ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Di je navijačica?

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Go down

Di je navijačica?  - Page 11 Empty Re: Di je navijačica?

Post by epikur37 24/1/2020, 20:56

Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/1/2020, 21:04

epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
Drama , drama , drama i Musa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 24/1/2020, 21:04

RayMabus wrote:
epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.

to neki musliman?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/1/2020, 21:06

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:

to neki musliman?
Željko Musa. Obrambeni igrač. Da je jedan gol na utakmici i to ovaj zadnji pa zato kažem da je utakmica ako tko pita : drama , drama , drama i Musa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 24/1/2020, 21:09

Ma super je bilo...tebalo bi napraviti ozbiljnu studiju o sportskom uspjehu tako male nacije...tema me privlači, cijela motivacijska struktura, mentalitet i povijest.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/1/2020, 21:27

kranjci puse dobro je to..makar bi nam bili laksi protivnik ali ne bi mogao podnjeti da izgubimo finale od njih...samo ne od njih
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/1/2020, 21:54

mogli bi mi dobit i spanjolce u finalu i osvetit vaterpoliste..nije mala stvar imati svoje dvije reprezentacije na dva europska prvenstva koja se istovremeno odrzavaju u momcadskim sportovima a sto se tice rukometa i vaterpola europska prvenstva su cak jaca i od svjetskih prvenstava i olimpijskih igara
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 24/1/2020, 22:52

Gnječ na respiratoru, a Veber na pivu...pet je malo reć. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/1/2020, 23:19

Mi smo u finalu pajdo

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 24/1/2020, 23:34

Nije u šoldima sve... ;) :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/1/2020, 23:36

epikur37 wrote:Ma super je bilo...tebalo bi napraviti ozbiljnu studiju o sportskom uspjehu tako male nacije...tema me privlači, cijela motivacijska struktura, mentalitet i povijest.

Fizički dobre predispozicije... još imamo ipak sustav treninga.

No dobro, ono u nogometu je 100000x veći uspijeh, ako uzmemo u obzir kolika je lova i konkurencija u tom sportu.

Žao mi je Bosnjaka, Hrvati i Srbi uvijek postižu odlične uspijete u sportovima, redovno finala,  a kod nijh je slavlje kad ide neki plasman...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/1/2020, 23:38

vuksadinare wrote:mogli bi mi dobit i spanjolce u finalu i osvetit vaterpoliste..nije mala stvar imati svoje dvije reprezentacije na dva europska prvenstva koja se istovremeno odrzavaju u momcadskim sportovima a sto se tice rukometa i vaterpola europska prvenstva su cak jaca i od svjetskih prvenstava i olimpijskih igara

U čitavom europskom vaterpolu se vrti manje love nego u 1. HNL
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 24/1/2020, 23:40

abraham wrote:https://narod.hr/sport/foto-grabar-kitarovic-navijala-u-polufinalu-europskog-prvenstva-u-vaterpolu

Muhahahahahaaaaa

I naši izgubiše u strahu da ih ova ne dođe štipkati u svlačionicu...  B-)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/1/2020, 23:44

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:mogli bi mi dobit i spanjolce u finalu i osvetit vaterpoliste..nije mala stvar imati svoje dvije reprezentacije na dva europska prvenstva koja se istovremeno odrzavaju u momcadskim sportovima a sto se tice rukometa i vaterpola europska prvenstva su cak jaca i od svjetskih prvenstava i olimpijskih igara

U čitavom europskom vaterpolu se vrti manje love nego u 1. HNL
Meni je otac igra vaterpolo al amaterski. A to je sport vezan uz vodu. Srbija ima to jer su naši to donili u Beograd pa kako to veliki grad a i glavni u bivšoj Jugoslaviji pa ima bazene i uvjete pa ostalo kod njih taj sport jak iako uopće nemaju more.

