Di je navijačica?
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Di je navijačica?
Imsš pravo.RayMabus wrote:Ima neki animozitet među njima al nije baš kao Hrvati i Srbi.veber wrote:Nijemci i Austrijanci se vole ko Srbi i Hrvati.
Di je Safet sendvič mu u grlu zapeo?
Više je to ljubav slovenska prema čefurima.
Slovenci i čefuri se vole javno.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Jbg. pokušavam to sakrit ali srce je jače...tre wrote:ne uhvati svako tu nit po kojoj plešeš no nekako sam baždaren da je često ulovim ;)T. wrote:To da normalno..tre wrote:a držim da si potegao i malo dalje u prošlost, možda griješim ali ja sam takvog dojmaT. wrote:A ono, šta još dodati...tre wrote:
Pari da je sutra dan žalosti u njemačkoj...
2. kategorija sporta, nebitno potpuno i njima i nama...
Pa nama više valja rusko srebro nego sva zlata u rukometu, tenisu, skijanju, vaterpolu, atletici itd. ...
Uvik završim tamo, u prošlosti...
Profesionalna deformacija jbg. ...
Uvjereni nacist...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Jbg. pokušavam to sakrit ali srce je jače...tre wrote:ne uhvati svako tu nit po kojoj plešeš no nekako sam baždaren da je često ulovim ;)T. wrote:To da normalno..tre wrote:a držim da si potegao i malo dalje u prošlost, možda griješim ali ja sam takvog dojmaT. wrote:
A ono, šta još dodati...
Pari da je sutra dan žalosti u njemačkoj...
2. kategorija sporta, nebitno potpuno i njima i nama...
Pa nama više valja rusko srebro nego sva zlata u rukometu, tenisu, skijanju, vaterpolu, atletici itd. ...
Uvik završim tamo, u prošlosti...
Profesionalna deformacija jbg. ...
Uvjereni nacist...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
veber-
2014-12-30
Video : Navijači pivaju Poljubi zemlju
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2149136
Ludnica u Beču
Ludnica u Beču
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šego- Međugorje, Karačić- Mostar, Šarac- Ljubuški, Hrstić- Ljubuški, Marić- Mostar, Mandić- Ljubuški, Musa- Mostar, i još Mamić i Duvnjak podrijetlom iz Livna.
Danas HB slavi. Ima i zašto.
RayMabus wrote:Video : Navijači pivaju Poljubi zemlju
Ludnica u Beču
Kiss the country you are walking on.Eroo wrote:RayMabus wrote:Video : Navijači pivaju Poljubi zemlju
Ludnica u Beču
To je mentalitet koji nikad ne posustaje. Ustajanje poslije pada je početak pobjede...Upravo ste to gledali.Eroo wrote:Šego- Međugorje, Karačić- Mostar, Šarac- Ljubuški, Hrstić- Ljubuški, Marić- Mostar, Mandić- Ljubuški, Musa- Mostar, i još Mamić i Duvnjak podrijetlom iz Livna.
Velika lekcija našoj subraći Njemcima, koji u zadnje vrijeme gube od indetiteta.
Ustat moraju i biti ono što su oduvijek bili.
veber-
2014-12-30
Uči/te od boljih. Genetika je važna, ali nije sve. Treba imati i nešto u glavi, što tebi poprilično nedostaje.veber wrote:Safet opet po udbaški.
Malo naši malo vaši.
Aj sad kuš!
Eroo wrote:Šego- Međugorje, Karačić- Mostar, Šarac- Ljubuški, Hrstić- Ljubuški, Marić- Mostar, Mandić- Ljubuški, Musa- Mostar, i još Mamić i Duvnjak podrijetlom iz Livna.
Mala škola za pačiće male.
Ti si totalni kreten koji samo baca ljagu na Hercegovce, svojim iritantim i reterdiranim nastupom stvara mržnju i nesnošljivost, otprilike kao i Bandić ovdje. Daj si kupi život budeltino...
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
pokerjocker wrote:Ti si totalni kreten koji samo baca ljagu na Hercegovce, svojim iritantim i reterdiranim nastupom stvara mržnju i nesnošljivost, otprilike kao i Bandić ovdje. Daj si kupi život budeltino...
Ono nisu više Njemci, više mi pare na nekakve Pakistance,Turke ili tako nešto.
Došli ste se tuć, jebate...Nije sve u snagi, treba imati i mozak, a to vam je danas nedostajalo.
Pobijedila je snaga, kombinirana s tehnikom, mozgom i srcem...
Vi, Turci,izgubili ste i sad budite kuš...
Je li Turci danas u Njemačkoj slave ili žaluju? Meni je to teško ocijeniti,jasambrend wrote:Noor wrote:Jebateled, aj ne drami.....sta ti oces?jasambrend wrote:abraham wrote:Lopta je okrugla...jasambrend wrote:
Ne zna nitko objasniti kako se ovo dobilo...
Nije gotovo do zadnjeg sucevog zvizduka....
Nije gotovo dok debla ne zapjeva.
Kila mozga..
Katastrofalna obrana, šut, sedmerci, sve... a opet... Cindrić nam je čovjek manje, u napadu beskoristan protiv visokih blokova, a u obrani još beskorisniji, Mandić jazavac, golmani ka Jenna Jameson, Musa inteligencija ka stup, Horvat paraplegičar, Stepančić se prvih 40 minuta tražio uopće gdje je, pivoti katastrofa, Mamić preloš, Duvnjak na rubu isključenja stalno... aj reci kako? Jedino je Karačić odradio standardnu rolu, a opet ništa posebno. Poluraspadnuta igra bez glave i repa, istuklo nas ko budale... ne znam koji kurac sam uopće gledao... čudna utakmica skroz.
Komentarišem. Gdje vidiš da dramim?
ali mislim da u krajnjoj liniji nisu baš sretni ovim rezultatom.
Nisi skužila o čemu se radi?Noor wrote:Jebateled, aj ne drami.....sta ti oces?jasambrend wrote:abraham wrote:Lopta je okrugla...jasambrend wrote:abraham wrote:Malodusni kmetovi........
Kila mozga..
Katastrofalna obrana, šut, sedmerci, sve... a opet... Cindrić nam je čovjek manje, u napadu beskoristan protiv visokih blokova, a u obrani još beskorisniji, Mandić jazavac, golmani ka Jenna Jameson, Musa inteligencija ka stup, Horvat paraplegičar, Stepančić se prvih 40 minuta tražio uopće gdje je, pivoti katastrofa, Mamić preloš, Duvnjak na rubu isključenja stalno... aj reci kako? Jedino je Karačić odradio standardnu rolu, a opet ništa posebno. Poluraspadnuta igra bez glave i repa, istuklo nas ko budale... ne znam koji kurac sam uopće gledao... čudna utakmica skroz.
Jesu.vuksadinare wrote:Nismoveber wrote:Spušili smo
...i takvi smo pobjedili..a sto da nismo tako igrali..dvadeset razloke?jasambrend wrote:abraham wrote:Lopta je okrugla...jasambrend wrote:abraham wrote:Malodusni kmetovi........
Kila mozga..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Najzgodnija hrvatska navijačica "zapalila" Budvu
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
Page 4 of 12