Užas u Srbiji: ne radi semafor
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Užas u Srbiji: ne radi semafor
Cijeli život. To mi je najdraže vrijeme za rad. Nema zivkanja i kokodakanja okolo...tišina, božji mir.mortal wrote:i ero noćna ptica
Danas sam dobio neki pametni telefon i evo do sada sam ga studirao. Trebat će mi opet mjesec dana
da ga usvojim. Jebenti, razmišljam da ovaj novi bacin u smeće.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
sto je pametno u njemu?Eroo wrote:Cijeli život. To mi je najdraže vrijeme za rad. Nema zivkanja i kokodakanja okolo...tišina, božji mir.mortal wrote:i ero noćna ptica
Danas sam dobio neki pametni telefon i evo do sada sam ga studirao. Trebat će mi opet mjesec dana
yezuš..!!! sto se ima studirati na najglupljem tač uredjaju na svijetu??'
yezuš dupli..!!! Mjesec dana uciti "raditi" na nobajlu???
Ero,ne do Bog da ti ovaj post vidi Feber..Krff ce da ti popije..
Guest- Guest
Stari sam mačak za korištenje tehnike i računala. Duže to koristim nego što si ti star.Legendovich wrote:sto je pametno u njemu?Eroo wrote:Cijeli život. To mi je najdraže vrijeme za rad. Nema zivkanja i kokodakanja okolo...tišina, božji mir.mortal wrote:i ero noćna ptica
yezuš..!!! sto se ima studirati na najglupljem tač uredjaju na svijetu??'
yezuš dupli..!!! Mjesec dana uciti "raditi" na nobajlu???
Ero,ne do Bog da ti ovaj post vidi Feber..Krff ce da ti popije..
Ne radi se o učenju već usvajanju(tako sam gore i napisao). Takve stvari moram imati u prstima automatizirano.
Smeta mi već i to da neke komande nisu na istom mjestu kao na starom tel.. Meni telefon i računalo nisu igračke, već sredstvo za rad.
3/4 stvari na računalu radim skoro pa automatizirano. Ne razmišljam kako, to mi ga dođe slično kao vožnja biciklom.
Dešavalo se, na primjer, da sam sa proj. podacima dobijao po telefonu i zahtjev za ponudu skupa sa podacima moje konkurencije.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
Page 3 of 3