..Malo Ljubavi...
Page 1 of 1
..Malo Ljubavi...
https://thechive.com/2020/01/11/firm-buns-half-time-report-a-few-gifs/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&dbr=1
sampl..
sampl..
Guest- Guest
Re: ..Malo Ljubavi...
Takav čoban se gubi po bilom svitu. Vrati se kući, uzmimstado ovaca i samo biraj...
ybtg..pa poharao sam vec stada doli,i vid sto je ispalo od vas..puka sramota...
Guest- Guest
čobane vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...Legendovich wrote:ybtg..pa poharao sam vec stada doli,i vid sto je ispalo od vas..puka sramota...
pa svaki put kad dojde mdoli,tvoje rvatce,naucene na dobar seks ,su pristupacne..bile su offcice,dok nisam zahtijevao da se doli obriju..sa onim u glavi,su i nadalje ovcice,a ni vi niste dalje..mutava baštarda wrote:čobane vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...Legendovich wrote:ybtg..pa poharao sam vec stada doli,i vid sto je ispalo od vas..puka sramota...
Guest- Guest
U to si vjerojatno uvjerio sve, ne samo mene.Legendovich wrote:pa svaki put kad dojde mdoli,tvoje rvatce,naucene na dobar seks ,su pristupacne..bile su offcice,dok nisam zahtijevao da se doli obriju..sa onim u glavi,su i nadalje ovcice,a ni vi niste dalje..mutava baštarda wrote:čobane vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...Legendovich wrote:ybtg..pa poharao sam vec stada doli,i vid sto je ispalo od vas..puka sramota...
sto tebe imam uvjeravati,veliki faktore..cisto vracam spiku,i nish drugo..fucka me se zivo sto ti mislis,no poceo si gaditi na temi,iako je onako vise funny,pa eto,dobio i sto te slijedi..mislim,nitko te nije vukao za jezik..mutava baštarda wrote:U to si vjerojatno uvjerio sve, ne samo mene.Legendovich wrote:pa svaki put kad dojde mdoli,tvoje rvatce,naucene na dobar seks ,su pristupacne..bile su offcice,dok nisam zahtijevao da se doli obriju..sa onim u glavi,su i nadalje ovcice,a ni vi niste dalje..mutava baštarda wrote:čobane vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...Legendovich wrote:ybtg..pa poharao sam vec stada doli,i vid sto je ispalo od vas..puka sramota...
Guest- Guest
mužjaci jebu, ne vade i ne koriste ruke.
ti si poželjan ko i poirot
ti si poželjan ko i poirot
2014-12-30
pripaziLegendovich wrote:pa svaki put kad dojde mdoli,tvoje rvatce,naucene na dobar seks ,su pristupacne..bile su offcice,dok nisam zahtijevao da se doli obriju..sa onim u glavi,su i nadalje ovcice,a ni vi niste dalje..mutava baštarda wrote:čobane vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...Legendovich wrote:ybtg..pa poharao sam vec stada doli,i vid sto je ispalo od vas..puka sramota...
jesi vidio što radi Zavadlav
svi smo mi zavadlavi
immortal-
2014-04-16
da nije možda biseksualcaLegendovich wrote:evo i febera..osjetio testosteronmuzjaka
immortal-
2014-04-16
Neka admin briše temu!!!!!
2014-04-16
ajd ajd,bash bih volio vidjeti.uglavnom ste ovako u anonimi hrabri..u javi,uglavnom u coporu me mrko gledate,ali nish ne poduzimate...treba imati mooda,jerbo ovaj Lola moze ih strgati u trenu..mortal wrote:pripaziLegendovich wrote:pa svaki put kad dojde mdoli,tvoje rvatce,naucene na dobar seks ,su pristupacne..bile su offcice,dok nisam zahtijevao da se doli obriju..sa onim u glavi,su i nadalje ovcice,a ni vi niste dalje..mutava baštarda wrote:čobane vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...Legendovich wrote:ybtg..pa poharao sam vec stada doli,i vid sto je ispalo od vas..puka sramota...
jesi vidio što radi Zavadlav
svi smo mi zavadlavi
Guest- Guest
tema je provokantna,ali zanimljiva..tema ostaje..mortal wrote:Neka admin briše temu!!!!!
Guest- Guest
Similar topics
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
Page 1 of 1