naturalizirati i pozvati u rukometnu momčad.
rukomet kao i košarka su sportovi srednje školovane klase.to je u njemačkoj još daleko izrazenije nego u bivšoj yugi.srednja klasa u njemačkoj je izuzetno zatvoreno za strance i zasebno društvo...Maggie19 wrote:https://www.logicno.com/zivotni-stil/sport/njemacka-rukometna-reprezentacija-optuzena-za-rasizam-nemate-nijednog-imigranta.html?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
Vizionarski.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Treba im objasnit da su u zabludi i da tu ima jedan učeni čoban koji će im dokazat da su u krivu jer on nije našao niti jednog švabu u repki. Tako kaže na drugoj temi: "Ono nisu više Njemci, više mi pare na nekakve Pakistance,Turke ili tako nešto.
Došli ste se tuć, jebate...Nije sve u snagi, treba imati i mozak, a to vam je danas nedostajalo.
Pobijedila je snaga, kombinirana s tehnikom, mozgom i srcem...
Vi, Turci,izgubili ste i sad budite kuš... :D"
Sad, di je ta budaletina vidjela pakistance, ostaje nejasno...
Došli ste se tuć, jebate...Nije sve u snagi, treba imati i mozak, a to vam je danas nedostajalo.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Iako se snimak prekida u ključnom trenutku...mutava baštarda wrote:Ako se ovaj nije utopio mogli bi ga naturalizirati i pozvati u rukometnu momčad.
Na temelju viđenog, smatram da je predmetni natjecatelj preminuo...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Usporedba s nogometom nema smisla. Nogomet je planetarno popularan sport oko kojeg se vrti velika lova i učas nađeš nekog s imigrantskim korjenima koji je prva klasa a ovo čak i da nađeš nešto neće to bit prva klasa a možda čak ni druga dakle da ga i dovedeš glumit će samo fikus na klupi.
Sportski gledano tema je besmislena.
2014-04-11
Mentalitet se stiče. Odrastaju među Pakistancima i Afganistancima,pokerjocker wrote:Treba im objasnit da su u zabludi i da tu ima jedan učeni čoban koji će im dokazat da su u krivu jer on nije našao niti jednog švabu u repki. Tako kaže na drugoj temi: "Ono nisu više Njemci, više mi pare na nekakve Pakistance,Turke ili tako nešto.
kojima je svakodnevna bitka postala smisao života. I špreživljavanja.
trebaju im ko trn u peti
Prokop
Prokop
Tema opće nije sportska...RayMabus wrote:Usporedba s nogometom nema smisla. Nogomet je planetarno popularan sport oko kojeg se vrti velika lova i učas nađeš nekog s imigrantskim korjenima koji je prva klasa a ovo čak i da nađeš nešto neće to bit prva klasa a možda čak ni druga dakle da ga i dovedeš glumit će samo fikus na klupi.
Nego politička...
2014-04-14
ovaj bi moga biti neki naš..;)Noor wrote:trebaju im ko trn u peti
Prokop
2015-10-28
a možda je tema da Prokop nije političar, nego sportašT. wrote:Tema opće nije sportska...RayMabus wrote:Usporedba s nogometom nema smisla. Nogomet je planetarno popularan sport oko kojeg se vrti velika lova i učas nađeš nekog s imigrantskim korjenima koji je prva klasa a ovo čak i da nađeš nešto neće to bit prva klasa a možda čak ni druga dakle da ga i dovedeš glumit će samo fikus na klupi.
Nego politička...
S takvim prezimenom triba bi bit u građevini...Noor wrote:a možda je tema da Prokop nije političar, nego sportašT. wrote:Tema opće nije sportska...RayMabus wrote:Usporedba s nogometom nema smisla. Nogomet je planetarno popularan sport oko kojeg se vrti velika lova i učas nađeš nekog s imigrantskim korjenima koji je prva klasa a ovo čak i da nađeš nešto neće to bit prva klasa a možda čak ni druga dakle da ga i dovedeš glumit će samo fikus na klupi.
Nego politička...
2014-04-14
Pa totalno. To se vidi po ovoj priči di se uspoređuje nogomet i rukomet.T. wrote:Tema opće nije sportska...RayMabus wrote:Usporedba s nogometom nema smisla. Nogomet je planetarno popularan sport oko kojeg se vrti velika lova i učas nađeš nekog s imigrantskim korjenima koji je prva klasa a ovo čak i da nađeš nešto neće to bit prva klasa a možda čak ni druga dakle da ga i dovedeš glumit će samo fikus na klupi.
Nego politička...
Šta nisu usporedili primjere iz rukometa a ima ih.
Aleksa i Daniel Dušejbaev
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alex_Dujshebaev
Rođeni su u Španjolskoj , otac Kirgiz , majka Ruskinja.
Evo sad igraju protiv Bjelorusije , vode 16:15 na prvom poluvremenu , evropski prvaci 2018 , to se igralo kod nas prije dvi godine kad se nismo ni uspili kvalificirat među prva četiri.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2018_European_Men%27s_Handball_Championship
2014-04-11
I ja sam to vec pomislila, Schatzi :)max123 wrote:ovaj bi moga biti neki naš..;)Noor wrote:trebaju im ko trn u peti
Prokop
dobar mi se čini, dosta mlad za trenera, izvrstan kontakt s igracima (koliko sam razumjela u time out-ovima), bit ce do nedavna i igrao
bome da :)T. wrote:S takvim prezimenom triba bi bit u građevini...Noor wrote:a možda je tema da Prokop nije političar, nego sportašT. wrote:Tema opće nije sportska...RayMabus wrote:Usporedba s nogometom nema smisla. Nogomet je planetarno popularan sport oko kojeg se vrti velika lova i učas nađeš nekog s imigrantskim korjenima koji je prva klasa a ovo čak i da nađeš nešto neće to bit prva klasa a možda čak ni druga dakle da ga i dovedeš glumit će samo fikus na klupi.
Nego politička...
jašta,a nije ni gadan...;)Noor wrote:I ja sam to vec pomislila, Schatzi :)max123 wrote:ovaj bi moga biti neki naš..;)Noor wrote:trebaju im ko trn u peti
Prokop
dobar mi se čini, dosta mlad za trenera, izvrstan kontakt s igracima (koliko sam razumjela u time out-ovima), bit ce do nedavna i igrao
2015-10-28
bome nije, priznajem ;)max123 wrote:jašta,a nije ni gadan...;)Noor wrote:I ja sam to vec pomislila, Schatzi :)max123 wrote:ovaj bi moga biti neki naš..;)Noor wrote:trebaju im ko trn u peti
Prokop
rvatina!!!Noor wrote:
bome nije, priznajem ;)
2015-10-28
Evo sad čitam da se Norvežanima ozlijedio najbolji igrač na utakmici sa Švedskom i sjeba stopalo i neće moć igrat.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2149555
Sad igra drugo poluvrijeme Bjelorusi Španjolci a iden to pogledat. Baš me zanima.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2149555
Sad igra drugo poluvrijeme Bjelorusi Španjolci a iden to pogledat. Baš me zanima.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Francuska reprezentacija
» Hrvatska reprezentacija
» 21 godinu nije igrala košarkaška reprezentacija u Splitu
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Francuska reprezentacija
» Hrvatska reprezentacija
» 21 godinu nije igrala košarkaška reprezentacija u Splitu
Page 1 of 2