Di je navijačica?
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Di je navijačica?
Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Drama , drama , drama i Musa.epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Drama , drama , drama i Musa.epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
to neki musliman?
2015-08-06
Željko Musa. Obrambeni igrač. Da je jedan gol na utakmici i to ovaj zadnji pa zato kažem da je utakmica ako tko pita : drama , drama , drama i Musa.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Drama , drama , drama i Musa.epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
to neki musliman?
2014-04-11
Ma super je bilo...tebalo bi napraviti ozbiljnu studiju o sportskom uspjehu tako male nacije...tema me privlači, cijela motivacijska struktura, mentalitet i povijest.
2015-08-06
kranjci puse dobro je to..makar bi nam bili laksi protivnik ali ne bi mogao podnjeti da izgubimo finale od njih...samo ne od njih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mogli bi mi dobit i spanjolce u finalu i osvetit vaterpoliste..nije mala stvar imati svoje dvije reprezentacije na dva europska prvenstva koja se istovremeno odrzavaju u momcadskim sportovima a sto se tice rukometa i vaterpola europska prvenstva su cak jaca i od svjetskih prvenstava i olimpijskih igara
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ na respiratoru, a Veber na pivu...pet je malo reć.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
epikur37 wrote:Ma super je bilo...tebalo bi napraviti ozbiljnu studiju o sportskom uspjehu tako male nacije...tema me privlači, cijela motivacijska struktura, mentalitet i povijest.
Fizički dobre predispozicije... još imamo ipak sustav treninga.
No dobro, ono u nogometu je 100000x veći uspijeh, ako uzmemo u obzir kolika je lova i konkurencija u tom sportu.
Žao mi je Bosnjaka, Hrvati i Srbi uvijek postižu odlične uspijete u sportovima, redovno finala, a kod nijh je slavlje kad ide neki plasman...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:mogli bi mi dobit i spanjolce u finalu i osvetit vaterpoliste..nije mala stvar imati svoje dvije reprezentacije na dva europska prvenstva koja se istovremeno odrzavaju u momcadskim sportovima a sto se tice rukometa i vaterpola europska prvenstva su cak jaca i od svjetskih prvenstava i olimpijskih igara
U čitavom europskom vaterpolu se vrti manje love nego u 1. HNL
2018-04-10
abraham wrote:https://narod.hr/sport/foto-grabar-kitarovic-navijala-u-polufinalu-europskog-prvenstva-u-vaterpolu
Muhahahahahaaaaa
I naši izgubiše u strahu da ih ova ne dođe štipkati u svlačionicu...
darth_vader-
2014-04-17
Meni je otac igra vaterpolo al amaterski. A to je sport vezan uz vodu. Srbija ima to jer su naši to donili u Beograd pa kako to veliki grad a i glavni u bivšoj Jugoslaviji pa ima bazene i uvjete pa ostalo kod njih taj sport jak iako uopće nemaju more.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:mogli bi mi dobit i spanjolce u finalu i osvetit vaterpoliste..nije mala stvar imati svoje dvije reprezentacije na dva europska prvenstva koja se istovremeno odrzavaju u momcadskim sportovima a sto se tice rukometa i vaterpola europska prvenstva su cak jaca i od svjetskih prvenstava i olimpijskih igara
U čitavom europskom vaterpolu se vrti manje love nego u 1. HNL
Praktički nemaju sve zemlje vaterpolo npr BiH uopće nema a i sport je u vodi tako da za gledanje manje atraktivan. To je takvi sport. Vodeni sportovi. To je ko neka kraljica vodenih sportova. Poseban je. Nije sport na kopnu. O tome se tu radi. Vodeni sport.
2014-04-11
RayMabus wrote:Meni je otac igra vaterpolo al amaterski. A to je sport vezan uz vodu. Srbija ima to jer su naši to donili u Beograd pa kako to veliki grad a i glavni u bivšoj Jugoslaviji pa ima bazene i uvjete pa ostalo kod njih taj sport jak iako uopće nemaju more.