Praktički nemaju sve zemlje vaterpolo npr BiH uopće nema a i sport je u vodi tako da za gledanje manje atraktivan. To je takvi sport. Vodeni sportovi. To je ko neka kraljica vodenih sportova. Poseban je. Nije sport na kopnu. O tome se tu radi. Vodeni sport.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/1/2020, 23:47

RayMabus wrote:Meni je otac igra vaterpolo al amaterski. A to je sport vezan uz vodu. Srbija ima to jer su naši to donili u Beograd pa kako to veliki grad a i glavni u bivšoj Jugoslaviji pa ima bazene i uvjete pa ostalo kod njih taj sport jak iako uopće nemaju more.

Praktički nemaju sve zemlje vaterpolo npr BiH uopće nema a i sport je u vodi tako da za gledanje manje atraktivan. To je takvi sport. Vodeni sportovi. To je ko neka kraljica vodenih sportova. Poseban je. Nije sport na kopnu. O tome se tu radi. Vodeni sport.

Realno vaterpolo je fizički težak, neusporedivo teži od nogometa, a za gledanje nije atraktivan upravo zato što se pola toga ne vidi.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/1/2020, 23:54

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Meni je otac igra vaterpolo al amaterski. A to je sport vezan uz vodu. Srbija ima to jer su naši to donili u Beograd pa kako to veliki grad a i glavni u bivšoj Jugoslaviji pa ima bazene i uvjete pa ostalo kod njih taj sport jak iako uopće nemaju more.

Realno vaterpolo je fizički težak, neusporedivo teži od nogometa, a za gledanje nije atraktivan upravo zato što se pola toga ne vidi.
Da. Već sam jednom pisao detaljno o tome na forumu. To je vodeni sport i zato ga ne triba uspoređivat s nečim drugim. To je sport za sebe. Poseban. Jedinstven.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/1/2020, 00:02

RayMabus wrote:
sad se vidi pošto musa dere jarca cheers

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2020, 00:09

tre wrote:
RayMabus wrote:
Da je jedan gol na ovoj drami od utakmice. Norvežani ga nisu očekivali.

Kažu Norvežani da kakva to utakmica imaju golmana koji inače nije ništa i onda ima svoj dan i igra obranu života i karijere i obrani im baš danas dva sedmerca. To misle na Ažanina. Norvežani utučeni. Ne mogu doć sebi. Teško in je. A razumin ih jbga. Nije lako sad.

Musa ljubi te Pusa.

Di je navijačica?  - Page 11 %C5%BDeljko%20Musa%20hrvatska%20norve%C5%A1ka

Došao je tiho i ušao u legendu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/1/2020, 01:06

RayMabus wrote:
tre wrote:
RayMabus wrote:

Kažu Norvežani da kakva to utakmica imaju golmana koji inače nije ništa i onda ima svoj dan i igra obranu života i karijere i obrani im baš danas dva sedmerca. To misle na Ažanina. Norvežani utučeni. Ne mogu doć sebi. Teško in je. A razumin ih jbga. Nije lako sad.

Musa ljubi te Pusa.

karačić mu je dao savršenu loptu, je da ju je onaj skoro presjekao no baš zato je savršena jer je nije mogao dohvatiti a tako je bio blizu.
Sreća je prevagnula na našu stranu no da je bilo i obratno ne bi bio razočaran, dečki su izgorili na terenu i to me čini sretnim :)
Bravo dečki :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2020, 01:13

tre wrote:
RayMabus wrote:
tre wrote:
RayMabus wrote:

Musa ljubi te Pusa.

karačić mu je dao savršenu loptu, je da ju je onaj skoro presjekao no baš zato je savršena jer je nije mogao dohvatiti a tako je bio blizu.
Sreća je prevagnula na našu stranu no da je bilo i obratno ne bi bio razočaran, dečki su izgorili na terenu i to me čini sretnim :)
Bravo dečki :tu
Slažem se. Palac i za samu utakmicu i borbenost kakva se rijetko viđa. Slažem se u potpunosti. :tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2020, 03:14

Hektorović wrote:

Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect ..pa ispod nema nichega za gledati..lopta je gori,taktika je gori,pokreti su gori..doli su jedino pišo i freneticno mavanje nogama..e sad,koga to zanima..? Suspect Suspect Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics