Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
najbolje u Taču il Rotary clubu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A di je to ćerce? Bi li bio ulaz slobodan, mislim hrana, piće i to?Noor wrote:najbolje u Taču il Rotary clubu
Volio bih sam u bejzbolu dobar i da imam puno optrčavanja. Bar 20 prosječno. I da me metnu na bejzboljsku krticu.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebeš sport u kojem klub iz Karlovca pobere skoro sve titule...
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:hoće li se odreći i skupih žderačina po Taču i slično?
Mo's misliti.
Svih mi bogova, ja prvi ne bih.
Guest- Guest
Ali iz Karlovca hej...to čak nije ni grad, nego neko usputno autobusno stajalište...
darth_vader-
2014-04-17
Sumnjam, osim ak placa partijaEroo wrote:A di je to ćerce? Bi li bio ulaz slobodan, mislim hrana, piće i to?Noor wrote:najbolje u Taču il Rotary clubu
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pratite-uzivo-izabrani-predsjednik-zoran-milanovic-u-ekskluzivnom-intervjuu-u-dnevniku-nove-tv---590492.html
Ne znam što reći...najbolje ništa. Vaš je predsjednik, poštujem instituciju i vašu volju.
Možda jedino to da ga treba upozoriti da preko kamere ulazi u svaki dom, pa čak i u neke izvan HR.
Može biti da mu to nije po volji, ali takva mu je funkcija, jebiga.
Ne znam što reći...najbolje ništa. Vaš je predsjednik, poštujem instituciju i vašu volju.
Možda jedino to da ga treba upozoriti da preko kamere ulazi u svaki dom, pa čak i u neke izvan HR.
ljubiteljica čašice i usput precjednica bila je i erina precjednica.Eroo wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pratite-uzivo-izabrani-predsjednik-zoran-milanovic-u-ekskluzivnom-intervjuu-u-dnevniku-nove-tv---590492.html
eroo se ubio trolajući o ljepoti i pameti njenoj dok ju zoki nije rastavio na proste faktore razotkrivajući svu njezinu intelektualnu ispraznost i birtijaški nivo njezine politike.
to ga nije smetalo, dapače, bijaše fasciniran lakoćom kojom je drugarica sve te svoje alkoholom pojačane "vrline" pokazivala urbi et orbi.
iznenada, drug Milanović nije njegov predsjednik.
naravno, nije niti plavuša bila njegova precjednica uz žive boruta pahora i bekira izetbegovića pa nije niti milanović.
sjebao druga eroota drug škoro pa sada gledamo remake šatoraške predstave "oba su pala" u kojem je drugarca precjednica već pala, a drug zbugidan Andrej samo što nije.
sitting_bull-
2015-09-28
Tko je odgledao intervju , pod uvjetom da je prosječno pametan, zna o čemu pričam.sitting_bull wrote:ljubiteljica čašice i usput precjednica bila je i erina precjednica.Eroo wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pratite-uzivo-izabrani-predsjednik-zoran-milanovic-u-ekskluzivnom-intervjuu-u-dnevniku-nove-tv---590492.html
eroo se ubio trolajući o ljepoti i pameti njenoj dok ju zoki nije rastavio na proste faktore razotkrivajući svu njezinu intelektualnu ispraznost i birtijaški nivo njezine politike.
to ga nije smetalo, dapače, bijaše fasciniran lakoćom kojom je drugarica sve te svoje alkoholom pojačane "vrline" pokazivala urbi et orbi.
iznenada, drug Milanović nije njegov predsjednik.
naravno, nije niti plavuša bila njegova precjednica uz žive boruta pahora i bekira izetbegovića pa nije niti milanović.
sjebao druga eroota drug škoro pa sada gledamo remake šatoraške predstave "oba su pala" u kojem je drugarca precjednica već pala, a drug zbugidan Andrej samo što nije.
Pametni ljudi su se ušutili, a ljudi tvoga nivoa itako ne razumiju o čemu pričam.Niste niprije.
Iskreno žao mi vas je.
Milanović je već u ovih par dana pokazao veću dozu političke mudrosti,nego ona pijana pjevaljka u 5 god.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa propala mu industrija i nestalo mase stanovništva koji su mu gravitirali,a i odvajanje od BIH je učinilo svoje.jasambrend wrote:Ali iz Karlovca hej...to čak nije ni grad, nego neko usputno autobusno stajalište...
Karlovcu su gravitirala ogromna područja koja sad ili zjape prazna(Vojnić,Vrginmost, Slunj,Topusko...čitav Kordun i dio Banije,te Žumberak)ili su u drugoj državi (Cazin,Kladuša...).
Industrija je u odnosu na predratni period desetkovana. I tu nema neke velike mudrosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa propala mu industrija i nestalo mase stanovništva koji su mu gravitirali,a i odvajanje od BIH je učinilo svoje.jasambrend wrote:Ali iz Karlovca hej...to čak nije ni grad, nego neko usputno autobusno stajalište...
Karlovcu su gravitirala ogromna područja koja sad ili zjape prazna(Vojnić,Vrginmost, Slunj,Topusko...čitav Kordun i dio Banije,te Žumberak)ili su u drugoj državi (Cazin,Kladuša...).
Industrija je u odnosu na predratni period desetkovana. I tu nema neke velike mudrosti.
Znači li to da Hrvatska bez Srba uopće ne može postojati?
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:Pa propala mu industrija i nestalo mase stanovništva koji su mu gravitirali,a i odvajanje od BIH je učinilo svoje.jasambrend wrote:Ali iz Karlovca hej...to čak nije ni grad, nego neko usputno autobusno stajalište...
Ma ti si car, jebo me pas ako nisi...
darth_vader-
2014-04-17
crvenkasti wrote:jastreb wrote:Pa propala mu industrija i nestalo mase stanovništva koji su mu gravitirali,a i odvajanje od BIH je učinilo svoje.jasambrend wrote:Ali iz Karlovca hej...to čak nije ni grad, nego neko usputno autobusno stajalište...
Znači li to da Hrvatska bez Srba uopće ne može postojati?
Nije to do vas, ne sekiraj se... voli Hrvat biti kmet više, nego kurac u guzici... ili obratno. Uglavnom, tako nešto...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» JOGURT JEDAN SVI ĆE PITI, NITKO HRVAT NEĆE BITI: Ceo internet se SPRDA sa Kolindom posle serije njenih izjava o SFRJ!
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» JOGURT JEDAN SVI ĆE PITI, NITKO HRVAT NEĆE BITI: Ceo internet se SPRDA sa Kolindom posle serije njenih izjava o SFRJ!
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 2 of 2