Praktički nemaju sve zemlje vaterpolo npr BiH uopće nema a i sport je u vodi tako da za gledanje manje atraktivan. To je takvi sport. Vodeni sportovi. To je ko neka kraljica vodenih sportova. Poseban je. Nije sport na kopnu. O tome se tu radi. Vodeni sport.
Realno vaterpolo je fizički težak, neusporedivo teži od nogometa, a za gledanje nije atraktivan upravo zato što se pola toga ne vidi.
2018-04-10
Da. Već sam jednom pisao detaljno o tome na forumu. To je vodeni sport i zato ga ne triba uspoređivat s nečim drugim. To je sport za sebe. Poseban. Jedinstven.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Meni je otac igra vaterpolo al amaterski. A to je sport vezan uz vodu. Srbija ima to jer su naši to donili u Beograd pa kako to veliki grad a i glavni u bivšoj Jugoslaviji pa ima bazene i uvjete pa ostalo kod njih taj sport jak iako uopće nemaju more.
Realno vaterpolo je fizički težak, neusporedivo teži od nogometa, a za gledanje nije atraktivan upravo zato što se pola toga ne vidi.
2014-04-11
sad se vidi pošto musa dere jarcaRayMabus wrote:Drama , drama , drama i Musa.epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
Da je jedan gol na ovoj drami od utakmice. Norvežani ga nisu očekivali.tre wrote:sad se vidi pošto musa dere jarcaRayMabus wrote:Drama , drama , drama i Musa.epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
Kažu Norvežani da kakva to utakmica imaju golmana koji inače nije ništa i onda ima svoj dan i igra obranu života i karijere i obrani im baš danas dva sedmerca. To misle na Ažanina. Norvežani utučeni. Ne mogu doć sebi. Teško in je. A razumin ih jbga. Nije lako sad.
Musa ljubi te Pusa.
Došao je tiho i ušao u legendu.
2014-04-11
karačić mu je dao savršenu loptu, je da ju je onaj skoro presjekao no baš zato je savršena jer je nije mogao dohvatiti a tako je bio blizu.RayMabus wrote:Da je jedan gol na ovoj drami od utakmice. Norvežani ga nisu očekivali.tre wrote:sad se vidi pošto musa dere jarcaRayMabus wrote:Drama , drama , drama i Musa.epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
Kažu Norvežani da kakva to utakmica imaju golmana koji inače nije ništa i onda ima svoj dan i igra obranu života i karijere i obrani im baš danas dva sedmerca. To misle na Ažanina. Norvežani utučeni. Ne mogu doć sebi. Teško in je. A razumin ih jbga. Nije lako sad.
Musa ljubi te Pusa.
Sreća je prevagnula na našu stranu no da je bilo i obratno ne bi bio razočaran, dečki su izgorili na terenu i to me čini sretnim :)
Bravo dečki
Slažem se. Palac i za samu utakmicu i borbenost kakva se rijetko viđa. Slažem se u potpunosti.tre wrote:karačić mu je dao savršenu loptu, je da ju je onaj skoro presjekao no baš zato je savršena jer je nije mogao dohvatiti a tako je bio blizu.RayMabus wrote:Da je jedan gol na ovoj drami od utakmice. Norvežani ga nisu očekivali.tre wrote:sad se vidi pošto musa dere jarcaRayMabus wrote:Drama , drama , drama i Musa.epikur37 wrote:Čak i mene je tekma digla iz sportske letargije, super završnica...od onioh za pamćenje.
Musa ljubi te Pusa.
Sreća je prevagnula na našu stranu no da je bilo i obratno ne bi bio razočaran, dečki su izgorili na terenu i to me čini sretnim :)
Bravo dečki
2014-04-11
..pa ispod nema nichega za gledati..lopta je gori,taktika je gori,pokreti su gori..doli su jedino pišo i freneticno mavanje nogama..e sad,koga to zanima..?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Meni je otac igra vaterpolo al amaterski. A to je sport vezan uz vodu. Srbija ima to jer su naši to donili u Beograd pa kako to veliki grad a i glavni u bivšoj Jugoslaviji pa ima bazene i uvjete pa ostalo kod njih taj sport jak iako uopće nemaju more.
Guest- Guest
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Najzgodnija hrvatska navijačica "zapalila" Budvu
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
Page 11 of 12